60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohhhh süpesin canım benimmm tebriklerr

Şinciiiiiiiiiiiiiik 1kcal=4.1868kj imiş o zamannnnnn hesap makinenle yap bakiiiiimmmm

hee neruşum benim pcdeki hesap makinesini kullanmadım ama neme lazım sora tuhaf rakamları bulurum kafadan da yapamam çok zekiyim yaaa
kalkınca 2 kuru kayısı yidim bi yudum su içtim. akşam yimeemi hazırladım çinteme yerleştiricimm daha kaavaltı yapacam ama giyindim duşumuda aldım bu iyi
gorusuruuuuuz

kas miktarında artış olduğunda tartıda böyle rakamlarda oynama oluyo demiştim sana bak kendinde gördün neyse çok sevindim moral olur sana ama veremeseydinde kızmak üzülmek pes etmek yok. sağlıklı besleniyorssun sporda var gitmemesi için hiçbir sebep yok değilmi. eski yediğin şekilde beslenmiyorsun demi. eskisi gibi değilsin değişiklik var demi eskiye göre. varsa sorun yok o zaman. ve bu değişiklik geçici değil ömür boyu kalıcı oldıktan sonra sorun yok. arada kilo veremediğin durduğu dönemler olur ama o zamanda nasılsa harekete geçirecek bişeyler buluruz demi

sabah kahvaltım: 1 dilim çok tahıllı ekmek 1 domatesi doğradım üzerine bir kaşık zeytinyağı gezdirdim yedim yanında 1 dilimde peynir ve 1 yumurta

afiyet olsun canım ben de şimdi yapıcam kahvaltımı. domates salatalık ve eynir olcak yumurtaya zamanım yok maalesef çıkmam lazım
öpüyorummmmm herkeşşşleri görüşürüz öğlennn

canım bence sen önce bir psikoloğa sonrasında da adam akıllı bir diyetisyene git .
kilo verme işini bu kadar takıntı haline getirmen sence normal mi canım geleceğe dair planı geçmiş seninki kurgulara dönmüş bence. gene de kendin bilirsin ama bana pek normal gelmedi bu durum Allah kolaylık versin canım sevgiyle kal ...
ben lafı dolandırmayı sevmem bir de dost niyetle söylerim belki acı gelebilir ama süslü laflarla oyalamayı sevmem bu da benim yapım çünkü bana da aynı şeyin yapılmasını isterim

hayırlı cumalar canlarrrrrrrrrrrrr tüm dostların cuması mübarek olsun evi bereketle huzurla neşeyle dolsun ......

günaydın fambıkım nasılsın bakiyim. acuk iç bacaklarım acıyi ama olsun demekki güzel çalışmış
hava kapalı burda off yağmurlu soğudu hava

bugün pilateste top günü topum yok bende internetten ebrunun karın günü videosu açtım onu yapıcam bugün. öğleden sonra ise kol göğüs çalışacağım
aslında bugün koşu bandı olacaktı ama hava çok kapalı içim karardı o yüzden diğer odada koşmak istemedim bende bugünde pilates olsun karın günü olsun bakem. dün çok karın yaptırmadı hızlı hızlı geçti kalçada vardı pek verimli olmadı geçen perşembe güzeldi bende o günün videosunu buldum açılıyo şimcik

afiyet olsun
spor yaparsan kendini zinde hisedersinn eswcimmm,Al sana spor yapmak için bir sebep daha

keşke gitmesen kızz valla özlüyorum sabaha kadar :86:

günaydın arkadaslar
aksam yemeğim
salata ve yarım dilim kepek ekmeği

sabah kahvaltım
elma sirkeli suyum
3 bardak suyum
yarım dilim kepek ekmek
1 tane domates
1kk kadar peynir
yarım bardak sekersiz çay bukadar
en son dün 60.8dim şimdi 60.6 olmusum

arkadaslar bu arada dün aksam üstü yürüyüşümüde yaptım kaç kilometre yürüdüm bilmiyorum ama hayatımda bukadar uzun yürümemiştim birazda hızlı olunca daha 2.gün olunca yoruldum ama pes etmek yok yola devam
kış kış kilolar kışkış yallah kilolar yallah

ivtt hugocumm bu ayın son 20 günü toplamda sadece 700 gr gitmiş ama kaslarda geldi biliyorum hissediyorum hoş geldiler sefalar getirdiler.. peki şimdi kaslar geldi hep gelmeye devam edicek mi yoksa önümüzdeki ay kilo vermeye başlar mıyım ? benim problemli yerlerim kalın bacaklarım ve kalça-basen ikilisi. sırt bölgesi ve göbekte var ama öncelikli değil.
hee bi deyiversen gider mi önümüzdeki ay hı?:26::hı?26:

