60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım eswcim özelden linkleri yollucam orda hareketin etki ettiği kas gruplarını görebilrisin canım tüm bacak egzersizleri ve ayrıca orda kolgöğüs egzersizleride var canım onlarıda uygulayabilrisin

afiyet olsun canım kahvaltını azcık renklendir ama

afiyet olsun esw cim

mesela hep diyoruzya burda işte göbeğimiz var filan diye. kilo verince sadece gerçekten gidecekmi hiç emek vermeden. malesef hayır gitmeyecek. siz hiç zayıf olupta göbeği olan insanlar görmedinizmi dışarı çıkın ve bakın neler var. incecik zayıf ama göbeği var. neden çünkü zayıf sebebi kas miktarı az yağ miktarı var. birde bazı insanlar şanslı oluyo yağ oranı fazlada olsa vücutta orantılı dağılımı olunca bellli olmuyoç ama bazı insanlarda lokal yağlanma oluyo malesef yağlar daha çok belli bölgede toplanıyo birde işte sağlıksız direk insülin seviyesini çıkaran beyaz undan hamurişleri colalar şekerli içecekler kızartmalar tatlılar filan bunlarda göbekte toplanabiliyo.
ama bazı insanlar var bakıyosun iri kilosu az değil belki bizden daha kilolu ama bizim gibi yağları fışkırmıyo demi. sebebi kas oranları fazla belki yağ oranları bizden daha az veya az olmasa bile sporla filan yağ oranları daha dengeli dağılmış vücudunda. o yüzden bizden daha hoş gözüküyorlar bizim kadar küçük beden giymeseler bile bizden daha hoşlar.
malesef göbek başlı başına dert kilolar gitsede kalabiliyo. haa gitmezmi gider ama zaman lazım zabır lazım. karında yumuşama varsa pilatesle karın egzersizleriyle toplanma sağlanıp daha düz görüntü mümkün ama yağda var ise kardiyo artı sağlıklı beslenme tatlıya şekere elveda deme ve ayrıcada karın egzersizlerine yılmadan devam etmek lazım. biliyorum zor ama başkada yolu yok kendiliğinden gitmiyo. çıplak kalıp aynada fazlalık olmadan bir görüntü için çalışmak çalışmak yılmadan çalışmak lazım

offfffffffff ben yine giremiyorummm,bi günaydın msjı bile atamadım,hügocum sanada özelden dönücem inşallah kusura bakma yoğunum biraz ve sabah yine geç kladımmm bu nedenle pek kendime gelemedim
kahvaltım
3 adet kendi yaptığım kepekli ev poğaçası oldu(bir tanesi avuç içimin yarısı kadar),buzluğa atmıştım,geç kaldığım zmanlarda çantama atıyorum buzluktan çıkarıp ,işe gelince simit veya pastane poğaçası yememek için

maşallah akıllı bıdığıma kepekli poğaçalarla sağlıklı bir hayat ohh ne güzel

hügocuğum o bahsettiğin tiplerden biride benim burdaki 45lik plak(hatta 43 kiloymuş),geçenlerde yanından geçerken dar bir alnadı azcık bel bölgesine dokunarak geçmem gerkti okadar yumuşak ve yağlı kii,vücudunun hiç sıkılığı yok bende çok şaşırdım bel ve karın bölgesindede yağlanma var,azcık yemeği fazla kaçırınca acayip belli oluyo,yani bide çok zayıf olduğu için belli oluyo sanırım yoksa abartılı bi göbeği yok ama vücuduna göre çok hoş bir görüntü değil direk göze çarpıyo işte

yıllarca uğraşıp kilo verip göbeğinden kurtulamayan biri oalrak tecrübemle yazıyorum 60 kiloda oldum bi ara ama karnım şimdikinden daha fazlayı küçülmüştüm o zamnalrdan kalma pantolonua gtiremiyorum ama karnımda o zmanaki gibi değil. o zaman yumuşacıktı kaslarda gitti yağları tutan bişey yoktu istediğim bedeni giyebiliyodum şimdiyse istediğim beden olmuyo ama karnımda o zamnaki gibide değil yani. dimekki yolu buymuştu ama zor ama olacak nen yılmak yol pes etmek yok. pes edenin karın yağlarını pıçakla keser alırım valla haa devam üzülen yılmış morali bozuk insan olmasın aranızda ben burdayım herkes tam takım burda pes edenin üzerine üzerine gidelim

maşallah akıllı bıdığıma kepekli poğaçalarla sağlıklı bir hayat ohh ne güzel

senin sayende hügocuğum sen olmasan bukadar yol katedebilirmiydim ,hiç sanmıyorum beni çok motive ettin ediyorsun,bilinçlendirdin yürekten teşekkür ediyorum sana,canım benimmmmmmmmmmm
geçenlerdede kepekli krep yaptım kahvaltıda söylemiştim okudun mu bilmiyorum,harika ve çok doyurucu oluyoyaptığım poğaçadan 6-7 tane kaldı bu günlerde yine yapıp buzluğa atmam lazım

eee tatlım yaşı var spor yok yediklerini dedindi ekmek poşetiyle geziyo diye sağlıklı beslenmiyoki ne bulsa götürüyo kilo almak için olacağı o. ama yabancılar öylemi 60 yaşında karnı dğmdğz sıkı fit insanlar var heleki şu callanetics videosundaki yaşlı kadınları gördüm daha iyi anladım kadın 60lı yaşlarda ama karnı benimkiden daha düz
yaaa işte yazın yediğin hurmalar kışın tırmalar oldu aklım başıma geldi neyseki eşim sayesinde zor oldu acık yüklendi bana ama olsun şimdi anlıyorum

