60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım moralim bozuldru elbet, sporumu yapıyodum, yediklerim bana yetiyodu, ben diyetisyende süper bi yağ oranı beklerken tam tersi olması hayal kırıklığına uğrattı tabi beni

ama tek mutlu olduğum şey, meto yaşım 23 çıkmıştı, yaptığım sporun yine de faydası olmuş yani

bide sonrasında hasta oldum, misafirim çok geldi gitti derken ben iyice koptum spordan falan
e insan bi kez bırakınca da tekrar başlaması zor oluyo

pilates de öyle oldu
bi ara hafta içi hergün yapıyodum ne güzel, 2 aydır onu da yapmıyorum
esnemeye başlamıştım, eskiden bacaklarımı kaldırınca yattığım yerde kasığım ağrı yapardı, pilatesten sonra geçmişti mesela, çünkü esnemiştim ama şimdi yine ağrı yapıyo malesef

ay ben ona da başliyim ama hangisini ne ara yapıcam onu bilmiyorum

aç karna yapmam lazım
eve geldim yaptım derken saat 6.30 oluyo
yemek yoksa bide yemek yap, ye, saat 8 oluyo bu kez de ben istemiyorum, geç yemek yiyorum diye

bi çözüm bulamadım yaaa ((

hmm tamam canım
ama mantı içli köfte yapacak kadar hamarat değilim henüz :)))
ama poğaçayı denicem, bide bişi sorcam mesela süt veya yoğurt da konuluyo ya çoğu poğaça hamuruna, yağ yerine yoğurdu veya sütü artırmam gerekir mi?

bide ben hiç krep de yapmadım, annem yapar ben yerdim çünkü

çok beceriksizim yaaaaa ((((((((

gny kızlar
ptesimi yaptım
yarım litre suyumla 1kayısı
kahvaltım
1,5dometes
çeyrekçavdar ekmegi
1yumurta
3zeytin

buarada neruda yok bugün merakettim

hımm bilmiyosun hiç ama yok yağı azsa süt yoğurt fazla olsun diye bişey yok. poğaça için kulak memesi yumuşakliğinda olana kadar ayarlarsın önemli olan yağı krepte boza kıvamı gibi olsun ona göre ayarlarsın canım

esw aslında şu var sen yağda vermişsindir ancak işta kas kaybı olunca yağ miktarı artıyo vücutta o yüzden. amamn takma ya daha önce bendede oldu anlattımya minnacık şeyler giyiyodum şimdi giyemiyorum ama yağım o zmanaki gibi değil diye. hala o zamnadan aldığım kotun beli sıkıyo ama taşma yok. oluyo böyle şeyler düzelir merak etme yeterki eskisi gibi az yeme sporda oldumu kas miktarı hızlı artar. ama bak kasın arttımı tartıda fazla çıkabilir kilon moral bozma artan kasındır yeterki sağlıklı beslen sebze yemeklerin 6 kaşıktan az olmasın sonra etini hergün muhakkak ama muhakkak ye. etsiz porteinsiz kas artmaz tam tersi olur salatan olur yoğurdunu sütünü şhmal etme. kardiyoda oldumu yavaş yavaş yağın gider kasında artar canım ama dediğim gibi bikaç ay kilonda artma olabilir tartıda korkma sakın

gny kızlar
ptesimi yaptım
kahvaltım
1,5dometes
çeyrekçavdar ekmegi
1yumurta
3zeytin

afiyet olsun canımm
evet ya ben de pilatesten sonra gelir diye düşünüyodum ama bitmiş sanırım pilates, bizimki hala ortalarda yok, işi falan çıkmıştır belki

tamam canım, poğaça kıvamını biliyorum allahtan
onu yapayım ben de h.sonu deneyeyim, inşallah güzel olur :))

kasım arttım mı bilmiyorum ama kilom 1 aydır nerdeyse aynı
arada bazen oynama oluyo ama
sporumu da çok düzenli yapamadım fakat yediklerimi azaltmadım hiç spor yapamıyorum diye

