İmkanın vasa açık al yeşil çayı aktadan ve demleyip boll limon sık canım bir de yanında kuru kayısı falan gibi kuru meyve yersen biaz tatlı tatlı olu daha ahat içersin amoreecim öyle yapa hepp ama alışırsın zamanla poşet de alsan böyle yapablisin daha ahat içersin
cola hiç içmiyosun demi.cnm ebn de yapamam diyordum ama en önemlisi arkadaşların da dediği gibi burada yermeklerde sıkıntı yok. zaten yediklerimiz doyuruyor. benm sorunum mesela aburcuura ahyr diyemiyordum. bi oturuşta cips çikolata heribşi yerdim yaa. kola olmadan yapamazdım felan ama şimdi hergün burada yedikleirmi yazıncaşimdi bunu yersem kızlara ayıp ederim gibi bir psikoloji edindim ben kendime ve yememeye başladım. ama gene de çok kısmıyorum ki kendimi çabuk bırakmayayım. mesela geçen eşim pişmaniye almıştı dayanamadım bitane yedim ama ona göre de diğer yediklerimi ayarlamaya çalıştım. ya da oğluma cips yediriyorum kokusu bayıltıcak sanki bitane attım ağzıma... yani eskisine göre düşününce bi paket pişmaniyeyi yerdim ben ya da bi paket cipsi bitirirdim rahat. artık haftada bir yersem yiyom... o da pket değil 1 yada 2 tane :)))
canım bence bir ömür boyu sağlıklı beslenme ve uygun bi aktiviteyle düzenli uykuyla sağlıklı olabiliriz.arkadaşlar bu arada günde 1 kez İmmuzinc vitamin+mineral katkılı hap almaya başladım bugün.
önceden de kullanıyordum ama bir dönem ara verdim sebepsiz.
bu hapı alınca kendimi daha zinde hissediyorum
bu hapı bağışıklık sistemimin artması için kullanmaya başlamıştım
faydasını da gördüm.
Belki aramızda kullanan arkadaşlar vardır.
teşekkkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bitanemmmmFarmasi dün doğum gününmüş ...
doğum günün kutlu olsun canım..
sevdiklerinle sağlıklı uzun ömürler dilerim..
çok teşekkkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hocahanımmmmmmmmm değerli meslektaşımmmmmmmmmmmmmmmmm
İyi ki doğdun vanım benimmmmm,allah uzun ömürler,hayırlı ömürler nasib etsin meslektaşım
farmasi doğum günü kutlu olsun....nice yaşlara..hediyende güzelmiş güle güle kullan...mutlu yemekler ye inşallah masanda çocuklarınla ve eşinle
nugişş uyudu kaldı sanırımm
eşinin dikkatini çekmedikten sonra sorun olmazkızlar teftiş bitti rahatladık.salak müfettiş bana dediki ebru hanım sizin dosyanızı görmek istiyorum.peki hocam dedim hemen getirttim...öğretmenlerin dosyasına bir göz attı yani 3 tanesine 5 dakika baktı..benim dosyama 12 dakika baktı kesin o kadar var...sonra sizinde çalışma onayınız var dedi..yani bir sayfa yazıya 15 dakikamı baktı töbe töbe..herşeyi inceledi yaşımı adresimi allah allah...umarım kimsenin dikkatini çekmemiştir.müdür yardımcıları falan da vardı odada..neyseeeeee
yarın ben yokum arkadaşlar hastaneye sabah erken gidicem okula gelmeden..öğleden sonra gelirim dedim ama müdür yok diye kaytaram tahliller öğleden sonraymış diycemmmm.
bu arada öğle
1 dilim ekmek
8 yemek kaşığı bezelyeli tavuk
1 tabak salata yedim
şimdide 1 portakal yedim 500ml su
1 nescafe içmiştim
yeşil çayı ilk içtiğinizde zorluk yaşadınızmı...ben ne çeşidini aldıysam içemiyorum miğdem bulanıyor..acaba biraz kendimi zorlamam mı gerekiyor...
iveeeeeeet şimdik öğle yemeğini yiyore canlarım.
5 kaşık sade(haşlanmış) makarna
4 kaşık kuru fasülye
haşlanmış brokoli ve havuç..
ahan da resim de ekliyorum
burda göünmüyor ama yanında 4yk yooort da yiyorum :86:Eki Görüntüle 170482
cola hiç içmiyosun demi.
Kızlar ya dün de sormuş muydum hatırlamıyorum ama sorduysam da bir daha sorayım...
şimdi 2 tane sorum olacak sizlere..
1) haşlanmış brokoli ve karanabahar salatadan mı sayılır yoksa 5 kaşık yemem gereken sebze yemeğinden mi..
2) diyet listemde 2 adet grisini var saat 5 te.. ben onu okumamışım hiç Galeta yiyorum hep kepekli..
Geçen gün okudum da farkettim grisini incecik bişi sonuçta...
Bi deyiverin bakim...
eşinin dikkatini çekmedikten sonra sorun olmazyarın özlicez seni
4 kaşık kuru fasülye
4 kaşık kuru fasülye
4 kaşık kuru fasülye
bence ister salata ister sebze hangi niyetle yersen ye ama 5-6 kaşığı geçme derim .sordun söyledim canım
ötekine gelince çok şey mi fark eder sence
yapıyorum canım spor. 30 k yuruyus + 30 dk aletlerle çalışıyorum.üstüne eve gelip 90 tane yarım mekik ve 5 dk ip atlama yapıyorum. bugün yağmur var gerçi yerler ıslak. hayın yağmurayyy çok güzel görünüyoooo fiyet olsunnn
amaaaaaaaaa makarna acıktırabilir yani kepekli makana yesen daha tok tutar canım bir de gün de kabonhidat tüketimin toplam 4-5dilimekmeğe denk gelsin mesela 5 kaşık makarna 2,5 dilim ekmek eder sabah da yemiştin sanırım artık akşam falan pilav-ekmek-makarna yeme bence.Spo yapıyo musun bilmiyorum ama spo olunca 4-5 dilim ekmeğe denk gelen karbonhidrat normal ama yapmıyosan 3 dilimi geçme benceee
Kızlar ya dün de sormuş muydum hatırlamıyorum ama sorduysam da bir daha sorayım...
şimdi 2 tane sorum olacak sizlere..
1) haşlanmış brokoli ve karanabahar salatadan mı sayılır yoksa 5 kaşık yemem gereken sebze yemeğinden mi..
2) diyet listemde 2 adet grisini var saat 5 te.. ben onu okumamışım hiç Galeta yiyorum hep kepekli..
Geçen gün okudum da farkettim grisini incecik bişi sonuçta...
Bi deyiverin bakim...
yok cn içmiyorum. layt alam mı dedim ama yok onu dahi içmicem. hatta ayranı tuzsuz içemezdim tuzsuz içmeye de alıştım... böle dışarda yemek felan yarsem ki sık yaptığımız bişi değil yarım layt tercihim olur heralde. şimdiye kadar içmedim ama. bi de zaten ne yesem yazıyorum direk buraya. yalan yanlış yazarsam sizi değil kendimi kandırmış olurum biliyorum. geçen pişmaniyeyi yazmıştım mesela. bi gece layt bisküvi yemiştim onu da yazmıştım... ya azıcık bişi atsam ağzıma direk burdayım :)))
ayy nihayet biri daha ekledi foto afiyet olsun cnm... :)))))) ben de ekliyim bari...
Eki Görüntüle 170486
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?