Ohhhh süpesin canım benimmm tebriklerr
Şinciiiiiiiiiiiiiik 1kcal=4.1868kj imiş o zamannnnnn hesap makinenle yap bakiiiiimmmm
günaydınn kızçelerim canllarımm cigerlerim guzularım nasılsınızzz..
bu sabah tartı bana 1 nisan şakası yapmak için hazırlanıyormuş galiba.. ya da ben artık kilo konusunda kafamı rahatlatınca hoop -500 çıktım iyi mi..
demek ki dün bu kiloda çıksam sadece 300 gram vermişim diye aglicaktım . hani derler ya allah kulunu sevindirmek için önce eşegini kaybettirir sonra buldurur diye aynı bu hesap oldu
gün itibarı ile 66,4 kiloyum oleytooooooooo
vazgeçmeyince oluyor küsmeyince oluyor burada olunca sizlerle olunca oluyor gızçelerimm cigerlerimmmm
kızlar ben 2 günde sadece 1 kepçe çorba içebiliyorum yahu
evet boyum 1,80 ve kilom 64 ama ben sizin bu yediklerinizi yesem 1 haftada 80 kilo olurum...
diyetisyene gittim bu durum için hiç bir sorun çıkmadı genetik dedi.
lanet olsun çeke çeke halama çekmişim.
şimdilik iyi diyeceksiniz kilonuz demi?
1,80'e 64 iyi gözküküyor.
ama ilerde evlencem hamile kalcam ben. bebeğimi nasıl beslicem?
ilaçlarla kilo verdim ve bünyemi mahvetti.ölüyordum az daha.spor bile işe yaramıyor düşünün
aksi gibi yemek yemeğide çok seviyorum :84:
geçen hafta 4 gün bişi yemeyip sadece minicik bi cantık yedim ayranla ertesi gün 1 kilo almıştım bile
ve 1 haftadır açım resmen aç ama bu 1 kilo gitmiyo
çok şanslısınız çoook
kızlar merhabalarrrr
oy bugün işim çoktu, adliyeden çıktığımda saat 7.30du ve ara mara hak getire yani
açlıktan gözüm dönmüş vaziyette eve geldim, artık baygınlık geçirecektim nerdeyse, o yüzden 1 dilim etimek tatlısı yedim
yemek olarak da 4-5 yk yoğurtlu mantı ile 2 tane içli köfte yedim, köfteler kızarmıştı ama napim biişi hazırlıcak takatim yoktu
makyajımı bile çıkarmadım daha ve acaip üşeniyorum(((((((((
e ben çıkem artık çok kaldım buralardaçıkış saatim yaklaştı hazırlenem yavaş yavaş kocacığımda almaya gelecek eh bene müsade iyi akşamlar çıtır cazibeli seksüü(fambıııkkk) kızlarrrrrr
keşke gitmesen kızz valla özlüyorum sabaha kadar :86:
oy guzummm gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım seni özliyciiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmama yiyim yine de:125: azcık da tepinekkk :118::122::124:
sabah kahvaltım: 1 dilim çok tahıllı ekmek 1 domatesi doğradım üzerine bir kaşık zeytinyağı gezdirdim yedim yanında 1 dilimde peynir ve 1 yumurta
kas miktarında artış olduğunda tartıda böyle rakamlarda oynama oluyo demiştim sana bak kendinde gördünneyse çok sevindim moral olur sana ama veremeseydinde kızmak üzülmek pes etmek yok. sağlıklı besleniyorssun sporda var gitmemesi için hiçbir sebep yok değilmi. eski yediğin şekilde beslenmiyorsun demi. eskisi gibi değilsin değişiklik var demi eskiye göre. varsa sorun yok o zaman. ve bu değişiklik geçici değil ömür boyu kalıcı oldıktan sonra sorun yok. arada kilo veremediğin durduğu dönemler olur ama o zamanda nasılsa harekete geçirecek bişeyler buluruz demi
günaydın arkadaslar
aksam yemeğim
salata ve yarım dilim kepek ekmeği
sabah kahvaltım
elma sirkeli suyum
3 bardak suyum
yarım dilim kepek ekmek
1 tane domates
1kk kadar peynir
yarım bardak sekersiz çay bukadar
en son dün 60.8dim şimdi 60.6 olmusum
günaydın arkadaslar
aksam yemeğim
salata ve yarım dilim kepek ekmeği
sabah kahvaltım
elma sirkeli suyum
3 bardak suyum
yarım dilim kepek ekmek
1 tane domates
1kk kadar peynir
yarım bardak sekersiz çay bukadar
en son dün 60.8dim şimdi 60.6 olmusum
ivtt hugocumm bu ayın son 20 günü toplamda sadece 700 gr gitmiş ama kaslarda geldi biliyorum hissediyorum hoş geldiler sefalar getirdiler..peki şimdi kaslar geldi hep gelmeye devam edicek mi yoksa önümüzdeki ay kilo vermeye başlar mıyım ? benim problemli yerlerim kalın bacaklarım ve kalça-basen ikilisi. sırt bölgesi ve göbekte var ama öncelikli değil.
hee bi deyiversen gider mi önümüzdeki ay hı?:26::hı?26:
arkadaslar bu arada dün aksam üstü yürüyüşümüde yaptım kaç kilometre yürüdüm bilmiyorum ama hayatımda bukadar uzun yürümemiştim birazda hızlı olunca daha 2.gün olunca yoruldum ama pes etmek yok yola devam
kış kış kilolar kışkış yallah kilolar yallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?