harikaaaa bende seni tebrik ederim canımmmafiyet olsunnnnnnnnnn,tebr,ikler canım bu aradabizdede keşkül vardı,almadım bendeee extra şeker depolamaya hiç niyetim yok eskiden o her allahın günü çıkan tatlıları götürüyoduk ama di mi
meraklanmaya başlamıştım bende dimek sevgülüsüne bakıyomuş. aman sevgilisinden hastalık geçmesinde önemli değil gelir nasılsa
sağol tatluş çok samimi çocuklarızdır sende katıl samimiyetimiz dahada artsın
sagolasın kakaolu nugalı barım benümmmafiyet olsun amore motorecimmm
aynen öyle önüme yemekler geldimi içim darlıyor,kara kara düşünüyorumm offffffffff neyse yiyorum işte napim yaşamak için yaniiçandamda,dolabımda çeşit çeşit yiyeceklerim varrrr,bonfileler,pirzolalar(laf aramızda yaşam standartım baya yüksekde o bakımdan),tepsi tepsi su böreklerim var ama yediklerim 6 kkyı geçmez o biçim iradeliyim yanii
anaaaaaaaaaam ölecem şimdi gülmektenhayat standartını yirim senin nen. pirzolaları toptancıdanmı alıyosun kutu kutu eşinmi alıyo kutu kutu eşin çok seviyo seni üzerine titriyo bizimkiler öyle değil
anaaaaaaaaaam ölecem şimdi gülmektenhayat standartını yirim senin nen. pirzolaları toptancıdanmı alıyosun kutu kutu eşinmi alıyo kutu kutu eşin çok seviyo seni üzerine titriyo bizimkiler öyle değil
esasında topiğe katılmaya korkuyorum.daha önceden bir katıldım kilo vermem durdu.buraya katılınca şımarıyor muyum neuzun mandır da sizleri okuyorum.10 gün sonra sizlere temelli katılırım(seminerim var da bu arada)
sagolasın kakaolu nugalı barım benümmm
benim kocişim biricik aşkım gözümün bebee göynümün sultanııı aşkım benüüüm bana da aleyyyo dadlularııı künefeleriii ama yiyom yiyom yine de kilo veriyorum almıyorum yani spperim harikayım mihtteşemim yaa
aynen öyle önüme yemekler geldimi içim darlıyor,kara kara düşünüyorumm offffffffff neyse yiyorum işte napim yaşamak için yaniiçandamda,dolabımda çeşit çeşit yiyeceklerim varrrr,bonfileler,pirzolalar(laf aramızda yaşam standartım baya yüksekde o bakımdan),tepsi tepsi su böreklerim var ama yediklerim 6 kkyı geçmez o biçim iradeliyim yanii
sen özeline bak özelineeeeeeeeeeeeeeee
ayy ne kadar üzülüyorum kıskanıyorum bilemezsiniz benim hayat standartım epeyce düşük oluyo sizin yanınızda evime temizlikçim gelmiyo. mobilyalarda siyah toz oluyo napalım kollarıma kuvvet diyelim. elim sıcak sudan sopuk sudan çıkmıyoyaaaaaaaaa benimkide bana okadar düşkün değil ama şurda size bana yaptığı eziyetleri mi anlatım yaniiii,evime gelip kontrol mü etceksinizzz.Aaaaaaaaaaa ne dedim ben yaaaaaaaaaa,evet hmmmmmmmmm eşim bana bayılır şu gözlerrrrrr,şu dudaklar kimde var hatuncuğummmm derrrrr,kilo vermene gerek bile yokkkk sen 165 boyunda selvi kimin ceylansın senin kilonun nesi fazla ki derrrrrrr,der de derrrrrrrrrrrr yani sever beniiiiiii,tapar banaaaaaaaaaaaa.
