afiyet olsun topişlerrrrrrrrrrrrrr ,,öğle yemeğim aynen dediğim gibi oldu
4yk kadar mantarlı et sote
4 yk kadar bulgur pilavı
salata yidim
bizim yemekhane tabldot şeklinde ,salata koyan çocuk abla sana biraz daha salata koyayımmm zeten salatadan başka bişey yemiyosun dedibiri kepek ekmeğimi takip eder,biri pilava alerjin mi var niye yemiyosun der,bide şimdi salatadan başka bişey yemiyosun diyen çıktı iyi mi
afiyet olsun fambıkcımm inşallah acıkmazsın akşama kadar
yaşım 28 olacam ağustosta
işte ben hiçbir zaman 36 beden olmayacağım olmak istemiyorum. olmam için sporu bırakıp kas kaybetmem lazım veya yağ oranım sağlık değerlerinin normal değerlerin altına inmesi lazım onuda istemem ama ben memnunum amacımda buydu zati
bende yimekten geldim şincik.
sabah 06.45 2 kayısı
kahvaltı :07.25
bir dilim ev yapımı - kepekli çevdarlı ekmek
1 dilim beyaz uno tost ekmegi
bi domates
nane - maydonoz
1 kk peynir
7 yeşil zeytin
1 çk yeşil zeytin ezmesi
zeytin çok oldu ama bugün canım zethin çekiyoooo
09.30 ofiste 1 adet türk kavesi
1 adet incir ile yidimm
11.00 yarım dilim ev yapımı ekmek
5 yeşil zeytin
1 kayısı beş badem
ögle yemegi :12.20
2 küçük kepçe sebze çorbası
2 küçük kepçe sulu köfte
bol salata
ekmek yemedim zaten köfte ile patateste geldi tabagıma
her allahın günü gibi bugunde tatlı vardı tulumba. hayır dedim tereddütsüzceee allahtan sevmem tulumbayı
ayyyyyyyyyyy hiç acıkmıyorum ki ben zaten nugicimm,spor olsun diye yemek yiyorum ben zaten,hiç canım istemiyorr(anladın sen onu anladın mı kızzzzzzzzzzzzzz )
ayyyyyyyyyyy hiç acıkmıyorum ki ben zaten nugicimm,spor olsun diye yemek yiyorum ben zaten,hiç canım istemiyorr(anladın sen onu anladın mı kızzzzzzzzzzzzzz )
hugocuk canım bende ağustos doğumluyum. ağustos 14 de 28 olcam(
bu zaman ne çabuk geçiyor...
bu arada kızlar nerudayı merak edenlere..
neruşun erkek arkadaşı hastaymış onunla ilgilendiği için girememiş bizde bu akşam buluşmayı düşünüyorduk nasip değilmiş bir şeyi çok istemiycenn..
yimekleri bilem yapmıştım kocişin bu akşam gelicek diye dünden ama olmayınca olmuyor. geçmiş olsun neruşunkine. en kısa zamanda gelir inşalla :26::26:
bende yimekten geldim şincik.
sabah 06.45 2 kayısı
kahvaltı :07.25
bir dilim ev yapımı - kepekli çevdarlı ekmek
1 dilim beyaz uno tost ekmegi
bi domates
nane - maydonoz
1 kk peynir
7 yeşil zeytin
1 çk yeşil zeytin ezmesi
zeytin çok oldu ama bugün canım zethin çekiyoooo
09.30 ofiste 1 adet türk kavesi
1 adet incir ile yidimm
11.00 yarım dilim ev yapımı ekmek
5 yeşil zeytin
1 kayısı beş badem
ögle yemegi :12.20
2 küçük kepçe sebze çorbası
2 küçük kepçe sulu köfte
bol salata
ekmek yemedim zaten köfte ile patateste geldi tabagıma
her allahın günü gibi bugunde tatlı vardı tulumba. hayır dedim tereddütsüzceee allahtan sevmem tulumbayı
ben anladımaslında hiç acıkmıyosun şaşırtmak için yiyosun vücudunu yani canın istemeye istemeye yiyosun demi :86:
heee biliyom hiç acıkmazsın senhiç duymadım bilmiyom görmedim hele o fındık fıstık yemeyişlerin hiç yemiyon gıı arada ye
aynen öyle önüme yemekler geldimi içim darlıyor,kara kara düşünüyorumm offffffffff neyse yiyorum işte napim yaşamak için yaniiçandamda,dolabımda çeşit çeşit yiyeceklerim varrrr,bonfileler,pirzolalar(laf aramızda yaşam standartım baya yüksekde o bakımdan),tepsi tepsi su böreklerim var ama yediklerim 6 kkyı geçmez o biçim iradeliyim yanii
sen özeline bak özelineeeeeeeeeeeeeeee
meraklanmaya başlamıştım bende dimek sevgülüsüne bakıyomuş. aman sevgilisinden hastalık geçmesinde önemli değil gelir nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?