canım bence sen önce bir psikoloğa sonrasında da adam akıllı bir diyetisyene git .
kilo verme işini bu kadar takıntı haline getirmen sence normal mi canımgeleceğe dair planı geçmiş seninki kurgulara dönmüş bence. gene de kendin bilirsin ama bana pek normal gelmedi bu durum Allah kolaylık versin canım sevgiyle kal ...
ben lafı dolandırmayı sevmem bir de dost niyetle söylerim belki acı gelebilir ama süslü laflarla oyalamayı sevmem bu da benim yapım çünkü bana da aynı şeyin yapılmasını isterim
ya evet haklısın bacım napalım işte kaderevet çok kıskandım eşini yaw benimki hiç öyle değil.
şimdi sen 17lik genç kız gibi görünüyorsundur demi
famir ankaranın neresindesin
ayy ne kadar üzülüyorum kıskanıyorum bilemezsiniz benim hayat standartım epeyce düşük oluyo sizin yanınızda evime temizlikçim gelmiyo. mobilyalarda siyah toz oluyo napalım kollarıma kuvvet diyelim. elim sıcak sudan sopuk sudan çıkmıyoayy anlattıkça sen gözlerim doluyo çok şanslısın .çokk senin yerinde olmak için neler vermezdim kardeşş
eziksinnn sen ezikkken güzel benim en harika ben zayıfladım herkes bana hayran kaldı. en bi güzel yerlerde biz geziyoruz ..en iyi kocişi olan da benimm benimmm bennnnnn
ahh ahh içim ağlıyo gözlerim gülüyo
ben hep yanlış yapmışım boşuna tatlıdan uzak durmuşum oysaki keşke seni takip edeymişimdi çok pişmanım fambıkçığım çok yazık oldu emeciklerime. tamam bundan sonra senin beslenmenin aynısını uygulayacağım. sen ne yersen onu yiyeceğim gerçi benim yaşam kalitem seninki gibi değil dolabımda kutu kutu çikolatalar yok ama artıkın bi şekilde sana ayak uydurmaya çalışacağım
çok zor olcak sen nerdesin ben nerdeyim ama olsun artıkın idolumsün
bugün ne tatlısı yiyecez ölçüsüyle ver bakem markanın önemide oluyomu yerken. gerçi marka vermek yasak ama sen marka vermeden anlatırsın nasılsa
ay yeteeeeeeeeeeeeer durun yaa karnıma agrılar girdi. kahkahalarım yüzünden arkadaşlar odama geldiler. noleeyo amore hanım ne güzel çok neşelisiniz deyyolar
aşkınmı aldı sana tatlı. bana almıyo hiçç ühü ühü
sende aşkımı kıracağıma kafamı kırarım diye yedin demi canın istemeye istemeye. yoksa vücudunu şaşırtmak içinmi yedinsöööle bakalum hangüsü
evet 33 yaşındayım ama 17 liklere filan taş çıkarıyorum.
