Evet Sabuncum yapıyorum da halen..
Pilates yapıyorum , yürüyorum..
Kiloma inanmayana ilk kişi değilsin duyan şaşırıyor inanmıyor ama aslında benim ideal kilom 62-63 olmalı..
40 beden giyiyordum dediğimde de inanmıyorlardı ama öyleydi , şu sıralar 38 e geri döndüm , hatta hafta sonu evlenmeden önce giydiğim daha sonraları baldırımdan geçiremediğim pantolonları tekrara giyebildiğimi farkettim. tarifi zor bir mutluluk yaşadım..
E o zaman sen sporun fit görünmek ve taşınan kiloyu göstermemek adına yaptığı hizmetin fahri temsilcisisin . . .
Spor böyle mööhöm bi şey ya . . .
Sakın bırakma . . .
Q kıs saçlar aynı bilion mu bizim . . .
Benimde kafa lüle lüle . . .
Ne kullanıyosun sen yatıştırmak için ?
kaydirigubbakcemile5
kesinlikle haklısın bitanem..sana bişey itiraf edeyimmi?(ben biraz antikayımdır;kredi kartı kullanmam,asla televizyon izlemem,cep telofonu bile almamak için uzuuun süre direndim...) daha bir ay öncesine kadar pc başında yazışan arkadaşlara kızar,hiç sanal muhabbet olurmu, siz termometre sıcaklığı ile sevgiyle dokunan el sıcaklığını ayırt edemiyosunuz derdim...msn adresim bile yoktu..ama inan bana sizleri tanıyınca pc aracılığı ile duyguların bile iletilebildiğini gördüm..pozitiflik ve iyi niyet heryerden hedefe ulaşıyor..
:1rolleyes:
kesinlikle ablacığım . . . hemde sadece kalan az kilolar için değil fılayımında dediği gibi hayat çok kısa ve biz her ne yapıyorsak bundan keyif alarak gerçekleştirmeliyiz . . .
keyif alacak bir yanını keşfetmeliyiz ki mesela kilo kaybetme adına bu topic böyle bir yer . . .
Daha güzel ifade edilemezdi , ağzına sağlık canım..
Spor gibisi yok , zayıf , şişman herkes spor yapmalı..
Aslına bakarsan ben yatıştırmaktan çok bonus kalmak taraftarıyım :)
Kabarık saçı seviyorum , zaten yeterince kabarıyorlar :)
Özel kullandığım bişi yok , jöle kullanıyordum , sonra köpük denemeye başladım.
Köpük çok pratik gerçekten de hem uzun süre kalıcı şekil açısından..
Kullandığım köpük markaları Elidor , Loreal , Natural Fruit Kicks
Sabun seni de görmek istiyoruz..
kesinlikle haklısın bitanem..sana bişey itiraf edeyimmi?(ben biraz antikayımdır;kredi kartı kullanmam,asla televizyon izlemem,cep telofonu bile almamak için uzuuun süre direndim...) daha bir ay öncesine kadar pc başında yazışan arkadaşlara kızar,hiç sanal muhabbet olurmu, siz termometre sıcaklığı ile sevgiyle dokunan el sıcaklığını ayırt edemiyosunuz derdim...msn adresim bile yoktu..ama inan bana sizleri tanıyınca pc aracılığı ile duyguların bile iletilebildiğini gördüm..pozitiflik ve iyi niyet heryerden hedefe ulaşıyor..
Kızlar ben geldimm. hihoyyyt
Sabak 4 kayısı , öğlen az mercimek çorbası , havuç-lahana ve marul salatası (yağsız - tuzsuz) , haşlanmış brokoli ve karnıbahar , akşam üzeri 1 yeşil elma yedim.. Eve gelince midem kıyıldı , nefsime hakim oldum ye 1 ufak kerevizi rondodan geçirip yoğurt -limon karışımıyla yedim.. Hatta hepsini yiyemedim tıkandım ha.. cokacimcoook
Bu da ben 172 cm. boy şu anki kilom 68 , 1 ay 10 gün gibi bir sürede 5 kilo verdim..
Evet fiume dediğin gibi protein tahıl az ama yok değil diyet listemde..
Dün bakla yaptım söylemesi ayıp , bugünde kerevizi yoğurtla birleştirip proteini tahılı idare ettim..
Ağır bir diyet evet , ben gıda takviyesi de alıyorum yalnız bunların yanı sıra..
Bu yüzden çok zorlandığımı hissetmiyorum açıkçası..
Kemikliyim , normalde çok zayıf olmam imkansız zaten , ideal kiloma gelip hafif hissetsem kafi olucak..
Çok teşekkür ederim iltifatın için , utandım :)
Sende idealine gel fotonu koy olur mu..
ya canım sen bize şakamı yapıyorsun yoksa olamaz mümkün değil yani böyleyken 68 olman sen diyet falan yapma eğer doğru tartıyorsa senin tartı 50 den fazla göstermiyorsun ben 62 kiloyum boyumda kısa deil 168 4 cm war sadece aramızda ama ben senin 3 katın gibi duruyorum emin olabilirsin bundan harika yaaa
canım bız aynı boydayız ve ben 65ım .. vucut yapılarımızı cok benzettım şöyle dikkatli bakınca... benımde kıloma ınanmıyorlar pilates yaptım ben de ve hayatımın her zamanında sporla içiçeydim. elbisen de güzelmiş bu arada ve deee biraz kılocukları saklayacak cinsten... yerinde bir tercih... kaydirigubbakcemile3 ..ben de 5 kg versem cok ideal olcam diye dusunuyorum ama 58 hedefim. cunku 50li kılolarımı hatırlamıyorum .. sankı paaat 60ustu dogdum anamın karnından kaydirigubbakcemile3 ve bir de ben 36bedene rahatlıkla girebilmek istiyorum.. ben su an 38im.
