60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok yapmıyordum... diyetisyene gittim ya canım.. onun verdiğinin dışına çıkmamaya çalışıyorum ki..
ilk kontrolde ne olduğunu daha iyi görebilelim..
ona göre listemi değiştirecek sonra 1 ay sonra kontrol olacak..

yclcim hügonun anlatmak istediği başka bişey,lafı sana değil canımcımmmmm.rahatsızlığındandan dolayı herşeyi ölçülü ve kararlı yemek zorunda olsuğun için bu soruları sorduğunu ve bilgisine gerçekten güvendiğin insanların fikrini almak için sorduğunu burada gerçekten diyet paylaşımı için bulunan herkes biliyor.gönlünü rahat tut seni çok iyi anlıyoruzhügocum seni çok ama çok iyi anlıyorummmmm öpüyorummmm seni

Yok yok kırılmadım da seni kızdırdım sandım... ben de seni öpem o zaman

ycl cim canımcım senin bu diyet işi konusunda çok başarılı olacağına bu gidişle hiç şüphem yok maşallah çok azimli ve de çok söz dinleyen bir kişisin diyetisyenin de bu bakımdan şanslı kolaylıklar diliyorum canımcım umarım istediğin kiloya sağlıkla gelirsin canımcım

ttalım turşu tuzluya vücutta su tutyo diye tavsiye etmiyorlar ama arada yenir bende yedimdi bol su ve spor olunca su filan tutmuyo vücut

Teşekkür ederim cicim...

Ben bugün epey kaçırdım sanırım...

Kahvaltı(7:00)
1 yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
çok az peynir
1 kupa 5i 1 yerde
nane,tere

Ara(10:00)

1 çikolatalı diyet bisküvi
3 badem
1 ceviz içi
1 incir
1 kayısı(maşallah abartmışım)
1 kupa 5i 1 yerde

Öğlen
2 dilim tam tahıllı ekmek arasına peynir domates koymuştum onun yarısını yedim

Amaaaaaa velim çağırdı oraya gidince işteeee
1 bardak ayran
yarım kase soğuk çorba
salata ve bulgur köftesi yapmışlar nerdeyse elim kadardı yarısını yedim...Accıkta yufkaaa offff yaaaaaa çok abarttım bug

Buralar kalabalıklaşmış ama benim gitme vaktim gelmiş..
benim haftasonum bugünden başlıyor..
3 gün giremem sanırım.. öpüyorum sizi...
kaçamaksız haftasonları dilerim..
Pazartesiyi verilen kilolarla karşılamak umuduyla..
esen kalın...

ivet canımm ben yeşilçay yanına muhakkak bitane kuru meyve yirim yoksa çekilmiyor ya da limon suyu sık hem içindeki lateşin maddesini harekete geçiriyormuş. metabolizman için faydalıymış

hugcoum çok dogru diyorsun başta kalorisi düşük diye zero içiyordum ama baktım sanki içinde şeker var gibi beni acıktırıyo onu da bıraktım. kaçamak bile yapmıyoruım canım çekmiyor onun yerine dışarda akşam saati ise ayran öglen ise uykım gelmesin diye su yada sade soda sölüyorum

afiyet olsun caım abartı birşey göremedim yoksa yanlış yere mi baktım

Yaşasın... yufffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi et yemeyen daha buldum...
Buralarda tek kalmadım yaşasın...

hihihihihihi:124::118: çocukluğumdan beri yiyemiyorum et. bi ara çok nadir tavuk yiyodum 2 yıldır tavuk da yemiyorum.
biliyorum zararlı bazı bünyelere, ben o eksiği kapatıyorum bi şekilde

ayyy sen çok yaşa emi gülmekten ölücem kaçamak yapmış şimdi acuk vicdan azabı yaşıyo demin yazdı mesajı yine yazmış ne diyeceğiz diye. dur ben seni acuk rahatlatayım. çok değil ama dikkatli ol kaçamaklar alışkanlık haline gelmesin. ayy yerim ben seni ya gülmekten karnım ağrıdı aynı mesajı yine yazmış görelim diye

hihihihihihi:124::118: çocukluğumdan beri yiyemiyorum et. bi ara çok nadir tavuk yiyodum 2 yıldır tavuk da yemiyorum.
biliyorum zararlı bazı bünyelere, ben o eksiği kapatıyorum bi şekilde

ay aynı ben işte.. ben de hiç yemiyorum...

bakıyomda sesim çıkmıyo diye öpücükler teşekkürler havada uçuşuyone oluyor ulennnnnnnnnnnnnn:95:

gel gimeden seni de öpeyim bebeğim..

Son düzenleme:
haydi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr su içelimmmmmmmmmmmmm

Ay ne kadar fenassıııınnnBen de kimse farketmez diyordummm nasıl farkeettin yaaaa?Maşallah gözünden bişi kaçmıo seni seniYaaa işte yorumlarınız benim için çok önemli çokkk anlayın işteeeee seviyorum nen siziiii

haydi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr su içelimmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…