60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım cnm ben ayran çok tuzlu olduğu için cola mantıklı gelmişti ama öle diyosan tercihim ayran ya da portakal suyu olur tabiiki. teşekkürler bilgilerin için.

Bence geçer ben öyle yapıyoum işte 5-6yk sebze yemeği yanında ya salata ya da haşlanmış bokoli-karnıbahar

canım madem kabak yemeğin var illa brokoli karnıbahar da yemek istiyorsan bence 3-4 kaşık ye ben olsam öyle yapardım ama yanında 3-4 kaşık yoğurt yemeyi ihmal etme derim

5 kaşık salata günlük lif ihtiyacını karşılamaz o yüzden salatayı ölçüyle yemek yanlış. şimdi burda lifin faydalarını içeren makale kopyalamaya gerek yok herkes biliyo zaten

ya cnm bi de turşu ve nescafe konusunda bilgilendirir misin beni?? ikisine de dokunamıyorum ama yenir mi ya da ne kadar yenir turşu? nescafe içilir mi? nescafeyi ben ya şekersiz ya da çok az şekerle içeri normalde de ve süttosu çok aramam. genelde ya sae ya da çok az sütle üçerim. diyete başladıktan sonra da içtim birkaç kere. birinde şekersiz sütlü içtim. birinde de çok az şekerli sade içmiştim. çok azdan kastım bir kupaya yarım çay kaşığı kadar.

şimdik şöyle cevap vereyim. kepekli makarna kalmadığı için beyazından yaptım. yoksa ikisini de severim.. ben et yemiyorum, o yüzden protein namına alabileceğim en iyi şeyler yoğurt-ayran-yumurta-baklagiller-soya oluyor.

Bence geçer ben öyle yapıyoum işte 5-6yk sebze yemeği yanında ya salata ya da haşlanmış bokoli-karnıbahar

Teşekkür ederim canım cevabına.. 2 akşamdır üşeniyorum salata yapmaya.. onlar hazır diye yiyorum da ondan sordum...

canım madem kabak yemeğin var illa brokoli karnıbahar da yemek istiyorsan bence 3-4 kaşık ye ben olsam öyle yapardım ama yanında 3-4 kaşık yoğurt yemeyi ihmal etme derim

teşekkür ederim canım..yoğurdum 1/2 su bardağı sadece o da 2 yk falan yapıyo dolu dolu...

5 kaşık salata günlük lif ihtiyacını karşılamaz o yüzden salatayı ölçüyle yemek yanlış. şimdi burda lifin faydalarını içeren makale kopyalamaya gerek yok herkes biliyo zaten

Sağol hugocuk... işte yanlış yapmamayım diye soruyorum size..

yaw bunca ince eleyip sık dokumak niye ya. bbrokolinin karnıbaharın kalorisi neki zaten. kısmaya ne gerek var. salatya zaten koyacağımız bikaç dal bişey oluyo bunuda ölçüyle yemek niye doydunmu kalkarsın salatadan kısılıp tatlıya yer açmak içinmi çalışıcaz. her beslenme uzmanı sınırsız verir zaten salatayı. yağ oranına dikkat edildikten sonra sorun olmaz ama içine bolca yağ konuluyorsa elbette o salata sağlıklı olmadan ziyade kalori deposu olur. beslenme uzmanları hem tokluk versin diye hemde lif açısından salatayı sınırsız verirler zaten hepimiz bunu biliyoruz öyle değilmi

Yaşasın... yufffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi et yemeyen daha buldum...
Buralarda tek kalmadım yaşasın...

selam kızlar uzun zamandır giremedim ama herhalde yokluğumu anlamamışsınızdır
babam beyin kanaması geçirmişti şimdi yeni yeni düzeliyor.yediklerime dikkat etmedim zaten hastane köşesinde ne bulursak onu yedik yiyebildiğimiz kadarıyla çok zorda olsa.Ama tekrar dikkat etmeye başladım 2 gündür. klio bildirimi ne zaman kime yapılıyor

Kızma canımın içi.. Amacım karışıklık çıkarmak değildi.. yanlış yapmak istemediğimden size sorayım dedim.. ben hiç yağ koymuyorum salataya da haşlanmış karnabahara da..
salata yerine yiyorum işte karnım doyana kadar.. o da 3-4 yk falan oluyoo..
özür dilerim..böyle sorular sormam bi daha..

nescafe sütlü içiyodum bende diyetisyenim yağ yakımını atılımını yavaşlattığını söyledi bende sütlü türk kahvesi pişirip içiyorum şekersiz. ama arada özellikle hafta sonları şekersiz nescafede içtiğim oluyıo

ayy nihayet biri daha ekledi foto afiyet olsun cnm... :)))))) ben de ekliyim bari...

Eki Görüntüle 170486
çok güzellllllllllllllllllllllllll

canım eskiden de bu kadar kılı kırk yarıyor muydun ilahi sen beni burada öldürdün ya gülmekten Rabbim de seni güldürsün emi
tuz ve yağ oranını abartmadıktan sonra ye canım 1 tabak ye sen

Çok geçmiş olsun..

ayyy alınma kızz kızmadımki ben belirttim sadece. elbette soracaksın nen bidaha duymamış olayım. dur öpeyimde seni barışalım emi. kırdımsa özür dilerim sert çıkmadım sanırım ifade eklemedim ondan oldu
gel öpeyim bicik

ycl cim ayrıca salataya yağ koymadığını yazmışsın çok yanlışşşşşşşşşşşş1 tk zeytin yağı koy ki A D E K VİTAMİNLERİ yağda çözünen vitaminlerdir bunlar yağda çözünüp vücudun için işe yarar hale gelsinler canımmmmmmmmm

anladım cnm. ben de diyete bailadığımdan beri genelde türk kahvesi içiyoruma ma bazen üşenirsem ya da biyere gittiğimde zahmet vermemk için nescafe tercih oluyo. çok büyük zararı yokmuş ama arada kaçamaktan bişi olmaz. turşu konusunda bişi demedin cnm. tuzlu eksi vs. yenir mi yenirse ne kazar yoksa uzak mı durucaz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…