60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kas kütlesi yağ kütlesinden cok daha agır ceker tartıda.. aynı boyda ve aynı kilodakı ıkı kısıden bırı 36 ve digeri 38-40 beden giyiyorsa mesela , ilk kısının kas kütlesi daha fazla demektır.

pırlantayı hatırlayın ayda 1 kılo verıp belden 10cm inceldım demıstı.

bende 65 kgyum ve 38bedenım. ben şaşırmadım hiç arkadasa..

o yuzden diyoruz ya spor spor spor

öpüyorum...

haklısın cnm hemde çok of ya bende zayıf olmak veya zayıf göstermek istiyorum artık

az kalsın unutuyodum canlarım yaa ben bugün okula giderken BEYAZ pantolon giydim üstüne de turkuaz badi!..birsürü de iltifat aldım laf aramızda
ama akşamüstünden beri gözlerimde yanma ve batma varnazar mı değdi ne :roflol: :))))))))))))))

aman ablam,

ben yenı atlattım 40bin kere maşAllah...

iki tane oğluşum var bitanem..biri 11 öbürü 7 yaşında..

oyy oyy onların tepkılerı ne oldu ? benım de annem 60ın altına düstü hırslanıp senın gıbı fit kızlara göre kıyafetler gıymeye basladı.. babam memnun oldu.. ama abim kıskanmaya basladı annemı kaydirigubbakcemile3

ıyi akşamlar kızlar:)
Bende bugün çok sağlam bir kahvaltı yapmıştrım öğlende tavuklu bulgur pilavı ve yoğurt yedim akşamı boş geçtim bugün..5ten sonra hiçbirşey yemiyorum....Çünkü ne zaman bulgur yesem ertesi gün kilo almış olarak kalkıyorumm(Bir an önce 59 u görmem lazım artık yaaa...Yaz geldi..Haftaya denize giricem inşallah bir iki kilo daha versem harika olucak:1rolleyes:

AttaQue ;
Canım harika görünüyorsun valla maşallah sana
Mavi benekcim sende 2 çocukla maşallah çok güzel kilo vermişin çocuklu ve zayıf olmak çok zevkli yaaa:dance:
Banada herkes sen doğum yaptınmı hadi canım dedikçe çok mutlu oluyorum valla

ben ne zaman aksamı atlasam ya da hafif gecrcem desem.. atıstırma yapıyorum dayanamayıp az önce nestle nesfıt yedım az yogurtla...

iyi dayanıyorsun valla.. var mı bir forumulun... :uhm:

sogan suyunu nasıl kullanıyorsunuz anlatırsanız sevinirim ve ne işe yarıyor teşekkür ederimkaydirigubbakcemile2

bende tam tersi bitanem:)oğulcanlarım çok memnun daaa benim kociş kıskançlıktan çatlamak üzere :roflol:

kesinlikle öyle canım..ben de bayılıyorum insanları şaşırtmaya:)bazen büyük oğlumu kardeşim zannediyorlar :lepi:

eski formumdan hiç br sey kaybetmediğimi görmek beni çok üzdü..

az önce sağlam bir kaçamak yaptım..

canım sıkkın bu aralar,, hayati kararlar almam lazım zor durumdayım...

ne zamandır kasıyordum kacamakla çıkardım acısını

bekar evım yemekten de fukara olduğundan artık light grisiniler,light peynırler ve zeytınlerle bozuldu dıyetım.. ama öyle böyle yemedim.. karnım agrıyor sımdı yemekten..
stresli durumlarda yemeden içmeden kesılen insanlara imreniyorum...

çok pişmanım ve üzgünüm...

canımmm noldu sana be güzelimçok özel değilse anlat..sıkıntılar paylaşınca azalıyor çünkü..

Canım çok detaya girmeden paylaşabilirsin, sana destek olmaya gayret ederiz . . .
:teselli:

ablacım,
benim sorunum aslında bir tür kararsızlık
aslında benım kararım net ama hayat kosulları zorluyor benı..
sımdı ben mezun olduktan sonra iş bulamadım. krizin de bunda buyuk etkısı oldu. iş teklıfı alabılıdgım yerler bıle son dk da krız nedenıyle ödenek ayıramıyoruz falan filan demeye basladılar..
bu durum benım feci sekılde canımı sıkıyor
ailem istanbulda deıl ben burda memleketten bır arkadasımla kalıyorum ve ıs arıyorum. harclıgımı ailemden alıyorum. burda iş arama sebebimse hem karıyer olanaklarının fazla olusu hem de benım 2 senedır bırlıkte oldugum bırı var. o burda calısıyor. onun ailesi de baska sehırde yasıyor.
bız aslında evlilik dusunuyoruz .bu kararı alabılcek kadar da iyi tanıyoruz bırbırımızı .. yaslarımız henuz 23 ve 26 olmasına ragmen...
ama ben iş bulmadan evlenmek ıstemıyorum.bılırsın ıste.. bu devırde.. herkesın hayatına ve kararlarına saygı duyarım ama benım yapım ve yetiştiriliş tarzım bunu reddediyor.. nasıl kocamdan harclık alırım?
benım annem ,onun annesı.. ailemizdekı butun kadınlar calısan ınsanlar.. herkes fakulte mezunu.. ben de üni. mezunuyum ama iş bulamıyorum. onunsa parlak bır karıyerı var..denk olmadıgımızı düsünüyorum. cok gurur yapıyorum. onun ailesini tanımıyorum ama bana yarın oglumuzun parasını yiyiyor diyebılrler dıye cok korkuyorum. o ise artık evlenelım dıye ısrar edıyor. iş aramaya evlendıkten sonra devam edebılırsın dıyor..
hayatımı ertelıyorum.. resmen yasamayı bıraktım.. hersey buna endekslı
ailem hiçbirsey demese de onlara karsı da mahcup hıssedıyorum kendımı.. sonucta okul bıttı ama hala onlardan destek alıyorum.. memlekete yerlesmeyı dusunuyorum ama bu seferde onu cok özleyecegım.. ve iş durumu problemım devam edecek..
ne yapmalıyım sızce..??
iş bulmadan evlenmelı mıyım?hiç kendıme yakıstıramasam da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…