:13::13::13::13:

1 elma yiyeyim bari saat 11 olmuş
eeeeeeeeee neruşum nerde saat 11yavuklusumu geldi acaba kahvaltıya yine

tabiki yapacaksın 1 ayda fit olamayız ee bu süreçte istediğin şeyleride yemek seni rahatlatacak. sevdiğin şeyleri böyle sağlıklı yapıp yersin ömür boyu hem iştah açmaz hemde sağlıklı. hele taze lor peyniri koyuyodum eskiden arasına süper oluyodu. hem hamurişi sorunu vardı senin o engel olup seni psikolojik olarakta yıpratıyodu yemek isteyip yiyemeyince zorlanıyodun yasak olan cazipte geliyodu ama sorunu çödük istediğin zaman yapıp yiyorsun ve rahatladın bu fikir bile seni rahatlattı şimdi daha iyisin. bi ara mesajını okumuştum çok etkilemişti beni. demiştinki ya benim bu hamurişi sorununa çare bulanın kölesi olurummu ne yazmıştın tamda hatırlamıyorum yanlışım varsa kusura bakma. ben o zaman diğer topiğe gitmiştim arada okuyodum gördüm mesajı hemen geldim. çünkü çok zor biliyorum bişeylerden kısıtlanma yasaklar filan hayatı zehrediyo ve illa yemek istiyodsun eee kilo vermede bikaç ayda bitmiyo yağlardan kurtulmak noluyo pes ediyosun bu sefer. kışın tamam yazın ince kıyafetler çıkınca filan insan giymkte istiyo kilolar var böyle karmakarışık duygular filan tam depresyona giriyosun o zaman
neseki hallettikya sorununu artık korkulacakta bişey yok sadece zaman lazım. o da beraber olacak zati

fambıkcan bana da versene şunun tarifinini

bide kızlar ben geçen markette kepekli un bulamadım, tam buğday unu aldım hani ekmeğini yiyoruz diye, unu da olur dedim, nasıl mantık ama
olur mu ki hakkaten?
fambıkın poğaçalarından yapsam ben de h.sonu kendime :)))

olur tabiki kepeli un çavdar unu tam buğday unu olur yeterki beyaz un olmasın yani işlenmiş un olmasın esmer olsun tamamdır

olur tabiki kepeli un çavdar unu tam buğday unu olur yeterki beyaz un olmasın yani işlenmiş un olmasın esmer olsun tamamdır

hmm tamam o zaman
sevindim bak şimdi

bana bide tarif verin bakayım
ama anlatın yani tek tek, ben daha acemiyim çünküüüüüü

eswcim birde sanırım sendeki konsantrasyon kaybı şundan oldu canım. burda sende kilo vermek istedin filan verdin derken diyetisyene gittin kas kaybın olduğunu öğrendin kas kaybedince tabiki yağ oranın çıktı o yüzdende sanırım moralin bozuldu korktun canım.

hmm tamam o zaman
sevindim bak şimdi

bana bide tarif verin bakayım
ama anlatın yani tek tek, ben daha acemiyim çünküüüüüü

mesela krep için miktarını kendine göre ayarlarsın süt esmer un tuz 1 yumurta çırp yağsız tavaya 1 yemek kaşığı yağ koy ısıt ve hamuru dök arkalı önlü kızar istersen sosis gerçi çokta sağlıklı sayılmaz ama seviyosan arada yağsız tavada sosisi arkalı önlü ince ince dilimleyip kızartıp arasına koyup yersin veya lor peyniri veya normal peynirle güzel gider. tatlısnı seviyosan pekmezde koyabilirsin krep hamuruna.
poğaça inin bildiğin tarif ama unun esmer yağın çiçekyağı olur ama yarım bardak filan koyarsın. hamurişlerinin yağını kısıp ununu esmer olduktan sonra arada yapıp yersin. mesela dolmalarını bulgurlu yağ az yağlı olsun. içli köfte seviyosan içini yaparken az yağ koy haşla veya fırınla. mantı yapacaksan esmer unlu az yağlı yap. yani bildiğin tariflerin yağını azalt ununu esmer yap kendine göre ayarla. esmer undan açma yaparsın mayalarsın yağını az koyarsın belki zeytin ezmesi srersin azıcık olur. herşeyi yapmak mümkün yani

mesela fırın yemeklerini seviyosan beşamel soslu. ben beşamel sosu esmer undan yapıyorum süte un koyup çırpıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyorum döküyorum mesela karnıbaharı haşlayıp üzerine esmer unlu beşamel sosu döküp fırnlıyorum azcıkta üzerine kaşar nefis oluyo hem aşırı tok tutuyo zati onu yiyosun başka bişey yiyemiyosun karnıbaharda bol lifli sosta esmer undan olunca tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…