60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle.diyetisyene gittim ama anemi dışında hiç birşey çıkmadı. hemoglobin sayım aşırı düşükmüş. genetik dedi işin içinden.
ailede bi halam var 160 kilo oda gençken benm gibi dikkat ediyormuş ama doğumda mecburen yemeğe başlamış ve senelrdir 158 kilodan aşağı düşemedi.
yemek yemeği deli gibi seviyorum hemde. ama zır aç dolaşıyorum resmen.
2 günde 1 kepçe ekmeksiz çorba. 3 yaşındaki yeğenim bile benden fazla yiyor..
onlar yerken bende yemekleri kokluyorm.
pskoloğa gittim anti depresan verdi (selectra) ve zaten yavaşşş olan metobolizmanın içine iyice etti
uyuşukluk bastırdı ilaç :S 2 haftada aç karna içtiğim halde 4 kilo aldım.
+ spor yapamıyorum kan takviyesi almam gerek ama onlarda dehşet kilo yapıyor. annemden biliyorum
ne yapçam ben yaaa...

ya evet haklısın bacım napalım işte kader evet çok kıskandım eşini yaw benimki hiç öyle değil.
şimdi sen 17lik genç kız gibi görünüyorsundur demi

evet 33 yaşındayım ama 17 liklere filan taş çıkarıyorum.
ayrıca bugün de yine kuduruklugum üstümde yaa. huzurluyummmmmmmmm mutluyummmmmm pek bi kurtluyuuuuummmm

famir ankaranın neresindesin

çankayanın göbeğinde oturuyorum,en sosyetik yeridir ankaranın

he hügocum valla kollarına kuvvet artık ne yapalım yanii,sende haline yaz az çalışsaydında sende benim gibi zeki olsaydın öğretmenlik okusaydınnnnn ,yada tekrar benim gibi fakülte mezunu olsaydın(malum 2 üviversite mezunu oladuğum için)Akşama kadar yan gelip yatıppppp,paraları cebe indirseydinnnnn,ama tabi çanakkalenin temizlikçi parasıyla Ankaradi temizlikçilere verilen para bir değil yani yine benim kadar satndartın yüksek olamazdı o başka
eziksinnn sen ezikkk en güzel benim en harika ben zayıfladım herkes bana hayran kaldı. en bi güzel yerlerde biz geziyoruz ..en iyi kocişi olan da benimm benimmm bennnnnn

Ahhhhhhhhhhhhhhh caımmmmmmmmmmmmm,hayatımmmmmmmmmmm ben çok sevgi dolu ve hümanist bir insanım biliyosun ki Allah sanada yardım etsinnn,tüm inasanları esirgesin RAbbül Aleminnnnnnnnnn,aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay yeteeeeeeeeeeeeer durun yaa karnıma agrılar girdi. kahkahalarım yüzünden arkadaşlar odama geldiler. noleeyo amore hanım ne güzel çok neşelisiniz deyyolar

kahkalarınla sana ıspanaklı börekleri,tulumba tatlılarını yedirdik dimi,ara yapmana gerek kalmadıııııı bu şekilde

evet canım aşkım aldı bende onu kıracağıma kafamı kırarım didim ve 6 kk kadar yedimbu arada tabiki çikolataların markasıda önemli balım markasız çikolata yenirmi hiç nasıl anlıcaz sonra ne marka çikolata yediğini

ayy famircim ne desen haklısın ben o kadar okuyamadım ya
bu arada ne kadar iyi sevgi dolu hümanist bir insan olduğunuda biliyorum canım bilmemmi hiç hayır duaların için çok sağol canım

evet 33 yaşındayım ama 17 liklere filan taş çıkarıyorum.
ayrıca bugün de yine kuduruklugum üstümde yaa. huzurluyummmmmmmmm mutluyummmmmm pek bi kurtluyuuuuummmm

aaaaaaaaaaaaaa 30undan sonra azanııııııııııı diyet forumları haklar demişlerrrrrrrrrrrrr amorecim dikkatli ol bakkkkkkkkk

heralde sana göre hügocummmmmmmmmmmmm ilahi yaniiiiiiiiiiiiiiiii bak yine güldürdünn beniiiiiiii Allah da seni güldürsünnnnnnnnnnnnnnnnn

