ivettt
dün şişkinlikten 200 gr fazla çıkmıştım 20 marttan beri ama şşikinlikmiş demek ki bu sabah 66.4 geldimm az gitmiş ama gitmişşşşbelkide daha azdır ama bi süredir şişkinlik sorunu yaşıyorum işte mikkemmel olunca arada nazar degiyo
önce eşee kaybettim sora buldummm .. o kadar da dadlııı yeyommm lop lop kk lı mk lı dadluları yeyomm yine de gidiyo az maz
tokken akşamları 62 açken sabahları 60 kiloyum ayrıca 10 gün sıkı rejim yaptım 59 olabıldım ancak...
bu diyet işi bana göre değil kızlar 10 gün rejim yaptım 1 hafta hasta yattım...size kolay gelsin...
şekercanımm valla plateste yapiim dambılda yapimm callanetics te yapim ters mekik düz mekik hepiciini yapim ama zamanım yok ki
sen yine de bi açıkla hele ben haftada iki günde olsa yaparım.
amorecim tebrik ederim cicimolsun 100 gr da olsa gitmiş 200 gr olsada gitmiş aynı kiloda kalmaktan iyidir bence
hugoocuuukkk kıyamam sen 17 lik olma zaten napıcaksın 17 olup aklı bi karış havada oluyo şımarık oluyolar. sen sağlıklı ol böyle mütevazı ol iyi kalpli ol. yani kısacaaaa
BAŞKASI OLMAA KENDİN OOOLLL BÖYLE ÇOK DAHA GÜZELSİİNN
ben de matematik öğretmeniyim ama senin gibi hayatı seven, neşeli, sporu seven, kararlı biri değilim.
öğlen yemeğim
7 yk ıspanak yemeği(evden getirdim)
4 yk yoğurt(evden getirdim)
salata
2 dilim kepek ekmeği
afiyet olsun topişlerrrrrrrrrrrrrr ,,öğle yemeğim aynen dediğim gibi oldu
4yk kadar mantarlı et sote
4 yk kadar bulgur pilavı
salata yidim
bizim yemekhane tabldot şeklinde ,salata koyan çocuk abla sana biraz daha salata koyayımmm zeten salatadan başka bişey yemiyosun dedibiri kepek ekmeğimi takip eder,biri pilava alerjin mi var niye yemiyosun der,bide şimdi salatadan başka bişey yemiyosun diyen çıktı iyi mi
ayyyyyyyyyyy hiç acıkmıyorum ki ben zaten nugicimm,spor olsun diye yemek yiyorum ben zaten,hiç canım istemiyorr(anladın sen onu anladın mı kızzzzzzzzzzzzzz )
bende yimekten geldim şincik.
sabah 06.45 2 kayısı
kahvaltı :07.25
bir dilim ev yapımı - kepekli çevdarlı ekmek
1 dilim beyaz uno tost ekmegi
bi domates
nane - maydonoz
1 kk peynir
7 yeşil zeytin
1 çk yeşil zeytin ezmesi
zeytin çok oldu ama bugün canım zethin çekiyoooo
09.30 ofiste 1 adet türk kavesi
1 adet incir ile yidimm
11.00 yarım dilim ev yapımı ekmek
5 yeşil zeytin
1 kayısı beş badem
ögle yemegi :12.20
2 küçük kepçe sebze çorbası
2 küçük kepçe sulu köfte
bol salata
ekmek yemedim zaten köfte ile patateste geldi tabagıma
her allahın günü gibi bugunde tatlı vardı tulumba. hayır dedim tereddütsüzceee allahtan sevmem tulumbayı
aynen öyle önüme yemekler geldimi içim darlıyor,kara kara düşünüyorumm offffffffff neyse yiyorum işte napim yaşamak için yaniiçandamda,dolabımda çeşit çeşit yiyeceklerim varrrr,bonfileler,pirzolalar(laf aramızda yaşam standartım baya yüksekde o bakımdan),tepsi tepsi su böreklerim var ama yediklerim 6 kkyı geçmez o biçim iradeliyim yanii
sen özeline bak özelineeeeeeeeeeeeeeee
anaaaaaaaaaam ölecem şimdi gülmektenhayat standartını yirim senin nen. pirzolaları toptancıdanmı alıyosun kutu kutu eşinmi alıyo kutu kutu eşin çok seviyo seni üzerine titriyo bizimkiler öyle değil
sagolasın kakaolu nugalı barım benümmm
