kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm
çektim cezamı geldim ben de :)))))))))
yclcim tatlım seninkinden alıntı yapmayı unutmuşum, hepinizi tebrik ediyorum kızlar
süpersiniz :92::92::92::92:
gerisi de gelecek inşallahhhh
fambıkcannnn bak pes edecektin bi ara, tekrar gitmeye başladı işte kilocuklarııınnnnnn, maşallah diyeyim de nazar değmesin
kızlar sabah evden çıkmadan kahvaltı yapamadım, yanıma 1 kk beyaz peynir ile 2 ev poğaçası aldım ( h.sonu kendim yaptım, tam buğday unundan ama pek beğenmedim, çok sert oldu nedense( )
onla kahvaltı yaptım işyerinde
bide dün aktardan koca bi poşet ot çöp aldım wallaa
afiyet olsun canım benim..:hmm şimdi anladımm peki canım
ivett mapus damlarında cezamızı yattık geldik efelerrrr gibi heeeyy
kalkınca : 06.45 : bir bardak ılık tarçınlı süt
kahvaltı 07.30
3 yeşilzeytin
iki domates
iki dilim ekmek
1 kk peynir
bol nane + maydonoz..
ama sanırım bir süre maydonoz yemicem neden se çok dokunmaya başladı sabahları
Günaydın herkese.
Kızlar hoşgeldiniz.
Ycl ve famir sizi tebrik ediyorum canı gönülden. İnsanın çabalarının karşılığını alması ne güzel.
Boğazımın sol yanı acıyor geceden beri.Sanki bademcik değil de yara varmış gibi nedense.
sağol canımmmmmmmmmm
yağını çok mu az koydun acaba ondan mı sert oldu:44:
Herkese teşekkür ediyorum kızlar....
Herkese de afiyet olsun.. gene yoğunum biraz bugün de tek tek alıntı yapamadım..
kahvaltımı da anca yapabildim.. domates falan da kalmamış evde, kötü bir kahvaltı oldu..
1 kkbeyaz peynir
1 dilim denge ekmek
2 ceviz
hiiiiççç doymadım..
şimdi de yeşil çay içiyorum..
az sonra da elma yerim artık ne yapalım..
günaydın herkezeeeeee fambıkcım günaydın kuzumm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
sabah kahvaltım
1,5 kk kaşar peynir
1 adet kepekli sandviç ekmeği
3 zeytin
1 domates
ydimmmmmmmmmm
kızlar sınavlarım başladııı,pek aranıza katılamıcamm.açık durur ama pek yazamam sanırımmm
Dün akşam yediklerimi de yazayım...
1 tabak kıvırcık salata
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt
sonra 1 küçük elma
yatmadan da 1 fincan yeşil çay içtim..
suyu da 2 litreye tamamladım..
sabah kahvaltım:
1 adet yağda yumurta,
1 y.kaşığı çökelek,
4 adet siyah zeytin,
1 adet domates,
2 dilim kepek ekmek,
1 bardak su,
1 ç .bardağı çay,
şimdide yeşil çayımı içeceğim...
