60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

E o zaman sen sporun fit görünmek ve taşınan kiloyu göstermemek adına yaptığı hizmetin fahri temsilcisisin . . .
Spor böyle mööhöm bi şey ya . . .
Sakın bırakma . . .

Q kıs saçlar aynı bilion mu bizim . . .
Benimde kafa lüle lüle . . .
Ne kullanıyosun sen yatıştırmak için ?
kaydirigubbakcemile5

Evet fiume dediğin gibi protein tahıl az ama yok değil diyet listemde..
Dün bakla yaptım söylemesi ayıp , bugünde kerevizi yoğurtla birleştirip proteini tahılı idare ettim..
Ağır bir diyet evet , ben gıda takviyesi de alıyorum yalnız bunların yanı sıra..
Bu yüzden çok zorlandığımı hissetmiyorum açıkçası..
Kemikliyim , normalde çok zayıf olmam imkansız zaten , ideal kiloma gelip hafif hissetsem kafi olucak..
Çok teşekkür ederim iltifatın için , utandım :)
Sende idealine gel fotonu koy olur mu..

E o zaman sen sporun fit görünmek ve taşınan kiloyu göstermemek adına yaptığı hizmetin fahri temsilcisisin . . .
Spor böyle mööhöm bi şey ya . . .
Sakın bırakma . . .

Daha güzel ifade edilemezdi , ağzına sağlık canım..
Spor gibisi yok , zayıf , şişman herkes spor yapmalı..

Q kıs saçlar aynı bilion mu bizim . . .
Benimde kafa lüle lüle . . .
Ne kullanıyosun sen yatıştırmak için ?
kaydirigubbakcemile5

Aslına bakarsan ben yatıştırmaktan çok bonus kalmak taraftarıyım :)
Kabarık saçı seviyorum , zaten yeterince kabarıyorlar :)
Özel kullandığım bişi yok , jöle kullanıyordum , sonra köpük denemeye başladım.
Köpük çok pratik gerçekten de hem uzun süre kalıcı şekil açısından..
Kullandığım köpük markaları Elidor , Loreal , Natural Fruit Kicks
Sabun seni de görmek istiyoruz..

kesinlikle haklısın bitanem..sana bişey itiraf edeyimmi?(ben biraz antikayımdır;kredi kartı kullanmam,asla televizyon izlemem,cep telofonu bile almamak için uzuuun süre direndim...) daha bir ay öncesine kadar pc başında yazışan arkadaşlara kızar,hiç sanal muhabbet olurmu, siz termometre sıcaklığı ile sevgiyle dokunan el sıcaklığını ayırt edemiyosunuz derdim...msn adresim bile yoktu..ama inan bana sizleri tanıyınca pc aracılığı ile duyguların bile iletilebildiğini gördüm..pozitiflik ve iyi niyet heryerden hedefe ulaşıyor..

bende Q bende . . .
yani yatıştırmaktan kastım lülelerini belirginleştirmekti bende seviyorum bonus kabarık saç ama uçuşmicak yani adamın asabını bozmicak kaydirigubbakcemile3 bende elidor denedim canım o kadar çok övgü aldığını biliyordum ki o köpüğünün . . . gerçekten sevdim ki elidor melidor asla kafama sürmezdim hayret ettim köpüğü gerçekten çok başarılı . . . ( bu arada kullanmadığım köpük markası kalmadı )
jöle sertleştiriyor ben hiç tercih etmiyorum . . .

ben dirazda dax kullanıyorum cnm aklında olsun en son şekillendirdikten sonra 1 cimcik . . . saçı çok gzl parlatıyor ve o uçuşmanın önüne geçmede o da görevini alıyor . . .

Q foto koymaya çalışırım fakat bu yıl boydan hiç bi fotom yok pcde sanırım ama yaklaşık bu kilolarda geçen yıldan bi kaç foto olucak pc de ondan aktarırım senin için . . .

:asigim:

Tamam heyecanla bekliyoruz o zaman..
Dax ı sadece arkadaşlarım (düz saçlı olanlar ) fönden sonra sürüyorlardı ordan biliyorum ve inan hiç denemedim , ama tavsiye ettiysen vardır bir hikmeti , önerebileceğin marka varsa aliim heman..

ya canım sen bize şakamı yapıyorsun yoksa olamaz mümkün değil yani böyleyken 68 olman sen diyet falan yapma eğer doğru tartıyorsa senin tartı 50 den fazla göstermiyorsun ben 62 kiloyum boyumda kısa deil 168 4 cm war sadece aramızda ama ben senin 3 katın gibi duruyorum emin olabilirsin bundan harika yaaa

canım bız aynı boydayız ve ben 65ım .. vucut yapılarımızı cok benzettım şöyle dikkatli bakınca... benımde kıloma ınanmıyorlar pilates yaptım ben de ve hayatımın her zamanında sporla içiçeydim. elbisen de güzelmiş bu arada ve deee biraz kılocukları saklayacak cinsten... yerinde bir tercih... kaydirigubbakcemile3 ..ben de 5 kg versem cok ideal olcam diye dusunuyorum ama 58 hedefim. cunku 50li kılolarımı hatırlamıyorum .. sankı paaat 60ustu dogdum anamın karnından kaydirigubbakcemile3 ve bir de ben 36bedene rahatlıkla girebilmek istiyorum.. ben su an 38im.

yediklerimi yazayım ben de..(buraya yazınca ,gece atıstırması yapmaya yüzüm tutmuyor)

1 cevız 3 kuru kayısı(kücük ama)(60cal falan eder)

1 dl peynır,1dl ekmek, domates-salatalık, maydanoz(150cal)

3 kasık müsli,1 ceviz,2kuru kayısı,tarcın,yogurt,elma,kuru üzüm, 1adet elmayal hazırlanmıs bir kase ıvır zıvır(250cal eder en fazla)

aksam yemek istemedi canım ben de ginsengli çayla 3 adet light grisini(1 adetinde 22.5 cal. var,tavsıye ederım cok lezzetli ve doyurucular markası Arı) ve bır adet elmalı diet bisküvi(onda da var 25cal falan)
(100bile etmıyor)

gene az ya.. bünyeyi mahvetmekten korkuyorum ama boş kalori de almak istemıyorum. neyse ...