ayrıca bugün de yine kuduruklugum üstümde yaa. huzurluyummmmmmmmm mutluyummmmmm pek bi kurtluyuuuuummmm
senin hergünün zati pozitif neşe dolu süper geçmiyomu. etrafındaki herkes zayıfladın diye seni kıskanmıyomu. işin aslı nedir diye sorup durmuyorlarmısenin hiç sıkıntın üzüntün olamazki zatii üzüntü keder bizlere göre sana göre değilki
evet canım aşkım aldı bende onu kıracağıma kafamı kırarım didim ve 6 kk kadar yedimbu arada tabiki çikolataların markasıda önemli balım markasız çikolata yenirmi hiç nasıl anlıcaz sonra ne marka çikolata yediğini
evet canım aşkım aldı bende onu kıracağıma kafamı kırarım didim ve 6 kk kadar yedimbu arada tabiki çikolataların markasıda önemli balım markasız çikolata yenirmi hiç nasıl anlıcaz sonra ne marka çikolata yediğini
hugocuk nasılsınnn:78:
tatlım nasıl olacak kırılıyoruz burda gülmekten
sporum var kopupta yapamıyorum ölecem gülmekten
aaaaaaaaaaaaaa 30undan sonra azanııııııııııı diyet forumları haklar demişlerrrrrrrrrrrrr amorecim dikkatli ol bakkkkkkkkk
heralde sana göre hügocummmmmmmmmmmmm ilahi yaniiiiiiiiiiiiiiiii bak yine güldürdünn beniiiiiiii Allah da seni güldürsünnnnnnnnnnnnnnnnn
6kk mı az kız ooooo tam olarak 1 kknın ölçüsü ne olluyor acabaaa:44:malum ben bilimsel olarak ispatı mümkün olmayan bir sağlıklı yaşam kalitesi yakaladığım için tam olaark ölçüleri hesaplama gereği duymuyorum,bodoslama yaşıyorum işte Amnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy neşe doldum birdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
öğlen acılı yalancı çiğ köfte yedim 12 adet
yanıda azcık tursu acılı ,marul
sıyah cay içtim
çesitsiz oldu sanırım ama olsun
ayranım vardı yarısını okulumun bahcesındeki minicik yavru köpekle paylastımmm bi öğrencim pogaca getırmış gecen gun atmamıstım kıyamamıstım yemedımde 1 ısırık bile almamıstım onlarıda ufalayıp yarım bardak ayran ve ılık suyla mama yaptım köpekcık ne guzel yedı yaa
bende birazdan 67 kiloluk halimle pilates yapacağım. ilahi yani sizi güldürmüşümdür ama olsun napalım ben 17lik çıtır olamadımişte 67 kiloluk halimle spor yapmaya çalışıyorum nideem
12 tanemi ayy çok olmuş 1 kk kadar yeseydin ben olsam öyle yapardım
neyse şaka yaptım canım acukk fazlamı olmuş çiğ köfteler ama yanında ekmek yok olur zati bulgurlu bişey sonuçta bişey olmaz. köpeciği beslemen çok güzel olmuş canım ya süpersin
öğlen acılı yalancı çiğ köfte yedim 12 adet
yanıda azcık tursu acılı ,marul
sıyah cay içtim
çesitsiz oldu sanırım ama olsun
ayranım vardı yarısını okulumun bahcesındeki minicik yavru köpekle paylastımmm bi öğrencim pogaca getırmış gecen gun atmamıstım kıyamamıstım yemedımde 1 ısırık bile almamıstım onlarıda ufalayıp yarım bardak ayran ve ılık suyla mama yaptım köpekcık ne guzel yedı yaa
yani ivettthakkaten güldürdün yani hügooooooooooooookız sen nası yapıyosun o hareketleri,aylardır uğraşıyosun hala 67 kilosunnnnn,bırak bence bu işi sen bana takılllll hayatını yaşa herşeyden 5 kaşıkk ye yani salatadn 5 kaşık ye,tatlıdan 5 kaşık ye,mantıdan 5 kaşık ye ve zayıflaaaaaaa anacımmmm.platesi falan ben yapabilirm bigün bir demedim hepiciğini yaptım valla hiç zorlanmadım,hayatımda hiç spor yapmadımmmm ama harikayım ya hemen becerdimmmm
hakkaten güldürdün yani hügooooooooooooookız sen nası yapıyosun o hareketleri,aylardır uğraşıyosun hala 67 kilosunnnnn,bırak bence bu işi sen bana takılllll hayatını yaşa herşeyden 5 kaşıkk ye yani salatadn 5 kaşık ye,tatlıdan 5 kaşık ye,mantıdan 5 kaşık ye ve zayıflaaaaaaa anacımmmm.platesi falan ben yapabilirm bigün bir demedim hepiciğini yaptım valla hiç zorlanmadım,hayatımda hiç spor yapmadımmmm ama harikayım ya hemen becerdimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?