Cimcime hoşgeldin.. nerelerdeydin...
bu arada ara yapamadım eğitime girdik çıkamadım.. az sonra gene gireceğiz akşama kadar böyle artık...
öğlen yemeğimi de yazayım gerçi daha bişi yiyemedim..
sadece salata ve
2 yk yoğurt
2 kk peynir ve 1 dilim denge ekmeğimi de az sonra yiyeceğim..
Canımm afiyet olsunekmek yememn mantıklı ama 1 kepçe çorba ve salata da olsa süper olurmuş sanırım çalışıyosun bunlar vardı ama salata ve çorba da olsa daha doyurucu olurmuş umarım erkenden acıkmazsınnn
hoşbulduk canım benim kızım suçiçeği çıkardı onunla uğraşıyordum.malesef evde olduğum için çok hareketsizdim kızın sürekli ateşi vardı.yemeklerime gene dikket ettim fakat veremedim hiç....hareketsizlikten galiba...
ben bugün saat 10:30 da kahvaltı yaptım.:
1 adet haşlanmış yumurta,
5 adet siyah zeytin,
2 kaşık çökelek
1 adet domates,
3 dilim kepek ekmeği öğlen yemek yemeyeceğim için 3 dilim yedim,
Ay ben bugün daha hiçbişeyimi yazmamışımmmm
Haftasonu biraz kaçamaklı ama boll da yürüyüşlü hareketli geçtiiii
veeeeeeeeeeeeeee 600gr daha gitmişşşş 5lileri gördüm nihayetttttt:59.4olmuşummmmm arkası da sağlıklaaaaa gelsinnnn gitsin tüm fazla yağlar kilolarrr inşallahhhh hepberaber kurtulalım tüm fazlalıkalrımızdan azimle,sabırla,inançla inşallahhhhhhh :92::92::92::92::92:
esw ciiiim, hugocukcuuum,nugiiiim,fambığımmmmmm, amoremmmmm sizleri özlüyorummmmmmm inşallah biran önce dönersiniz aramızaa daa böyle oynarız yineee :118::122::124: bi de ben sizi yiyimm azcıkkkk fambıktan daha büyük lokma alarakk şöööleeee:125::125::125:
Bugünkü yediklerimi yazayımmm
Sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 dilim tam çavdar ekmeee
2 adet lıght üçgen peynir (herbiri 20kl)
1kk közlenmiş kırmızı biber
2 salatalık
1 köy biberii
kahvaltıdan sonra demleme çay karışımımı içtim
1. ara
1 elma
ayrıca 2. 500ml suyum da bitttiiii 3. 500lüğümü aldım yudumluyorummmm içelim sularıı gönderelimm yağlarıııııııı
Bugün kardiyo günümmm 1 saat uygun hızda yürüycem koşu bandındaaaa inşallahh
Yemek yapmam lazımmm kabak yemeee yapıcammm buglur pilavı yapıcaaammmmm öğlen bunlardan yerim sanırımmmm
çok geçmiş olsun canım...
çocukların hasta olması ne zor bir olay ya..
özellikle de ateş olayı...
Biz de yaşadık geçen hafta biliyorsun...
bu hafta verirsin kilo canım.. bazen duruyor böyle kilolar...
afiyet olsun canım ayrıca çooooooooook tebrik ediyorummm.veeeeeeeeeeeeeee 600gr daha gitmişşşş 5lileri gördüm nihayetttttt:59.4olmuşummmmm arkası da sağlıklaaaaa gelsinnnn gitsin tüm fazla yağlar kilolarrr inşallahhhh hepberaber kurtulalım tüm fazlalıkalrımızdan azimle,sabırla,inançla inşallahhhhhhh :92::92::92::92::92:
Sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
2 salatalık
1 köy biberii
1. ara
1 elma
ayrıca 2. 500ml suyum da bitttiiii 3. 500lüğümü aldım yudumluyorummmm içelim sularıı gönderelimm yağlarıııııııı
Yemek yapmam lazımmm kabak yemeee yapıcammm buglur pilavı yapıcaaammmmm öğlen bunlardan yerim sanırımmmm
hoşbulduk canım benim kızım suçiçeği çıkardı onunla uğraşıyordum.malesef evde olduğum için çok hareketsizdim kızın sürekli ateşi vardı.yemeklerime gene dikket ettim fakat veremedim hiç....hareketsizlikten galiba...