ben de 15 kilo yağ varmış ama tabi kiloma oranla fazla çıktı işte yüzde olarak, tabi bu rakam normali mi onu da bilmiyorum da
hoş bide 2 ay oldu nerdeyse bu ölçüm yapılalı, ilk başlarda iyi yapmıştım sporumu, belki metoımu hızlandırdıysam o yüzden de saçma sapan beslenme düzenime rağmen kilo almamış olabilirim

canım benim de çıkmıyo pek bişi ordan burdan, biraz basen var ama genetik bişi, ne kadar gider bilmiyorum sporla

lisede bacaklarım çok kalındı benim, liseye başlayacağım sene işte bütün yaz hergün bisiklet bindim dışarda, inceldi bacaklarım ama basenler gitmedi mesela

aman ya deddiğin gibi, yavaş yavaş düzeltirimi sanırım, bu kadar takmanın da alemi yok, haklısın bebeeemm

gny kızlar
ptesimi yaptım
kahvaltım
1,5dometes
çeyrekçavdar ekmegi
1yumurta
3zeytin

neruş gelir şimdi o kesin spor faaliyeti içindedir
ayy nasıl seviniyorum pilatese başladığına canım ya. daha önce pilates bana göre değil diyodun şimdi başladın artık bırakamazsında öyle bir insanın kanına işliyo anlatamam kocaman aferim sana

canım eswcim özelden linkleri yollucam orda hareketin etki ettiği kas gruplarını görebilrisin canım tüm bacak egzersizleri ve ayrıca orda kolgöğüs egzersizleride var canım onlarıda uygulayabilrisin

canım sakıncası yoksa bana da gönderebilir misin

basen inceltici hareketler yap. benim hiç basen yoktu sonra koşu bandında oldu ama iyide oldu çünkü hiç yoktu şimdi yi. internetten araştır canım basen eriten egzersizler diye onlarıda yaparsın ama verdiğim linkteki bacak egzersizleride bacaklarını inceltip sıkılaştırır basenede faydası olur orda bak hareketin etkilediği gruplara basenede etki ediyo biliyorum

tamam canım bakayım, bulurum heralde
öyle aman aman çok yok ama zayıflayınca göze batmıyo, kilo alınca malesef sinir ediyolar beni (

yollardımda mesaj sürem doldu canım başka arkadaşlarda var onlar yollar sana. eswcim arkadaşa linkleri özelden yollarmısın canım benim

tamam tatlım yollarım ben

ahh famircim minnak davşanım seni görünce mutlu oluyorum nugiş yine kayıp uyukluyomudur nedir

öğlen yemeğinde yağsız fesleğenli yeşil salata yağsız tavuk sote ve 1 dilimde ekmek yiyorum

bu arada yağsız deyip duruyorum diye yağ kullanmıyo değilim günlük 4 kaşık yağ hakkım var akşam yemeklerinde kullanıyorum ayrıca ara öğünde antep fıstığım var ondanda yağ alıyorum yağsız beslenmiyorum yani elbette yağda miktarıyla kullanmak lazım :86:

ah canımmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,bende seni görünce içim gıpır gıpır oliyyyyyyyyyyyy

aynen yaww benimde öyle sevildiğini bilmek güzel elbette. zati sevmeseniz burda olmazdım o yüzden diyorum bilmeden kırdımsa kızdırdımsa özelden yazın bana çekinmeyin muhakkak açıklamasını yaparım veya hatam varsa özürde dilerim kendime çeki düzen veririm diye. hepiciğinizi çok seviyorumda ondan

kızlar ben yemeğe gidiyorum

muhtemelen köfte, bulgurlu yeşillik salatası ve 1 dilim ekmek yicem

hepiciğine afiyet bal şeker olsun, datluşlaaarrrrrrrrr

öğle yimağımda
mantarlı et sote
bulgur pilavı
salata varmışşşşşşşşşşşşş

bugün ekmek yerine pilavvv yiyebilirimmmmmm galibaaa

tşkler eswcim
sagol hugocum neyapayım yapmaya çalışıyorum don lastigiyle yapıyoruö tpopuda kızımın küçük tpou var onlayapmaya çalışıyorum oldugu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…