harika görünüyosun canımKızlar ben geldimm. hihoyyyt
Sabak 4 kayısı , öğlen az mercimek çorbası , havuç-lahana ve marul salatası (yağsız - tuzsuz) , haşlanmış brokoli ve karnıbahar , akşam üzeri 1 yeşil elma yedim.. Eve gelince midem kıyıldı , nefsime hakim oldum ye 1 ufak kerevizi rondodan geçirip yoğurt -limon karışımıyla yedim.. Hatta hepsini yiyemedim tıkandım ha.. cokacimcoook
Bu da ben 172 cm. boy şu anki kilom 68 , 1 ay 10 gün gibi bir sürede 5 kilo verdim..
:):)kalp kalbe karşıymış canım..aynı anda aynı konuda yazmışız birbirimizden habersiz..Kemik yapısı demekki tatlım yaa , ben iri kemikliyim , belki kilomun büyük bölümünü kemik yapım oluşturuyor. Yok valla şaka falan yapmıyorum.. 65 olabiliyim bi o zaman daha harika olucak.. Viktorya sikrıt bikini alıp deniz kenarında salına salına gezicem yeminle :) Dediğin kadar olduğuna da inanman fotonu görmeden , abartıyorsun bence..
Aynı boydaysak 58 senin için zayıf kategorisine girmene neden olabilecek bi kilo fiume. Bizim 62-63 olmamız yeterli.. Tabi insanın kendini rahat hissettiği bir kilo vardır sen o kiloda rahatsın belki de.. Elbisem aslında kilo saklamaya pek elverişli değildi streç ve 38 beden :) Beğenmene sevindim.. Benim aşk simidi bölgem var yanlardan aslında bel ince fotoda da belli sonra bi kum saati modeli gibi genişleme var :) basenlerim de azaldı bayaa aslında ama yok oldu denemez :) 36 beden benim için lisede kaldı istemiyorum da 38 kalsam yeter..
Yediklerinde boş kalori yok , yalnız ben diyet bisküvilere inanmıyorum çok , samimi değiller sanki üzerinde yazılan kalorilerde :) Onun yerine diet ekmek yemeyi tercih ediyorum , o da özlediğimde..
Bu arada kızlar Allah kısmet ederse ben seneye bebiş almak istiyorum , kilo vermeye çabalamamın en büyük etkisi de aslında bu.. Çünkü kilo vermeden hamile kalmaktan korkuyorum. Düşünsene 90 kilolarda doğuma gittiğimi , ne kadar riskli ayrıca bunun doğumdan sonra kalan kiloları verme derdi var..
Kemik yapısı demekki tatlım yaa , ben iri kemikliyim , belki kilomun büyük bölümünü kemik yapım oluşturuyor. Yok valla şaka falan yapmıyorum.. 65 olabiliyim bi o zaman daha harika olucak.. Viktorya sikrıt bikini alıp deniz kenarında salına salına gezicem yeminle :) Dediğin kadar olduğuna da inanman fotonu görmeden , abartıyorsun bence..
Aynı boydaysak 58 senin için zayıf kategorisine girmene neden olabilecek bi kilo fiume. Bizim 62-63 olmamız yeterli.. Tabi insanın kendini rahat hissettiği bir kilo vardır sen o kiloda rahatsın belki de.. Elbisem aslında kilo saklamaya pek elverişli değildi streç ve 38 beden :) Beğenmene sevindim.. Benim aşk simidi bölgem var yanlardan aslında bel ince fotoda da belli sonra bi kum saati modeli gibi genişleme var :) basenlerim de azaldı bayaa aslında ama yok oldu denemez :) 36 beden benim için lisede kaldı istemiyorum da 38 kalsam yeter..
Yediklerinde boş kalori yok , yalnız ben diyet bisküvilere inanmıyorum çok , samimi değiller sanki üzerinde yazılan kalorilerde :) Onun yerine diet ekmek yemeyi tercih ediyorum , o da özlediğimde..
Bu arada kızlar Allah kısmet ederse ben seneye bebiş almak istiyorum , kilo vermeye çabalamamın en büyük etkisi de aslında bu.. Çünkü kilo vermeden hamile kalmaktan korkuyorum. Düşünsene 90 kilolarda doğuma gittiğimi , ne kadar riskli ayrıca bunun doğumdan sonra kalan kiloları verme derdi var..
inşallah canım,allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin her isteyene..Çok haklısın canım , aynen dediğin gibi..
Bebiş yok henüz , seneye düşünüyoruz kısmetse , çabam da o yüzden biraz aslında bikini falan hikaye :)
ıdeal kilomda hamile kalıp rahat ve sağlıklı bi hamilelik yaşamak istiyorum Allah kısmet ederse..
Kızlar ben geldimm. hihoyyyt
ya sen eminmisin 68 kilo olduğuna çok ince gözüküyorsun hem 38 beden nasıl 68 kilo olur tama boyunda uzun ama anlamadım ben ya kafam karıştı fıstık gibiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?