60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet bal şeker olsun. şeker olsun derken yanii uhmmmm pekmez olsun, kuru üzüm olsun bu şekerler yoksa zalım kilo yapanlarından değil :86:

Hee sen kaptın bu işi

oy guzummm gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım seni özliyciiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm ama yiyim yine de:125: azcık da tepinekkk :118::122::124:

şimcik azcık dansla ısıncam ardından ters mekik çekicem sırt için ne zamandır çekmiyorum epeyce yorar ardından acık dumbelle iç bacak ve sırt olcak bi saate tamamlarım

hugocuk göğüs için duvarda mekik de çekicekmişizzzz

kızlar ben de kaçıyorum acık. ayran içtim uyuştum. bi sade akhve yapam kendime. sonra acık spor. sonra da ders çalışmam lazım haır oğlum uyuyoken :)) :80::80::80:

afiyet olsun cicimmmmmm çok güzel benceee

nasıl çekecekmişi düz duvaramı tırmanacaz nasıl olcek anlamadım

hee yedin ya fıstıkla muzu tırman şimdi hadiii bi koşu tırman gelll ya bööyle ellerini duvara yapıştıracaksın ayakların yerde ve biraz arkaya doğu parmak ucunda duvarı iter gibi...yeri nasıl itip kalkıyosun onu duvara yapıcaksın ama ayağında spor yakkabı olsun ve de halı falan olmasın bi de kayıp düşesin bi düşme hikayesi daha patlatırsın allah korusun

nasıl çekecekmişi düz duvaramı tırmanacaz nasıl olcek anlamadım

hugocumm çok tatlısın yaaa
neruş bu kız çok muz filan yiyo fındıkk fıstıkk kendini spora verdiği iyi oluyo yoksaaa durumlar vahimmm

sağol neruşum. bu arada ısındım önce ardından 50 tane sırt için ters mekik çektim neruşum inanamayacsın ama belime kadar tes şekilde kalktım sırtım çok güçlenmiş pilatesten. 50 tane çektim ter içinde kaldım ama yormadı bi o kadar daha çeksem çekerim. şimdi dumbelli sırt egzersizini yapıcam. ardından iç bacak tamamdır

ahanda kıskanç kepçem iş başında
uyuklamaktan aklı başına anca geldi
hee anca uyanabildim nedem doktorla konuşcam zaten bırakıcam ilacı yani hemen bıraktırma heraldede mutlaka 6 ay kullandırır ama ben yavaş yavaş bırakıcam salak gibi oluyorum ya sürekli ben kendi kendime aşarım bu panik atağı inşallah
senide öperizzzzzzzzzzzzzyirik acuk da:125::125::125:

sağol fambımmm:86:

arkadaşlar sabah kahvaltımdan 1,5 saat sonra yine yaklaşık 1,5 saat tempolu yürüyüşümü yaptım.
bugün eşim nöbetten çıktığı için evdeydi.
oğlumu götürmedim :))))

şu vakite kadar 2 lt suyumu içtim.
3 bardak karma çayımdan içtim.
meyve yedim
salatalık yedim.

öğlen yemeğimde somon balığı ve bol salata yedim
1 dilim ekmek yedim.

şu an adaçayımı içiyorum.
bu arada adaçayı ve kekik tansiyon yükseltiyor.
diyet yaparken tansiyon düşüklüğü sorunu yaşayanlar için ideal bir çay.
artı adaçayı bağırsak çalışımı için fayda ediyor.

akşam mercimek çorbası ve yoğurt yiyeceğim.

Bu arada yüzmeye başlayacağım.
dolmuşla 20 dk mesafede olimpik yüzme havuzu var
en azından haftada 1 kez gitmek niyetindeyim.

e ben çıkem artık çok kaldım buralarda çıkış saatim yaklaştı hazırlenem yavaş yavaş kocacığımda almaya gelecek eh bene müsade iyi akşamlar çıtır cazibeli seksüü(fambıııkkk) kızlarrrrrr

balım ya kocişin varken niye düz duvara tırmanıyonki

işten yorgun geliyii bu arar spora yüklendim sorma hiçç halimi bu akşam sararım ama kurtulamaz ulen ev dar geliyo enerjim bitmiyo tepinip duruyorum artı kas çalışıyorum enerji topuna döndüm

sırt bitti alnımdan ter akıyo. dumbelle 40 kere bi taraf için 40 kerede diğer taraf için çalıştım şimdi iç bacak kaldı onuda 50 kere yapıcam

iç bacaklarım epeyce güçsüzmüş zorladı acuk 25 kere yaptım bi 25 daha kaldı acuk dinleniyorum bikaç saniye. sırtım güçlüymüşte iç bacaklar işe yaramazmış

spor filan derken anlatmayı unuttum. bugün ne oldu biliyonuzmu mrkete gittim marketteki arabaya alacaklarımı koydım geziniyodum geride bişey unuttum diye arabayı bıraktım döndüm geri aldım geldim neyse aldım arabayımı gidiyorum arkamdan bi ses
aaaa kız nereye götürüyosun arabamı dedi. arkama döndüm elleri belinde epeyce tontiş bi teyze. meğer yanlışlıkla onun arabasını almışım teyze epeycede tersti hani

ooo fiki süperr genel olaak yaptıklaın da çok güzel benceee amaaa akşam yemeğin az canım bak ne güzel sporunu yapıyosun spor yaparken yağ yalmak için sağlıklı besşenmen şat hergün mutlaka 1 bardak kada yoğut-1 bardak süt tüketmeye çalış aralada toplamda 3 porsiyon meyve ye günde 3- dilim ekmek kepekli çavdar ya da tam buğday öğünlerde de sebze yemeklei et mutlaka yemen lazım çünkü spor da olunca evet kilo verirsin ama bu kasladan gider ve Allah kourusun nekadar da zayıflasan fit bir göünüm elde edemzsin az yiyerek yağla kalır kaslar gider

Yani mesela akşam yemeğinde 1 kepçe çorba 1 kase yoğurt bir dilim ekmek ve sebze olusa süper olur canım benmmm

ben de diyorum ne zamandır hugonun başıan bişeyle gelmiyooo

off bacaklarım acıdı ya iç bacaklar epey hammış

Ben de şimdi başlıyoumm inşallahhhdün iç bacak çalışmıştımm bugün bacaklaım çok ağrıyooo iç bacak çok yoruyo yaa bi de abim bişey önerdi hugocukcuuum plates lasiği gibi bişeyin bağlayıp sağlam bir mobilyanın ayağına geçirip diğer taafıda bacağımıza geçirip bacağı kaldııp indirmek...umarım anlatabilmişimdi yan yatarken de olur plates de yapıyolar ya ama ayakta yapınca daha etkili olurmuş bir de işte ben o sayfaladaki iç bacak hareketini yapıcammm şimdi dabıl showw zamanıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…