6kk mı az kız ooooo tam olarak 1 kknın ölçüsü ne olluyor acabaaa:44:malum ben bilimsel olarak ispatı mümkün olmayan bir sağlıklı yaşam kalitesi yakaladığım için tam olaark ölçüleri hesaplama gereği duymuyorum,bodoslama yaşıyorum işte Amnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy neşe doldum birdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay ben hiç markaya dikkat etmiyorum ekonomik olanı alıyorum malesef

bende birazdan 67 kiloluk halimle pilates yapacağım. ilahi yani sizi güldürmüşümdür ama olsun napalım ben 17lik çıtır olamadım işte 67 kiloluk halimle spor yapmaya çalışıyorum nideem

öğlen acılı yalancı çiğ köfte yedim 12 adet
yanıda azcık tursu acılı ,marul
sıyah cay içtim
çesitsiz oldu sanırım ama olsun

ayranım vardı yarısını okulumun bahcesındeki minicik yavru köpekle paylastımmm bi öğrencim pogaca getırmış gecen gun atmamıstım kıyamamıstım yemedımde 1 ısırık bile almamıstım onlarıda ufalayıp yarım bardak ayran ve ılık suyla mama yaptım köpekcık ne guzel yedı yaa

tatlım nasıl olacak kırılıyoruz burda gülmekten
sporum var kopupta yapamıyorum ölecem gülmekten

konuyu takip etmek o kadar zor ki gidip gelenler için bi gidiyorum derse 45 dk da 10 sayfa atıyo ya biraz gecmışe baktım konuyu bile anlayamadım ki bende halını hatrını soruyum dedım sekerımm.... :92::92:

canım 1 kk büyüklüğünü bir greyfurt yada bir portakal büyüklüğü olarak düşün

12 tanemi ayy çok olmuş 1 kk kadar yeseydin ben olsam öyle yapardım
neyse şaka yaptım canım acukk fazlamı olmuş çiğ köfteler ama yanında ekmek yok olur zati bulgurlu bişey sonuçta bişey olmaz. köpeciği beslemen çok güzel olmuş canım ya süpersin

bende birazdan 67 kiloluk halimle pilates yapacağım. ilahi yani sizi güldürmüşümdür ama olsun napalım ben 17lik çıtır olamadım işte 67 kiloluk halimle spor yapmaya çalışıyorum nideem

hakkaten güldürdün yani hügooooooooooooookız sen nası yapıyosun o hareketleri,aylardır uğraşıyosun hala 67 kilosunnnnn,bırak bence bu işi sen bana takılllll hayatını yaşa herşeyden 5 kaşıkk ye yani salatadn 5 kaşık ye,tatlıdan 5 kaşık ye,mantıdan 5 kaşık ye ve zayıflaaaaaaa anacımmmm.platesi falan ben yapabilirm bigün bir demedim hepiciğini yaptım valla hiç zorlanmadım,hayatımda hiç spor yapmadımmmm ama harikayım ya hemen becerdimmmm

normalde ben daha cok yıyebilirimki ama midem küçülmüş sanki 12 tane yedım ve şiştim ( hayat boyu imrendim de ayy şiştim diyenlere iki lokma yiyipte) ama gercekten şiştimm evet ekmek yoktu ama bulgur işte olsun akasama normal öğünümü yapıcam..

kız ecg07 gene köyün ebesimi çağırdı seni bu kadar çok yemişin yalancı çiğ köfteyi karnın şişmediyse iyi de banada çok geldi bu 12 tane

yani ivettt
spor yapmanda gerek yokki sen zaten çokkk hareketlisin bacımm

Kızlar merabalarrrrr,En son pazartesi tartılmıştım ve 67.300'düm ...Bugün dayanamayıp tartıldım ve 66.800 çıktım...Hügocum yorumlarını bekliyorummmm...İyi sayılır..10 günde 1 kilo versem yeter zaten...

ya sorma işte aylardan beridir zayıflayamadım gitti. karaciğerimde yağlanmamı var acep enginar verdiydi diyetisyen o zaman kesin karaciğerimde yağlanma var benim dimektir bide benim göbeğim sizinki gibi kendiliğinden erimiyo yaa bir haftada 10 sanim incelemedim bi türlü. sizin ne küsel kendiliğinden gitti sanırım doğuştan çok sıkısınız siz ondab ben öyle değilim zayıfladıkça sarkma oluyo sizin ne küsel spor derdiniz yok ben öyle değilim ama artıkın idolumsün bugünden itibaren tatlı yemeye başlıyorum bende boşuna eziyet etmeyeyim kendiciğime yemeklerden kısarım tatlıya yer açarım olur demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…