60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fiume 1.72m. 65.00 58kg
sara 1.74 64.00 58 kg
dil_nur 1.60m 64.00kg 50kg
aysim_u 1,61m 60kg 52 kg

kızlar yazabilen herkes yazsın ben düzelteyim alıntı yapmışsınız tek liste yapalım

saracım, tesekkürler
ben anlatamadım sanırım.. tek liste olalım demek istemiştim

bugun konusamamıstık senle iyi oldu..

Türkan hocaya ben de cok üzüldüm..

saracım, tesekkürler
ben anlatamadım sanırım.. tek liste olalım demek istemiştim

bugun konusamamıstık senle iyi oldu..

Türkan hocaya ben de cok üzüldüm..

nasılsın canımcım.
sabah il duyduğumda çok ağladım.ben onun bursuyla okudum hakkını ödeyemem.akşam eve gider gitmez ilk işim ruhuna tebareke okumak olacak...
öyle güzel bi kadının değerini bilemeyenler utansın...

il etapta azim göstermen ve beyne irade komutları göndermen cok önemli.. hani bir sınavdan yuksek not almak ıster ve ona göre calısma programı yapar ve uygularsın ya .. işte öyle bir sey...

henuz baslayamadıgına göre diyete , öncelıkle baslangıc yapıp agır agır kısmalısın.. bir de kısarsan hem basaramazsın ,hem de bünyene yazık olur..

gunde 2 fincan yesıl cayla iradenı kontrol altına alabılırsın...

gunde 3 ara öğün meyve yıyıp,iştahını kesebilirsin... ama az az bir elma mesela bir öğün..

aksam belli bır saatten sonra yemeyecegım dıyıp kendıne bır kural koyabılırsın

en bastan berı yazılan herseyı okuyabılırsın ya da en azından göz atabılırsın.. motive olursun..yararlı bılgıler edınırsın

ve hareket sart.. 30 dk lık yürüyüslere cıkmayı dene en azından

iyi olmaya çalısıyorum saracım ne yapayım..Allah kabul etsin bu arada..
gec kalktım bugun anca ögle yemegımı yiyicem..

öpüyorum seni...

canım bence regl döneminde başla çünkü daha çok kalori harcadığın için daha çok kilo veriyorsun

teşekkürler canım en baştan okuyup daha çok bilgi edinicem
tavsiyelerin için çok sağol yerimseniben

kızlar msnde eski erkek arkadaşımla konuşuyodum diyet konusunda çok fena gaza getirdim kaydirigubbakcemile3 neler yiyosun neler yapıyosun diye sorup duruyo -tatlicadiarzu- onuda kaybediyoruz 2 ay sonra evleniyo kaydirigubbakcemile

Bu arada bende kendime takvim yaptım nasıl olmuşhihoyyyt
Birde benim adım Duygu arkadaşlar ismini vermek isteyen arkadaşlarımla tanışmak isterim:=)

Çok güzel olmuş . . .

Yavfriiii fiyttttt ıslık ıslık üstüne . . .

bende lipton aldım şeftali ama sanırım burada övülen doğadanın kayısılı idi ve bende bi ara doğadan sade yeşil çay kullandım ki kesinlikle haklısın beneklim doğadan çok daha etkili . . .

Kızlarrr ben de şimdi fotoğrafımı çektimm
Nasılımm :roflol:

Bi yavfriiii daha maşAllah . . .

Canımcığım demek öle o zaman bırakman iyi olmuş su iç diyecektim ama zaten çok sıvı tükettiğini biliyorum buna rağmen kabız yaptıysa bırakman iyi olmuş . . .
Her şey her bünyeye olmuyor işte . . .
Ben gayet memnunum mesela hele hele tok tutmasına . . .
Bi de anamur musu bulursam tam olucak dün akşam baktım migrosta bile yoktu . . .:çok üzgünüm:

Bence hemen hemen başlamalısın hemen canımcığım . . .
Çünkü bu hali diet değil sağlıklı beslenme biçiminde değerlendirmelisin yani ne kadar erken başlarsan o kadar iyi . ..

DERİNİM :asigim: FILAYCANIMMMM :asigim: ve kilo kaybeden topiğimizin yegane fıstıkları hepinizi teprik ediyorum . . . ve diyorum ki Yonciciğimin tezi tuttu hanımlar ay küçülürken biz çok daha kolay kilo kaybediyoruz . . . Sanırım yaklaşık bi 10 günümüz daha var çok iyi değerlendirelim çok . . . delikafadulden​

fiume 1.72m. 65.00 58kg
sara 1.74 64.00 58 kg
dil_nur 1.60m 64.00kg 50kg
aysim_u 1,61m 60kg 52 kg
ayça81 1,65 m 65,80 kg 60 kg
author 1.55cm 62.0kg (2kg bu hafta gitti)52kg

haklısın canım istanbulda yerli muz bulmak biraz zor biz burda direk bahçelerden alıyoruz.gönderilmesi kolay bişey olsada keşke gönderebilsem sizede hemde çok ucuz kilosunu 1,5 tl ye almış eşim.o devasa boyutlardaki ben hormonluyuuuum diye bağıran çikita muzlardan oldum olacı nefret etmişimdir zaten kokusu bile kötü oluyo yaww :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…