tamam kızlar öyle yapayım.kk nu esprik için yazmıştım zati,ama uzatmıyorum,neme lazım sonra yasaklanırım felan sizin gibi
ya kızlar dakka 1 gol 1 oldum şimdik.daha bugün diyete başladım ve arkadaş akşam oturmasına çağırdı,kesin çeşit çeşit zararlı yiyecekler vardır şimdi. hiç birşey yemeden sadece çay içerek dönmeliyim eve.Allahım ne büyük bir imtihan buuu
bugün itibariyle 67,600 gramım inanın yürüyüş olmadan asala kilo verlmiyor .hava ne kadar kötü olursa olsun yürüyeceğim hedefim 60 kilo olmak .destek olalım arkadaşlar moivasyon şart.
hoşbulduk şeker.şunları yidim az once
1 kase etli nohut yemeği
1 tatlı tabağı az yağlı patlıcan sote
1 kase yogurt
1 kase az yağlı yeşil salata
2 dlm çavdar ekmeği
nasılım?
evet canım emziriyorum.4,5 aylık bir kızım ve 2,5 yaşında bir oğlum var.
emzirmesem daha sıkı bir diyet yapabilirdim ama kaçamak yapmadan yani hamurişi ve tatlı ayrıca aburcubur yemeden çok rahat kilo verebiliyorum.şimdilik ilk hedefim kaçamak yapmadan sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmak.inş. yardımcı olursunuz bana
dünkü menüm:
7:00 1 yağsız omlet - dpmates - salatalık - 2dilim ekmek - 1kk peynir - meyve çayı
11:00 2 kuru kayısı biraz kuru üzüm
13:00 1 haşlanmış tavuk pirzola - salatalık - domates - 2 kaşık yoğurt - 1,5 dilim ekmek
15:00 muz, kivi, portakal karışımından bir porsiyon kadar (oğluma hazırlamıştım ben de atıştırdım)
19:00 1 biber dolması - 3 yk yoğurt - karışık salata
21:00 şekersiz çay - kuru kayısı ve kuru üzüm bir kare de bitter altım gene
bugün:
7:00 1 çay kaşığı ballı 1 çay bardağı süt
11:00 1 kase nesfit
14:00 yarım muz
15:00 1 biber dolması - 2 yk yoğurt (doymazsam 2ye çıkarabilirim dolmayı )
geldim geldim
keşfe gitmiştim yaa
neler aldımmm
ohooo, bi sürü şey aldım
zencefil, toz ve kabuk tarçın, kiraz sapı, öğütülmüş yulaf, rezene, kuru üzüm, yeşil çay, karanfil, tane karabiber başka var mı hatırlamıyorum şimdi :)))
bide neruşcan sen tere tohumu yiyodun ya, dün aktardan kitapçık aldım da bitane, tere tohumu için iştah açar diyodu, ona göre
bide kiraz sapını demlerken içine tane karabiber atma dedi aktar bana
bide karanfili en fazla 2 tane at dedi, öyle daha iyiymiş
afiyet olsun balımmm
canım hoşgeldin
bizi takip et, eminim hepsi gidecek kilolarının sağlıkla ve de geri gelmeyecek :)))
ya tombalak tosbaa bendim ama yaaa
canım yediklerin emzirdiğin çini çok değil sanki ama
bundan sonra kaşık hesabı yazarsan daha iyi yorumlarız
kızlar ben de öğle menümü yazayım
evde yemek yoktu
kahvaltı da canım istemedi
hazır mantılardan haşladım, 7-8 kaşık mantı yedim yoğurtlu, 1 çk sos döktüm sadece üstüne yanında sbide 1 dilim denge ekmek yedim ama sonrası kötü oldu
doymadım ve canım tatlı çekti
dolapta tatlı da vardı ama onun yerine bal yiyeyim bari dedim ve 1,5 dilim ekmek ile de bal yedim
allahım nasıl acıkmışsam
keşifte acıktım ya, soğuktu hava, yol da uzaktı acıktım ben de
akşama inşallah taze fasülye, pilav salata falan yapıcam ama ben sadece salata ve yemek yicem, pilavdan almıcam, ekmek istihkakımı yeterince doldurdum çünkü öğleyin
yok canım kk hesabı yazma
sonra o hesap şaşıyo, malum
sen kaşık yaz biz senin emzirdiğini göz önünde tutar öyle yorum yaparız
mehmet ali birand gibi oldum ben de heee, ettiğim lafa bak
ahanda neruşş zıbırdığı gelmişşşşşşşş
yok canım kk hesabı yazma
sonra o hesap şaşıyo, malum
sen kaşık yaz biz senin emzirdiğini göz önünde tutar öyle yorum yaparız
mehmet ali birand gibi oldum ben de heee, ettiğim lafa bak
tamam kızlar öyle yapayım.kk nu esprik için yazmıştım zati,ama uzatmıyorum,neme lazım sonra yasaklanırım felan sizin gibi
ya kızlar dakka 1 gol 1 oldum şimdik.daha bugün diyete başladım ve arkadaş akşam oturmasına çağırdı,kesin çeşit çeşit zararlı yiyecekler vardır şimdi. hiç birşey yemeden sadece çay içerek dönmeliyim eve.Allahım ne büyük bir imtihan buuu
ya öyle de ,15 kaşık yemek yedim felan yazıp rezil olmak istemiyorum sizekk hesabı mı yazsam yoksam?
