canım bende 3 gündür düzenli yürüyüşümü yapıyordum.
birden tempolu yürüyeceğim diye yüklenince bacaklarımda belimde çok ağrım oldu
dün gece nereye yattığımı bilemedim.
mesela bugün yürüyüşüme ara vermek zorundayım(
sende benim durumuma düşme...
tatlım bak günlük yakılabilecek yağ miktarı vardır maksimum ne yapılsa bunun üzerine çıkılamaz. ancak dediğim gibi spor ve sağlıklı eksiksiz beslenme ile yağ yakımı oluşur. bak mesela ben geçen ay tam 1 kilo yağ vermişim kontrolde çıktı. aslında çok değil gibi duruyo ama 1 kiloluk bir yağ şişesine bakarsan aslında hçte az değil canım. kaslanman devam eder eğer sporunu ömğr boyu yaparsan kas mikarın düşmez metabolizman hızlı kalır sağlıklı olursun. bak canım bende hala daha uğraşıyorum. eliptik bisikletle bacakların filan incelir merak etme ancak dediğim gibi yavaş yavaş oluyo bu işler. sen devam et canım. yağların gitikçe görüntünde güzelleşir canım. sporu bıraksan yediklerini kıssan bu sefer yağ değil kasın gider tartıda çok vermiş gözükürsün ama yağların kalır sadece küçüldüğünle kalırsın istediğini giyersin belki küçük beden giyersin kıyafetten belli olmaz ama işte yağlarında hep kalır. zayıf yerler gider yüzün küçülür filan ama diğer yerler kalır herkes zayıflamıoşsın der ama dediğim gibi soyununca işler değişir o zmaan görürsün yağların eskisinden daha çok rahatsız eder seni. zayıf ama yağlı olursun canım. öyle çok insan var. ben mesela 12 kilo filan yağ verdim canım 12 kiloluk yağ tenekesi düşün bakalım azmı. bu yağ beni nasıl değiştirmiş düşün. şimdi ben iriyim. öyle kocaman değil ama kollarım omuzlarım bacaaklarım filan komple düşünülürse iriyim ve eskisinden çok daha uzun gözüküyorum. 36 beden giymiyorum elbette yağım az diye. ama şu da var eğer ben yağ değil kas versemdir şuanda hem rahatlıkla 60 kiloya inerdim hemde 36 beden giyerdim. ama bikini dersen mümkün olmazdı. görüntüye önem veren biri olarak giyemezdim elbette. sana aradaki farkı diyeyim 36 beden giyemiyorum hiçbir zamanda giyemiyeceğim giymekte istemem ama 5 kilo daha giderse rahatlıkla bikini giyerim. ama kas versemdim şimdi istediğimi giyerdim ama bikini giyemezdim.
mesela karnım geçen haftalara göre yumuşaktı belli olmuyodu çıkmıyodu ama iki haftadır karına yüklendim şimdi çıktı ortaya top gibi. anladınmı canım. zamanla o da gidecek ama işte zaman lazım. sen bikaç ay daha yılmadan devam et sporuna fillan vücudundaki değişiklikleri gördükçe kilo olayını tartıyı takmaz halle geleceksin ve fazlalıklarını düzeltme derdin olacak. bende takmıyorum tartıyı fazlalıklarım erisin yeter diyorum. bunun içinde şöyle 2-3 kilo daha yağ vermem gerekecek ve sporu aksatmamam gerekki yumuşama olmasın diye şimdi benim anlattıklarımı tam anlayamamış olabilirsin ama biraz zaman geçsin sabret farkı gördükçe daha iyi anlayacaksın. bak neruşş epeydir kilo veriyo sporu var o benim ne demek istediğimi anlıyo kendide görüyo zaten artık kilo değil yalarının gitmesinin derdinde. bunu yaşayarak gördü yoksa tartıdaki rakam nedir yani 1 gün aç gezsen az yesen ertesi gün tartıda rakamlar aşarı inmiş olur ama verdiğin kastır sudur
günaydınnnnnnnnnlarr hanımlarr bugün nasılsınız şu anda ben iyiyim inşallah uykum gelmez yine
akşam
1 kepçe balık çorbası(çok güzel ve çok besleyiciydi eşim yapmış)
etli güveç(eşim yapmış bunuda 2-3 tane etinden 2 çatal fasülye,2 çatalda patlıcanından aldım,patatesinden yemedim)
ayran
salata
sonrasında bişey yemedim uyudum çünkü sekiz buçukta
sabah
bir bardak ılık su
4 tane kuru üzüm
domates-salatalık
2 kk peynir
4 tane zeytin
1 tane yeşil biber
biraz maydanoz ,roka,dereotu
1,5 dilim çavdar ekmeği
Günaydın herkese ve afiyet olsuun...
