normalde ben daha cok yıyebilirimki ama midem küçülmüş sanki 12 tane yedım ve şiştim ( hayat boyu imrendim de ayy şiştim diyenlere iki lokma yiyipte) ama gercekten şiştimm evet ekmek yoktu ama bulgur işte olsun akasama normal öğünümü yapıcam..
hakkaten güldürdün yani hügooooooooooooookız sen nası yapıyosun o hareketleri,aylardır uğraşıyosun hala 67 kilosunnnnn,bırak bence bu işi sen bana takılllll hayatını yaşa herşeyden 5 kaşıkk ye yani salatadn 5 kaşık ye,tatlıdan 5 kaşık ye,mantıdan 5 kaşık ye ve zayıflaaaaaaa anacımmmm.platesi falan ben yapabilirm bigün bir demedim hepiciğini yaptım valla hiç zorlanmadım,hayatımda hiç spor yapmadımmmm ama harikayım ya hemen becerdimmmm
kız ecg07 gene köyün ebesimi çağırdı senibu kadar çok yemişin yalancı çiğ köfteyi karnın şişmediyse iyi de banada çok geldi bu 12 tane
canım 1 kk büyüklüğünü bir greyfurt yada bir portakal büyüklüğü olarak düşün
evet canım aynen öyle mamtematik öğretmeni olduğum için Akşama kadar tahtada bişeyler yazıyorummmm,1 dk oturmuyorummmmm,hem tatillerde çarşı pazarda geziyorummmmm yürüyüş oluyo işte.gerçi ben Arabnadan in arabaya bin şeklinde bir yaşama alıştığım için yürümeyi tercih etmem ama işte maksat spor olsunnnnn,yediğim tatlılar yağa dönüşmesin diyeyani ivettt
spor yapmanda gerek yokki sen zaten çokkk hareketlisin bacımm
ya sorma işte aylardan beridir zayıflayamadım gitti. karaciğerimde yağlanmamı var acepenginar verdiydi diyetisyen o zaman kesin karaciğerimde yağlanma var benim dimektir bide benim göbeğim sizinki gibi kendiliğinden erimiyo yaa bir haftada 10 sanim incelemedim bi türlü. sizin ne küsel kendiliğinden gitti sanırım doğuştan çok sıkısınız siz ondab ben öyle değilim zayıfladıkça sarkma oluyo sizin ne küsel spor derdiniz yok ben öyle değilim ama artıkın idolumsün bugünden itibaren tatlı yemeye başlıyorum bende boşuna eziyet etmeyeyim kendiciğime yemeklerden kısarım tatlıya yer açarım olur demi
ne demk ki bu şekerim valla anlamadım bı kıymet kopııyıı forumda ya acıklarmısın yoksa alınacam bakbebişim ama sen 2 lokma yememişin kiTam 12 lokmadan sonra şişebilmişin (alınm sakın,şakadan)
vallahi katılmamak elde değil. aç gezmek senin kilo vermeni zaten engelliyor bu başlı başına yeterli bi sebep.
canım bence sen önce bir psikoloğa sonrasında da adam akıllı bir diyetisyene git .
kilo verme işini bu kadar takıntı haline getirmen sence normal mi canımgeleceğe dair planı geçmiş seninki kurgulara dönmüş bence. gene de kendin bilirsin ama bana pek normal gelmedi bu durum Allah kolaylık versin canım sevgiyle kal ...
ben lafı dolandırmayı sevmem bir de dost niyetle söylerim belki acı gelebilir ama süslü laflarla oyalamayı sevmem bu da benim yapım çünkü bana da aynı şeyin yapılmasını isterim
ne demk ki bu şekerim valla anlamadım bı kıymet kopııyıı forumda ya acıklarmısın yoksa alınacam bak:95::95:
harikasın canımmm çoooooooooooooooooook tebrik ederimmmmKızlar merabalarrrrr,En son pazartesi tartılmıştım ve 67.300'düm ...Bugün dayanamayıp tartıldım ve 66.800 çıktım...Hügocum yorumlarını bekliyorummmm...İyi sayılır..10 günde 1 kilo versem yeter zaten...
