bakıyomda sesim çıkmıyo diye öpücükler teşekkürler havada uçuşuyone oluyor ulennnnnnnnnnnnnn:95:
hihihihihihi:124::118: çocukluğumdan beri yiyemiyorum et. bi ara çok nadir tavuk yiyodum 2 yıldır tavuk da yemiyorum.
biliyorum zararlı bazı bünyelere, ben o eksiği kapatıyorum bi şekilde
ttalım turşu tuzluya vücutta su tutyo diye tavsiye etmiyorlar ama arada yenir bende yedimdi bol su ve spor olunca su filan tutmuyo vücut
Ay ne kadar fenassıııınnnBen de kimse farketmez diyordummm nasıl farkeettin yaaaa?Maşallah gözünden bişi kaçmıo seni seni Yaaa işte yorumlarınız benim için çok önemli çokkk anlayın işteeeee seviyorum nen siziiii
çoookk teşekkürler hugocuk. valla nasıl dua ediyorum sana ve buradaki diğer bütün arkadaşlara... hayatımı değiştirdiniz kızlar yaa... kendimi daha sağlıklı hissediyorum ve daha mutluyum :)))
heralde nen ne sandın. bide yorum yazmadınızda demiyosun kırılmayalım diye ilkkez yazıyo gibi yine yazıyosun ona koptumzaten. demek ses etmesek yazıp duracaksın
aynen öleeee,sabaha kadar yazarmışım artıkkk,utandım valla:26::26::26::26:
sağol canım. herzaman sorabilirsin tüm arkadaşlar cevaplar çekinme bizde bilmiyoduk sora sora öğrendik
bende az önce
200 ml yoğurt ile 1 dlm kepek ekmeği yidimmmmmmmmmmmmokula gitcem ya sandviç hazırlamadım erken gelcem eve azcık,şimdi yidim ekmek hakkımı okuldada 200 ml süt içerim bugünlük kalsiyum hakkımı bitirmiş olucimmmmmm,erisin yağlarrrrrrrrrrrrrr kışşşşşşşşşşşşşşşşş kışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
afiyet bal şeker olsun. şeker olsun derken yanii uhmmmm pekmez olsun, kuru üzüm olsun bu şekerler yoksa zalım kilo yapanlarından değil :86:
kızzzz hügoooooooooo,neruuuuuuuuuuşşşşşşşşşş,nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,amoreeeeeeeeeeee,ycllllllllllllllll ben gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm haydeeeee altmız tepinek azcıkkkkkkda öle gideeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm:104::118::122::124:
canım ben o diyet bisküvilerin şekerli ve tatlı olanlarına özellikle yüz vermiyorum. nadiren çubuklarını ve mısır patlaklarını yiyorum ofiste yada fuarda iken kurtarıcı olabiliyo. ama o zaman bile evde saglıklı kepek ekmekli minik sadviçler yapıp götürdüm fuara .. ordaki kızlar bile benden etkilenip yeşil çay ve su tüketiyorlardıamorecim önceki diyet denemelerinde malesef bende light cola içiyodum akşam yemeklerinde valla hemen acıkıyodum midem kazınıyodu birde o zamnalar hazır meyve sularıda içiyodum tabi onlar konsantre şekerli zatii vitamininden ne olacak onların içiyodum böyle olunca iştah hep açık bide çabuk acıkıyodum. birde şu diyet bisküviler varya limonlu filan tatlı olanları kastediyorum onlardan yiyordum çok iştah açıyo onlarda bide çok acıktırıyo. sanki içim kıyılıyo gibi oluyodu. onları kullanmıyorum şimdi hiçbir sorun yok çok şükür
kızzzz hügoooooooooo,neruuuuuuuuuuşşşşşşşşşş,nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,amoreeeeeeeeeeee,ycllllllllllllllll ben gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm haydeeeee altmız tepinek azcıkkkkkkda öle gideeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm:104::118::122::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?