Kemik yapısı demekki tatlım yaa , ben iri kemikliyim , belki kilomun büyük bölümünü kemik yapım oluşturuyor. Yok valla şaka falan yapmıyorum.. 65 olabiliyim bi o zaman daha harika olucak.. Viktorya sikrıt bikini alıp deniz kenarında salına salına gezicem yeminle :) Dediğin kadar olduğuna da inanman fotonu görmeden , abartıyorsun bence..

Aynı boydaysak 58 senin için zayıf kategorisine girmene neden olabilecek bi kilo fiume. Bizim 62-63 olmamız yeterli.. Tabi insanın kendini rahat hissettiği bir kilo vardır sen o kiloda rahatsın belki de.. Elbisem aslında kilo saklamaya pek elverişli değildi streç ve 38 beden :) Beğenmene sevindim.. Benim aşk simidi bölgem var yanlardan aslında bel ince fotoda da belli sonra bi kum saati modeli gibi genişleme var :) basenlerim de azaldı bayaa aslında ama yok oldu denemez :) 36 beden benim için lisede kaldı istemiyorum da 38 kalsam yeter..

Yediklerinde boş kalori yok , yalnız ben diyet bisküvilere inanmıyorum çok , samimi değiller sanki üzerinde yazılan kalorilerde :) Onun yerine diet ekmek yemeyi tercih ediyorum , o da özlediğimde..

Bu arada kızlar Allah kısmet ederse ben seneye bebiş almak istiyorum , kilo vermeye çabalamamın en büyük etkisi de aslında bu.. Çünkü kilo vermeden hamile kalmaktan korkuyorum. Düşünsene 90 kilolarda doğuma gittiğimi , ne kadar riskli ayrıca bunun doğumdan sonra kalan kiloları verme derdi var..

harika görünüyosun canım bebek varmı bilmiyorum ama hamilelikten önce ideal kilo da olmak çok önemli..çünkü o dünyamızın tadı, tuzu, anlamı, güzelliği olan minicik bebişler getirdikleri onca muhteşem duygunun yanında fazla kilocuklar da getiriyorlar:):)

Çok haklısın canım , aynen dediğin gibi..
Bebiş yok henüz , seneye düşünüyoruz kısmetse , çabam da o yüzden biraz aslında bikini falan hikaye :)
ıdeal kilomda hamile kalıp rahat ve sağlıklı bi hamilelik yaşamak istiyorum Allah kısmet ederse..

:):)kalp kalbe karşıymış canım..aynı anda aynı konuda yazmışız birbirimizden habersiz..
çok medyum gördüm kendimi:roflol: :roflol:

kum saati vucut yapısı:)
ben kendı vucutum ıcın söylerdım bunu... cuk oturdu yani.. sen de güzel kum saatlerindensin ama .. benım de ask tutamaclarım vardı.. kuculttum bayagı bır .. agırlıkla ve pilatesle.. kaslandı oralarımda... benımkı heves canım tartıda 50lileri görme hevesi.. senağlama yoksa 5kgdan fazla fazlalıgım olmadıgını düsünüyorum..

bebiş istiyorsun madem ne kadar zayıf olursan o kadar iyi düz hesap 60a düş bence o zaman.. nasıl olsa alcaksın doktorlar 8 kıloyu ideal buluyor.. su ankı kılona cıkarsın hamıle kalınca .. hiç sıkıntı olmaz kurtulmak kılolardan...

ayrıcam annelıkte cok yakısır sana eminim..

bu arada sabun ve senın bonuslarınızı kıskandım.. bendekiler pırasa türünde .. maşayla kabartıyorum..Allah2tan cok gür de düzlüğüne ragmen kabartmak sıkıntı olmuyor -tatlicadiarzu-

inşallah canım,allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin her isteyene..

ya sen eminmisin 68 kilo olduğuna çok ince gözüküyorsun hem 38 beden nasıl 68 kilo olur tama boyunda uzun ama anlamadım ben ya kafam karıştı fıstık gibiiiii

ya sen eminmisin 68 kilo olduğuna çok ince gözüküyorsun hem 38 beden nasıl 68 kilo olur tama boyunda uzun ama anlamadım ben ya kafam karıştı fıstık gibiiiii

aynen evlibarklıcım yaben 62 yim hala 40 giyiyorum 38 beden bi eteğin içine girdim diye nasıl mutlu oldum hele elbisede hala 42 oluo yani çok ilginç dimi benim kemiklerim çok iri ya sinir oluyorum bileklerim falan ince ama omuzlarım mübarek basketbolcular gibi 3km war birbiri arasında ee attaque nin kemikleride iriyse nasıl oluo bu off ya çok ince hakkaten ayrıcada yanlarda falan fazlalık hiç yok acaba arkada büyük bir çıkıntımı war kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…