60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım.sınavların daha önemli canım çalış sen biz burdayız artık nasıl olsa

afiyet olsun canım tebrik ederim 900 gr içinde

canım benim geçmiş olsunn,yokluğunu hissedince sorduk birbirimize ama haberi olan yoktu,merak ettik bizde.Allah acil şifalar versin,miniklerin hastalığına dayanamıyor anneler

o zaman yufffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:92::92::92::92::92::92::118::118::118::118::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124:
süper gidiyorsun yclcim yürekten tebrik ediyorum seni,zoru başarıyorsun valla

bende 63 kilo oldummmmmmmmmmmmmmm,500 grm daha gitti bu hafta:92::92::92::92:ancak reglim yaklaşıyor yine bir şişkinlik var üzerimde
benim 45lik plak dün ,sen buraya geldiğinden beri çok zayıfladın artık daha fazla verme dedinihayet farketti kilo verdiğimi,bende yok grm bile vermedim dedim,umarım anlamıştır

QUOTE=famir;18521300]canım benim geçmiş olsunn,yokluğunu hissedince sorduk birbirimize ama haberi olan yoktu,merak ettik bizde.Allah acil şifalar versin,miniklerin hastalığına dayanamıyor anneler

evet çok zordu ya içim cız ediyordu kızımı öyle görünce....sitresten bütün vücudum sivilce doldu...hiç sitrese gelemiyorum...evladım söz konusu olunca dahada hassas oluyorum.tüm anneler böyledir eminim...ama şimdi daha iyi patladı hepsi kuruyor...bu haftada izin alacaktım ama amirlerim izin vermedi yoğunmuş bu hafta gel dediler geldim...
o zaman yufffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:92::92::92::92::92::92::118::118::118::118::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124:
süper gidiyorsun yclcim yürekten tebrik ediyorum seni,zoru başarıyorsun valla[/QUOTE]

:92::92::92:

canım sende süpersin tebrikler....:92::92::92::92::92::92::92:

canım sende süpersin tebrikler....:92::92::92::92::92::92::92:

bu ay toplamda 700 grm verdim.ilk 3 hafta gram vermemiştim,hastalandığım dönemde süt,yoğurt,sebze dengesine dikkat etmedim ama yinede yediklerime dikkat etmiştim sanıırm o 5 günlük dönemde bünyede şaşırma mı oldu bilmiyrum son 1 hafta içinde 700 gram vermiş oldum

tebrikler fambıkcımm dimekki azim ve sabırla oluyormuşşş :92::92:

bedenine istirahat iyi gelmiş demek ki...bende evdeydim 1 haftadır.çok hareketsiz geçti hiç birşey yapamadım.birgün pilates yapayım dedim tam karnımı nefes almıştım sıkmıştım öyle serttiki benim kız birden karnıma bir oturdu...karnım sanki bir cam gibi kırıldı hissettim...halende karnım ağrıyor nefes alırken bile o yüzdende hiç birşey yapamadım...ama bu yağışlar bitsin yürüyüşlere devam birde evde neti de açtık evde sipora başlıyorum bugün itibari ile.......gitmeli bu kilolar....

Son düzenleme:
sabah kahvaltım
domates-salatalık
1 tane küçük yeşil biber
2 kk peynir
4 tane zeytin
roka -maydanoz
2 dilim yulaflı ekmek

Günaydınlar herkese !
nugya famir ve ben hoşgeldikkk. fambukum kilo vermiş gel kız bi öpim de tebrik edim
Arkadaşlar amore nikim 2. hesap olduğu gerekçesi ile süresiz olarak feshedildi. ama ben bu niki istemiyorum. yönetici den değişim için rica ettim. o zamana kadar böyle devam edeceğim. cimcimesude sana ilk başlarda hep mesude diyesim geliyordu yaa.
kızına geçmiş olsun
tekrar burada olmak çok güzel yaa sizi çok özledimmm neruşum da gelir birazdan tekrar ailemiz bir araya gelir. hugocukcuumuz pazar gününe kadar yok hadi biz ona pazartesi diyelim olsun gelecek ya oda biraz tatil yapar böylece

:26:
canım benim hoş geldin...ne söylemek istersen söyleyebilirsin...sudenaz benim kızımın adı o yüzden linkim cimcimesude...

günaydın canım hoşbulduk sende hoşgeldin bizde özledik canım sağol

tebrikler fambıkcımm dimekki azim ve sabırla oluyormuşşş :92::92:

evet çok şükür,sağol canımmmm

sağol canımmmmmmmmm,bende seni öpüyorum.hügonun yokluğu hissediliyor soracaklarım vardı,neyse beklicez artık

:26:

canım benim hoş geldin...ne söylemek istersen söyleyebilirsin...sudenaz benim kızımın adı o yüzden linkim cimcimesude...
hmm şimdi anladımm peki canım
günaydın canım hoşbulduk sende hoşgeldin bizde özledik canım sağol

ivett mapus damlarında cezamızı yattık geldik efelerrrr gibi heeeyy
kalkınca : 06.45 : bir bardak ılık tarçınlı süt
kahvaltı 07.30
3 yeşilzeytin
iki domates
iki dilim ekmek
1 kk peynir
bol nane + maydonoz..
ama sanırım bir süre maydonoz yemicem neden se çok dokunmaya başladı sabahları

cimicim hoşgeldin nerlerdeydin,merak ettik seni

günaydın herkezeeeeee fambıkcım günaydın kuzumm

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm
çektim cezamı geldim ben de :)))))))))

yclcim tatlım seninkinden alıntı yapmayı unutmuşum, hepinizi tebrik ediyorum kızlar
süpersiniz :92::92::92::92:

gerisi de gelecek inşallahhhh

fambıkcannnn bak pes edecektin bi ara, tekrar gitmeye başladı işte kilocuklarııınnnnnn, maşallah diyeyim de nazar değmesin

kızlar sabah evden çıkmadan kahvaltı yapamadım, yanıma 1 kk beyaz peynir ile 2 ev poğaçası aldım ( h.sonu kendim yaptım, tam buğday unundan ama pek beğenmedim, çok sert oldu nedense ( )

onla kahvaltı yaptım işyerinde

bide dün aktardan koca bi poşet ot çöp aldım wallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…