dün hiç giremedim gün boyu temizlikçi vardı onunla evi temizledik döndüm durdum... evdeydim ve ara öğünüm yemeğim duzenliydi bakalım benımde yaglarım gidiy hissediyorummm....
artık eskisi gibi saldırmıyorum hiç tatlı cekmıyo canım eşim dün akasam cekırdek yedı ben hıç canım bile cekmedı... öğrencilerime cikolata veriyorum hiçç canım cekmıyo önceden lup lupp yutardım valla
sabah bir bardak su
biraz kaşar2 dilim incecik
1 kk peynir
1 dilim ekmek tam bugday ve kendım yapıyorum...
yeşil çayyy
salatalık
herkese günaydınllllllllllaaaaarrrrrrrrrr
hugocum yazdıklarını okudum canım, bence de çok haklısın
ben şu anda 36 beden giyiyorum ama biraz daha kaslı olup 38 giymeyi tercih ederdim yani
şimdi sen bana bu iç bacağı nasıl kaslı hale getiricez onu bi anlat hele
benim iç bacağım baya yumuşaktı ama şimdi hafif bi sertlik var ama çok az tabi
sallansın istemiyorum artıkın
dün bu arada spor falan yapamadım, beynim yanıyodu resmen, halim yoktu hiç
bide regl bitti sanırım, tartıda çıkan fazlalıklar da gitti çok şükür
sabah kahvaltımı da yazayım hemencim size
sabah önce aç karna 1 bardak MHÇ içtim, arkasından da 1 kuru kayısı ve 1 bardak su içtim kahvaltı olarak da
2 dilim denge ekmekten iki dilim incecik kaşarla yağsız tost yaptım, onu yedim
1 salatalık
2 çk bal ve
1 kupa yeşil çay içtim
saat 11 gibi de elma yicem ara olarak
canım eswcim özelden linkleri yollucam orda hareketin etki ettiği kas gruplarını görebilrisin canım tüm bacak egzersizleri ve ayrıca orda kolgöğüs egzersizleride var canım onlarıda uygulayabilrisin
afiyet olsun esw cim
offfffffffff ben yine giremiyorummm,bi günaydın msjı bile atamadım,hügocum sanada özelden dönücem inşallah kusura bakma yoğunum biraz ve sabah yine geç kladımmm bu nedenle pek kendime gelemedim
kahvaltım
3 adet kendi yaptığım kepekli ev poğaçası oldu(bir tanesi avuç içimin yarısı kadar),buzluğa atmıştım,geç kaldığım zmanlarda çantama atıyorum buzluktan çıkarıp ,işe gelince simit veya pastane poğaçası yememek için
mesela hep diyoruzya burda işte göbeğimiz var filan diye. kilo verince sadece gerçekten gidecekmi hiç emek vermeden. malesef hayır gitmeyecek. siz hiç zayıf olupta göbeği olan insanlar görmedinizmi dışarı çıkın ve bakın neler var. incecik zayıf ama göbeği var. neden çünkü zayıf sebebi kas miktarı az yağ miktarı var. birde bazı insanlar şanslı oluyo yağ oranı fazlada olsa vücutta orantılı dağılımı olunca bellli olmuyoç ama bazı insanlarda lokal yağlanma oluyo malesef yağlar daha çok belli bölgede toplanıyo birde işte sağlıksız direk insülin seviyesini çıkaran beyaz undan hamurişleri colalar şekerli içecekler kızartmalar tatlılar filan bunlarda göbekte toplanabiliyo.
ama bazı insanlar var bakıyosun iri kilosu az değil belki bizden daha kilolu ama bizim gibi yağları fışkırmıyo demi. sebebi kas oranları fazla belki yağ oranları bizden daha az veya az olmasa bile sporla filan yağ oranları daha dengeli dağılmış vücudunda. o yüzden bizden daha hoş gözüküyorlar bizim kadar küçük beden giymeseler bile bizden daha hoşlar.
