60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1.5 TL :1shok:

Saracığım teşekkür ediyorum canımcığım keşke gönderebilsem demişsin sağol benim tatlım . . . Bahsettiğin gibi keşke gönderimi kolay bi şi olsada bende edinebilsem ama malesef . . .

Ya ne yapsam acaba bıraksam mı ?
Yani bilemedim eğer bahsettiğiniz kadar hormonluysa . . . :çok üzgünüm:

valla ankaradayken bi arkadaşımın ailesi ankarada bu çikita muz işindelerdi tatlım neler yaptıklarını ordan gördüğümden beri nerde kara kuru ufacık muslar varsa onları alıyorum :bbo: o muzları beyaz tutmak için yapmadıkları şey kalmıyo boşuna hormon alma vücuduna sabunum zayıflıycam diye sağlığımızdan olcas valla senağlama
bide canımcım ben seni face de eklemişmiydim??

Evet ekleştik saracığım . . .
kaydirigubbakcemile5

Neler yapıyolarmış anlatsana kıs muslara . . .
:1shok:

arkadaşım walla süper olmuşsunalkisalkisalkis

şekerciklerrrr çoook teşekkür ederimmm

DİL_NUR canım senin boy 1,60 50 kiloyu hedeflemişsin ama çok değil mi tatlım, kötü durmasın o kadar zayıflık? yanlış anlama beni olur mu? burdaki herkesi çok önemsiyorum ondan diyorum

aynen öyle be tatlım.. En önemlisi sağlık ve mutluluk şu fani dünya da.. Herşey uçucu mürekkeple yazılmış bir hikaye sadece.
canım yaa kıyamam moralin çok bozulmuş seninbaşınız sağolsun bitanemama biliyomusun her ölüm alıp götürdüğü kadar bişeyler de katıyor geride kalanlara..:küçük çekişmelerin,kalp kırmaların,haksızlıkların..nekadar anlamsız olduğunu..ve YAŞAYACAK SADECE Bİ TANE HAYATIMIZ OLDUĞUNU..

Apla hoşgeldin . . .
a.s.

selam hanımlar..
bugün ne yedim..
sabah :bir dilim normal ekmek,salatalık ,çok az peynir zeytin sınırsız şekersiz çayy...
arada :bol bol su içtim ,bir fincan neskahve içtim , yarım salatalık yedim..
akşam yemeği az önce yedim:iki kepçe sebzeli patates yemeği çok az yağlı yaptım ve gene çok az yağlı bulgur pilavı yedim yanındada üç 4 kaşık yoğurt yedim..
günü kapadım artık bişi yemem
birazdan yeşil çay içerim ve bol su içerim..

kızlar msnde eski erkek arkadaşımla konuşuyodum diyet konusunda çok fena gaza getirdim kaydirigubbakcemile3 neler yiyosun neler yapıyosun diye sorup duruyo -tatlicadiarzu- onuda kaybediyoruz 2 ay sonra evleniyo kaydirigubbakcemile
saracım beni de eklermisin listeye tatlım:1.65m,58kg,55kg
bu arada öyle eski erkek arkadaşınla filan konuşma msn de bile olsa:)valla kocişin görürse klava: :):):)

yeni gelenler mi yazıo sadece sadece boy kilo bizde yazalım mı gerçi wardı listede ama
benim güzel kardeşim,bugün yazmışsınsın şu tarih meselesini(31 mayıs)
bitanem ben biraz yavaşlama kararı aldım,malum yaş itibariyle sarkma falan olmasından korkuyorum
hem şurda 3 tane 1 kilocuk kaldı vermem gereken..şöyle tadını çıkara çıkara,keyifle vereyim dimi :roflol: :roflol: :roflol:

bu arada yeni yeni diyetdaşlar gelmiş aramıza...hoşgeldiniz kızlar a.s.
azminiz ve sabrınız bol,iştahınız az,verdiğiniz kilolar çoooook olsun inşallah:):)

Kızlar ben geldimm. hihoyyyt
Sabak 4 kayısı , öğlen az mercimek çorbası , havuç-lahana ve marul salatası (yağsız - tuzsuz) , haşlanmış brokoli ve karnıbahar , akşam üzeri 1 yeşil elma yedim.. Eve gelince midem kıyıldı , nefsime hakim oldum ye 1 ufak kerevizi rondodan geçirip yoğurt -limon karışımıyla yedim.. Hatta hepsini yiyemedim tıkandım ha.. cokacimcoook

Bu da ben 172 cm. boy şu anki kilom 68 , 1 ay 10 gün gibi bir sürede 5 kilo verdim..

hoşbuldum ablasının güzeliii :1hug: ne güzel bi hafta sonu geçirmişsin canımcın,ohhhh sefan olsun..

:1rolleyes:

kesinlikle ablacığım . . . hemde sadece kalan az kilolar için değil fılayımında dediği gibi hayat çok kısa ve biz her ne yapıyorsak bundan keyif alarak gerçekleştirmeliyiz . . .

keyif alacak bir yanını keşfetmeliyiz ki mesela kilo kaybetme adına bu topic böyle bir yer . . .​

bitanecim ben de çok üzüldüm türkan ablamıza,Allah mekanını cennet eylesin..boşver sen ona atılan çamurlara..bilirsin güneş balçıkla sıvanmaz...

E boy 172 cm olunca . . . MaşAllah . . .
Kesinlikle 68 gibi değil kilon Q . . .
Spor mu yaptın ?

Evet Sabuncum yapıyorum da halen..
Pilates yapıyorum , yürüyorum..
Kiloma inanmayana ilk kişi değilsin duyan şaşırıyor inanmıyor ama aslında benim ideal kilom 62-63 olmalı..
40 beden giyiyordum dediğimde de inanmıyorlardı ama öyleydi , şu sıralar 38 e geri döndüm , hatta hafta sonu evlenmeden önce giydiğim daha sonraları baldırımdan geçiremediğim pantolonları tekrara giyebildiğimi farkettim. tarifi zor bir mutluluk yaşadım..

68 değil 58 gıbısın... demekki sende kalın kemıkli şekilli ladylerdensin...sevdğim vucut tiplerindendir.. ama yediklerin hep sebze canım.. mercımek corbasının ıcındekı 1 kasık kadar mercımek dısında protein yok.. karbonhıdrat tahıl grubu hiç yok.. taş gbısın.. taşlığından olursun bu beslenme iyideğil canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…