60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amorecim tebrik ederim cicim olsun 100 gr da olsa gitmiş 200 gr olsada gitmiş aynı kiloda kalmaktan iyidir bence

beni güldürdün deli kız biz de eşimle nisan ortalarında spora yazılıcaz görüştük sadece para ayarlaması kaldı :)

hugoocuuukkk kıyamam sen 17 lik olma zaten napıcaksın 17 olup aklı bi karış havada oluyo şımarık oluyolar. sen sağlıklı ol böyle mütevazı ol iyi kalpli ol. yani kısacaaaa
BAŞKASI OLMAA KENDİN OOOLLL BÖYLE ÇOK DAHA GÜZELSİİNN
ben de matematik öğretmeniyim ama senin gibi hayatı seven, neşeli, sporu seven, kararlı biri değilim.

şekercanımm valla plateste yapiim dambılda yapimm callanetics te yapim ters mekik düz mekik hepiciini yapim ama zamanım yok ki
sen yine de bi açıkla hele ben haftada iki günde olsa yaparım.

canım herzaman yapmana gerek yok haftada iki kere yaparsın çok vakit almıyo zaten. şimdi sırt üstü yere yatıyosun ayaklarını koltuğun altında boşluk varsa oraya sok bende yok ben orta sehpamın altına sokuyorum. sokmasanda olur ama amaç kalkarken ayaklar bacaklar kalkmasın sabit kalsın diye. sonra yerden beline kadar kalkmaya çalışıyosun çok ani harekete gerek yok belini incitmeden. önceleri çok zorlanırsın ama acuk sabret zamanla beline kadar kalkacaksın güçlenecek sırtın. ilk başlarda ter içinde kalırsın ama zamanla alışacaksın.
kalkarken ellerinden filan destek alma ben ellerimi belimde kavuşturup kalkıyorum tamamen sırt gücüyle yani arada bunuda yaparsın böyle bölgeselde çalışırsın canım

amorecim tebrik ederim cicim olsun 100 gr da olsa gitmiş 200 gr olsada gitmiş aynı kiloda kalmaktan iyidir bence

sagolasın dadlumm gıymatlummm
10 günde 300 gram vermişim eskiden olsa çıldırırıdım ama spor yapıyorum ve canlarımm sizin sayenizde kötü hissetmiyorum kendimi

sağol tatlım benim

habudi yar habudi yar habudi habudi habudi yar
neruda yar neruda yar neruda neruda neruda yar :86:

öğlen yemeğim
7 yk ıspanak yemeği(evden getirdim)
4 yk yoğurt(evden getirdim)
salata
2 dilim kepek ekmeği

ayyyyyyyyyyy hiç acıkmıyorum ki ben zaten nugicimm,spor olsun diye yemek yiyorum ben zaten,hiç canım istemiyorr(anladın sen onuanladın mı kızzzzzzzzzzzzzz)

eziksinnn sen ezikkk en güzel benim en harika ben zayıfladım herkes bana hayran kaldı. en bi güzel yerlerde biz geziyoruz ..en iyi kocişi olan da benimm benimmm bennnnnn

kuduruklar ya benimde akşam aşkım çok önemli adını vermiyeyim zenginlerin gittiği pastahanesinden dilber dudağıyla baklava almış yemicektim ama eşim ısrar edince kırmadım bende yedim

evet 33 yaşındayım ama 17 liklere filan taş çıkarıyorum.
ayrıca bugün de yine kuduruklugum üstümde yaa. huzurluyummmmmmmmm mutluyummmmmm pek bi kurtluyuuuuummmm

bende birazdan 67 kiloluk halimle pilates yapacağım. ilahi yani sizi güldürmüşümdür ama olsun napalım ben 17lik çıtır olamadım işte 67 kiloluk halimle spor yapmaya çalışıyorum nideem

eswcim inan bende bilmiyorum ya

noluyoooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr leeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tombalak tosbanız geldi açılın üleeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn

allahım gül gül öldüm yaa

cozutmuşsunuz hemen iki dakkada, kuduruklaaaaar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aaah aah ne ka şanslısınız kızlaaaaaarr

hele fambıkcım sen süpersin yaniiiiii :)))))))))))))))

