60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bişey sormak istiyorum..
bu çizelgenizi nasıl yapıyor sunuz?
kilonuzu - doğum yılınızı vs. nasıl girip görüntülüyor sunuz böyle ?

afiyet olsunnnnnnnnnn,tebr,ikler canım bu aradabizdede keşkül vardı,almadım bendeee extra şeker depolamaya hiç niyetim yokeskiden o her allahın günü çıkan tatlıları götürüyoduk ama di mi
harikaaaa bende seni tebrik ederim canımmm
canım tatlı çekince kuru meyvelere abanıyorum

meraklanmaya başlamıştım bende dimek sevgülüsüne bakıyomuş. aman sevgilisinden hastalık geçmesinde önemli değil gelir nasılsa

yok hugoş üşütmüş sadece viral bir durum yok sanırım:44::44:

heyyyyyt beee iradeye bak aslanımda biz bir hiçmişiz senin yanında saygıyla önünde eğiliyorum

sağol tatluş çok samimi çocuklarızdır sende katıl samimiyetimiz dahada artsın

esasında topiğe katılmaya korkuyorum.daha önceden bir katıldım kilo vermem durdu.buraya katılınca şımarıyor muyum ne uzun mandır da sizleri okuyorum.10 gün sonra sizlere temelli katılırım(seminerim var da bu arada)

afiyet olsun amore motorecimmm
sagolasın kakaolu nugalı barım benümmm

benim kocişim biricik aşkım gözümün bebee göynümün sultanııı aşkım benüüüm bana da aleyyyo dadlularııı künefeleriii ama yiyom yiyom yine de kilo veriyorum almıyorum yani spperim harikayım mihtteşemim yaa

yaaaaaaaaa benimkide bana okadar düşkün değil ama şurda size bana yaptığı eziyetleri mi anlatım yaniiii,evime gelip kontrol mü etceksinizzz.Aaaaaaaaaaa ne dedim ben yaaaaaaaaaa,evet hmmmmmmmmm eşim bana bayılır şu gözlerrrrrr,şu dudaklar kimde var hatuncuğummmm derrrrr,kilo vermene gerek bile yokkkk sen 165 boyunda selvi kimin ceylansın senin kilonun nesi fazla ki derrrrrrr,der de derrrrrrrrrrrr yani sever beniiiiiii,tapar banaaaaaaaaaaaa.
hayat standardıma laf ettirmem anacımmmmm Ankarada yaşıyoruz heralde,bucakta beldede yaşamıyoruz yaaa,burda bir yerden biryere gitmek için dolmuşa 2,5 lira ödüyosunnn yani düşünnnnnnnnn,gerçi ben dolmuşa binmem özel şöferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr götütürüürrr getiriirrrrrrrrr ammaaaaaaaaaaa,işte sizler gibi hayat standardı düşük insanlara örnek olması açısından örnek verdiydimmmmmmmmmmm(ayyyy konuşmama dikkat edeyimde sonradan görme olduğum anlaşılmasın)ıhmmm ıhmmmm nerde kalmıştıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kız hügo özleine bak

yok korkma hiç arada bizdede kilo verme duruyo sporda filan ufak tefek değişiklikler yenilikler yapıyoruz tekraradan kilo vermeye başlıyoruz faydası olur sanada topiciğimizin

ayy nasıl imrendim şimdi bak eşimden ayrılsam acaba böyle bi eş bulabilirmiyim diye düşündüm. ahh ahh benimki heç öyle değil tatlıda almaz bana. zati yesem bir haftada 80 kilo olurum yine ayy ne kadan şanslısınız okudukça özeniyorum size ben tatlı yiyemiyorum yasak bana hem iradesizimde ben yedikçe yerim diye yiyemiyorum ya off ayy sizin yerinizde olmak için neler vermezdim ben dur ağlayayım bicik

allah sizi ya herkez bana baktı gülerken burda

ayy ne kadar üzülüyorum kıskanıyorum bilemezsiniz benim hayat standartım epeyce düşük oluyo sizin yanınızda evime temizlikçim gelmiyo. mobilyalarda siyah toz oluyo napalım kollarıma kuvvet diyelim. elim sıcak sudan sopuk sudan çıkmıyo ayy anlattıkça sen gözlerim doluyo çok şanslısın .çokk senin yerinde olmak için neler vermezdim kardeşş

heyyyyyt beee iradeye bak aslanımda biz bir hiçmişiz senin yanında saygıyla önünde eğiliyorum

