60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemeklerden kısmaya ne varç. bende kısarım ne olacak 3 kaşık yerim azcık azcık yerim 62 kiloya çabucak inmek için. inerimde 36 bedende giyerim üstelik yağlar yumuşak olduğundan her beden olur zati kolaylıkla zor değil yani. üstelik bazı hayatımdan çıkardığım şeyleride yesem yani tatlı filan olur. iradeyle alakası yok bunun bende 3 kaşık tatlıyla idare ederim başlarda zorlansam inatla yerim zati alışırım kolay gelir. ama denize girelimmi derseniz hah işte orda işler değişir denize giremem o zaman bikini giyemem. ben sağlıklı yağ oranı olabilecek en düşük seviyede kasları belirgin bir vücut istiyorum o yüzdende bunu başarmak az yiyip kilo vermekten çok daha zor bir iş. az yiyip kilo vermeyi geçmiş yıllarda denedim. kısa sürede bikaç ay içinde ulaştımda istediğime ama beyenmedim ve yanlış bişeyler olduğunu farkettim o yüzden doktora gittim zaten. iyikide gitmişim eksik bilgilerim varmış öğrendim iyi oldu. şöyle diyeyim üst bedenimde kilom vardı benim vücudumun şekli hiç bozulmadan direk sanki karnım sırtım kollarım göğsümdeki ne kadar fazlalık varsa alındı gibi düşünün. hiçbir bozulma olmadı yumuşama oldu tabikide olmasa olmaz zaten ama bende işte sporla hem toparlanmaya hemde kilo vermeye çalışıyorum. 2-3 kilo yağım kaldı o da sırtımda ve göbeğimde o da gittimi tamamdır

sende ara ver tatlım gün aşırı yap yüklenme fazla sonra kısa zamanda büyük sonuçlar bekleyip hayal kırıklığı yaşama.

bugün epeyce sevnçliyim niye derseniz karnım toplandı sıkılaştı yağlarda gittimi bilmiyorum perşembe günü kontrolde öğreneceğim. bu ay sadece 3 hafta listeme uyup spor yapabildim aksaklıklar çıktı bakalım ne olacak sonuçlar

Kızlar herkese günaydın.
uyanınca 1 bardak ılık su içtim.
2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.

kahvaltıda ;
1,5 dilim ekmek yedim.
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
çok az bal
1 bardak sütümü içtim.

kahvaltıdan sonra 1 bardak karma çayımdan içtim.
500 ml su içtim.

bugün malesef yürüyüşüm iptal.
3 günde tempolu yürüyeceğim diye fazla yüklendim her yanım ağrıyor.
gidersem belki markete kadar giderim.

hugocumm kızz zahmet etmiş uppp uzuuun yazmışsın teşekkür ederim ama demek istediğini çok iyi anladımm.. benim derdim de fazlalıklarım ama o fazlalıkların gitmesi de kilo vermem anlamına geliyor sen 170 boyunda ve 67 kilosun ama ben 165 boyunda ve 66 kiloyum arada fark var sen epey kaslanmışsın çok kilolu görünmezsin normal ama benim bu kalça ve göbüş etrafındaki yagları eritmem lazım. göbegimde bir simit var göbek deliği çevresinde etrafı ince ama bu sabah aynada baktım çok kötü durmuyorum ama arkada kalça altında selülitlerim azalmış yine de var yani o yaglar giderse selülitler büyük oranda kaybolur ve bende aynadaki beni daha çok severim... yani incelmem lazım kalçamdaki yaglar eriyince yerine o yagların aynı yerine basenlere filan kas mı gelecek sanmıyorum o yüzden aslında aynı şeyi sölüyoruz. ben sporu bırakmam şimdi yaz geliyor sıcaklar bastırmadan iki ay daha düzenli yapabilirim ondan sora çok zorlanırım belki hiç yapamadığım haftalar olacak sporu şimdi yaptım yaptım kardır yani.. bikini giymek için yapmıyorum zaten ben şu durumda da giyerim 75 kilo ikende giyiyordum ama şimdi daha çok yakışır biliyorum bu arada senin kociş sana bikini giydirir mi dersin bu yaz

afiyet bal şeker olsun yediklerin pıt pıt yaglar erisin tık tık kas ossun inşallaaa
ayyy yemek yapan bi kocişş ne guzel nugicann çok sevindim adınaaaa...
benim ki hazır yapılmış yemegi ısıtıp tabaga koyup yemegi bilmez. fuarda çalışırken haftasonu o evdeydi. yemecikleri yaptım hazırladım eneeee eve bi geldim benim herüf pizza sölemiş gel de çıldırma yaa. aah bu kocişler aaah
ama sefiyorum yaa allaam aşıgım yaa

yok ızz giydirmez tabikide ben örnek verdim azcık yağım var o da gitsin bikini giyersem taş gibi kaslı olurum diye dedim canım

Günaydın herkese ve afiyet olsuun...

