60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk canım benim kızım suçiçeği çıkardı onunla uğraşıyordum.malesef evde olduğum için çok hareketsizdim kızın sürekli ateşi vardı.yemeklerime gene dikket ettim fakat veremedim hiç....hareketsizlikten galiba...

ben bugün saat 10:30 da kahvaltı yaptım.:

1 adet haşlanmış yumurta,
5 adet siyah zeytin,
2 kaşık çökelek
1 adet domates,
3 dilim kepek ekmeği öğlen yemek yemeyeceğim için 3 dilim yedim,

aynen öyle canım çalışıyorum
evden getiriyorum yemeği
evde de tek dolma vardı
kaptım geldim
bunun üstüne çorba içseydim çok olurdu
ama salata falan olsaydı güzel olurdu.

ögle yemeğinden geldimmm..
ama yemek demek için bin şahit lazımdı.
menü şöyleydi ;
yayla çorba
fırın türlü
erişte
domates- salatalık
kemalpaşa tatlı
ben çorba aldım ama yag yanıgı koktuğu için iki kaşık yiyebildim
2 yk da türlü çok yaglıydı yiyemedim
yarım dilim ekmek 8 yk domates salatalık yedim geldim

çok geçmiş olsun canım...
çocukların hasta olması ne zor bir olay ya..
özellikle de ateş olayı...
Biz de yaşadık geçen hafta biliyorsun...

bu hafta verirsin kilo canım.. bazen duruyor böyle kilolar...

canım benim tebrik ederim....

teşekkür ederim evet ya çok zor çocuklar birde hafta sonu sınavımda vardı berbat geçti okuduklarımı anlamıyordum günlerce kızım yüzünden uyumamıştım sınavda gözlerim kapanıyordu.soruları hatırlamıyorum bile...inşallah canım benim,bu hafta biraz daha harekli geçirmeye çalışacağım.bakalım artık inşallah giderler...

afiyet olsun canım ayrıca çooooooooook tebrik ediyorummm. ve buranın bir adeti olarak don sütyenleri senin için sallyırouuuuz:92::92::92::92:

Afiyet olsun tatlım iyi etmişsin sabahı kuvvetli yapmaklaaaa ama öğlen neden yok kiii en azından yoort falan bişeyler yesen yani metabolizma yavaşlamasınnnnn

Oyyy aç kalmış kuzum yaaaaa yanında bişeyler vardır inşallah artık onlarla telafi edersin canım benimmmm

canım benim tebrik ederim....

Sağol canımm benim hepberaber kurtulalım inşallahhh tüm fazla yağlardan kilolardannnnn:92::92::92::13::13:

afiyet olsun canım ayrıca çooooooooook tebrik ediyorummm. ve buranın bir adeti olarak don sütyenleri senin için sallyırouuuuz:92::92::92::92:

Canımmmmmmmm teşekkür ederimmmmm inşallah hepberaberrr kurtulucazz tüm fazla yağlardan kilolardannnnnnn:92::92::92::92::92::13::13::13:

öğlen yemeyeceğim dedim ama elma getirdim yanımda onu yrim canım benim şimdide yeşil çayımı içiyorum...

selam arkadaşlar,
hafta sonu benimde kaçamaklarım oldu..ama olsun nasıl olsa artık devam etmeyi öğrencim.kaldığım yerden devam bugün tam gaz diyetime başladım....

tbrk ederim canım çoksevindim pıt pıt gitsinler yaglar afiyet olsun canım

herkese afiyet olsun...
kilo veren arkadaşlar için :92::92::92::92:
bu arada ben de verdim gene kilo. 62 oldum. nihayet. yoğun temizliğe başlamayı düşünüyorum. inş o zmn 50li kiloları görebilrim artık :)))))))))))))
mesude çok geçmiş olsun...
neruda seni de tebrik ediyorum verdiğin kilolar için. menüm için abartı dediğim cnm çikolata, sabah tost, öğlen et üstüne akşam tavuk yemem... onun dışında börek çörek artık hayatıma giremez. istediğim kiloya ulaşsam bile kendime haftada bir gün koyucam inş ve o gün kaçamak yapıcam sadece. inş tekrar almam kiloları :)))
ya engellenen arkadaşların neden engellendiklerini biliyo musunuz??* geçmişi okuyorum ama bulamadım hala bişi. çok üzüldüm ama yaa (((((((((((

arkadaşlar herkese merhaba.