ben bugün saat 10:30 da kahvaltı yaptım.:
1 adet haşlanmış yumurta,
5 adet siyah zeytin,
2 kaşık çökelek
1 adet domates,
3 dilim kepek ekmeği öğlen yemek yemeyeceğim için 3 dilim yedim,
ögle yemeğinden geldimmm..
ama yemek demek için bin şahit lazımdı.
menü şöyleydi ;
yayla çorba
fırın türlü
erişte
domates- salatalık
kemalpaşa tatlı
ben çorba aldım ama yag yanıgı koktuğu için iki kaşık yiyebildim
2 yk da türlü çok yaglıydı yiyemedim
yarım dilim ekmek 8 yk domates salatalık yedim geldim
canım benim tebrik ederim....
afiyet olsun canım ayrıca çooooooooook tebrik ediyorummm.ve buranın bir adeti olarak don sütyenleri senin için sallyırouuuuz :92::92::92::92:
Afiyet olsun tatlım iyi etmişsin sabahı kuvvetli yapmaklaaaa ama öğlen neden yok kiiien azından yoort falan bişeyler yesen yani metabolizma yavaşlamasınnnnn
Oyyy aç kalmış kuzum yaaaaa yanında bişeyler vardır inşallah artık onlarla telafi edersin canım benimmmm
Sağol canımm benim hepberaber kurtulalım inşallahhh tüm fazla yağlardan kilolardannnnn:92::92::92: :13::13:
Ay ben bugün daha hiçbişeyimi yazmamışımmmm
Haftasonu biraz kaçamaklı ama boll da yürüyüşlü hareketli geçtiiii
veeeeeeeeeeeeeee 600gr daha gitmişşşş 5lileri gördüm nihayetttttt:59.4olmuşummmmm arkası da sağlıklaaaaa gelsinnnn gitsin tüm fazla yağlar kilolarrr inşallahhhh hepberaber kurtulalım tüm fazlalıkalrımızdan azimle,sabırla,inançla inşallahhhhhhh :92::92::92::92::92:
esw ciiiim, hugocukcuuum,nugiiiim,fambığımmmmmm, amoremmmmm sizleri özlüyorummmmmmm inşallah biran önce dönersiniz aramızaa daa böyle oynarız yineee :118::122::124: bi de ben sizi yiyimm azcıkkkk fambıktan daha büyük lokma alarakk şöööleeee:125::125::125:
Sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
2 salatalık
1 köy biberii
1. ara
1 elma
herkese afiyet olsun...
kilo veren arkadaşlar için :92::92::92::92:
bu arada ben de verdim gene kilo. 62 oldum. nihayet. yoğun temizliğe başlamayı düşünüyorum. inş o zmn 50li kiloları görebilrim artık :)))))))))))))
mesude çok geçmiş olsun...
neruda seni de tebrik ediyorum verdiğin kilolar için. menüm için abartı dediğim cnm çikolata, sabah tost, öğlen et üstüne akşam tavuk yemem... onun dışında börek çörek artık hayatıma giremez. istediğim kiloya ulaşsam bile kendime haftada bir gün koyucam inş ve o gün kaçamak yapıcam sadece. inş tekrar almam kiloları :)))
ya engellenen arkadaşların neden engellendiklerini biliyo musunuz??* geçmişi okuyorum ama bulamadım hala bişi. çok üzüldüm ama yaa(((((((((((
arkadaşlar herkese merhaba.
bugün hiç keyfim yok.
sabah kalktım her yanım ağrıyordu inanın zor yürüdüm evde.
dün koltuk sildiğim için acısı bugün çıktı.
artı sabah çok afedersiniz karnım ağrıyordu nasıl desem
tuvalete gidiyorum bişey yok ama çok ağrım vardı moralim bozuldu.
dün oğlumun her yanı kabardı kaşıntısı vardı su çiçeği sandım
sabah doktora gittim neyse ki bahar alerjisiymiş
doktorun odasında tartı vardı hadi tartılayım dedim
ne göreyim 60.1
gerçi tartı sinbonun dijitaliydi
belki yanlıştır ama bilemiyorum yani.......... üzüldüm ben
akşam menümü yazmaya çalışırım ..
yaaaa herkes birden mi ceza aldı neden acaba bilen var mı...çok hareketsizleşmiş burası kimseciker yok mu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?