akşam yemeğin az değilmi kuzu

günaydınnnnnnnnnlarr hanımlarr bugün nasılsınız şu anda ben iyiyim inşallah uykum gelmez yine
akşam
1 kepçe balık çorbası(çok güzel ve çok besleyiciydi eşim yapmış)
etli güveç(eşim yapmış bunuda 2-3 tane etinden 2 çatal fasülye,2 çatalda patlıcanından aldım,patatesinden yemedim)
ayran
salata
sonrasında bişey yemedim uyudum çünkü sekiz buçukta
sabah
bir bardak ılık su
4 tane kuru üzüm
domates-salatalık
2 kk peynir
4 tane zeytin
1 tane yeşil biber
biraz maydanoz ,roka,dereotu
1,5 dilim çavdar ekmeği

canım günaydın ama akşam yemeğin az olmuş:26:afiyet olsun

tatlım bak günlük yakılabilecek yağ miktarı vardır maksimum ne yapılsa bunun üzerine çıkılamaz. ancak dediğim gibi spor ve sağlıklı eksiksiz beslenme ile yağ yakımı oluşur. bak mesela ben geçen ay tam 1 kilo yağ vermişim kontrolde çıktı. aslında çok değil gibi duruyo ama 1 kiloluk bir yağ şişesine bakarsan aslında hçte az değil canım. kaslanman devam eder eğer sporunu ömğr boyu yaparsan kas mikarın düşmez metabolizman hızlı kalır sağlıklı olursun. bak canım bende hala daha uğraşıyorum. eliptik bisikletle bacakların filan incelir merak etme ancak dediğim gibi yavaş yavaş oluyo bu işler. sen devam et canım. yağların gitikçe görüntünde güzelleşir canım. sporu bıraksan yediklerini kıssan bu sefer yağ değil kasın gider tartıda çok vermiş gözükürsün ama yağların kalır sadece küçüldüğünle kalırsın istediğini giyersin belki küçük beden giyersin kıyafetten belli olmaz ama işte yağlarında hep kalır. zayıf yerler gider yüzün küçülür filan ama diğer yerler kalır herkes zayıflamıoşsın der ama dediğim gibi soyununca işler değişir o zmaan görürsün yağların eskisinden daha çok rahatsız eder seni. zayıf ama yağlı olursun canım. öyle çok insan var. ben mesela 12 kilo filan yağ verdim canım 12 kiloluk yağ tenekesi düşün bakalım azmı. bu yağ beni nasıl değiştirmiş düşün. şimdi ben iriyim. öyle kocaman değil ama kollarım omuzlarım bacaaklarım filan komple düşünülürse iriyim ve eskisinden çok daha uzun gözüküyorum. 36 beden giymiyorum elbette yağım az diye. ama şu da var eğer ben yağ değil kas versemdir şuanda hem rahatlıkla 60 kiloya inerdim hemde 36 beden giyerdim. ama bikini dersen mümkün olmazdı. görüntüye önem veren biri olarak giyemezdim elbette. sana aradaki farkı diyeyim 36 beden giyemiyorum hiçbir zamanda giyemiyeceğim giymekte istemem ama 5 kilo daha giderse rahatlıkla bikini giyerim. ama kas versemdim şimdi istediğimi giyerdim ama bikini giyemezdim.
mesela karnım geçen haftalara göre yumuşaktı belli olmuyodu çıkmıyodu ama iki haftadır karına yüklendim şimdi çıktı ortaya top gibi. anladınmı canım. zamanla o da gidecek ama işte zaman lazım. sen bikaç ay daha yılmadan devam et sporuna fillan vücudundaki değişiklikleri gördükçe kilo olayını tartıyı takmaz halle geleceksin ve fazlalıklarını düzeltme derdin olacak. bende takmıyorum tartıyı fazlalıklarım erisin yeter diyorum. bunun içinde şöyle 2-3 kilo daha yağ vermem gerekecek ve sporu aksatmamam gerekki yumuşama olmasın diye şimdi benim anlattıklarımı tam anlayamamış olabilirsin ama biraz zaman geçsin sabret farkı gördükçe daha iyi anlayacaksın. bak neruşş epeydir kilo veriyo sporu var o benim ne demek istediğimi anlıyo kendide görüyo zaten artık kilo değil yalarının gitmesinin derdinde. bunu yaşayarak gördü yoksa tartıdaki rakam nedir yani 1 gün aç gezsen az yesen ertesi gün tartıda rakamlar aşarı inmiş olur ama verdiğin kastır sudur

canım bende 3 gündür düzenli yürüyüşümü yapıyordum.
birden tempolu yürüyeceğim diye yüklenince bacaklarımda belimde çok ağrım oldu
dün gece nereye yattığımı bilemedim.
mesela bugün yürüyüşüme ara vermek zorundayım (
sende benim durumuma düşme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…