yok canım yapma böyle şakalar, daha iyi olur
akşam da arkadaşını kırmadan anlatırsın, o da anlayışlı biriyse seni anlar, bi problem olmaz
ya da yemekte az yersin ekmek falan yemezsin, salata tarzı ikramı olursa onlardan yiyebilirsin
yasak koymadan beslenmeye çalışıyoruz biz ama yine de hamurişive tatlılardan uzak durmakta fayda var tabi
haaa bide fambıkcan priene verdi ama sen de ver bakim şu kepekli poğaça tarifini
h.sonu ben de yaptım da benimkiler bişeye benzemedi yaa
bide ben aslında kek yapmak istiyorum da tarif var mı sizde
içne madensuyu falan koysam bayatlamaz da ama, pek hünerli değilim malesef bu konularda, tarif olması lazım elimde
canım sen desağlık bakanı gibi kendine şişko deyip zayıflayanlardanmısın
İvettttttttttttttttttt aynen katılıyorum sağlık el veriyorsa mutlaka yapılmalıııı
Ccimmm afiyet olsuna rkadaşlar yazmış ama kaşşukk hesabııııı yaz olur mu canım benimmmm çeşitlilik gayet güzel afiyet olsunn
heee olma mıııııııııı oluruz tabeeeeeeeeeee :13::13::13:
Süpersinnnn canım benimmm afiyet olsunnnn
Hımmm ohh iyi etmişsin canım şifa olsunnnnben tere tohumun 1 hafta yedim bıraktım çok etkisi olmadı neye olacaktı onu da bilmiyorum zaten ne bulursam tıkıyorum ağzımaaa
Karnfil 1-2 miymiş timam öle yaparızzzsağol bebeeemmm
heee geldimmmmmmmm
kız süpersin okurken gerçekten çok güldüm....
bu ilk sınavı atlatırsan gerisi kolay zaten,geçenlerde bende üst komşuma gittim,ilk defa gitmiştim taşındığımdan beri 1 yk kaşığı kadar kuskus salatası,1 kk da tart yedim geri kalan tabağı çaktırmadan eşime vermiştim,bu nedenle ısrarcı olmadı ye diyesende oğluna yedir bol bol,azcıkda dikkat ettiğini söyle anlayışlı olacaktır
ara yapmadım,ara için sütüm vardı sadece yanımda canım içmek istemedi40 dk kadar sonra okul için hazırlnamaya başlarım okulda
1 adet kepeli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
birkaç dlm domates
2 zeytin
200 ml de ayran olacakbunlaraı okula yetişmeye çalışırken yolda yicem ne hallerde diyet yapıyorum allahım yaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende de varrr daaaa arşivime bakmam lazımmmmbi kurabiye vardı vermiştim tam buğday unlu pekmezli zencefilli bir de keke var havuçlu cevizli tam buğday unlu yazıciiim ilerleyen dakikalarda
ara yapmadım,ara için sütüm vardı sadece yanımda canım içmek istemedi40 dk kadar sonra okul için hazırlnamaya başlarım okulda
1 adet kepeli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
birkaç dlm domates
2 zeytin
200 ml de ayran olacakbunlaraı okula yetişmeye çalışırken yolda yicem ne hallerde diyet yapıyorum allahım yaaaaaaaaaaaaaaaa
gazideyimmmmmmmm
canım resimdeki senmisin çok güzel çıkmış.bu senin şimdiki halin mi...çok beğendim...
dimi kız, maşallah artiz gibi çıkmış
canım resimdeki senmisin çok güzel çıkmış.bu senin şimdiki halin mi...çok beğendim...
gelecekteki halimmmmmmmmmm,artiz zati kızzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?