Hugocuk dün senin bebeğimi kucağa alıştırmayacağım mesajından sonra sana cevap yazmıştım.Okudun muu? Boşa gitmesin :)

Yediklerimi yazmak istemiyorum yine. Akşam üstü ve gece yine tatlı yedim. Topiğe de girmeye utanıyorum böyle olunca ama girmeyince hepten tozutuyorum.

Amore bence çok iyi kilo vermişsin. Aynen devam et.Benim grafiği görsennn...

malesef resim koyamıyorum koysam eminim hepiniz sağlıklı beslenme ve sporun önemini daha iyi anlarsınız hele bu aralar pilatesede ağırlık verince iyice güzelleştim nen. şöyle diyeyim beraak tüzünataçı biliyosunuz zayıf değil ama iri yağı az işte benimde şu kalan göbiş erisin aynen onun gibiyim. elbette onun boyu uzun ama benim boyda fena değil. genel olarak öyleyim acık karnım var o da gitsin tamamdır kaç beden giydiğimin hiçbir önemi yok benim için

evet canım okudum çok haklısın hatta okuduktan sonra düşündüm hak verdim iyiki dedin bu yönünü hiç düşünmemiştim çok sağol canım aklımı başıma getirdin

hamilelik veya kilo alıp vermeden filan malesef arında sarka yumuşama oluyo. benimde hem kilo alıp vermekten hemde zamanında yaptığım hatalardan karnım kiloluyken bile yumuşaktı sıkı değildi. bu sğreçte epeyce topladım ama dediğim gibi hala var sorun ama gidecek. göbek deliği etrafı ve alt karın kaldı bel inceldi üst karın kaslandı güzel. üç santimde incelme oldu 80 santim şimdi kalçam 93. elma vücuttan zar zor armuta çevirecem anşallah neyse geçen arkadaşımla ölçüm yaptık o da karnı var epeyce ama kilo almış vermemiş filan öyle yumuşak değil ölçtük onun 72 benim 80. yanyana durduk diyorki benim belim karnım ölçümde senden az hemen hemen 10 santim fark var ama neden seninki daha güzel düz gözüküyo diyo kafası karıştı. arkadaşımın acık kilosu var ama malesef yağı fazla kası az o yüzden öyle çokta kilolu gözükmüyo. bende spora başlasammı dedi. pilatesmi yapsam dedi. dedim o zaman kasın artacak şuandaki halinden daha kilolu gözükeceksin dedim. dedi napacağım filan diyetisyene git sana uyan liste versin spora yüklen evet uzun zaman alıyo ama doğrusu bu dedim. sonrada ayy o zaman ben hiç başlamayayım az az yerim filan zayıflarım dedi. zor geldi malesef uğraşamam senin gibi aylarca dedi. valla benden daha küçük beden giyiyo ama orasından burasından yağları pörtlüyo aynı tişörtü denedik o giydi toparlacık oldu ben giydim iri gözüktüm.
yani size anlatmaya çalışıyorum ama anlatabiliyormuyum onuda tam bilmiyorum ama priene neruda ve uzun zmandır spor yapan arkadaşlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır. pes etmeyin kilo veremiyorum diye 1 kilo yağ gider 1 kilo kas gelir aynı kiloda çıkarsınız tartıda üzülmeyin. siz kendinize ayndada bakın. sağlıklı beslenin sporunuzu yapın muhakkak gidecek yağlar sadece zaman lazım. durma olduysa arada değişiklikler yapın sporunuzda. yorgunnsanız ara verin ama asla veremiyorum diye umutsuzlanmayın asla bırakmayın sporu. belki bir hafta iki hafta ara verin olumsuzluklar aksilikler engel olabilir ara verin korkmayın ama fırsatını bulduğunuz anda sporunuzu yapın. hem endorfin salgılayıp daha iyi daha mutlu hissedeceksiniz kendinizi

yok ızz giydirmez tabikide ben örnek verdim azcık yağım var o da gitsin bikini giyersem taş gibi kaslı olurum diye dedim canım
ossun sende mayo giyersin mayodan da taşşş gibi görünür vicut.. ona da mı izin yoktu ne

Günaydın herkese ve afiyet olsuun...

