60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmkızla günaydın herkese hoşgeldiniz arkadaşalr fambik tbrkederimsende maşşlah harika gidiyorusn bak veremiyorum veremiyorum diyodun nerelere geldin salla donlarıııı:92::92::92:

sağol canımmmmmmmm,destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmmm

arkadaşlar mesajlarda gördüm, sabahları tarçınlı süt içmiş bazı arkadaşlar. tarçın ve süt, ikisi de diyette gayet faydalı biliyorum ama, bu karışımın özel bir etkisi var mı? bir de tarçının sütteki kalsiyumu bağlama gibi bi etkisi yok değil mi? hani pekmezle sütü karıştırınca sütün faydalı etkisi gidiyor ya, onun gibi bir şey ifade etmeye çalışıyorum elimden geldiğince :)

teşekkür ederim canım.benim kızım 2,5 yaşında valla kaşım diyiyordum bazen kayıyordu bazen kaşımıyordu.bak çiçeklerin ağlar kaşıma diyiyordum ozamna kaşımıyordu.sadece gece uykudayken farkında olmadan kaşıyordu.çok şekerdi ama kim ver çiçekleri bize sana yakışmamış...oda hemen vermem bunlar benim su çiçeklerim vermem git bakkaldan al diyiyordu.çok gülüyorduk ya...ilk çıkardığında kin ne çıkardın diye sorsa su çiçeği diyiyordu.biz sürekli patlıyor felan demeye başlayınca şimdi ne çıkardın diyince patlamış mısırlı su çiçeği diyiyor.yerim ben onu ya aşkım ya...

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım.benim kızım 2,5 yaşında valla kaşım diyiyordum bazen kayıyordu bazen kaşımıyordu.bak çiçeklerin ağlar kaşıma diyiyordum ozamna kaşımıyordu.sadece gece uykudayken farkında olmadan kaşıyordu.çok şekerdi ama kim ver çiçekleri bize sana yakışmamış...oda hemen vermem bunlar benim su çiçeklerim vermem git bakkaldan al diyiyordu.çok gülüyorduk ya...ilk çıkardığında kin ne çıkardın diye sorsa su çiçeği diyiyordu.biz sürekli patlıyor felan demeye başlayınca şimdi ne çıkardın diyince patlamış mısırlı su çiçeği diyiyor.yerim ben onu ya aşkım ya...[/QUOTE]

kız sen nası alıntı yapıyonenin altılı maiileirni okuayana kadar canım çıkıo heeeeeee.sağda altta alıntı ile cevaplaya tıkla hiçbişeye dokunmadan en alttaki boşluğa yazsana yawwwwwwwwwwwww

kız sen nası alıntı yapıyonenin altılı maiileirni okuayana kadar canım çıkıo heeeeeee.sağda altta alıntı ile cevaplaya tıkla hiçbişeye dokunmadan en alttaki boşluğa yazsana yawwwwwwwwwwwww[/QUOTE]

ay evet haklısın.ne yapsam da bende öyle yapıyorum bazen oluyor bazen olmuyor çözemdim ki...

kız sen nası alıntı yapıyonenin altılı maiileirni okuayana kadar canım çıkıo heeeeeee.sağda altta alıntı ile cevaplaya tıkla hiçbişeye dokunmadan en alttaki boşluğa yazsana yawwwwwwwwwwwww

ay evet haklısın.ne yapsam da bende öyle yapıyorum bazen oluyor bazen olmuyor çözemdim ki...[/QUOTE]

olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............

selam arkadaşlar nasılsınız benim kilomda 68.100 bende bundan sonra sizin topiği sık sık ziyaret ederek bilgilerinizden faydalamak ve sizinle birlikte zayıflamak istiyorum

evet az oldu ama sabah kalkınca sirkeli su ve normal su içince birde iş gittiğim için sabahın 7sinde olmuyor insanın canı istemiyor

ara öğün bir elma, 500 ml su :)..

öğlen hindi, az kısır ve yoğurt yesem çok mu olur sizce?

diğer seçenekler de sebze corbası, peynirli makarna ve salata.. bi de kaymaklı ekmek kadayıfı varmış

ara öğün bir elma, 500 ml su :)..

öğlen hindi, az kısır ve yoğurt yesem çok mu olur sizce?

diğer seçenekler de sebze corbası, peynirli makarna ve salata.. bi de kaymaklı ekmek kadayıfı varmış

bence kısırı hiç yeme yada 2 kaşıktan fazla yeme diğerlerini tam ye canım

öğle menümde
ezogelin çorba
kağıt kebabı
yoğurtlu mantar varmış

sabah 1 adet kepekli sandviç ekmeği yemiştim,bugün akşam okuldada 1 adet sandviç ekmeği yiyeceğimden öğle yemeğimde ekmek olayacak,eğer doymazsam 200 ml ayran içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…