aldım canım sağol
gönderdim ycl sana sende esw ye gönder unutmuşum ben sana yazmayı
nugya,esw,ycl nereye kayboldu yine
Hoşgeldin eswciiimmmneler aldın bakiiiim ot çöppp
Geçmiş olsun prıenecimmmm
Canım benim sağollllll hepberaber kurtulucazz inşallahhh tüm fazla yağlardan kilolardan gidecekler böyle böyleee inşallahhhhh:13::13:
Ay gördüm fambığım yaaaaaaaa şükürler olsuna arkası da sağlıkla güzel güzel gelsinnngitsin tüm fazla yağlar kilolarrrr inşallahhhhhhhhhhhhhh hepimiz de kurtulalımmmmm:13:
Ohhh maşallah kuzuma platesini de yapmışşşşşş
Afiyet olsun tatlım gayet güzel benceeee
Allahım yaaaaaaaa çoook tatlı maşallahhh ben de yirimmmm onuuu yirimmm:125::125::125:
Herkes öğlen yemeğine gitti ben daha kahvaltımı bile yazmamışımmmm
Sabah kalkınca 2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltımm
1 haşlanmış yumurta
2 adet lıght üçgen peynir
1 dilim tam çavdar ekmeği
3 minnak domates
2 minnak salatalık
boll maydonoz ve dereotu
Kahvaltım bittiğinde saat 11 di 9da kalktım kayısıları falan yedim ama kahvaltı biraz geç oldu saat1 gibi ara 3 gibi de öğle yemeği olur sanırım
1.lt inci suyum da bitmek üzere 1,5 başlıycam şimdi
merhaba kızlar.2 çocugumdan fırsat bulursam,ben de zayıflamaya geldim sizinle.kilom biraz fazla ama idare edin artık
hay ben neruşşşşşşşş diye seni napimmm emiiiiiii,nerye gitti bu tosbalak tosbaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşbulduk şeker.şunları yidim az once
1 kase etli nohut yemeği
1 tatlı tabağı az yağlı patlıcan sote
1 kase yogurt
1 kase az yağlı yeşil salata
2 dlm çavdar ekmeği
nasılım?
dünkü menüm:
7:00 1 yağsız omlet - dpmates - salatalık - 2dilim ekmek - 1kk peynir - meyve çayı
11:00 2 kuru kayısı biraz kuru üzüm
13:00 1 haşlanmış tavuk pirzola - salatalık - domates - 2 kaşık yoğurt
15:00 muz, kivi, portakal karışımından bir porsiyon kadar (oğluma hazırlamıştım ben de atıştırdım)
19:00 1 biber dolması - 3 yk yoğurt - karışık salata
21:00 şekersiz çay - kuru kayısı ve kuru üzüm bir kare de bitter altım gene
bugün:
7:00 1 çay kaşığı ballı 1 çay bardağı süt
11:00 1 kase nesfit
14:00 yarım muz
15:00 1 biber dolması - 2 yk yoğurt (doymazsam 2ye çıkarabilirim dolmayı )
afiyet olsun canım çok güzel menü dünkü öğlen menünde kepekli ekmekte yiyebilirdin 1 yada 2 dilim
geldim geldim
keşfe gitmiştim yaa
neler aldımmm
ohooo, bi sürü şey aldım
zencefil, toz ve kabuk tarçın, kiraz sapı, öğütülmüş yulaf, rezene, kuru üzüm, yeşil çay, karanfil, tane karabiber başka var mı hatırlamıyorum şimdi :)))
bide neruşcan sen tere tohumu yiyodun ya, dün aktardan kitapçık aldım da bitane, tere tohumu için iştah açar diyodu, ona göre
bide kiraz sapını demlerken içine tane karabiber atma dedi aktar bana
bide karanfili en fazla 2 tane at dedi, öyle daha iyiymiş
afiyet olsun balımmm
canım hoşgeldin
bizi takip et, eminim hepsi gidecek kilolarının sağlıkla ve de geri gelmeyecek :)))
