dünkü menüm:
7:00 1 yağsız omlet - dpmates - salatalık - 2dilim ekmek - 1kk peynir - meyve çayı
11:00 2 kuru kayısı biraz kuru üzüm
13:00 1 haşlanmış tavuk pirzola - salatalık - domates - 2 kaşık yoğurt - 1,5 dilim ekmek
15:00 muz, kivi, portakal karışımından bir porsiyon kadar (oğluma hazırlamıştım ben de atıştırdım)
19:00 1 biber dolması - 3 yk yoğurt - karışık salata
21:00 şekersiz çay - kuru kayısı ve kuru üzüm bir kare de bitter altım gene
bugün:
7:00 1 çay kaşığı ballı 1 çay bardağı süt
11:00 1 kase nesfit
14:00 yarım muz
15:00 1 biber dolması - 2 yk yoğurt (doymazsam 2ye çıkarabilirim dolmayı )
hoşbulduk şeker.şunları yidim az once
1 kase etli nohut yemeği
1 tatlı tabağı az yağlı patlıcan sote
1 kase yogurt
1 kase az yağlı yeşil salata
2 dlm çavdar ekmeği
nasılım?
aahh ah! bilmezmiyim.ben de motıvasyonumu tekrar kazanabilirsem başlayacağım yürüyüşlere
evet canım emziriyorum.4,5 aylık bir kızım ve 2,5 yaşında bir oğlum var.
emzirmesem daha sıkı bir diyet yapabilirdim ama kaçamak yapmadan yani hamurişi ve tatlı ayrıca aburcubur yemeden çok rahat kilo verebiliyorum.şimdilik ilk hedefim kaçamak yapmadan sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmak.inş. yardımcı olursunuz bana
ben de zorluyorum kendimi su içmek için,hem süt yaprsın diye hem de zayıflamak için.bilgisayarın yanına bir sürahi bir de bardak koydum,burda oldugum sürece doldurup doldurup içiyorum
evet menü gayet güzel,kaçamak yok,yoğurt salata güzellama evet kaşık hesabı yazarsan daha faydalı olicizzzz sana
Nugiiiiiiiiiiiiiii yolladımmmmmm
aldım canım sağol
gönderdim ycl sana sende esw ye gönder unutmuşum ben sana yazmayı
Görev tamamlandı
sağolun topişler,sizleri seviyorummmmmmmmmm
ya öyle de ,15 kaşık yemek yedim felan yazıp rezil olmak istemiyorum sizekk hesabı mı yazsam yoksam?
sağolun topişler,sizleri seviyorummmmmmmmmm
ya öyle de ,15 kaşık yemek yedim felan yazıp rezil olmak istemiyorum sizekk hesabı mı yazsam yoksam?
sorması ayıp ne gönderiyonuz topişler.ben de isteremmmmm
Kızlar bugünkü mönümün tamamı...
Sabah(8:00) 1 bardak ılık su ve 2 kayısı
Kahvaltı(9:30)
2 dilim kepek ekmek
2 kupa az şekerli çay
1 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
1çk bal
½ kk beyaz peynir
¼ kk tulum peyniri
1 y.k mantar kavurması
Tere,maydonoz,nane,domates,salatalık la kahvaltımı tamamladım.
Ara(11:00)
1 muz(ezip 1 cevizle ve tarçınla karıştırdım.)
1 kupa 5i 1 yerde çay
Öğle(13:20)
1 kupa haşlanmış makarnanın içine 1 salatalık,yarım domates,2 yeşil soğan,maydonoz ve nane doğradım.Hiç yağ koymadan acık tuzla tatlandırıp 1 bardak ayranla yedim.
Ara(15:00)
3 bardak şekersiz çay
1 tane kepekli+yulaflı bisküvi
1 kuru incir
Akşam(17:00)
4 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote(2 yemek kaşığı zeytin yağıyla yaptım.Tavuk ise göğüs)
1 yemek kaşığı pilav
1 kase yoğurt
Belki gecede bir bardak süt içer ve yatarım…
Su miktarı ise şimdilik1.5 litre
yok canım kk hesabı yazma
sonra o hesap şaşıyo, malum
sen kaşık yaz biz senin emzirdiğini göz önünde tutar öyle yorum yaparız
mehmet ali birand gibi oldum ben de heee, ettiğim lafa bak
15 kaşık yemezsin sende olur biter canımbiz baklagilleri 4 yk ,sebze yemeklerini 6 yk-8 yk kadar yiyoruzzz.sende hem emziriyor olmana göre hemde kilo durumuna göre ayralarsın işte.ilk zamanlar kaçamak yapmamak için çabala,sonrasında kaşık hesabına geçeriz sporuda ihmal etiyoruz tabiki
yok canım kk hesabı yazma
sonra o hesap şaşıyo, malum
sen kaşık yaz biz senin emzirdiğini göz önünde tutar öyle yorum yaparız
mehmet ali birand gibi oldum ben de heee, ettiğim lafa bak
kız nugiiiiiiiiiii,loxandranın tickerinı görünce senin tickerın geldi aklımaaaaaaaaaaaaaakermitim benim sana yeniden yapmayı deneyeyim mi
kız nugiiiiiiiiiii,loxandranın tickerinı görünce senin tickerın geldi aklımaaaaaaaaaaaaaakermitim benim sana yeniden yapmayı deneyeyim mi
tamam kızlar öyle yapayım.kk nu esprik için yazmıştım zati,ama uzatmıyorum,neme lazım sonra yasaklanırım felan sizin gibi
ya kızlar dakka 1 gol 1 oldum şimdik.daha bugün diyete başladım ve arkadaş akşam oturmasına çağırdı,kesin çeşit çeşit zararlı yiyecekler vardır şimdi. hiç birşey yemeden sadece çay içerek dönmeliyim eve.Allahım ne büyük bir imtihan buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?