canım eskiden de bu kadar kılı kırk yarıyor muydun ilahi sen beni burada öldürdün ya gülmekten Rabbim de seni güldürsün emi
tuz ve yağ oranını abartmadıktan sonra ye canım 1 tabak ye sen
ayyy alınma kızz kızmadımki benbelirttim sadece. elbette soracaksın nen bidaha duymamış olayım. dur öpeyimde seni barışalım emi. kırdımsa özür dilerim sert çıkmadım sanırım ifade eklemedim ondan oldu
gel öpeyim bicik
yok yapmıyordum... diyetisyene gittim ya canım.. onun verdiğinin dışına çıkmamaya çalışıyorum ki..
ilk kontrolde ne olduğunu daha iyi görebilelim..
ona göre listemi değiştirecek sonra 1 ay sonra kontrol olacak..
anladım cnm. ben de diyete bailadığımdan beri genelde türk kahvesi içiyoruma ma bazen üşenirsem ya da biyere gittiğimde zahmet vermemk için nescafe tercih oluyo. çok büyük zararı yokmuş ama arada kaçamaktan bişi olmaz. turşu konusunda bişi demedin cnm. tuzlu eksi vs. yenir mi yenirse ne kazar yoksa uzak mı durucaz??
yclcim hügonun anlatmak istediği başka bişey,lafı sana değil canımcımmmmm.rahatsızlığındandan dolayı herşeyi ölçülü ve kararlı yemek zorunda olsuğun için bu soruları sorduğunu ve bilgisine gerçekten güvendiğin insanların fikrini almak için sorduğunu burada gerçekten diyet paylaşımı için bulunan herkes biliyor.gönlünü rahat tut seni çok iyi anlıyoruzhügocum seni çok ama çok iyi anlıyorummmmm öpüyorummmm seni
ivet canımm ben yeşilçay yanına muhakkak bitane kuru meyve yirim yoksa çekilmiyor ya da limon suyu sık hem içindeki lateşin maddesini harekete geçiriyormuş. metabolizman için faydalıymışİmkanın vasa açık al yeşil çayı aktadan ve demleyip boll limon sık canım bir de yanında kuru kayısı falan gibi kuru meyve yersen biaz tatlı tatlı olu daha ahat içersin amoreecim öyle yapa hepp ama alışırsın zamanla poşet de alsan böyle yapablisin daha ahat içersin
tatkım ligti filan bırak ne olduğu belli değil onların birde içindeki sakarini vücut şeker olarak algılıyor yani normal coladan farkını ayırt edemiyo vücut hem o da aslında iştah açar çok acıktırır dışarda olunca yemekteysen ayran al. evde kendine meyvelerden şurup komposta yap şekersiz içine belki yakışırsa pekmezle tatlandırabilirsin. ben yemekteysem ayran alırım pastanede filan genelde şekersiz sade kahve alırım veya çok nadir taze sıkılmış portakal suyu alırım ve şeker koymayın diyede söylerim
Ben bugün epey kaçırdım sanırım...
Kahvaltı(7:00)
1 yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
çok az peynir
1 kupa 5i 1 yerde
nane,tere
Ara(10:00)
1 çikolatalı diyet bisküvi
3 badem
1 ceviz içi
1 incir
1 kayısı(maşallah abartmışım)
1 kupa 5i 1 yerde
Öğlen
2 dilim tam tahıllı ekmek arasına peynir domates koymuştum onun yarısını yedim
Amaaaaaa velim çağırdı oraya gidince işteeee
1 bardak ayran
yarım kase soğuk çorba
salata ve bulgur köftesi yapmışlar nerdeyse elim kadardı yarısını yedim...Accıkta yufkaaa offff yaaaaaa çok abarttım bug
Yaşasın... yufffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi et yemeyen daha buldum...
Buralarda tek kalmadım yaşasın...
Yok yok kırılmadım da seni kızdırdım sandım... ben de seni öpem o zaman
Teşekkür ederim cicim...
afiyet olsun caım abartı birşey göremedim yoksa yanlış yere mi baktım
ayyy sen çok yaşa emi gülmekten ölücem kaçamak yapmış şimdi acuk vicdan azabı yaşıyo demin yazdı mesajı yine yazmış ne diyeceğiz diye. dur ben seni acuk rahatlatayım. çok değil ama dikkatli ol kaçamaklar alışkanlık haline gelmesin. ayy yerim ben seni ya gülmekten karnım ağrıdı aynı mesajı yine yazmış görelim diyeBen bugün epey kaçırdım sanırım...
Kahvaltı(7:00)
1 yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
çok az peynir
1 kupa 5i 1 yerde
nane,tere
Ara(10:00)
1 çikolatalı diyet bisküvi
3 badem
1 ceviz içi
1 incir
1 kayısı(maşallah abartmışım)
1 kupa 5i 1 yerde
Öğlen
2 dilim tam tahıllı ekmek arasına peynir domates koymuştum onun yarısını yedim
Amaaaaaa velim çağırdı oraya gidince işteeee
1 bardak ayran
yarım kase soğuk çorba
salata ve bulgur köftesi yapmışlar nerdeyse elim kadardı yarısını yedim...Accıkta yufkaaa offff yaaaaaa çok abarttım bug
hihihihihihi:124::118: çocukluğumdan beri yiyemiyorum et. bi ara çok nadir tavuk yiyodum 2 yıldır tavuk da yemiyorum.
biliyorum zararlı bazı bünyelere, ben o eksiği kapatıyorum bi şekilde
bakıyomda sesim çıkmıyo diye öpücükler teşekkürler havada uçuşuyone oluyor ulennnnnnnnnnnnnn:95:
bakıyomda sesim çıkmıyo diye öpücükler teşekkürler havada uçuşuyone oluyor ulennnnnnnnnnnnnn:95:
ayyy sen çok yaşa emi gülmekten ölücem kaçamak yapmış şimdi acuk vicdan azabı yaşıyo demin yazdı mesajı yine yazmış ne diyeceğiz diye. dur ben seni acuk rahatlatayım. çok değil ama dikkatli ol kaçamaklar alışkanlık haline gelmesin. ayy yerim ben seni ya gülmekten karnım ağrıdı aynı mesajı yine yazmış görelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?