malesef göbek başlı başına dert kilolar gitsede kalabiliyo. haa gitmezmi gider ama zaman lazım zabır lazım. karında yumuşama varsa pilatesle karın egzersizleriyle toplanma sağlanıp daha düz görüntü mümkün ama yağda var ise kardiyo artı sağlıklı beslenme tatlıya şekere elveda deme ve ayrıcada karın egzersizlerine yılmadan devam etmek lazım. biliyorum zor ama başkada yolu yok kendiliğinden gitmiyo. çıplak kalıp aynada fazlalık olmadan bir görüntü için çalışmak çalışmak yılmadan çalışmak lazım
maşallah akıllı bıdığıma kepekli poğaçalarla sağlıklı bir hayat ohh ne güzel
hügocuğum o bahsettiğin tiplerden biride benim burdaki 45lik plak(hatta 43 kiloymuş),geçenlerde yanından geçerken dar bir alnadı azcık bel bölgesine dokunarak geçmem gerkti okadar yumuşak ve yağlı kii,vücudunun hiç sıkılığı yok bende çok şaşırdım bel ve karın bölgesindede yağlanma var,azcık yemeği fazla kaçırınca acayip belli oluyo,yani bide çok zayıf olduğu için belli oluyo sanırım yoksa abartılı bi göbeği yok ama vücuduna göre çok hoş bir görüntü değil direk göze çarpıyo işte
yıllarca uğraşıp kilo verip göbeğinden kurtulamayan biri oalrak tecrübemle yazıyorum 60 kiloda oldum bi ara ama karnım şimdikinden daha fazlayı küçülmüştüm o zamnalrdan kalma pantolonua gtiremiyorum ama karnımda o zmanaki gibi değil. o zaman yumuşacıktı kaslarda gitti yağları tutan bişey yoktu istediğim bedeni giyebiliyodumşimdiyse istediğim beden olmuyo ama karnımda o zamnaki gibide değil yani. dimekki yolu buymuştu ama zor ama olacak nen yılmak yol pes etmek yok. pes edenin karın yağlarını pıçakla keser alırım valla haa devam üzülen yılmış morali bozuk insan olmasın aranızda ben burdayım herkes tam takım burda pes edenin üzerine üzerine gidelim
senin sayende hügocuğum sen olmasan bukadar yol katedebilirmiydim ,hiç sanmıyorum beni çok motive ettin ediyorsun,bilinçlendirdin yürekten teşekkür ediyorum sana,canım benimmmmmmmmmmm
geçenlerdede kepekli krep yaptım kahvaltıda söylemiştim okudun mu bilmiyorum,harika ve çok doyurucu oluyoyaptığım poğaçadan 6-7 tane kaldı bu günlerde yine yapıp buzluğa atmam lazım
senin sayende hügocuğum sen olmasan bukadar yol katedebilirmiydim ,hiç sanmıyorum beni çok motive ettin ediyorsun,bilinçlendirdin yürekten teşekkür ediyorum sana,canım benimmmmmmmmmmm
geçenlerdede kepekli krep yaptım kahvaltıda söylemiştim okudun mu bilmiyorum,harika ve çok doyurucu oluyoyaptığım poğaçadan 6-7 tane kaldı bu günlerde yine yapıp buzluğa atmam lazım
fambıkcan bana da versene şunun tarifinini
bide kızlar ben geçen markette kepekli un bulamadım, tam buğday unu aldım hani ekmeğini yiyoruz diye, unu da olur dedim, nasıl mantık ama
olur mu ki hakkaten?
fambıkın poğaçalarından yapsam ben de h.sonu kendime :)))
olur tabiki kepeli un çavdar unu tam buğday unu olur yeterki beyaz un olmasın yani işlenmiş un olmasın esmer olsun tamamdır
hmm tamam o zaman
sevindim bak şimdi
bana bide tarif verin bakayım
ama anlatın yani tek tek, ben daha acemiyim çünküüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?