60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canıom ya allah kolaylık versin baya zor bir sınav cidden...

bugün itibariyle 67,600 gramım inanın yürüyüş olmadan asala kilo verlmiyor .hava ne kadar kötü olursa olsun yürüyeceğim hedefim 60 kilo olmak .destek olalım arkadaşlar moivasyon şart.

İvettttttttttttttttttt aynen katılıyorum sağlık el veriyorsa mutlaka yapılmalıııı

hoşbulduk şeker.şunları yidim az once

1 kase etli nohut yemeği
1 tatlı tabağı az yağlı patlıcan sote
1 kase yogurt
1 kase az yağlı yeşil salata
2 dlm çavdar ekmeği

nasılım?

Ccimmm afiyet olsuna rkadaşlar yazmış ama kaşşukk hesabııııı yaz olur mu canım benimmmm çeşitlilik gayet güzel afiyet olsunn

heee olma mıııııııııı oluruz tabeeeeeeeeeee:13::13::13:

Süpersinnnn canım benimmm afiyet olsunnnn

Hımmm ohh iyi etmişsin canım şifa olsunnnn ben tere tohumun 1 hafta yedim bıraktım çok etkisi olmadı neye olacaktı onu da bilmiyorum zaten ne bulursam tıkıyorum ağzımaaa

Karnfil 1-2 miymiş timam öle yaparızzz sağol bebeeemmm

yok canım kk hesabı yazma
sonra o hesap şaşıyo, malum

sen kaşık yaz biz senin emzirdiğini göz önünde tutar öyle yorum yaparız
mehmet ali birand gibi oldum ben de heee, ettiğim lafa bak

ahanda neruşş zıbırdığı gelmişşşşşşşş

heee geldimmmmmmmm

bu ilk sınavı atlatırsan gerisi kolay zaten,geçenlerde bende üst komşuma gittim,ilk defa gitmiştim taşındığımdan beri 1 yk kaşığı kadar kuskus salatası,1 kk da tart yedim geri kalan tabağı çaktırmadan eşime vermiştim,bu nedenle ısrarcı olmadı ye diyesende oğluna yedir bol bol,azcıkda dikkat ettiğini söyle anlayışlı olacaktır

ya öyle de ,15 kaşık yemek yedim felan yazıp rezil olmak istemiyorum size kk hesabı mı yazsam yoksam?

yok güzelim burda rezil olmak ta nedemek.ne yediğimizi tam yazarsak hem sen bize hemde biz sana yardımcı olabiliriz değilmi...hem sen emziriyon tabiki seninkiler bizden azıcık fazla olabilir...sıkma canını rahat ol.yediklerini doğru yaz fazla olanları zamanla kendinde azaltıyorsun.arkadaşlar zaten gerekli yediğimiz ölçüleri yazmışlar.sen bir kaç kaşık fazla yersin.birde hamur işi ve tatlıları elinden geldikçe yememeye çalış....emin ol burda fıstık gibi olacaksın....

ara yapmadım,ara için sütüm vardı sadece yanımda canım içmek istemedi40 dk kadar sonra okul için hazırlnamaya başlarım okulda
1 adet kepeli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
birkaç dlm domates
2 zeytin
200 ml de ayran olacakbunlaraı okula yetişmeye çalışırken yolda yicemne hallerde diyet yapıyorum allahım yaaaaaaaaaaaaaaaa

Bende de varrr daaaa arşivime bakmam lazımmmm bi kurabiye vardı vermiştim tam buğday unlu pekmezli zencefilli bir de keke var havuçlu cevizli tam buğday unlu yazıciiim ilerleyen dakikalarda

sağol canımmm, olur inşallahhhh
akşam ben de karanfil, kiraz sapı, yeşil çay, tarçın demleyip içtim bi tuhaftı tadı ama içtim yine de :)))
tere tohumunu okuyunca aklıma sen geldin zaten hemen, yarın yazayım neruşa didim :))

kız süpersin okurken gerçekten çok güldüm....

sanki açık oturum yapıyoruz gibi oldu da biraz
diyet açık oturumu
diyet meydanı veya diyette 32. gün de diyebiliriz mesela

hee ben de öyle yapıyorum walla, bi yere gidince kocişe aktarıyorum
o da sağolsun hepsini götürüyo :)))

kız maşallahın var hee :))
senin okul nerde bu arada ankarada?

Bende de varrr daaaa arşivime bakmam lazımmmm bi kurabiye vardı vermiştim tam buğday unlu pekmezli zencefilli bir de keke var havuçlu cevizli tam buğday unlu yazıciiim ilerleyen dakikalarda

bak tabi bebem bak, bekliyorum ben de
h.sonu deneyim bakalım nasıl olcek
ama tarifi ayrıntılı bi şekilde yaz lütfen :)))))))))))))

ben de bi elma yedim yarım saat önce

Son düzenleme:

canım resimdeki senmisin çok güzel çıkmış.bu senin şimdiki halin mi...çok beğendim...

şekerler ben kaçıyorum saat 17 ye geliyor.hazırlanana kadar tam olur.kendinize iyi bakın görüşürüz....byyyyyyyyyyyy:79::80::80::79::79::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…