benim kocişim biricik aşkım gözümün bebee göynümün sultanııı aşkım benüüüm bana da aleyyyo dadlularııı künefeleriii ama yiyom yiyom yine de kilo veriyorum almıyorum yani spperim harikayım mihtteşemim yaa
yaaaaaaaaa benimkide bana okadar düşkün değil ama şurda size bana yaptığı eziyetleri mi anlatım yaniiii,evime gelip kontrol mü etceksinizzz.Aaaaaaaaaaa ne dedim ben yaaaaaaaaaa,evet hmmmmmmmmm eşim bana bayılır şu gözlerrrrrr,şu dudaklar kimde var hatuncuğummmm derrrrr,kilo vermene gerek bile yokkkk sen 165 boyunda selvi kimin ceylansın senin kilonun nesi fazla ki derrrrrrr,der de derrrrrrrrrrrr yani sever beniiiiiii,tapar banaaaaaaaaaaaa.
hayat standardıma laf ettirmem anacımmmmm Ankarada yaşıyoruz heralde,bucakta beldede yaşamıyoruz yaaa,burda bir yerden biryere gitmek için dolmuşa 2,5 lira ödüyosunnn yani düşünnnnnnnnn,gerçi ben dolmuşa binmem özel şöferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr götütürüürrr getiriirrrrrrrrr ammaaaaaaaaaaa,işte sizler gibi hayat standardı düşük insanlara örnek olması açısından örnek verdiydimmmmmmmmmmm(ayyyy konuşmama dikkat edeyimde sonradan görme olduğum anlaşılmasın)ıhmmm ıhmmmm nerde kalmıştıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kız hügo özleine bak
ayy nasıl imrendim şimdi bak eşimden ayrılsam acaba böyle bi eş bulabilirmiyim diye düşündüm. ahh ahh benimki heç öyle değil tatlıda almaz bana. zati yesem bir haftada 80 kilo olurum yineayy ne kadan şanslısınız okudukça özeniyorum size ben tatlı yiyemiyorum yasak bana hem iradesizimde ben yedikçe yerim diye yiyemiyorum ya off ayy sizin yerinizde olmak için neler vermezdim ben dur ağlayayım bicik
ayy ne kadar üzülüyorum kıskanıyorum bilemezsiniz benim hayat standartım epeyce düşük oluyo sizin yanınızda evime temizlikçim gelmiyo. mobilyalarda siyah toz oluyo napalım kollarıma kuvvet diyelim. elim sıcak sudan sopuk sudan çıkmıyoayy anlattıkça sen gözlerim doluyo çok şanslısın .çokk senin yerinde olmak için neler vermezdim kardeşş
eğil tabiiiiiiiiiiiiiiiii,hem spor yapmış olursunnnnnnnnnnnnnnn eğilirkene derin nefes allllllllllllllllllllll verrrrrrrrrrrrrrr,allllllllllllllllllll verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.engin bilgilerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim tabikiii,bu kadar yol katetmiş biri olarak benim neler içip yediğimi sizlerde merak ediyorsunuz değil miiiiiiiiievet zavallı obez adayları söylerin menülerinizi hemen yorumlayayım doğruyu öğrenin uygulayınnnn.neymişşşşşşşşşşşşş efendimmmmmmmmmmmmmm az yemek çok kaçamk işte bütün mesele bu
harikasın valla dünyada eşin yok gıyzzzzzzzzzzzzzzz,diyetisyenler halt yemiş senin bu bilimsel olmayan ama kilo veriri halin karşısında
eziksinnn sen ezikkken güzel benim en harika ben zayıfladım herkes bana hayran kaldı. en bi güzel yerlerde biz geziyoruz ..en iyi kocişi olan da benimm benimmm bennnnnn
kuduruklar ya benimde akşam aşkım çok önemli adını vermiyeyim zenginlerin gittiği pastahanesinden dilber dudağıyla baklava almış yemicektim ama eşim ısrar edince kırmadım bende yedim
ahh ahh içim ağlıyo gözlerim gülüyo
ben hep yanlış yapmışım boşuna tatlıdan uzak durmuşum oysaki keşke seni takip edeymişimdi çok pişmanım fambıkçığım çok yazık oldu emeciklerime. tamam bundan sonra senin beslenmenin aynısını uygulayacağım. sen ne yersen onu yiyeceğim gerçi benim yaşam kalitem seninki gibi değil dolabımda kutu kutu çikolatalar yok ama artıkın bi şekilde sana ayak uydurmaya çalışacağım
