60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebişim ama sen 2 lokma yememişin kiTam 12 lokmadan sonra şişebilmişin(alınm sakın,şakadan)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ağzım yıltılcek kız gülmekten şimdi ya demek yapıyodunda plates bize sölemedin yani hıııı tabi canım zaten bigünde öğrenilcek bişey bende yaparım ne var bigüne kalmaz 5 dk lık iş

kız ecg07 gene köyün ebesimi çağırdı seni bu kadar çok yemişin yalancı çiğ köfteyi karnın şişmediyse iyi de banada çok geldi bu 12 tane

evet şiştim hıı köyün ebesi ve nakış öğr vardık 3 kişi olduk. eşime diyorum ebeyle yedim öğleyi gülüyo :82:neden komik oluyosa ebe hemşire diyim bari yav aramısda ebe olna varsa alınır yane sizi ben getirdim dünyaya der bak

canım 1 kk büyüklüğünü bir greyfurt yada bir portakal büyüklüğü olarak düşün

aaa çok iyiyimiş ozman bende 1 kk kadar elmalı kurabiye yiyeyim gidip bari
yani ivettt
spor yapmanda gerek yokki sen zaten çokkk hareketlisin bacımm
evet canım aynen öyle mamtematik öğretmeni olduğum için Akşama kadar tahtada bişeyler yazıyorummmm,1 dk oturmuyorummmmm,hem tatillerde çarşı pazarda geziyorummmmm yürüyüş oluyo işte.gerçi ben Arabnadan in arabaya bin şeklinde bir yaşama alıştığım için yürümeyi tercih etmem ama işte maksat spor olsunnnnn,yediğim tatlılar yağa dönüşmesin diye

delüü yaa olur tabikide ama unutma özelliği 6 kk büyüklüğünde yemen lazım

vallahi katılmamak elde değil. aç gezmek senin kilo vermeni zaten engelliyor bu başlı başına yeterli bi sebep.
ben anlamadım şimdi ne genetikmiş? zayıf olman mı kilo alman mı kilo verememen mi yoksa yemek yemeyi sevmek ama yiyememek mi ne? :86::86:
demir eksikliği için kullandığın demir hapları sende kilo yapmaz canım boşuna tasalanma.

Son düzenleme:
ne demk ki bu şekerim valla anlamadım bı kıymet kopııyıı forumda ya acıklarmısın yoksa alınacam bak:95::95:

Yok canım ya alınma alınma,demişsin ya 2 lokmadan sonra şişenlere hayran kalıyorum diye,bende yiyemedim şiştim demişsin ya ona diyorummmm be yaaa;Ben korurum seni forumdakilere karşı:::Nen uğraşmayın kızlaaaa:92::92::92:

harikasın canımmm çoooooooooooooooooook tebrik ederimmmm
don ve sütyeneleri senin için sallıyorummm:92::92::92::92:
bide son on günde 300 gram veren benim içinnnnnnnnnnnn:92::92::92::92:
mart ayı itibarı ile toplam giden 2 kg

delüü yaa olur tabikide ama unutma özelliği 6 kk büyüklüğünde yemen lazım

vay canına ya dimek bu zamana kadar tatlı yeseymişim dimek gidecekmişti tüm kilocuklarım dimek ondan veremiyom ben zati diyetisyenimde beni yanlış yönlendiriyo daha önce grip oldum ee motorda çatladı o zaman
demekki böyle yapmadığımdan zayıflayamadım. ama işte ben sizin kadar iradeli olamadığım için yani ondan böyle oldu. tamam artıkın sağlıklı beslenmeye başlıyorum bende. zaten ben bu kiloları bir günde almadımki bir günde vereyim öyle değilmi gidecek bunlarda. o zaman artık 2-3 kaşık yerim yanına kk büyüklüğünde tatlımıda yerim eşim canım aşkım ısrar ederse kırmamak için yerim onun içinde demi. o zaman 17lik çıtır gibi gözükürmüyüm idollerim haa olurmuyumki sizin gibi gerçi asla yanlış anlamayın sizinle kendimi aynı kefeye koyacak kadar aptal değilim komik olur çünkü sadece size yaklaşmak derdindeyim

Teşekkürler...Seninkide fena değil ama hiç gitmemesinden iyidir...Sanada tebrikler devamı hızla gelir inşallahhh:92::92:

ne demk ki bu şekerim valla anlamadım bı kıymet kopııyıı forumda ya acıklarmısın yoksa alınacam bak:95::95:

ahhh canım benimmmm kıyamam yaaa

kilo mu verdin kııızzzzzz,demek ki verebilmişsinnnn.süperrrrsinnn

amorecim bu arada kaynadı gitti söyleyecktim unutuyorum. canım sırtım demişsin sırtında fazlalık var ise ters mekik çekmen çok faydalı olur canım benim. ters mekik çok iyi geliyo ilk başlarda zor gelebilir ama zamanla sırtın çok güçlenecek rahatlıkla yapacaksın. ters mekik biliyosun demi yoksa anlatayımmı

kilo mu verdin kııızzzzzz,demek ki verebilmişsinnnn.süperrrrsinnn
ivettt
dün şişkinlikten 200 gr fazla çıkmıştım 20 marttan beri ama şşikinlikmiş demek ki bu sabah 66.4 geldimm az gitmiş ama gitmişşşş belkide daha azdır ama bi süredir şişkinlik sorunu yaşıyorum işte mikkemmel olunca arada nazar degiyo
önce eşee kaybettim sora buldummm .. o kadar da dadlııı yeyommm lop lop kk lı mk lı dadluları yeyomm yine de gidiyo az maz

bak sonunda doğru yolu buldun gördünmü ne kadar kolaymış doğru yolu bulmak

hügocumm bak üzüyorsun beni ben hümanist bir insanım oda ne demkk yahuuuuuuuuuuuu,sanada yer var aramızdaaa,ayyyyyyyyyyy üzülmek mi dedim oda ne ki benimmmm otür duygularım yoktur ancak böyle hoplaya zıplaya gezerim ben sokaklarda kırmızı şapkalı polyanna kiminnnnnnnnn

beni en iyi uçak pilotum neruda anlar,ben onu hep böyle çağırırımmmmm severim bu lakabı sevgi gösterim bu benimmmmmmmsizi motive etme adına ninanlılık fotolarımı koymak istiyorum izninizleee,demkki zayıf insanda olabiliyormuş deyin ve motive olun he mi

şekercanımm valla plateste yapiim dambılda yapimm callanetics te yapim ters mekik düz mekik hepiciini yapim ama zamanım yok ki
sen yine de bi açıkla hele ben haftada iki günde olsa yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…