kızlar yazabilen herkes yazsın ben düzelteyim alıntı yapmışsınız tek liste yapalım
saracım, tesekkürler
ben anlatamadım sanırım.. tek liste olalım demek istemiştim
bugun konusamamıstık senle iyi oldu..
Türkan hocaya ben de cok üzüldüm..
selam kızlar a.s.
bende zayıflama çabasında bir birey olarak fikilerinize ihtiyacım var 64 kiloyum bir türlü diyete başlayamıyorum başlasam bile en fazla 2 gün sürüyo kaydirigubbakcemile3
siz neler yapıyorsunuz iştah kesici bişeyler biliyorsanız ve paylaşırsanız çok sevinirim benim iradem biraz zayıf galiba -tatlicadiarzu-
nasılsın canımcım.
sabah il duyduğumda çok ağladım.ben onun bursuyla okudum hakkını ödeyemem.akşam eve gider gitmez ilk işim ruhuna tebareke okumak olacak...
öyle güzel bi kadının değerini bilemeyenler utansın...
kızlar bu arada bir şey dememişsiniz, regli oldum bitince mi başlasam diyetime. yoksa yarın başlayayım mı hemen? bu regli nasıl etkiler acaba kilo vermemi? yapacağım diyet iki haftalık bir diyet, sonra bir hafta ara verip iki hafta daha yapıcam.
teşekkürler canım en baştan okuyup daha çok bilgi edinicemil etapta azim göstermen ve beyne irade komutları göndermen cok önemli.. hani bir sınavdan yuksek not almak ıster ve ona göre calısma programı yapar ve uygularsın ya .. işte öyle bir sey...
henuz baslayamadıgına göre diyete , öncelıkle baslangıc yapıp agır agır kısmalısın.. bir de kısarsan hem basaramazsın ,hem de bünyene yazık olur..
gunde 2 fincan yesıl cayla iradenı kontrol altına alabılırsın...
gunde 3 ara öğün meyve yıyıp,iştahını kesebilirsin... ama az az bir elma mesela bir öğün..
aksam belli bır saatten sonra yemeyecegım dıyıp kendıne bır kural koyabılırsın
en bastan berı yazılan herseyı okuyabılırsın ya da en azından göz atabılırsın.. motive olursun..yararlı bılgıler edınırsın
ve hareket sart.. 30 dk lık yürüyüslere cıkmayı dene en azından
canım bence regl döneminde başla çünkü daha çok kalori harcadığın için daha çok kilo veriyorsun
Bu arada bende kendime takvim yaptım nasıl olmuşhihoyyyt
Birde benim adım Duygu arkadaşlar ismini vermek isteyen arkadaşlarımla tanışmak isterim:=)
son halim
bitanem form çaylarının iki tanesini birden koy aynı fincana ve normalden daha uzun süre demle..bende işe yarıyor..
(bide benim tespitim: liptonun form çayı ,doğadan form çayı kadar çalıştırmıyor bağırsakları)
Kızlarrr ben de şimdi fotoğrafımı çektimm
Nasılımm :roflol:
sabun gelmiş hoşgelmişşş (leyleylümlümlümley :teytey:)
sapıttım bugün birascık :sm_cool: valla sabah bende oku oku bitiremedim.c.tesi öğleden beri giremiyodum.ne çok paylaşımlar çıkıyo yaww kaydirigubbakcemile5 okumuşsundur zaten ama ben artık muz yiyemiycem kabız oldum
kızlar bu arada bir şey dememişsiniz, regli oldum bitince mi başlasam diyetime. yoksa yarın başlayayım mı hemen? bu regli nasıl etkiler acaba kilo vermemi? yapacağım diyet iki haftalık bir diyet, sonra bir hafta ara verip iki hafta daha yapıcam.
Çok güzel olmuş . . .
Yavfriiii fiyttttt ıslık ıslık üstüne . . .
bende lipton aldım şeftali ama sanırım burada övülen doğadanın kayısılı idi ve bende bi ara doğadan sade yeşil çay kullandım ki kesinlikle haklısın beneklim doğadan çok daha etkili . . .
Bi yavfriiii daha maşAllah . . .
Canımcığım demek öle o zaman bırakman iyi olmuş su iç diyecektim ama zaten çok sıvı tükettiğini biliyorum buna rağmen kabız yaptıysa bırakman iyi olmuş . . .
Her şey her bünyeye olmuyor işte . . .
Ben gayet memnunum mesela hele hele tok tutmasına . . .
Bi de anamur musu bulursam tam olucak dün akşam baktım migrosta bile yoktu . . .:çok üzgünüm:
Bence hemen hemen başlamalısın hemen canımcığım . . .
Çünkü bu hali diet değil sağlıklı beslenme biçiminde değerlendirmelisin yani ne kadar erken başlarsan o kadar iyi . ..
DERİNİM :asigim: FILAYCANIMMMM :asigim: ve kilo kaybeden topiğimizin yegane fıstıkları hepinizi teprik ediyorum . . . ve diyorum ki Yonciciğimin tezi tuttu hanımlar ay küçülürken biz çok daha kolay kilo kaybediyoruz . . . Sanırım yaklaşık bi 10 günümüz daha var çok iyi değerlendirelim çok . . . delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?