60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen yemeğim
7 yk ıspanak yemeği(evden getirdim)
4 yk yoğurt(evden getirdim)
salata
2 dilim kepek ekmeği

öğlen yemeğimi de yedim arkadaşlar.

1 tabak z.yağlı pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek.

şu ana kadar 1,5 lt. suyumu içtim.

bugün ev temizliği yaptım dip-köşe yoruldum.

bazı arkadaşlar ne güzel spor yapıyorlar ben hiç yapamıyorum (
platestende hiç anlamıyorum.
yapabilirsem eğer yürüyüş yapıyorum.
gelecek haftalarda yüzmeye gitmeyi planladık komşumun kızıyla.
ama benim vücudum sadece yürümekle kas yapmaz ki değil mi (((

afiyet olsun topişlerrrrrrrrrrrrrr ,,öğle yemeğim aynen dediğim gibi oldu
4yk kadar mantarlı et sote
4 yk kadar bulgur pilavı
salata yidim

bizim yemekhane tabldot şeklinde ,salata koyan çocuk abla sana biraz daha salata koyayımmm zeten salatadan başka bişey yemiyosun dedibiri kepek ekmeğimi takip eder,biri pilava alerjin mi var niye yemiyosun der,bide şimdi salatadan başka bişey yemiyosun diyen çıktı iyi mi

afiyet olsun fambıkcımm inşallah acıkmazsın akşama kadar

bende yimekten geldim şincik.

sabah 06.45 2 kayısı
kahvaltı :07.25
bir dilim ev yapımı - kepekli çevdarlı ekmek
1 dilim beyaz uno tost ekmegi
bi domates
nane - maydonoz
1 kk peynir
7 yeşil zeytin
1 çk yeşil zeytin ezmesi
zeytin çok oldu ama bugün canım zethin çekiyoooo

09.30 ofiste 1 adet türk kavesi
1 adet incir ile yidimm
11.00 yarım dilim ev yapımı ekmek
5 yeşil zeytin
1 kayısı beş badem

ögle yemegi :12.20
2 küçük kepçe sebze çorbası
2 küçük kepçe sulu köfte
bol salata
ekmek yemedim zaten köfte ile patateste geldi tabagıma
her allahın günü gibi bugunde tatlı vardı tulumba. hayır dedim tereddütsüzceee allahtan sevmem tulumbayı

hugocuk canım bende ağustos doğumluyum. ağustos 14 de 28 olcam (
bu zaman ne çabuk geçiyor...

bu arada kızlar nerudayı merak edenlere..
neruşun erkek arkadaşı hastaymış onunla ilgilendiği için girememiş bizde bu akşam buluşmayı düşünüyorduk nasip değilmiş bir şeyi çok istemiycenn..
yimekleri bilem yapmıştım kocişin bu akşam gelicek diye dünden ama olmayınca olmuyor. geçmiş olsun neruşunkine. en kısa zamanda gelir inşalla :26::26:

afiyet olsunnnnnnnnnn,tebr,ikler canım bu aradabizdede keşkül vardı,almadım bendeee extra şeker depolamaya hiç niyetim yokeskiden o her allahın günü çıkan tatlıları götürüyoduk ama di mi

Ahhhhhhhhhhhhhh neruşummmmmmmmmm yaaaaaaaaaaa,dimek ondan yoktu bende yavuklusu gelmiştir yanına onla takılıyodur dediydim zati,neyse bakalım geçmiş olsun,erkeğinde hasta hali pek çekilmez ama Allah kolaylık versin Neruşuma

ayyyyyyyyyyy hiç acıkmıyorum ki ben zaten nugicimm,spor olsun diye yemek yiyorum ben zaten,hiç canım istemiyorr(anladın sen onuanladın mı kızzzzzzzzzzzzzz)

heee biliyom hiç acıkmazsın senhiç duymadım bilmiyom görmedim hele o fındık fıstık yemeyişlerin hiç yemiyon gıı arada ye

ayyyyyyyyyyy hiç acıkmıyorum ki ben zaten nugicimm,spor olsun diye yemek yiyorum ben zaten,hiç canım istemiyorr(anladın sen onuanladın mı kızzzzzzzzzzzzzz)

ben anladım aslında hiç acıkmıyosun şaşırtmak için yiyosun vücudunu yani canın istemeye istemeye yiyosun demi :86:

meraklanmaya başlamıştım bende dimek sevgülüsüne bakıyomuş. aman sevgilisinden hastalık geçmesinde önemli değil gelir nasılsa

afiyet olsun amore motorecimmm

ben anladım aslında hiç acıkmıyosun şaşırtmak için yiyosun vücudunu yani canın istemeye istemeye yiyosun demi :86:

aynen öyle önüme yemekler geldimi içim darlıyor,kara kara düşünüyorumm offffffffff neyse yiyorum işte napim yaşamak için yaniiçandamda,dolabımda çeşit çeşit yiyeceklerim varrrr,bonfileler,pirzolalar(laf aramızda yaşam standartım baya yüksekde o bakımdan),tepsi tepsi su böreklerim var ama yediklerim 6 kkyı geçmez o biçim iradeliyim yanii

heee biliyom hiç acıkmazsın senhiç duymadım bilmiyom görmedim hele o fındık fıstık yemeyişlerin hiç yemiyon gıı arada ye

sen özeline bak özelineeeeeeeeeeeeeeee

anaaaaaaaaaam ölecem şimdi gülmekten hayat standartını yirim senin nen. pirzolaları toptancıdanmı alıyosun kutu kutu eşinmi alıyo kutu kutu eşin çok seviyo seni üzerine titriyo bizimkiler öyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…