aynen evlibarklıcım yaben 62 yim hala 40 giyiyorum 38 beden bi eteğin içine girdim diye nasıl mutlu oldum hele elbisede hala 42 oluo yani çok ilginç dimi benim kemiklerim çok iri ya sinir oluyorum bileklerim falan ince ama omuzlarım mübarek basketbolcular gibi 3km war birbiri arasında ee attaque nin kemikleride iriyse nasıl oluo bu off ya çok ince hakkaten ayrıcada yanlarda falan fazlalık hiç yok acaba arkada büyük bir çıkıntımı war kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar kas kütlesi yağ kütlesinden cok daha agır ceker tartıda.. aynı boyda ve aynı kilodakı ıkı kısıden bırı 36 ve digeri 38-40 beden giyiyorsa mesela , ilk kısının kas kütlesi daha fazla demektır.
pırlantayı hatırlayın ayda 1 kılo verıp belden 10cm inceldım demıstı.
bende 65 kgyum ve 38bedenım. ben şaşırmadım hiç arkadasa..
o yuzden diyoruz ya spor spor spor
öpüyorum...
iki tane oğluşum var bitanem..biri 11 öbürü 7 yaşında..mavibenek kac cocugun var?
az kalsın unutuyodum canlarım yaa ben bugün okula giderken BEYAZ pantolon giydim üstüne de turkuaz badi!..birsürü de iltifat aldım laf aramızda
ama akşamüstünden beri gözlerimde yanma ve batma varnazar mı değdi ne :roflol: :))))))))))))))
iki tane oğluşum var bitanem..biri 11 öbürü 7 yaşında..
AttaQue ;
Canım harika görünüyorsun valla maşallah sana
Mavi benekcim sende 2 çocukla maşallah çok güzel kilo vermişin çocuklu ve zayıf olmak çok zevkli yaaa:dance:
Banada herkes sen doğum yaptınmı hadi canım dedikçe çok mutlu oluyorum valla...
ne güzel imrendim sizlere..
ben kendımı dogum yaptıktan sonra düsünemiyorum ya...
kimbilir ne halde olucam..
İyi akşamlar kızlar:)
Bende bugün çok sağlam bir kahvaltı yapmıştrım öğlende tavuklu bulgur pilavı ve yoğurt yedim akşamı boş geçtim bugün..5ten sonra hiçbirşey yemiyorum....Çünkü ne zaman bulgur yesem ertesi gün kilo almış olarak kalkıyorumm(Bir an önce 59 u görmem lazım artık yaaa...Yaz geldi..Haftaya denize giricem inşallah bir iki kilo daha versem harika olucak:1rolleyes:
aranıza hoş geldin canişşş burda çok güzel motıive oluyoruz antidepresanın diğer yarısınada burdayken ihtiyaç duymazsın hihoyyyt
soğan suyuna daha yeni başladım bugün üçüncü gün bilmiyorum yani :uhm:
şimdilik devam edecem hadi bol şanş diliyorum a.s.
bende tam tersi bitanem:)oğulcanlarım çok memnun daaa benim kociş kıskançlıktan çatlamak üzere :roflol:oyy oyy onların tepkılerı ne oldu ? benım de annem 60ın altına düstü hırslanıp senın gıbı fit kızlara göre kıyafetler gıymeye basladı.. babam memnun oldu.. ama abim kıskanmaya basladı annemı kaydirigubbakcemile3
kesinlikle öyle canım..ben de bayılıyorum insanları şaşırtmaya:)bazen büyük oğlumu kardeşim zannediyorlar :lepi:AttaQue ;
Mavi benekcim sende 2 çocukla maşallah çok güzel kilo vermişin çocuklu ve zayıf olmak çok zevkli yaaa:dance:
Banada herkes sen doğum yaptınmı hadi canım dedikçe çok mutlu oluyorum valla
AttaQue ;
Yok canım yaa azim olunca herşey oluyor sende yarın öbürgün doğum yapsan sende verirsin kilolarını yeterki iste canım..Bak ben 95 le doğuma girdim ve 92 kiloyla çıktım kabus gibi demi:1no2:ben ne zaman aksamı atlasam ya da hafif gecrcem desem.. atıstırma yapıyorum dayanamayıp az önce nestle nesfıt yedım az yogurtla...
iyi dayanıyorsun valla.. var mı bir forumulun... :uhm:
Canım ben bol bol su içiyorum ve gerçekten çok açım şuan ne yalan söyliyim ama yarın sabah tartıda görceğim rakamı düşünüp avunmaya çalışıyorumyerimsenibenkesinlikle öyle canım..ben de bayılıyorum insanları şaşırtmaya:)bazen büyük oğlumu kardeşim zannediyorlar :lepi:
Ayyy süperr yaaa demek kardeşin zannediyorlarr darısı başımaakaydirigubbakcemile5
AttaQue ;
yok bitanem emin ol insan iradesinin elinden hiçbişey kurtulamıyo..doğum da yapsan sen yine istediğin kiloya ulaşırsın..bak önünde duygu ve ben iki canlı örneğiz..o 90 küsürlerden düşmüş,bense 85 ten hemide duble 85 ten düşüş:):):)
canımmm noldu sana be güzelimeski formumdan hiç br sey kaybetmediğimi görmek beni çok üzdü..
az önce sağlam bir kaçamak yaptım..
canım sıkkın bu aralar,, hayati kararlar almam lazım zor durumdayım...
ne zamandır kasıyordum kacamakla çıkardım acısını
bekar evım yemekten de fukara olduğundan artık light grisiniler,light peynırler ve zeytınlerle bozuldu dıyetım.. ama öyle böyle yemedim.. karnım agrıyor sımdı yemekten..
stresli durumlarda yemeden içmeden kesılen insanlara imreniyorum...
çok pişmanım ve üzgünüm...
eski formumdan hiç br sey kaybetmediğimi görmek beni çok üzdü..
az önce sağlam bir kaçamak yaptım..
canım sıkkın bu aralar,, hayati kararlar almam lazım zor durumdayım...
ne zamandır kasıyordum kacamakla çıkardım acısını
bekar evım yemekten de fukara olduğundan artık light grisiniler,light peynırler ve zeytınlerle bozuldu dıyetım.. ama öyle böyle yemedim.. karnım agrıyor sımdı yemekten..
stresli durumlarda yemeden içmeden kesılen insanlara imreniyorum...
çok pişmanım ve üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?