60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaw ben de bu akşam biber dolması yapayım bari, bulgurlu falan... süper fikir :)

hoşbulduk şeker.şunları yidim az once

1 kase etli nohut yemeği
1 tatlı tabağı az yağlı patlıcan sote
1 kase yogurt
1 kase az yağlı yeşil salata
2 dlm çavdar ekmeği

nasılım?

aahh ah! bilmezmiyim.ben de motıvasyonumu tekrar kazanabilirsem başlayacağım yürüyüşlere

ben de zorluyorum kendimi su içmek için,hem süt yaprsın diye hem de zayıflamak için.bilgisayarın yanına bir sürahi bir de bardak koydum,burda oldugum sürece doldurup doldurup içiyorum

evet menü gayet güzel,kaçamak yok,yoğurt salata güzellama evet kaşık hesabı yazarsan daha faydalı olicizzzz sana

ya öyle de ,15 kaşık yemek yedim felan yazıp rezil olmak istemiyorum size kk hesabı mı yazsam yoksam?

15 kaşık yemezsin sende olur biter canımbiz baklagilleri 4 yk ,sebze yemeklerini 6 yk-8 yk kadar yiyoruzzz.sende hem emziriyor olmana göre hemde kilo durumuna göre ayralarsın işte.ilk zamanlar kaçamak yapmamak için çabala,sonrasında kaşık hesabına geçerizsporuda ihmal etiyoruz tabiki

Kızlar bugünkü mönümün tamamı...

Sabah(8:00) 1 bardak ılık su ve 2 kayısı

Kahvaltı(9:30)

2 dilim kepek ekmek
2 kupa az şekerli çay
1 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
1çk bal
½ kk beyaz peynir
¼ kk tulum peyniri
1 y.k mantar kavurması
Tere,maydonoz,nane,domates,salatalık la kahvaltımı tamamladım.

Ara(11:00)

1 muz(ezip 1 cevizle ve tarçınla karıştırdım.)
1 kupa 5i 1 yerde çay

Öğle(13:20)

1 kupa haşlanmış makarnanın içine 1 salatalık,yarım domates,2 yeşil soğan,maydonoz ve nane doğradım.Hiç yağ koymadan acık tuzla tatlandırıp 1 bardak ayranla yedim.

Ara(15:00)

3 bardak şekersiz çay
1 tane kepekli+yulaflı bisküvi
1 kuru incir

Akşam(17:00)

4 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote(2 yemek kaşığı zeytin yağıyla yaptım.Tavuk ise göğüs)
1 yemek kaşığı pilav
1 kase yoğurt

Belki gecede bir bardak süt içer ve yatarım…

Su miktarı ise şimdilik1.5 litre

ya öyle de ,15 kaşık yemek yedim felan yazıp rezil olmak istemiyorum size kk hesabı mı yazsam yoksam?

yok canım kk hesabı yazma
sonra o hesap şaşıyo, malum

sen kaşık yaz biz senin emzirdiğini göz önünde tutar öyle yorum yaparız
mehmet ali birand gibi oldum ben de heee, ettiğim lafa bak

Bu arada kızlar ben diyet yapamam boğazımı tutamam sanıyordum.ama buraya takıldığımdan beri inanın bunu yapabiliyormuşum.Sizlerden aldığım fikirler acayip işe yarıyor....Vallahi burası insanı hem etkiliyor,hem bilinçlendiriyor...

güzel canım afiyet olsun

kız nugiiiiiiiiiii,loxandranın tickerinı görünce senin tickerın geldi aklımaaaaaaaaaaaaaakermitim benim sana yeniden yapmayı deneyeyim mi

yok canım kk hesabı yazma
sonra o hesap şaşıyo, malum

sen kaşık yaz biz senin emzirdiğini göz önünde tutar öyle yorum yaparız
mehmet ali birand gibi oldum ben de heee, ettiğim lafa bak

tamam kızlar öyle yapayım.kk nu esprik için yazmıştım zati,ama uzatmıyorum,neme lazım sonra yasaklanırım felan sizin gibi

ya kızlar dakka 1 gol 1 oldum şimdik.daha bugün diyete başladım ve arkadaş akşam oturmasına çağırdı,kesin çeşit çeşit zararlı yiyecekler vardır şimdi. hiç birşey yemeden sadece çay içerek dönmeliyim eve.Allahım ne büyük bir imtihan buuu

yok canım yapma böyle şakalar, daha iyi olur
akşam da arkadaşını kırmadan anlatırsın, o da anlayışlı biriyse seni anlar, bi problem olmaz

ya da yemekte az yersin ekmek falan yemezsin, salata tarzı ikramı olursa onlardan yiyebilirsin

yasak koymadan beslenmeye çalışıyoruz biz ama yine de hamurişive tatlılardan uzak durmakta fayda var tabi

haaa bide fambıkcan priene verdi ama sen de ver bakim şu kepekli poğaça tarifini

h.sonu ben de yaptım da benimkiler bişeye benzemedi yaa

bide ben aslında kek yapmak istiyorum da tarif var mı sizde

içne madensuyu falan koysam bayatlamaz da ama, pek hünerli değilim malesef bu konularda, tarif olması lazım elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…