ya tombalak tosbaa bendim ama yaaa
canım yediklerin emzirdiğin çini çok değil sanki ama
bundan sonra kaşık hesabı yazarsan daha iyi yorumlarız
kızlar ben de öğle menümü yazayım
evde yemek yoktu
kahvaltı da canım istemedi
hazır mantılardan haşladım, 7-8 kaşık mantı yedim yoğurtlu, 1 çk sos döktüm sadece üstüne yanında sbide 1 dilim denge ekmek yedim ama sonrası kötü oldu
doymadım ve canım tatlı çekti
dolapta tatlı da vardı ama onun yerine bal yiyeyim bari dedim ve 1,5 dilim ekmek ile de bal yedim
allahım nasıl acıkmışsam
keşifte acıktım ya, soğuktu hava, yol da uzaktı acıktım ben de
akşama inşallah taze fasülye, pilav salata falan yapıcam ama ben sadece salata ve yemek yicem, pilavdan almıcam, ekmek istihkakımı yeterince doldurdum çünkü öğleyin
a pardon cnm öğlen yemiştim 1,5 dilim kadar kepek ekmeği yazmayı unutmuşum. akşam yemedm ama pirinçli diye yemek. bu öğlen de yemiyorum gene aynı yemek çünkü dolma.. piriçli...
anladım canım iyi olmuş bende akşam ekmeklerini kaldırdım spor yapamıyorum çünkü ondan .
dünkü menüm:
7:00 1 yağsız omlet - dpmates - salatalık - 2dilim ekmek - 1kk peynir - meyve çayı
13:00 1 haşlanmış tavuk pirzola - salatalık - domates - 2 kaşık yoğurt - 1,5 dilim ekmek
15:00 muz, kivi, portakal karışımından bir porsiyon kadar (oğluma hazırlamıştım ben de atıştırdım)
bugün:
çok güzel menü.tebrik ederim
dünkü menüm:
13:00 1 haşlanmış tavuk pirzola - salatalık - domates - 2 kaşık yoğurt - 1,5 dilim ekmek
bugün:
esw keşfe gittiğinde meyve götürseydin yanında acıkınca yerdin.bişey yemeyince tabi fazla kaçıyo bu seferde yediklerimiz neyse olmuşa çare yok afffiyett ossun bakalım
ayy esw ben de bikere öle yaptım. cnm bişi istemedi. az yedim. salatayla geçiştirdim felan akşamına başım döndü, midem bulandı, üşüdüm. sonuç: gece gece oturup bi kase çorba ve pişmaniye yemiştim. gündüz çok dikkat etmek lazım yaa.
selam arkadaşlar...2 gündür inanılmaz yoğunum eskiden yazmasam bile okuyordum 2 gündür hiç bakamıyorum bile.....okulda işler çok.
nasıl gidiyor diyetler birde dikkatimi çekti hugocuk yok noldu arkadaşlara yasaklandılarmı...
benim diyetim iyi gidiyor allaha şükür
hoşgeldin canım benim....evet hugocuk yasaklı ama yakında kavuşacağız inşallah....
bu arada bir dolma yedim az önce ama oğlumun artan yemeğini de yedim. o da yaklaşık 1yk kadar pirinç ve 2-3 yk şehriyeli tavuk çorbası.
su da içmeye açlışıyorum artık ama dün 1,5 litre bile bitiremedim. şimdiye kadar 1 litre olmadı daha... bakalım nasıl alışıacm su içmeye
hoşgeldin canım benim....evet hugocuk yasaklı ama yakında kavuşacağız inşallah....
selam arkadaşlar...2 gündür inanılmaz yoğunum eskiden yazmasam bile okuyordum 2 gündür hiç bakamıyorum bile.....okulda işler çok.
nasıl gidiyor diyetler birde dikkatimi çekti hugocuk yok noldu arkadaşlara yasaklandılarmı...
benim diyetim iyi gidiyor allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?