çok zor olcak sen nerdesin ben nerdeyim ama olsun artıkın idolumsün
bugün ne tatlısı yiyecez ölçüsüyle ver bakem markanın önemide oluyomu yerken. gerçi marka vermek yasak ama sen marka vermeden anlatırsın nasılsa
aşkınmı aldı sana tatlı. bana almıyo hiçç ühü ühü
sende aşkımı kıracağıma kafamı kırarım diye yedin demi canın istemeye istemeye. yoksa vücudunu şaşırtmak içinmi yedinsöööle bakalum hangüsü
senin hergünün zati pozitif neşe dolu süper geçmiyomu. etrafındaki herkes zayıfladın diye seni kıskanmıyomu. işin aslı nedir diye sorup durmuyorlarmısenin hiç sıkıntın üzüntün olamazki zatii üzüntü keder bizlere göre sana göre değilki
evet 33 yaşındayım ama 17 liklere filan taş çıkarıyorum.
ayrıca bugün de yine kuduruklugum üstümde yaa. huzurluyummmmmmmmm mutluyummmmmm pek bi kurtluyuuuuummmm
çankayanın göbeğinde oturuyorum,en sosyetik yeridir ankaranın
he hügocum valla kollarına kuvvet artık ne yapalım yanii,sende haline yaz az çalışsaydında sende benim gibi zeki olsaydın öğretmenlik okusaydınnnnn ,yada tekrar benim gibi fakülte mezunu olsaydın(malum 2 üviversite mezunu oladuğum için)Akşama kadar yan gelip yatıppppp,paraları cebe indirseydinnnnn,ama tabi çanakkalenin temizlikçi parasıyla Ankaradi temizlikçilere verilen para bir değil yani yine benim kadar satndartın yüksek olamazdı o başka
Ahhhhhhhhhhhhhhh caımmmmmmmmmmmmm,hayatımmmmmmmmmmm ben çok sevgi dolu ve hümanist bir insanım biliyosun ki Allah sanada yardım etsinnn,tüm inasanları esirgesin RAbbül Aleminnnnnnnnnn,aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kahkalarınla sana ıspanaklı börekleri,tulumba tatlılarını yedirdik dimi,ara yapmana gerek kalmadıııııı bu şekilde
aaaaaaaaaaaaaa 30undan sonra azanııııııııııı diyet forumları haklar demişlerrrrrrrrrrrrr amorecim dikkatli ol bakkkkkkkkk
heralde sana göre hügocummmmmmmmmmmmm ilahi yaniiiiiiiiiiiiiiiii bak yine güldürdünn beniiiiiiii Allah da seni güldürsünnnnnnnnnnnnnnnnn
6kk mı az kız ooooo tam olarak 1 kknın ölçüsü ne olluyor acabaaa:44:malum ben bilimsel olarak ispatı mümkün olmayan bir sağlıklı yaşam kalitesi yakaladığım için tam olaark ölçüleri hesaplama gereği duymuyorum,bodoslama yaşıyorum işte Amnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy neşe doldum birdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende birazdan 67 kiloluk halimle pilates yapacağım. ilahi yani sizi güldürmüşümdür ama olsun napalım ben 17lik çıtır olamadımişte 67 kiloluk halimle spor yapmaya çalışıyorum nideem
hakkaten güldürdün yani hügooooooooooooookız sen nası yapıyosun o hareketleri,aylardır uğraşıyosun hala 67 kilosunnnnn,bırak bence bu işi sen bana takılllll hayatını yaşa herşeyden 5 kaşıkk ye yani salatadn 5 kaşık ye,tatlıdan 5 kaşık ye,mantıdan 5 kaşık ye ve zayıflaaaaaaa anacımmmm.platesi falan ben yapabilirm bigün bir demedim hepiciğini yaptım valla hiç zorlanmadım,hayatımda hiç spor yapmadımmmm ama harikayım ya hemen becerdimmmm
Kızlar merabalarrrrr,En son pazartesi tartılmıştım ve 67.300'düm ...Bugün dayanamayıp tartıldım ve 66.800 çıktım...Hügocum yorumlarını bekliyorummmm...İyi sayılır..10 günde 1 kilo versem yeter zaten...
