afiyet olsun canım.sınavların daha önemli canım çalış sen biz burdayız artık nasıl olsagünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
sabah kahvaltım
1,5 kk kaşar peynir
1 adet kepekli sandviç ekmeği
3 zeytin
1 domates
ydimmmmmmmmmm
kızlar sınavlarım başladııı,pek aranıza katılamıcamm.açık durur ama pek yazamam sanırımmm
Dün akşam yediklerimi de yazayım...
1 tabak kıvırcık salata
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt
sonra 1 küçük elma
yatmadan da 1 fincan yeşil çay içtim..
suyu da 2 litreye tamamladım..
hoş geldiniz yaşasın sıkılıyordum bende netten başka şeylere bakıyordum kimseler yok diye...
afiyet olsun şeker...
günaydın hoş geldiniz ya...afiyet olsun...
slm günaydın ...
evet canım benim yoktum kızım su çiçeği çıkartmıştı raporluydum bende geldim ama artık...:79::79:
Gözünden de hiç bişi kaçmıyor he..
süpersin canım benim..
evet tam 900 gr verdim...
cuma günü diyetisyen bu kilo farkını göremeyecek çünkü reglim yaklaşıyor ve şişmeye başladığımı hissediyorum şimdiden..
geçmişi okuyorumda emin ol herkesen canı sıkılmışşş,ne ses ne seda varmış
hügocuğumda gelir nasılsa,boşver nugicimmmmm konuşmayalımmmmm artıkkkkkk
bende 63 kilo oldummmmmmmmmmmmmmm,500 grm daha gitti bu hafta:92::92::92::92:ancak reglim yaklaşıyor yine bir şişkinlik var üzerimde
benim 45lik plak dün ,sen buraya geldiğinden beri çok zayıfladın artık daha fazla verme dedinihayet farketti kilo verdiğimi,bende yok grm bile vermedim dedim,umarım anlamıştır
canım sende süpersin tebrikler....:92::92: :92::92: :92::92: :92:
bende 63 kilo oldummmmmmmmmmmmmmm,500 grm daha gitti bu hafta:92::92::92::92:ancak reglim yaklaşıyor yine bir şişkinlik var üzerimde
benim 45lik plak dün ,sen buraya geldiğinden beri çok zayıfladın artık daha fazla verme dedinihayet farketti kilo verdiğimi,bende yok grm bile vermedim dedim,umarım anlamıştır
bu ay toplamda 700 grm verdim.ilk 3 hafta gram vermemiştim,hastalandığım dönemde süt,yoğurt,sebze dengesine dikkat etmedim ama yinede yediklerime dikkat etmiştim sanıırm o 5 günlük dönemde bünyede şaşırma mı oldu bilmiyrum son 1 hafta içinde 700 gram vermiş oldum
sabah kahvaltım
domates-salatalık
1 tane küçük yeşil biber
2 kk peynir
4 tane zeytin
roka -maydanoz
2 dilim yulaflı ekmek
Günaydınlar herkese !
nugya famir ve ben hoşgeldikkk. fambukum kilo vermiş gel kız bi öpim de tebrik edim
Arkadaşlar amore nikim 2. hesap olduğu gerekçesi ile süresiz olarak feshedildi. ama ben bu niki istemiyorum. yönetici den değişim için rica ettim. o zamana kadar böyle devam edeceğim. cimcimesude sana ilk başlarda hep mesude diyesim geliyordu yaa.
kızına geçmiş olsun
tekrar burada olmak çok güzel yaa sizi çok özledimmmneruşum da gelir birazdan tekrar ailemiz bir araya gelir. hugocukcuumuz pazar gününe kadar yok hadi biz ona pazartesi diyelim olsun gelecek ya oda biraz tatil yapar böylece
Günaydınlar herkese !