Hugocuk dün senin bebeğimi kucağa alıştırmayacağım mesajından sonra sana cevap yazmıştım.Okudun muu? Boşa gitmesin :)
Yediklerimi yazmak istemiyorum yine. Akşam üstü ve gece yine tatlı yedim. Topiğe de girmeye utanıyorum böyle olunca ama girmeyince hepten tozutuyorum.
Amore bence çok iyi kilo vermişsin. Aynen devam et.Benim grafiği görsennn...
akşam yemeğin az değilmi kuzu
ossun sende mayo giyersin mayodan da taşşş gibi görünür vicut.. ona da mı izin yoktu neyok ızz giydirmez tabikide ben örnek verdim azcık yağım var o da gitsin bikini giyersem taş gibi kaslı olurum diye dedim canım
günaydın prienecimmmm hoşgeldinn daha sık ugra yaaGünaydın herkese ve afiyet olsuun...
Amore bence çok iyi kilo vermişsin. Aynen devam et.Benim grafiği görsennn...
malesef resim koyamıyorum koysam eminim hepiniz sağlıklı beslenme ve sporun önemini daha iyi anlarsınız hele bu aralar pilatesede ağırlık verince iyice güzelleştim nen. şöyle diyeyim beraak tüzünataçı biliyosunuz zayıf değil ama iri yağı az işte benimde şu kalan göbiş erisin aynen onun gibiyim. elbette onun boyu uzun ama benim boyda fena değil. genel olarak öyleyim acık karnım var o da gitsin tamamdır kaç beden giydiğimin hiçbir önemi yok benim için
Kızlar herkese günaydın.
uyanınca 1 bardak ılık su içtim.
2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.
kahvaltıda ;
1,5 dilim ekmek yedim.
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
çok az bal
1 bardak sütümü içtim.
kahvaltıdan sonra 1 bardak karma çayımdan içtim.
500 ml su içtim.
bugün malesef yürüyüşüm iptal.
3 günde tempolu yürüyeceğim diye fazla yüklendim her yanım ağrıyor.
gidersem belki markete kadar giderim.
ossun sende mayo giyersin mayodan da taşşş gibi görünür vicut.. ona da mı izin yoktu ne
günaydın prienecimmmm hoşgeldinn daha sık ugra yaa
canımı sıkıyordum evet ama kızlar özellikle neruşum hugomm nugim famirim bana çok destek çıktılar canım sıkılmıyo artık önemli olan kaslanmak yag yakmak kilo vermekte muhim ama işte o kadar da sorun değill yaa..
dogumgünüm 6 nisanda 65 olmayı hedeflemiştim ama olmadı olsunn mayıs başı da 65 olsam sorun değil
gülümm senin başlangıç kilonn benim daha ulaşamadığım bir kilo yaaa ne var çizelgende senin
waovv hugocumm gözümde canlandırdımm fısstık gibi olmuşsun yani kociş kıskanmakta haklıymışş
yaş kaçtı senin sakıncası yoksa sorsak
hugocumm kızz zahmet etmiş uppp uzuuun yazmışsın teşekkür ederim ama demek istediğini çok iyi anladımm.. benim derdim de fazlalıklarım ama o fazlalıkların gitmesi de kilo vermem anlamına geliyor sen 170 boyunda ve 67 kilosun ama ben 165 boyunda ve 66 kiloyum arada fark var sen epey kaslanmışsın çok kilolu görünmezsin normal ama benim bu kalça ve göbüş etrafındaki yagları eritmem lazım. göbegimde bir simit var göbek deliği çevresinde etrafı ince ama bu sabah aynada baktım çok kötü durmuyorum ama arkada kalça altında selülitlerim azalmış yine de var yani o yaglar giderse selülitler büyük oranda kaybolur ve bende aynadaki beni daha çok severim... yani incelmem lazım kalçamdaki yaglar eriyince yerine o yagların aynı yerine basenlere filan kas mı gelecek sanmıyorum o yüzden aslında aynı şeyi sölüyoruz. ben sporu bırakmam şimdi yaz geliyor sıcaklar bastırmadan iki ay daha düzenli yapabilirim ondan sora çok zorlanırım belki hiç yapamadığım haftalar olacak sporu şimdi yaptım yaptım kardır yani.. bikini giymek için yapmıyorum zaten ben şu durumda da giyerim 75 kilo ikende giyiyordum ama şimdi daha çok yakışır biliyorum bu arada senin kociş sana bikini giydirir mi dersin bu yaz
afiyet bal şeker olsun yediklerin pıt pıt yaglar erisin tık tık kas ossun inşallaaa
ayyy yemek yapan bi kocişş ne guzel nugicann çok sevindim adınaaaa...
benim ki hazır yapılmış yemegi ısıtıp tabaga koyup yemegi bilmez. fuarda çalışırken haftasonu o evdeydi. yemecikleri yaptım hazırladım eneeee eve bi geldim benim herüf pizza sölemiş gel de çıldırma yaa. aah bu kocişler aaah
ama sefiyorum yaa allaam aşıgım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?