ya sorma işte aylardan beridir zayıflayamadım gitti. karaciğerimde yağlanmamı var acepenginar verdiydi diyetisyen o zaman kesin karaciğerimde yağlanma var benim dimektir bide benim göbeğim sizinki gibi kendiliğinden erimiyo yaa bir haftada 10 sanim incelemedim bi türlü. sizin ne küsel kendiliğinden gitti sanırım doğuştan çok sıkısınız siz ondab ben öyle değilim zayıfladıkça sarkma oluyo sizin ne küsel spor derdiniz yok ben öyle değilim ama artıkın idolumsün bugünden itibaren tatlı yemeye başlıyorum bende boşuna eziyet etmeyeyim kendiciğime yemeklerden kısarım tatlıya yer açarım olur demi
aaa çok iyiyimiş ozman bende 1 kk kadar elmalı kurabiye yiyeyim gidip bari
evet canım aynen öyle mamtematik öğretmeni olduğum için Akşama kadar tahtada bişeyler yazıyorummmm,1 dk oturmuyorummmmm,hem tatillerde çarşı pazarda geziyorummmmm yürüyüş oluyo işte.gerçi ben Arabnadan in arabaya bin şeklinde bir yaşama alıştığım için yürümeyi tercih etmem ama işte maksat spor olsunnnnn,yediğim tatlılar yağa dönüşmesin diye
vay canına ya dimek bu zamana kadar tatlı yeseymişim dimek gidecekmişti tüm kilocuklarım dimek ondan veremiyom ben zati diyetisyenimde beni yanlış yönlendiriyo daha önce grip oldum ee motorda çatladı o zaman
demekki böyle yapmadığımdan zayıflayamadım. ama işte ben sizin kadar iradeli olamadığım için yani ondan böyle oldu. tamam artıkın sağlıklı beslenmeye başlıyorum bende. zaten ben bu kiloları bir günde almadımki bir günde vereyim öyle değilmi gidecek bunlarda. o zaman artık 2-3 kaşık yerim yanına kk büyüklüğünde tatlımıda yerim eşim canım aşkım ısrar ederse kırmamak için yerim onun içinde demi. o zaman 17lik çıtır gibi gözükürmüyüm idollerim haa olurmuyumki sizin gibi gerçi asla yanlış anlamayın sizinle kendimi aynı kefeye koyacak kadar aptal değilim komik olur çünkü sadece size yaklaşmak derdindeyim
ivettt
dün şişkinlikten 200 gr fazla çıkmıştım 20 marttan beri ama şşikinlikmiş demek ki bu sabah 66.4 geldimm az gitmiş ama gitmişşşşbelkide daha azdır ama bi süredir şişkinlik sorunu yaşıyorum işte mikkemmel olunca arada nazar degiyo
önce eşee kaybettim sora buldummm .. o kadar da dadlııı yeyommm lop lop kk lı mk lı dadluları yeyomm yine de gidiyo az maz
eswcim inan bende bilmiyorum ya
bu arada amoreeeeeeeeeeeeeeciiiiiiiiiim fıstıkııııııııım
hayat standardı yüksek arkadaşım beniiiiiiiim
nihayet kk tatlıları yiyerek doğru yola geldin ve kilo verdin baaaaaaaaak, eferim canım sana eferim :))))))))))
fotoğraf koysana topiciğimizin mankeni niye koymuyosunarkadaşlar için motive olur
bu arada amoreeeeeeeeeeeeeeciiiiiiiiiim fıstıkııııııııım
hayat standardı yüksek arkadaşım beniiiiiiiim
nihayet kk tatlıları yiyerek doğru yola geldin ve kilo verdin baaaaaaaaak, eferim canım sana eferim :))))))))))
bu arada hemen yediklerimi yazayım
ama hepsi markasız kızlar, ancak bunları alabildik çünkü, taam maaaa????