hayat standardıma laf ettirmem anacımmmmm Ankarada yaşıyoruz heralde,bucakta beldede yaşamıyoruz yaaa,burda bir yerden biryere gitmek için dolmuşa 2,5 lira ödüyosunnn yani düşünnnnnnnnn,gerçi ben dolmuşa binmem özel şöferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr götütürüürrr getiriirrrrrrrrr ammaaaaaaaaaaa,işte sizler gibi hayat standardı düşük insanlara örnek olması açısından örnek verdiydimmmmmmmmmmm(ayyyy konuşmama dikkat edeyimde sonradan görme olduğum anlaşılmasın)ıhmmm ıhmmmm nerde kalmıştıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kız hügo özleine bak
heyyyyyt beee iradeye bak aslanımdabiz bir hiçmişiz senin yanında saygıyla önünde eğiliyorum
sagolasın kakaolu nugalı barım benümmm
benim kocişim biricik aşkım gözümün bebee göynümün sultanııı aşkım benüüüm bana da aleyyyo dadlularııı künefeleriii ama yiyom yiyom yine de kilo veriyorum almıyorum yani spperim harikayım mihtteşemim yaa
eziksinnn sen ezikkkayy nasıl imrendim şimdi bak eşimden ayrılsam acaba böyle bi eş bulabilirmiyim diye düşündüm. ahh ahh benimki heç öyle değil tatlıda almaz bana. zati yesem bir haftada 80 kilo olurum yineayy ne kadan şanslısınız okudukça özeniyorum size ben tatlı yiyemiyorum yasak bana hem iradesizimde ben yedikçe yerim diye yiyemiyorum ya off ayy sizin yerinizde olmak için neler vermezdim ben dur ağlayayım bicik
yaaaaaaaaa benimkide bana okadar düşkün değil ama şurda size bana yaptığı eziyetleri mi anlatım yaniiii,evime gelip kontrol mü etceksinizzz.Aaaaaaaaaaa ne dedim ben yaaaaaaaaaa,evet hmmmmmmmmm eşim bana bayılır şu gözlerrrrrr,şu dudaklar kimde var hatuncuğummmm derrrrr,kilo vermene gerek bile yokkkk sen 165 boyunda selvi kimin ceylansın senin kilonun nesi fazla ki derrrrrrr,der de derrrrrrrrrrrr yani sever beniiiiiii,tapar banaaaaaaaaaaaa.
hayat standardıma laf ettirmem anacımmmmm Ankarada yaşıyoruz heralde,bucakta beldede yaşamıyoruz yaaa,burda bir yerden biryere gitmek için dolmuşa 2,5 lira ödüyosunnn yani düşünnnnnnnnn,gerçi ben dolmuşa binmem özel şöferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr götütürüürrr getiriirrrrrrrrr ammaaaaaaaaaaa,işte sizler gibi hayat standardı düşük insanlara örnek olması açısından örnek verdiydimmmmmmmmmmm(ayyyy konuşmama dikkat edeyimde sonradan görme olduğum anlaşılmasın)ıhmmm ıhmmmm nerde kalmıştıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kız hügo özleine bak
eziksinnn sen ezikkken güzel benim en harika ben zayıfladım herkes bana hayran kaldı. en bi güzel yerlerde biz geziyoruz ..en iyi kocişi olan da benimm benimmm bennnnnn
ayy ne kadar üzülüyorum kıskanıyorum bilemezsiniz benim hayat standartım epeyce düşük oluyo sizin yanınızda evime temizlikçim gelmiyo. mobilyalarda siyah toz oluyo napalım kollarıma kuvvet diyelim. elim sıcak sudan sopuk sudan çıkmıyoayy anlattıkça sen gözlerim doluyo çok şanslısın .çokk senin yerinde olmak için neler vermezdim kardeşş
eğil tabiiiiiiiiiiiiiiiii,hem spor yapmış olursunnnnnnnnnnnnnnn eğilirkene derin nefes allllllllllllllllllllll verrrrrrrrrrrrrrr,allllllllllllllllllll verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.engin bilgilerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim tabikiii,bu kadar yol katetmiş biri olarak benim neler içip yediğimi sizlerde merak ediyorsunuz değil miiiiiiiiievet zavallı obez adayları söylerin menülerinizi hemen yorumlayayım doğruyu öğrenin uygulayınnnn.neymişşşşşşşşşşşşş efendimmmmmmmmmmmmmm az yemek çok kaçamk işte bütün mesele bu
harikasın valla dünyada eşin yok gıyzzzzzzzzzzzzzzz,diyetisyenler halt yemiş senin bu bilimsel olmayan ama kilo veriri halin karşısında
kuduruklar ya benimde akşam aşkım çok önemli adını vermiyeyim zenginlerin gittiği pastahanesinden dilber dudağıyla baklava almış yemicektim ama eşim ısrar edince kırmadım bende yedim
kuduruklar ya benimde akşam aşkım çok önemli adını vermiyeyim zenginlerin gittiği pastahanesinden dilber dudağıyla baklava almış yemicektim ama eşim ısrar edince kırmadım bende yedim
ay yeteeeeeeeeeeeeer durun yaa karnıma agrılar girdi. kahkahalarım yüzünden arkadaşlar odama geldiler. noleeyo amore hanım ne güzel çok neşelisiniz deyyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?