afiyet bal şeker olsun. şeker olsun derken yanii uhmmmm pekmez olsun, kuru üzüm olsun bu şekerler yoksa zalım kilo yapanlarından değil :86:
kızzzz hügoooooooooo,neruuuuuuuuuuşşşşşşşşşş,nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,amoreeeeeeeeeeee,ycllllllllllllllll ben gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm haydeeeee altmız tepinek azcıkkkkkkda öle gideeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm:104::118::122::124:
şimcik azcık dansla ısıncam ardından ters mekik çekicem sırt için ne zamandır çekmiyorum epeyce yorar ardından acık dumbelle iç bacak ve sırt olcak bi saate tamamlarım
günlük menümü yazimm belkimm bakan olur yorum gelmezse bi daa kopyalarım acımam hee
Sabak kalkınca : canım sıkkındı kilolu çıktıım için bişi yemedim bi süre yataga uzanıp derin derin nefes alıp kendime gelmekle meşguldum
kahvaltı:
2 dilim beyaz tost ekmegi üzerine 2 tk nutella ( moralim dipteydi yidim işte napim)
1 haşlanmış yumurta
bir domates
nane - maydonoz
1 tk peynir
1 tk zeytin ezmesi
2 yeşilzeytin
09.30 1 fincan yeşilçay 1 adet kayısı
11.00 1 fincan yeşilçay bir dilim ekmek üstüne 1 tk peynir 5 badem bir kayısı
12.30
2 küçük kepçe took çorbası
2 küçük kepçe susuz etli noot yimee
bol salata
ayran
ardından 1 sütsüz şekersiz kremasız nescafe ( ayrandan sonra uyanık kalmak için )
1 hurma
14.30 1 şekersiz türk kavesi
1 kayısı
ekmek ve pilavv yokkkk
16.30 4 kaşık kapuska
1 küçük kutu yagı süzülmüş ton balıı
bir dilim ekmek
1 yeşilçay içine çubuk tarçın attım limonda sıktım ikisini birden yapmayın olmeyyyooo
ofisten çıkmadan
1 dilim ekme
1 portakalım var akşam spordan önce de bir bardak ılık tarçınlı süt ile günü kaparım
bugun 2,5 litre su içtim
nasıl çekecekmişi düz duvaramı tırmanacaz nasıl olcek anlamadım
hee yedin ya fıstıkla muzu tırman şimdi hadiii bi koşu tırman gelll ya bööyle ellerini duvara yapıştıracaksın ayakların yerde ve biraz arkaya doğu parmak ucunda duvarı iter gibi...yeri nasıl itip kalkıyosun onu duvara yapıcaksın ama ayağında spor yakkabı olsun ve de halı falan olmasın bi de kayıp düşesin bi düşme hikayesi daha patlatırsın allah korusun
ahanda kıskanç kepçem iş başında
uyuklamaktan aklı başına anca geldi
senide öperizzzzzzzzzzzzzyirik acuk da:125::125::125:
hugocumm çok tatlısın yaaa
neruş bu kız çok muz filan yiyo fındıkk fıstıkk kendini spora verdiği iyi oluyo yoksaaa durumlar vahimmm
balım ya kocişin varken niye düz duvara tırmanıyonki
işten yorgun geliyiibu arar spora yüklendim sorma hiçç halimi ev dar geliyo enerjim bitmiyo tepinip duruyorum artı kas çalışıyorum enerji topuna döndüm
arkadaşlar sabah kahvaltımdan 1,5 saat sonra yine yaklaşık 1,5 saat tempolu yürüyüşümü yaptım.
bugün eşim nöbetten çıktığı için evdeydi.
oğlumu götürmedim :))))
şu vakite kadar 2 lt suyumu içtim.
3 bardak karma çayımdan içtim.
meyve yedim
salatalık yedim.
öğlen yemeğimde somon balığı ve bol salata yedim
1 dilim ekmek yedim.
şu an adaçayımı içiyorum.
bu arada adaçayı ve kekik tansiyon yükseltiyor.
diyet yaparken tansiyon düşüklüğü sorunu yaşayanlar için ideal bir çay.
artı adaçayı bağırsak çalışımı için fayda ediyor.
akşam mercimek çorbası ve yoğurt yiyeceğim.
Bu arada yüzmeye başlayacağım.
dolmuşla 20 dk mesafede olimpik yüzme havuzu var
en azından haftada 1 kez gitmek niyetindeyim.
spor filan derken anlatmayı unuttum. bugün ne oldu biliyonuzmu mrkete gittim marketteki arabaya alacaklarımı koydım geziniyodum geride bişey unuttum diye arabayı bıraktım döndüm geri aldım geldim neyse aldım arabayımı gidiyorum arkamdan bi ses
aaaa kız nereye götürüyosun arabamı dedi. arkama döndüm elleri belinde epeyce tontiş bi teyze. meğer yanlışlıkla onun arabasını almışımteyze epeycede tersti hani
off bacaklarım acıdı ya iç bacaklar epey hammış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?