4 kk köfte
1 orta boy salata tabağı bulgurlu yeşil salata ( bakın salata tabağım markalı, kütahya güral jumbo hepsi var zaten de, bu bernardo ama)
bideeee 4-5 tane fırın patates
ekmek yok tabiiiiii
bu arada hugocancan ben de aslan burcuyum :)))))))
ayrıca neruşum balım geçmiş olsun cicim yavukluna, sen iyi etmişsindir zaten onuuuuuuu :)))))))
bu arada hemen yediklerimi yazayım
ama hepsi markasız kızlar, ancak bunları alabildik çünkü, taam maaaa????
4 kk köfte
1 orta boy salata tabağı bulgurlu yeşil salata ( bakın salata tabağım markalı, kütahya güral jumbo hepsi var zaten de, bu bernardo ama)
bideeee 4-5 tane fırın patates
ekmek yok tabiiiiii
bu arada hugocancan ben de aslan burcuyum :)))))))
ayrıca neruşum balım geçmiş olsun cicim yavukluna, sen iyi etmişsindir zaten onuuuuuuu :)))))))
koyardım bebişim ama ben daha dün demedim mi yaa
sizi kandırıyorum tombalak tosbanın tekiyim aslında diye
niye inanmıyosun banaaaaaa
tatlı falan yemeyip fazla salatayla beslenirsen, et sütle falan, e nolacak, kilo aldım löp löp yağ oldu bendeeeeeeeeeeeeee
foto koyamam yaniiiiiiiiiii
yalanlarım ortaya çıkaaaaaaaaaarr
ama şöyle dar bi pantalon giyip sırttan bi poz verirsem olabileeeeeeeeeeeeer tabükü
koyardım bebişim ama ben daha dün demedim mi yaa
sizi kandırıyorum tombalak tosbanın tekiyim aslında diye
niye inanmıyosun banaaaaaa
tatlı falan yemeyip fazla salatayla beslenirsen, et sütle falan, e nolacak, kilo aldım löp löp yağ oldu bendeeeeeeeeeeeeee
foto koyamam yaniiiiiiiiiii
yalanlarım ortaya çıkaaaaaaaaaarr
ama şöyle dar bi pantalon giyip sırttan bi poz verirsem olabileeeeeeeeeeeeer tabükü
fiyuvvvvvvyyyttt pilicimm fıstıkımm gelmişşşşşşşşşş
benim kadar olamasan da sende dadlu bi arkadaşımızsın yanee
ivettt yidim yidimm KK'lı MK'lı dadluları boyrekleri çöyyrekleri içli küfteleri dışlı küffteleri künefeleri pakluvalaruuuu ama lanet olsun benim gibi delüüü kduruuuk çılgınnnn metoluuu huzurluuu mutluuu bir mikkemmel hatun olarak yola geldim vee kilocukları veriveeedim garii
afiyet olsun esw cim.burayada aslanlar dolmuş valla
bütün aslanlarda burda toplanmış
taaam bebeeemmm
senin takımlar kütahya çatal piçaklarda jumbo sen böle deee de bizz yerikkk
ivett ama karnını çek kalçanı da kasss fitoşşş görün emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?