nugya famir ve ben hoşgeldikkk. fambukum kilo vermiş gel kız bi öpim de tebrik edim
Arkadaşlar amore nikim 2. hesap olduğu gerekçesi ile süresiz olarak feshedildi. ama ben bu niki istemiyorum. yönetici den değişim için rica ettim. o zamana kadar böyle devam edeceğim. cimcimesude sana ilk başlarda hep mesude diyesim geliyordu yaa.
kızına geçmiş olsun
tekrar burada olmak çok güzel yaa sizi çok özledimmmneruşum da gelir birazdan tekrar ailemiz bir araya gelir. hugocukcuumuz pazar gününe kadar yok hadi biz ona pazartesi diyelim olsun gelecek ya oda biraz tatil yapar böylece
tebrikler fambıkcımm dimekki azim ve sabırla oluyormuşşş:92: :92:
Günaydınlar herkese !
kızına geçmiş olsun
hmm şimdi anladımm peki canım:26:
canım benim hoş geldin...ne söylemek istersen söyleyebilirsin...sudenaz benim kızımın adı o yüzden linkim cimcimesude...
günaydın canım hoşbulduk sende hoşgeldin bizde özledik canım sağol
eneee pilicim esw ile tontişcanım gelmiş oleeeeeeeeeee :122::122::122::122:ahanda neruşumla eswcimmmmmmmmm de gelmişşşşşşşşşşşşşş
Ay ben bugün daha hiçbişeyimi yazmamışımmmm
Haftasonu biraz kaçamaklı ama boll da yürüyüşlü hareketli geçtiiii
veeeeeeeeeeeeeee 600gr daha gitmişşşş 5lileri gördüm nihayetttttt:59.4olmuşummmmm arkası da sağlıklaaaaa gelsinnnn gitsin tüm fazla yağlar kilolarrr inşallahhhh hepberaber kurtulalım tüm fazlalıkalrımızdan azimle,sabırla,inançla inşallahhhhhhh :92::92::92::92::92:
esw ciiiim, hugocukcuuum,nugiiiim,fambığımmmmmm, amoremmmmm sizleri özlüyorummmmmmm inşallah biran önce dönersiniz aramızaa daa böyle oynarız yineee :118::122::124: bi de ben sizi yiyimm azcıkkkk fambıktan daha büyük lokma alarakk şöööleeee:125::125::125:
Bugünkü yediklerimi yazayımmm
Sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 dilim tam çavdar ekmeee
2 adet lıght üçgen peynir (herbiri 20kl)
1kk közlenmiş kırmızı biber
2 salatalık
1 köy biberii
kahvaltıdan sonra demleme çay karışımımı içtim
1. ara
1 elma
1 dilim tam çavdar ekmeee
ayrıca 2. 500ml suyum da bitttiiii 3. 500lüğümü aldım yudumluyorummmm içelim sularıı gönderelimm yağlarıııııııı
Bugün kardiyo günümmm 1 saat uygun hızda yürüycem koşu bandındaaaa inşallahh
Yemek yapmam lazımmm kabak yemeee yapıcammm buglur pilavı yapıcaaammmmm öğlen bunlardan yerim sanırımmmm
herkese afiyet olsun...
kilo veren arkadaşlar için :92::92::92::92:
bu arada ben de verdim gene kilo. 62 oldum. nihayet. yoğun temizliğe başlamayı düşünüyorum. inş o zmn 50li kiloları görebilrim artık :)))))))))))))
mesude çok geçmiş olsun...
neruda seni de tebrik ediyorum verdiğin kilolar için. menüm için abartı dediğim cnm çikolata, sabah tost, öğlen et üstüne akşam tavuk yemem... onun dışında börek çörek artık hayatıma giremez. istediğim kiloya ulaşsam bile kendime haftada bir gün koyucam inş ve o gün kaçamak yapıcam sadece. inş tekrar almam kiloları :)))
ya engellenen arkadaşların neden engellendiklerini biliyo musunuz??* geçmişi okuyorum ama bulamadım hala bişi. çok üzüldüm ama yaa(((((((((((
cimicim hoşgeldin nerlerdeydin,merak ettik seni
günaydın herkezeeeeee fambıkcım günaydın kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?