60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet güzel bir yöntem

Yol iyi de neruş nerde

bugün itibariyle 67,600 gramım inanın yürüyüş olmadan asala kilo verlmiyor .hava ne kadar kötü olursa olsun yürüyeceğim hedefim 60 kilo olmak .destek olalım arkadaşlar moivasyon şart.

bugün itibariyle 67,600 gramım inanın yürüyüş olmadan asala kilo verlmiyor .hava ne kadar kötü olursa olsun yürüyeceğim hedefim 60 kilo olmak .destek olalım arkadaşlar moivasyon şart.

doğru canım spor şart ama yapan var yapamayanda var benim gibi mesela ama sporla daha iyi olur tabikide

aahh ah! bilmezmiyim.ben de motıvasyonumu tekrar kazanabilirsem başlayacağım yürüyüşlere

canım hoşgeldin 1 kase etli nohut yemeği çok.sen emziriyormusun :44:

evet canım emziriyorum.4,5 aylık bir kızım ve 2,5 yaşında bir oğlum var.

emzirmesem daha sıkı bir diyet yapabilirdim ama kaçamak yapmadan yani hamurişi ve tatlı ayrıca aburcubur yemeden çok rahat kilo verebiliyorum.şimdilik ilk hedefim kaçamak yapmadan sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmak.inş. yardımcı olursunuz bana

anladım canım bir kase nohut eğer gaz problemi yapmıyorsa sana normal tabikide.loxandra netten emziren anne diyeti var canım çok sağlıklı hem birde ona göz atsana ordanda faydalan bence

anladım canım bir kase nohut eğer gaz problemi yapmıyorsa sana normal tabikide.loxandra netten emziren anne diyeti var canım çok sağlıklı hem birde ona göz atsana ordanda faydalan bence

nohutun bebeğe bir zararı olmuyor,büyüdü artık:)ama gecenlerde çiğ lahana salatası yedim,kardeşim tavsiye etmişti iyi kilo verdiriyor diye,o gece karın ağrısından yatamadım,korkunçtu,her yiyecek her bünyeye iyi gelmiyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…