bugün hiç keyfim yok.
sabah kalktım her yanım ağrıyordu inanın zor yürüdüm evde.
dün koltuk sildiğim için acısı bugün çıktı.
artı sabah çok afedersiniz karnım ağrıyordu nasıl desem
tuvalete gidiyorum bişey yok ama çok ağrım vardı moralim bozuldu.

dün oğlumun her yanı kabardı kaşıntısı vardı su çiçeği sandım
sabah doktora gittim neyse ki bahar alerjisiymiş
doktorun odasında tartı vardı hadi tartılayım dedim
ne göreyim 60.1
gerçi tartı sinbonun dijitaliydi
belki yanlıştır ama bilemiyorum yani.......... üzüldüm ben

akşam menümü yazmaya çalışırım ..

gideyim de zayıflama başarı öykülerini okuyayım..

o zaman acaba bende acaba bende lütfen Allah ım bende bende zayıflayım :26: diyebiliyorum...

biraz motive olayım..
[/COLOR]

Canım tebrik ediyorummmm 1 - 1 gidiyor maşallahhhh sana ben bir tıcker yapayım hızına yetişemiyorum maşallahhhhh arkası da böyle sağlıkla güzel gelsinnnnn hepberaber kurtulalım inşallahhh tüm fazla kilolardan yağlardannnn:92::92::92::13:

Buarada ben baştan beri hafta sonu bir gün kaçamk günüyapıyorum yani tabii illa yap demiyorum şuaniçin ama yani o yediğin bitterciklerrr porblem değil 3kg nin ödülü olsun sakın sıkma canını aynı gün öğlen et akşam et de bazen oluyor napalım sonuçta yine de sağlıklı şeylerrr afiyet olsun canım benim

Canım benim sıkma canını bazen vücut ilk başlarda savunmaya geçiyor ve kilo verilemiyebiliyor ama sen başlarken de tartılmamıştın sanki:26::26: yani belki de daha fazlaydın en azından bundan sonra daha bilinçli hareket edersin sakın sıkma canını moral bozmak yokkk hepberaber kurtulucazz tüm falza yağlardan kilolardannnnn hepsi de gidecekkkk inşallahhhhhh:92::92::13::13::13:

yaaaa herkes birden mi ceza aldı neden acaba bilen var mı...çok hareketsizleşmiş burası kimseciker yok mu.....

Canım amore,esw,hugocuk,nugya,famir,ecg bildiğim kadarıyla ama sonra tekrar alanlar falan da olmuşş hugocukcuğun cezası 8 nisana kadarmış diğerleri de aynı mıdır bilemiyorummm tabii en bıcırıklar cezalııı öyle olunca da sessizlik oluyorrr tenha buralarrrr özlüyorum ben de çokkkk inşallah en kısa zamanda dönerler aramıza.Konuyu tekrar açmıyım olmuş işte bişeylerrr inşallah yakında tekrar bizimle olucaklarrr

Öğlen yemeğimi saat 15 gibi yemiştim yazayım bariii

1 dilim tam çavdar ekmeği

1 su bardağı lıght yoort

1 kutu minnak lıght ton balığı

1 küçük demet roka

1 kırmızı biber

ekmek hariç diğerlerini karıştırıp salata yaptımmmm çokk nefis ve doyrucu oldu yanında ekmeemle yidimmm

Sonra demleme karışım çayımı içtim ama hala bişeyle riçesim var birazdan sütsüz-şekersi bir nescafe yudumlarım belllkiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…