çankaya demek, hmmmmmmmmm

goptamı oturuyosun yoksa sen

bu arada amoreeeeeeeeeeeeeeciiiiiiiiiim fıstıkııııııııım
hayat standardı yüksek arkadaşım beniiiiiiiim
nihayet kk tatlıları yiyerek doğru yola geldin ve kilo verdin baaaaaaaaak, eferim canım sana eferim :))))))))))

fotoğraf koysana topiciğimizin mankeni niye koymuyosun arkadaşlar için motive olur

bu arada hemen yediklerimi yazayım

ama hepsi markasız kızlar, ancak bunları alabildik çünkü, taam maaaa????

4 kk köfte
1 orta boy salata tabağı bulgurlu yeşil salata ( bakın salata tabağım markalı, kütahya güral jumbo hepsi var zaten de, bu bernardo ama )
bideeee 4-5 tane fırın patates

ekmek yok tabiiiiii

bu arada hugocancan ben de aslan burcuyum :)))))))

ayrıca neruşum balım geçmiş olsun cicim yavukluna, sen iyi etmişsindir zaten onuuuuuuu :)))))))

fotoğraf koysana topiciğimizin mankeni niye koymuyosun arkadaşlar için motive olur

koyardım bebişim ama ben daha dün demedim mi yaa
sizi kandırıyorum tombalak tosbanın tekiyim aslında diye
niye inanmıyosun banaaaaaa

tatlı falan yemeyip fazla salatayla beslenirsen, et sütle falan, e nolacak, kilo aldım löp löp yağ oldu bendeeeeeeeeeeeeee

foto koyamam yaniiiiiiiiiii

yalanlarım ortaya çıkaaaaaaaaaarr

ama şöyle dar bi pantalon giyip sırttan bi poz verirsem olabileeeeeeeeeeeeer tabükü

fiyuvvvvvvyyyttt pilicimm fıstıkımm gelmişşşşşşşşşş
benim kadar olamasan da sende dadlu bi arkadaşımızsın yanee
ivettt yidim yidimm KK'lı MK'lı dadluları boyrekleri çöyyrekleri içli küfteleri dışlı küffteleri künefeleri pakluvalaruuuu ama lanet olsun benim gibi delüüü kduruuuk çılgınnnn metoluuu huzurluuu mutluuu bir mikkemmel hatun olarak yola geldim vee kilocukları veriveeedim garii

afiyet olsun esw cim.burayada aslanlar dolmuş valla

taaam bebeeemmm
senin takımlar kütahya çatal piçaklarda jumbo sen böle deee de bizz yerikkk

ivett ama karnını çek kalçanı da kasss fitoşşş görün emi

hımmm anladım şimdi. ayy evet ya kollarını havaya kaldır geril iyice o zaman sırtındaki yağlar belli olmaz canım

sağol bebeemm, o senin yüce gönüllülüğün fıstıklığın
yoksa ne haddimize yaneeeeeee :))))))

ye tabi ya, sen çözdün bu işi

ben baştan alıcam ama ben senin gibi bilinçli bi hatun olamadım yaneeeeeeeee

e kociş de odunun teki, hiç getirmez öyle tatlı falan, e ben kimin hatrına yiyeyim dimi yaneee

afiyet olsun esw cim.burayada aslanlar dolmuş valla

sağol bebem
efffet, bütün aslanlar toplandık wallahi :))

bütün aslanlarda burda toplanmış

yeaaaappppp, aynen öyle datlum

taaam bebeeemmm
senin takımlar kütahya çatal piçaklarda jumbo sen böle deee de bizz yerikkk

ivett ama karnını çek kalçanı da kasss fitoşşş görün emi

yani şimdi şöyle
çatallar farklı marka
kaşıklar ve bıçaklar da ayrı ayrı markalar

hatta ben bardaklardan falan etiketleri çıkarmadım, napim marka almışım, herkes görsün ama diimmiiii

ay keşke fotolarını da koysaydım ya, neseeeee

tamam ciciş, senin dediğin gibi bi foto çeker koyarım artıkın, siyahları da çekerim ki iyicene küçük görüneyim dimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…