eğil tabiiiiiiiiiiiiiiiii,hem spor yapmış olursunnnnnnnnnnnnnnn eğilirkene derin nefes allllllllllllllllllllll verrrrrrrrrrrrrrr,allllllllllllllllllll verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.engin bilgilerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim tabikiii,bu kadar yol katetmiş biri olarak benim neler içip yediğimi sizlerde merak ediyorsunuz değil miiiiiiiiievet zavallı obez adayları söylerin menülerinizi hemen yorumlayayım doğruyu öğrenin uygulayınnnn.neymişşşşşşşşşşşşş efendimmmmmmmmmmmmmm az yemek çok kaçamk işte bütün mesele bu

harikasın valla dünyada eşin yok gıyzzzzzzzzzzzzzzz,diyetisyenler halt yemiş senin bu bilimsel olmayan ama kilo veriri halin karşısında

eziksinnn sen ezikkk en güzel benim en harika ben zayıfladım herkes bana hayran kaldı. en bi güzel yerlerde biz geziyoruz ..en iyi kocişi olan da benimm benimmm bennnnnn

kuduruklar ya benimde akşam aşkım çok önemli adını vermiyeyim zenginlerin gittiği pastahanesinden dilber dudağıyla baklava almış yemicektim ama eşim ısrar edince kırmadım bende yedim

ahh ahh içim ağlıyo gözlerim gülüyo
ben hep yanlış yapmışım boşuna tatlıdan uzak durmuşum oysaki keşke seni takip edeymişimdi çok pişmanım fambıkçığım çok yazık oldu emeciklerime. tamam bundan sonra senin beslenmenin aynısını uygulayacağım. sen ne yersen onu yiyeceğim gerçi benim yaşam kalitem seninki gibi değil dolabımda kutu kutu çikolatalar yok ama artıkın bi şekilde sana ayak uydurmaya çalışacağım
çok zor olcak sen nerdesin ben nerdeyim ama olsun artıkın idolumsün
bugün ne tatlısı yiyecez ölçüsüyle ver bakem markanın önemide oluyomu yerken. gerçi marka vermek yasak ama sen marka vermeden anlatırsın nasılsa

eziksinnn sen ezikkk en güzel benim en harika ben zayıfladım herkes bana hayran kaldı. en bi güzel yerlerde biz geziyoruz ..en iyi kocişi olan da benimm benimmm bennnnnn

ya evet haklısın bacım napalım işte kader evet çok kıskandım eşini yaw benimki hiç öyle değil.
şimdi sen 17lik genç kız gibi görünüyorsundur demi

kuduruklar ya benimde akşam aşkım çok önemli adını vermiyeyim zenginlerin gittiği pastahanesinden dilber dudağıyla baklava almış yemicektim ama eşim ısrar edince kırmadım bende yedim

ay yeteeeeeeeeeeeeer durun yaa karnıma agrılar girdi. kahkahalarım yüzünden arkadaşlar odama geldiler. noleeyo amore hanım ne güzel çok neşelisiniz deyyolar

aşkınmı aldı sana tatlı. bana almıyo hiçç ühü ühü
sende aşkımı kıracağıma kafamı kırarım diye yedin demi canın istemeye istemeye. yoksa vücudunu şaşırtmak içinmi yedin söööle bakalum hangüsü

Merhaba kızlar geçmişi okuyayım dedim ama benim canavar uyandı okuyamadan.,herkese afiyet olsun.
Ben dün akşam biraz gerildim ve bu yüzden yemek yiyemedim..
diyeti bozmadım ama saatler şaştı hep bugün de..
akşam
1/2 su bardağı yoğurt
1 yk pırasa
2 tane galeta yedim sadece.. ara falan da yapmadım..

sabah da kahvaltıyı saat 10 a doğru yaptım.
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir,
1 domatiz
1 çarliston
1 bardak da çay

sonra da evi süpürdüm sildim..
sonra da 1 fincan demleme yeşil çay ve bir elma yedim..
öğle yemeğimi de ne zaman yerim bilmiyorum..,
misafir gelecek 3 gibi..
kahvaltı hazırlayacağım onlara ben de onlarla yerim.
sonuçta peynir ekmek yiyeceğim..

ay yeteeeeeeeeeeeeer durun yaa karnıma agrılar girdi. kahkahalarım yüzünden arkadaşlar odama geldiler. noleeyo amore hanım ne güzel çok neşelisiniz deyyolar

senin hergünün zati pozitif neşe dolu süper geçmiyomu. etrafındaki herkes zayıfladın diye seni kıskanmıyomu. işin aslı nedir diye sorup durmuyorlarmı senin hiç sıkıntın üzüntün olamazki zatii üzüntü keder bizlere göre sana göre değilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…