bebişim ama sen 2 lokma yememişin kiTam 12 lokmadan sonra şişebilmişin (alınm sakın,şakadan)
delüü yaaolur tabikide ama unutma özelliği 6 kk büyüklüğünde yemen lazım
harikasın canımmm çoooooooooooooooooook tebrik ederimmmm
don ve sütyeneleri senin için sallıyorummm:92::92::92::92:
bide son on günde 300 gram veren benim içinnnnnnnnnnnn:92::92::92::92:
mart ayı itibarı ile toplam giden 2 kg
aaa çok iyiyimiş ozman bende 1 kk kadar elmalı kurabiye yiyeyim gidip bari
evet canım aynen öyle mamtematik öğretmeni olduğum için Akşama kadar tahtada bişeyler yazıyorummmm,1 dk oturmuyorummmmm,hem tatillerde çarşı pazarda geziyorummmmm yürüyüş oluyo işte.gerçi ben Arabnadan in arabaya bin şeklinde bir yaşama alıştığım için yürümeyi tercih etmem ama işte maksat spor olsunnnnn,yediğim tatlılar yağa dönüşmesin diye
ne demk ki bu şekerim valla anlamadım bı kıymet kopııyıı forumda ya acıklarmısın yoksa alınacam bak:95::95:
harikasın canımmm çoooooooooooooooooook tebrik ederimmmm
don ve sütyeneleri senin için sallıyorummm:92::92::92::92:
bide son on günde 300 gram veren benim içinnnnnnnnnnnn:92::92::92::92:
mart ayı itibarı ile toplam giden 2 kg
ivetttkilo mu verdin kııızzzzzz,demek ki verebilmişsinnnn.süperrrrsinnn
vay canına ya dimek bu zamana kadar tatlı yeseymişim dimek gidecekmişti tüm kilocuklarım dimek ondan veremiyom ben zati diyetisyenimde beni yanlış yönlendiriyo daha önce grip oldum ee motorda çatladı o zaman
demekki böyle yapmadığımdan zayıflayamadım. ama işte ben sizin kadar iradeli olamadığım için yani ondan böyle oldu. tamam artıkın sağlıklı beslenmeye başlıyorum bende. zaten ben bu kiloları bir günde almadımki bir günde vereyim öyle değilmi gidecek bunlarda. o zaman artık 2-3 kaşık yerim yanına kk büyüklüğünde tatlımıda yerim eşim canım aşkım ısrar ederse kırmamak için yerim onun içinde demi. o zaman 17lik çıtır gibi gözükürmüyüm idollerim haa olurmuyumki sizin gibi gerçi asla yanlış anlamayın sizinle kendimi aynı kefeye koyacak kadar aptal değilim komik olur çünkü sadece size yaklaşmak derdindeyim
vay canına ya dimek bu zamana kadar tatlı yeseymişim dimek gidecekmişti tüm kilocuklarım dimek ondan veremiyom ben zati diyetisyenimde beni yanlış yönlendiriyo daha önce grip oldum ee motorda çatladı o zaman
demekki böyle yapmadığımdan zayıflayamadım. ama işte ben sizin kadar iradeli olamadığım için yani ondan böyle oldu. tamam artıkın sağlıklı beslenmeye başlıyorum bende. zaten ben bu kiloları bir günde almadımki bir günde vereyim öyle değilmi gidecek bunlarda. o zaman artık 2-3 kaşık yerim yanına kk büyüklüğünde tatlımıda yerim eşim canım aşkım ısrar ederse kırmamak için yerim onun içinde demi. o zaman 17lik çıtır gibi gözükürmüyüm idollerim haa olurmuyumki sizin gibi gerçi asla yanlış anlamayın sizinle kendimi aynı kefeye koyacak kadar aptal değilim komik olur çünkü sadece size yaklaşmak derdindeyim
amorecim bu arada kaynadı gitti söyleyecktim unutuyorum. canım sırtım demişsin sırtında fazlalık var ise ters mekik çekmen çok faydalı olur canım benim. ters mekik çok iyi geliyo ilk başlarda zor gelebilir ama zamanla sırtın çok güçlenecek rahatlıkla yapacaksın. ters mekik biliyosun demi yoksa anlatayımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?