ay kızlar ya...
yemeğe gitmedim gene ben. salatasız da nasıl doyacağım hiç bilmiyorum..
offf offf..
bide başım ağrıyor çok feci...
canım benim afiyet olsun..ya gerçekten çok az yememiş gibisin yaniiiii...
kızzzzzzz neruşşşşşşşşşşşşş özeline bakkkkk,bakınca onu aynen nugiyeeeeeeeeeeeeee at,nugggggggggiiiiiiiiiiiiiii sende mesajı alınca yclye atttttttttttttttttttt,ycl sende eswye atttttttttttttttt
10 dk bekmemek için böle bi yol buldum nası
kızzzzzzz neruşşşşşşşşşşşşş özeline bakkkkk,bakınca onu aynen nugiyeeeeeeeeeeeeee at,nugggggggggiiiiiiiiiiiiiii sende mesajı alınca yclye atttttttttttttttttttt,ycl sende eswye atttttttttttttttt
10 dk bekmemek için böle bi yol buldum nası
kimse cevap bile vermemiş soruma
yine de sağolun kızlar
en iyisi uzaktan takip etmek sizi
Nugiiiiiiiiiiiiiii yolladımmmmmm
aldım canım sağolNugiiiiiiiiiiiiiii yolladımmmmmm
Şimdi de Nugi yok :)))
bugün itibariyle 67,600 gramım inanın yürüyüş olmadan asala kilo verlmiyor .hava ne kadar kötü olursa olsun yürüyeceğim hedefim 60 kilo olmak .destek olalım arkadaşlar moivasyon şart.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
neler yedin de bakalımmmm
bugün itibariyle 67,600 gramım inanın yürüyüş olmadan asala kilo verlmiyor .hava ne kadar kötü olursa olsun yürüyeceğim hedefim 60 kilo olmak .destek olalım arkadaşlar moivasyon şart.
hoşbulduk şeker.şunları yidim az once
1 kase etli nohut yemeği
1 tatlı tabağı az yağlı patlıcan sote
1 kase yogurt
1 kase az yağlı yeşil salata
2 dlm çavdar ekmeği
nasılım?
aldım canım sağol
gönderdim ycl sana sende esw ye gönder unutmuşum ben sana yazmayı
canım hoşgeldin 1 kase etli nohut yemeği çok.sen emziriyormusun :44:
evet canım emziriyorum.4,5 aylık bir kızım ve 2,5 yaşında bir oğlum var.
emzirmesem daha sıkı bir diyet yapabilirdim ama kaçamak yapmadan yani hamurişi ve tatlı ayrıca aburcubur yemeden çok rahat kilo verebiliyorum.şimdilik ilk hedefim kaçamak yapmadan sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmak.inş. yardımcı olursunuz bana
anladım canım bir kase nohut eğer gaz problemi yapmıyorsa sana normal tabikide.loxandra netten emziren anne diyeti var canım çok sağlıklı hem birde ona göz atsana ordanda faydalan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?