işten yorgun geliyiibu arar spora yüklendim sorma hiçç halimi bu akşam sararım ama kurtulamaz ulen ev dar geliyo enerjim bitmiyo tepinip duruyorum artı kas çalışıyorum enerji topuna döndüm
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
Dambıllaımla bütünleştikönce 15 dk koşu bandında ısındım sonra iç bacak-göğüs-omuz-kol ve arka kol çalıştım toplam 45dk sürdüüüüüü kollarım aaariiiiiiiiiiiiii ama mutluyummmmmmmmmmm hala aynı bıngıl bıngılll ama olsun gidecek bun bıngıllar sımsıkı olucam inşallahhhhhhh amoreeemmmm de gelmişşşşş
kızlar merhabalarrrr
oy bugün işim çoktu, adliyeden çıktığımda saat 7.30du ve ara mara hak getire yani
açlıktan gözüm dönmüş vaziyette eve geldim, artık baygınlık geçirecektim nerdeyse, o yüzden 1 dilim etimek tatlısı yedim
yemek olarak da 4-5 yk yoğurtlu mantı ile 2 tane içli köfte yedim, köfteler kızarmıştı ama napim biişi hazırlıcak takatim yoktu
makyajımı bile çıkarmadım daha ve acaip üşeniyorum(((((((((
aman da neruşum zporunu yapmışş ta gelmişşş
ben daa popomu kaldıramadım.. hadi kız amore gımıldann gımıldannnn gımıldanıveeee
ee süslenirsen makyajj filan bide bunu çıkarması var ben o yüsden sade güselliğimle salınırım
aman da neruşum zporunu yapmışş ta gelmişşş
ben daa popomu kaldıramadım.. hadi kız amore gımıldann gımıldannnn gımıldanıveeee
ee süslenirsen makyajj filan bide bunu çıkarması var ben o yüsden sade güselliğimle salınırım
Kızlar siz diyete başladıktan ne kadar süre sonra tartılmaya başladınız.
Ben diyete başlayalı bugünle birlikte 1 hafta oldu
ama tartılmaya çok korkuyorum(
sporumu yaptım geldimmmm
25 dk ön bacak 10 dk arka bacak toplam 35 dk
bu arada gösterge 3600 kalori diyo tabi ki mümkün değil sanırım bu kcal değil kjal yani kilo jül gibi bişi bunu nasıl kcala çeviriyoruz şimdi ben kaç kalori yaktım yaw
sporumu yaptım geldimmmm
25 dk ön bacak 10 dk arka bacak toplam 35 dk
bu arada gösterge 3600 kalori diyo tabi ki mümkün değil sanırım bu kcal değil kjal yani kilo jül gibi bişi bunu nasıl kcala çeviriyoruz şimdi ben kaç kalori yaktım yaw
Tuvalete hiç çıkmama veya çok seyrek çıkmaya kabızlık peklik ya da inkıbaz deniz. Tıp dilinde ise konstipasyon adı verilir.
Ahmet maranki kabızlık formülleri yeterince sulu şeyler yememe, sinir bozulukları, hormon dengesizliği, basur, fıtık boğulması kabızlığı doğuran nedenler arasındadır.
Ayrıca günlerinin büyük bir kısmını oturarak geçirmek zorunda olanlarla, hamilelerde ve yaşlılarda görülür. Öncelikle kabızlığa neden olan hastalığı tespit etmek gerekir.
Esas nedeni tespit etmeden alınacak müsil ilaçları kötü sonuçlar doğurabilir. Kabız olmayı önlemek için sebze çorbaları ve yemekleri, mercimek, ıspanak, salata, balık ve çavdar ekmeği yemek çok faydalıdır.
Ayrıca erik reçeli, bal, üzüm, kayısı veya elma yemek, bol su veya şerbet içmek de yararlıdır. Müzmin kabızlıktan şikayet edenlerin de; fazla ert, yumurta, peynir, beyaz ekmek, muz gibi yiyecekleri azaltmaları, kahve çay ve sigarayı en az miktara indirmeleri, alkolü bırakmaları gerekir. Kabızlığı gideren ilaçların fazla miktarda uzun süre kullanılması kötü sonuçlar doğrulabilir. Bu nedenle ilaçları kullanırken tavsiye edilen miktarları aşmamak gerekir.
Kabızlık için pratik bitkisel formüller :
* 1 su bardağı kaynar su içine 5-6 yaprak sinemaki yaprağı, birer çay kaşığı anason ve rezene havanda ezilerek konulur. 15 dakika demlenerek; aç karnına günde 1-2 bardak içilir.
* Sıcak bal şerbeti içilir.
* Günde 1 defa açken; 1 tatlı kaşığı keten tohumu tozu suyla içildiğinde bağırsakları çalıştırmaktadır. Keten tohumunda dikkat edilmesi gerekenler.
* Kayısı, erik, incir kurusu ve taze incir bağırsakların çalışmasını hızlandırır.
* 1 bardak suya 10 gram parçalanmış keçiboynuzu konulur ve 10 dakika kaynatılır. Bu karışımdan günde 3 bardak içilir.
* Lahana yaprakları sıkılarak elde edilen sudan; sabah akşam aç karna, öğle ve gece yatarken birer bardak içilir.
* Lahana yaprakları 10 dakika kadar kaynatılır ve süzülür. Bu sudan günde 2-3 bardak içmek fayda sağlar.
* Yarım litre suya 3 tatlı kaşığı çayır papatyası konulur. 8 saat bekletilir ve 1 günde tüketilir.
* 15 kadar taze gül yaprağı haşanır, tatlandırılıp içilir.
* 5 gram kiraz yaprağı, 1 bardak kaynar suya konulur. 10 dakika bekletilip günde 3 bardak içilir.
* 3 adet orta büyüklükte soğan ince ince doğranır ve yarım litre suda 1 gece bekletilip süzülür. Yemeklerden önce günde 3 defa birer fincan içilir.
* Salatalık kabuğuyla maydanoz kaynatılıp içilir.
yemek yemeyi çok seviyosun ama günlerce aç geziiyosun öylemikızlar ben 2 günde sadece 1 kepçe çorba içebiliyorum yahu
evet boyum 1,80 ve kilom 64 ama ben sizin bu yediklerinizi yesem 1 haftada 80 kilo olurum...
diyetisyene gittim bu durum için hiç bir sorun çıkmadı genetik dedi.
lanet olsun çeke çeke halama çekmişim.
şimdilik iyi diyeceksiniz kilonuz demi?
1,80'e 64 iyi gözküküyor.
ama ilerde evlencem hamile kalcam ben. bebeğimi nasıl beslicem?
ilaçlarla kilo verdim ve bünyemi mahvetti.ölüyordum az daha.spor bile işe yaramıyor düşünün
aksi gibi yemek yemeğide çok seviyorum :84:
geçen hafta 4 gün bişi yemeyip sadece minicik bi cantık yedim ayranla ertesi gün 1 kilo almıştım bile
ve 1 haftadır açım resmen aç ama bu 1 kilo gitmiyo
çok şanslısınız çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?