bende 63 kilo oldummmmmmmmmmmmmmm,500 grm daha gitti bu hafta:92::92::92::92:ancak reglim yaklaşıyor yine bir şişkinlik var üzerimde
benim 45lik plak dün ,sen buraya geldiğinden beri çok zayıfladın artık daha fazla verme dedinihayet farketti kilo verdiğimi,bende yok grm bile vermedim dedim,umarım anlamıştır
sabah kahvaltım
domates-salatalık
1 tane küçük yeşil biber
2 kk peynir
4 tane zeytin
roka -maydanoz
2 dilim yulaflı ekmek
ahanda neruşumla eswcimmmmmmmmm de gelmişşşşşşşşşşşşşş
Nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldin çiçeeeeeeeeeeeeeeem günaydııııııııııııııınnn
Fambiiiiiiikuuuumm findiiiikkuuuuuuuuuuum günaydıııınnn canımiçiiiiiiiiiii hoşgeldinnnnnnnnnnn hemen yiyoruuuuuuuuummm :125::125:
Afiyet olsun tatlım gayet güzel benceeee
Afiyet olsun canımmm benimmmm
Ollllleeeeeeeeeeeeeeyyy fambığımmmmkilo vermişşşşş hem de 500 süpersin tatlımmmm inşallahhhh böyel böyle gidecekkkk tüm fazla kilolarrr yağlarrr kurtulucazzzz fambığımmmmm emin adımlarla ilerliyoruzzzzzzz:92::92::92:
Afiyet olsun nugiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
:125::125:
Nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldin çiçeeeeeeeeeeeeeeem günaydııııııııııııııınnn
Fambiiiiiiikuuuumm findiiiikkuuuuuuuuuuum günaydıııınnn canımiçiiiiiiiiiii hoşgeldinnnnnnnnnnn hemen yiyoruuuuuuuuummm :125::125:
Afiyet olsun tatlım gayet güzel benceeee
Afiyet olsun canımmm benimmmm
Ollllleeeeeeeeeeeeeeyyy fambığımmmmkilo vermişşşşş hem de 500 süpersin tatlımmmm inşallahhhh böyel böyle gidecekkkk tüm fazla kilolarrr yağlarrr kurtulucazzzz fambığımmmmm emin adımlarla ilerliyoruzzzzzzz:92::92::92:
Afiyet olsun nugiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
:125::125:
esw bu tarifle tam 16 adet poğaça çıkıyor. Ben yuvarlak,pastanelerde satılanlar büyüklüğünde yapıyorum.
1 yumurta ( sarısı üstü için ayrılacak)
1,5 kahve fincanı yoğurt
1 fincan sıvıyağ
2 bardak tam buğday unu
1 çay kaşığı mahlep
1 paket kabartma tozu
Ben hamuruna tuz koymuyorum içini peynirli yaptığımdan.
175 derecedeki önceden ısıtılmış frında pişiriliyor.
Dün derya baykalın programında bir hanım yulaf ezmeli tarifler verdi. özellikle şeker hastaları ve diyet yapanlar için.Hiç un yok içinde.Denemedim henüz güzel olursa yazarım.
QUOTE=famir;18521300]canım benim geçmiş olsunn,yokluğunu hissedince sorduk birbirimize ama haberi olan yoktu,merak ettik bizde.Allah acil şifalar versin,miniklerin hastalığına dayanamıyor anneler
evet çok zordu ya içim cız ediyordu kızımı öyle görünce....sitresten bütün vücudum sivilce doldu...hiç sitrese gelemiyorum...evladım söz konusu olunca dahada hassas oluyorum.tüm anneler böyledir eminim...ama şimdi daha iyi patladı hepsi kuruyor...bu haftada izin alacaktım ama amirlerim izin vermedi yoğunmuş bu hafta gel dediler geldim...
o zaman yufffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:92::92::92::92::92::92::118::118::118::118::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124:
süper gidiyorsun yclcim yürekten tebrik ediyorum seni,zoru başarıyorsun valla
canım afiyet olsun.gerçekten az olmuş.arada sırada oluyor böyle....öğlen biraz daha fazla yersin...Herkese teşekkür ediyorum kızlar....
Herkese de afiyet olsun.. gene yoğunum biraz bugün de tek tek alıntı yapamadım..
kahvaltımı da anca yapabildim.. domates falan da kalmamış evde, kötü bir kahvaltı oldu..
1 kkbeyaz peynir
1 dilim denge ekmek
2 ceviz
hiiiiççç doymadım..
şimdi de yeşil çay içiyorum..
az sonra da elma yerim artık ne yapalım..
canım benim ya senin kahvaltında çoooookkkk azzz yarım dilim ekmek baksana hiçbirşey yememişsin resmen...günaydın hayırlı sabahlar geliyor galiba herkes
sabah yedilerim
srkeli suyum
yarım dilim kepek ekmeği
1 kk kadar peynir
3-4 zeytin
sekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?