60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm:
7:00 1 yağsız omlet - dpmates - salatalık - 2dilim ekmek - 1kk peynir - meyve çayı
11:00 2 kuru kayısı biraz kuru üzüm
13:00 1 haşlanmış tavuk pirzola - salatalık - domates - 2 kaşık yoğurt - 1,5 dilim ekmek
15:00 muz, kivi, portakal karışımından bir porsiyon kadar (oğluma hazırlamıştım ben de atıştırdım)
19:00 1 biber dolması - 3 yk yoğurt - karışık salata
21:00 şekersiz çay - kuru kayısı ve kuru üzüm bir kare de bitter altım gene

bugün:
7:00 1 çay kaşığı ballı 1 çay bardağı süt
11:00 1 kase nesfit
14:00 yarım muz
15:00 1 biber dolması - 2 yk yoğurt (doymazsam 2ye çıkarabilirim dolmayı )

Son düzenleme:
nugya,esw,ycl nereye kayboldu yine

geldim geldim
keşfe gitmiştim yaa

neler aldımmm
ohooo, bi sürü şey aldım
zencefil, toz ve kabuk tarçın, kiraz sapı, öğütülmüş yulaf, rezene, kuru üzüm, yeşil çay, karanfil, tane karabiber başka var mı hatırlamıyorum şimdi :)))

bide neruşcan sen tere tohumu yiyodun ya, dün aktardan kitapçık aldım da bitane, tere tohumu için iştah açar diyodu, ona göre
bide kiraz sapını demlerken içine tane karabiber atma dedi aktar bana
bide karanfili en fazla 2 tane at dedi, öyle daha iyiymiş

afiyet olsun balımmm

merhaba kızlar.2 çocugumdan fırsat bulursam,ben de zayıflamaya geldim sizinle.kilom biraz fazla ama idare edin artık

canım hoşgeldin
bizi takip et, eminim hepsi gidecek kilolarının sağlıkla ve de geri gelmeyecek :)))

hay ben neruşşşşşşşş diye seni napimmm emiiiiiii,nerye gitti bu tosbalak tosbaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya tombalak tosbaa bendim ama yaaa

hoşbulduk şeker.şunları yidim az once

1 kase etli nohut yemeği
1 tatlı tabağı az yağlı patlıcan sote
1 kase yogurt
1 kase az yağlı yeşil salata
2 dlm çavdar ekmeği

nasılım?

canım yediklerin emzirdiğin çini çok değil sanki ama
bundan sonra kaşık hesabı yazarsan daha iyi yorumlarız

kızlar ben de öğle menümü yazayım
evde yemek yoktu
kahvaltı da canım istemedi
hazır mantılardan haşladım, 7-8 kaşık mantı yedim yoğurtlu, 1 çk sos döktüm sadece üstüne yanında sbide 1 dilim denge ekmek yedim ama sonrası kötü oldu
doymadım ve canım tatlı çekti
dolapta tatlı da vardı ama onun yerine bal yiyeyim bari dedim ve 1,5 dilim ekmek ile de bal yedim

allahım nasıl acıkmışsam
keşifte acıktım ya, soğuktu hava, yol da uzaktı acıktım ben de

akşama inşallah taze fasülye, pilav salata falan yapıcam ama ben sadece salata ve yemek yicem, pilavdan almıcam, ekmek istihkakımı yeterince doldurdum çünkü öğleyin

afiyet olsun canım çok güzel menü dünkü öğlen menünde kepekli ekmekte yiyebilirdin 1 yada 2 dilim

afiyet olsun canım çok güzel menü dünkü öğlen menünde kepekli ekmekte yiyebilirdin 1 yada 2 dilim

a pardon cnm öğlen yemiştim 1,5 dilim kadar kepek ekmeği yazmayı unutmuşum. akşam yemedm ama pirinçli diye yemek. bu öğlen de yemiyorum gene aynı yemek çünkü dolma.. piriçli...

esw keşfe gittiğinde meyve götürseydin yanında acıkınca yerdin.bişey yemeyince tabi fazla kaçıyo bu seferde yediklerimiz neyse olmuşa çare yok afffiyett ossun bakalım

a pardon cnm öğlen yemiştim 1,5 dilim kadar kepek ekmeği yazmayı unutmuşum. akşam yemedm ama pirinçli diye yemek. bu öğlen de yemiyorum gene aynı yemek çünkü dolma.. piriçli...

anladım canım iyi olmuş bende akşam ekmeklerini kaldırdım spor yapamıyorum çünkü ondan .

ayy esw ben de bikere öle yaptım. cnm bişi istemedi. az yedim. salatayla geçiştirdim felan akşamına başım döndü, midem bulandı, üşüdüm. sonuç: gece gece oturup bi kase çorba ve pişmaniye yemiştim. gündüz çok dikkat etmek lazım yaa.

anladım canım iyi olmuş bende akşam ekmeklerini kaldırdım spor yapamıyorum çünkü ondan .

aslında ben eskiden nerdeyse hiç ekmek yemiyordum ama akşam aburcuburu çok abartıyordum. aburcubur yememek için akşam ekmek yiyorum. acıkmıyayım diye. hatta kaçamaklarım hep akşam oluyo. alışmaya çalışıyorum hala ama şeytan dürtüyo yaa çok fena. gündüz hiç sorun yok ama akşamlara alışmak çok zor oluyo valla. sırf akşam şeytan dürttüğünde yemek için kuru üzüm ve kuru kayısı aldım.

çok güzel menü.tebrik ederim

bu arada bir dolma yedim az önce ama oğlumun artan yemeğini de yedim. o da yaklaşık 1yk kadar pirinç ve 2-3 yk şehriyeli tavuk çorbası.

su da içmeye açlışıyorum artık ama dün 1,5 litre bile bitiremedim. şimdiye kadar 1 litre olmadı daha... bakalım nasıl alışıacm su içmeye

selam arkadaşlar...2 gündür inanılmaz yoğunum eskiden yazmasam bile okuyordum 2 gündür hiç bakamıyorum bile.....okulda işler çok.
nasıl gidiyor diyetler birde dikkatimi çekti hugocuk yok noldu arkadaşlara yasaklandılarmı...
benim diyetim iyi gidiyor allaha şükür

esw keşfe gittiğinde meyve götürseydin yanında acıkınca yerdin.bişey yemeyince tabi fazla kaçıyo bu seferde yediklerimiz neyse olmuşa çare yok afffiyett ossun bakalım

canım meyve yedim aslında çıkmadan ama hava buz gibiydi, çok üşüdüm dışarda
sanırım o yüzden bu kadar acıktım, vücut eski ısısına dönmek için tatlı mı istedi yoksa ben saçmalıyormuyum bilmiyorum ama
dediğin gibi, olan oldu, artık önümüzdeki maçlara bıkcam canikom

en azından ben öğleyi böyle atlattım, akşama telafi edicem inşallah
zaten evi falan süpürücem bide spor yaparım heralde daha iyi hissederim kendimi

hoşgeldin canım benim....evet hugocuk yasaklı ama yakında kavuşacağız inşallah....

ben de zorluyorum kendimi su içmek için,hem süt yaprsın diye hem de zayıflamak için.bilgisayarın yanına bir sürahi bir de bardak koydum,burda oldugum sürece doldurup doldurup içiyorum

canım biz ceza almıştık
ben, nugi, famir, amore, hugocuk
bizim cezalar kalktı ama hugocuk sanırım daha önce de ceza aldığı için 8 nisana kadar yokmuş, h.sonu foruma giren bi arkadaşı öyle s öyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…