Amore bence çok iyi kilo vermişsin. Aynen devam et.Benim grafiği görsennn...
günaydın prienecimmmm hoşgeldinn daha sık ugra yaa
canımı sıkıyordum evet ama kızlar özellikle neruşum hugomm nugim famirim bana çok destek çıktılar canım sıkılmıyo artık önemli olan kaslanmak yag yakmak kilo vermekte muhim ama işte o kadar da sorun değill yaa..
dogumgünüm 6 nisanda 65 olmayı hedeflemiştim ama olmadı olsunn mayıs başı da 65 olsam sorun değil
gülümm senin başlangıç kilonn benim daha ulaşamadığım bir kilo yaaa ne var çizelgende senin

waovv hugocumm gözümde canlandırdımm fısstık gibi olmuşsun yani kociş kıskanmakta haklıymışş
yaş kaçtı senin sakıncası yoksa sorsak

afiyet olsun canım

ha birde zayıflıyorsunuz yağlar eriyor filan karında göğüste iç kollarda bacaklarda yumuşama yayılma bazende sarkma bile olabiliyo ve bu o bölgeyi sanki yağlıymış gibi gösteriyo ve kilolu gözüküyorsunuz bu da moral bozuyo. hepinizin vücudunda kilo vermeden dolayı yumuşayan yerler vardır muhakkak o yüzden oraları çalıştıran toplayan egzersizleri zaten verdim ben karınsa pilates kol göğüs için egzersiz verdim toplayan bacaklar için verdim. bunları yapın bakın 2 haftaya nasıl incelmiş oluyorsunuz. aslında belki o 2 hafta süresinde hiç kilo vermemiş olabilirsiniz ama görüntü itibariyle çok kilo vermiş gibi olacaksınız. sebebi aslında siz sadece gevşemeden dolayı olduğunuzdan daha kilolu gözüküyorsunuz bunu toplarladınız görüntü değişti aslında gerçek siz osunuz. ve bu motivasyon için süper oluyo. gevşemeyle kiloyu karıştırmamak lazım

dün hiç giremedim gün boyu temizlikçi vardı onunla evi temizledik döndüm durdum... evdeydim ve ara öğünüm yemeğim duzenliydi bakalım benımde yaglarım gidiy hissediyorummm....

artık eskisi gibi saldırmıyorum hiç tatlı cekmıyo canım eşim dün akasam cekırdek yedı ben hıç canım bile cekmedı... öğrencilerime cikolata veriyorum hiçç canım cekmıyo önceden lup lupp yutardım valla

sabah bir bardak su
biraz kaşar2 dilim incecik
1 kk peynir
1 dilim ekmek tam bugday ve kendım yapıyorum...
yeşil çayyy
salatalık

yaşım 28 olacam ağustosta
işte ben hiçbir zaman 36 beden olmayacağım olmak istemiyorum. olmam için sporu bırakıp kas kaybetmem lazım veya yağ oranım sağlık değerlerinin normal değerlerin altına inmesi lazım onuda istemem ama ben memnunum amacımda buydu zati

36 beden giyip göbeği olan var napayım bedenin ölçüsünü demi. o yüzden etrafınızdaki kaç beden muhabbetlerine hiç girmeyin. siz hiç 36 beden giyen sporcu duydunuzmu olamaz çünkü. çok nadirdir belki aerobikçi pilates yapanlar filan olabilir ama ben hiç 36 beden olan bir voleybolcu basketbolcu duymadım ama görünüş olarak bi bakın bakalım siz 36 beden giyen birinimi istersiniz yoksa 38 beden bir voleybolcu veya basketbolcu veya koşucumu olmak istersiniz.

bi ebru şallı var kaslı ama çok zayıf onunda zati yağ oranı çok düşük sağlık değerlerinin altında. sporda çok çok uç noktada çünkü. ben şahsen o kadar zayıf oolmak istemem ama daha iri olup mesela o vücuda sahip olmak isterim o kadar ince zayıf olmak istemem sadece

sağol canım evet balık olduğu zaman ogün mutfağa girmem hiç eşim yapar balık hastası zaten.bezen heveslendiği yemekleri yapar kendisi sabah kahvaltısınıda çoğunluk eşim hazırlar bazende ikimiz hazırlarız.

herkese günaydınllllllllllaaaaarrrrrrrrrr

hugocum yazdıklarını okudum canım, bence de çok haklısın

ben şu anda 36 beden giyiyorum ama biraz daha kaslı olup 38 giymeyi tercih ederdim yani

şimdi sen bana bu iç bacağı nasıl kaslı hale getiricez onu bi anlat hele

benim iç bacağım baya yumuşaktı ama şimdi hafif bi sertlik var ama çok az tabi

sallansın istemiyorum artıkın

dün bu arada spor falan yapamadım, beynim yanıyodu resmen, halim yoktu hiç

bide regl bitti sanırım, tartıda çıkan fazlalıklar da gitti çok şükür

sabah kahvaltımı da yazayım hemencim size

sabah önce aç karna 1 bardak MHÇ içtim, arkasından da 1 kuru kayısı ve 1 bardak su içtim kahvaltı olarak da
2 dilim denge ekmekten iki dilim incecik kaşarla yağsız tost yaptım, onu yedim
1 salatalık
2 çk bal ve
1 kupa yeşil çay içtim

saat 11 gibi de elma yicem ara olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…