haklısın canım istanbulda yerli muz bulmak biraz zor biz burda direk bahçelerden alıyoruz.gönderilmesi kolay bişey olsada keşke gönderebilsem sizede hemde çok ucuz kilosunu 1,5 tl ye almış eşim.o devasa boyutlardaki ben hormonluyuuuum diye bağıran çikita muzlardan oldum olacı nefret etmişimdir zaten kokusu bile kötü oluyo yaww :1no2:
1.5 TL :1shok:
Saracığım teşekkür ediyorum canımcığım keşke gönderebilsem demişsin sağol benim tatlım . . . Bahsettiğin gibi keşke gönderimi kolay bi şi olsada bende edinebilsem ama malesef . . .
Ya ne yapsam acaba bıraksam mı ?
Yani bilemedim eğer bahsettiğiniz kadar hormonluysa . . . :çok üzgünüm:
valla ankaradayken bi arkadaşımın ailesi ankarada bu çikita muz işindelerdi tatlım neler yaptıklarını ordan gördüğümden beri nerde kara kuru ufacık muslar varsa onları alıyorum :bbo: o muzları beyaz tutmak için yapmadıkları şey kalmıyo boşuna hormon alma vücuduna sabunum zayıflıycam diye sağlığımızdan olcas valla senağlama
bide canımcım ben seni face de eklemişmiydim??
Çok güzel olmuş . . .
Yavfriiii fiyttttt ıslık ıslık üstüne . . .
bende lipton aldım şeftali ama sanırım burada övülen doğadanın kayısılı idi ve bende bi ara doğadan sade yeşil çay kullandım ki kesinlikle haklısın beneklim doğadan çok daha etkili . . .
Bi yavfriiii daha maşAllah . . .
Canımcığım demek öle o zaman bırakman iyi olmuş su iç diyecektim ama zaten çok sıvı tükettiğini biliyorum buna rağmen kabız yaptıysa bırakman iyi olmuş . . .
Her şey her bünyeye olmuyor işte . . .
Ben gayet memnunum mesela hele hele tok tutmasına . . .
Bi de anamur musu bulursam tam olucak dün akşam baktım migrosta bile yoktu . . .:çok üzgünüm:
Bence hemen hemen başlamalısın hemen canımcığım . . .
Çünkü bu hali diet değil sağlıklı beslenme biçiminde değerlendirmelisin yani ne kadar erken başlarsan o kadar iyi . ..
DERİNİM :asigim: FILAYCANIMMMM :asigim: ve kilo kaybeden topiğimizin yegane fıstıkları hepinizi teprik ediyorum . . . ve diyorum ki Yonciciğimin tezi tuttu hanımlar ay küçülürken biz çok daha kolay kilo kaybediyoruz . . . Sanırım yaklaşık bi 10 günümüz daha var çok iyi değerlendirelim çok . . . delikafadulden
arkadaşım walla süper olmuşsunalkisalkisalkis
canım yaa kıyamam moralin çok bozulmuş seninaynen öyle be tatlım.. En önemlisi sağlık ve mutluluk şu fani dünya da.. Herşey uçucu mürekkeple yazılmış bir hikaye sadece.
canım yaa kıyamam moralin çok bozulmuş seninbaşınız sağolsun bitanem ama biliyomusun her ölüm alıp götürdüğü kadar bişeyler de katıyor geride kalanlara..:küçük çekişmelerin,kalp kırmaların,haksızlıkların..nekadar anlamsız olduğunu..ve YAŞAYACAK SADECE Bİ TANE HAYATIMIZ OLDUĞUNU..
fiume 1.72m. 65.00 58kg
sara 1.74 64.00 58 kg
dil_nur 1.60m 64.00kg 50kg
aysim_u 1,61m 60kg 52 kg
ayça81 1,65 m 65,80 kg 60 kg
author 1.55cm 62.0kg (2kg bu hafta gitti)52kg
hoşbuldum ablasının güzeliii :1hug: ne güzel bi hafta sonu geçirmişsin canımcın,ohhhh sefan olsun..
Apla hoşgeldin . . .
a.s.
saracım beni de eklermisin listeye tatlım:1.65m,58kg,55kgkızlar msnde eski erkek arkadaşımla konuşuyodum diyet konusunda çok fena gaza getirdim kaydirigubbakcemile3 neler yiyosun neler yapıyosun diye sorup duruyo -tatlicadiarzu- onuda kaybediyoruz 2 ay sonra evleniyo kaydirigubbakcemile
benim güzel kardeşim,bugün yazmışsınsın şu tarih meselesini(31 mayıs)yeni gelenler mi yazıo sadece sadece boy kilo bizde yazalım mı gerçi wardı listede ama
hoşbuldum ablasının güzeliii :1hug: ne güzel bi hafta sonu geçirmişsin canımcın,ohhhh sefan olsun..
benim güzel kardeşim,bugün yazmışsınsın şu tarih meselesini(31 mayıs)
bitanem ben biraz yavaşlama kararı aldım,malum yaş itibariyle sarkma falan olmasından korkuyorum
hem şurda 3 tane 1 kilocuk kaldı vermem gereken..şöyle tadını çıkara çıkara,keyifle vereyim dimi :roflol: :roflol: :roflol:
bitanecim ben de çok üzüldüm türkan ablamıza,Allah mekanını cennet eylesin..boşver sen ona atılan çamurlara..bilirsin güneş balçıkla sıvanmaz...BAŞIN SAĞOLSUN CANIM BENİMMM ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN.BUGÜN TÜRKAN HOCAYIDA KAYBETTİK.HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.ÖYLE ŞEKER Bİ KADININDA BAŞINI YEDİLER HELAL OLSUN.ÇOK İYİ TANIYORDUM TÜRKAN HOCAYI.LİSEDE ONUN BURSUYLA OKUDUM.BANKAYA ONUN REFERANSIYLA GİRMİŞTİM.SABAH RADYODA DUYDUM ÖĞLENE KADAR KENDİME GELEMEDİM.
BU ARA ZATEN O KADAR ÇOK ÖLÜM HABERİ ALIYORUMKİ OFFF OFF senağlama
Kızlar ben geldimm. hihoyyyt
Sabak 4 kayısı , öğlen az mercimek çorbası , havuç-lahana ve marul salatası (yağsız - tuzsuz) , haşlanmış brokoli ve karnıbahar , akşam üzeri 1 yeşil elma yedim.. Eve gelince midem kıyıldı , nefsime hakim oldum ye 1 ufak kerevizi rondodan geçirip yoğurt -limon karışımıyla yedim.. Hatta hepsini yiyemedim tıkandım ha.. cokacimcoook
Bu da ben 172 cm. boy şu anki kilom 68 , 1 ay 10 gün gibi bir sürede 5 kilo verdim..
Kızlar ben geldimm. hihoyyyt
Sabak 4 kayısı , öğlen az mercimek çorbası , havuç-lahana ve marul salatası (yağsız - tuzsuz) , haşlanmış brokoli ve karnıbahar , akşam üzeri 1 yeşil elma yedim.. Eve gelince midem kıyıldı , nefsime hakim oldum ye 1 ufak kerevizi rondodan geçirip yoğurt -limon karışımıyla yedim.. Hatta hepsini yiyemedim tıkandım ha.. cokacimcoook
Bu da ben 172 cm. boy şu anki kilom 68 , 1 ay 10 gün gibi bir sürede 5 kilo verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?