60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi 55 kilo olayım şöle bir poz çekineyim öyleyseazcık görüp motive olayım diye koydum,kendimi görmek pek motive etmedi derrrrrrrrrrrrrmişimmmmmmmmmmmmm

bi 55 kilo olayım şöle bir poz çekineyim öyleyseazcık görüp motive olayım diye koydum,kendimi görmek pek motive etmedi derrrrrrrrrrrrrmişimmmmmmmmmmmmm

ya dikkatli bakmayınca sen sandım walla
senin fotoda da saçların bağlı ya, heralde ondan benzettim sana
ama sen de böyle olrusunki, niye olmayasın dimi amaaa :))))))))

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlaaarr
hepiciğinizi öpüyoruuuuuuuuummmmmmmmmmm

bide neruş ben yokken gelirsen şu tariflerini özelden atarmısın bebeeem bana, belki burda bulamam,elimde olsun

fambık kuşu sen de yarın yaz gari bana özelden senin şu poğaçanın tarifini
3.kez söylüyom kız aaaaa

kız ben anlattım ya,benimki pek ölçülü değil ama,göz kararı yaparım hep,ölçü yazamam kiiçine koyduklarım
süt
kepekli un
1 yumurta akı içine,sarısı üzerine
tuz
şeker
maya
azcık yaaaağğğğ:26:

Son düzenleme:
bende çıkyorum,öpüyorum hepiciğinizi,öffffffffffff siizn yüzünüzden dersde çalışamıyorum heeeee,kalacam valla
hadi görüşürüükkkkkkkkkkkkkk:79::79::79:

Ohhhh azimli fambıkkkkkkk incecik olacak fit fıstıkkk olacak inşallahhh hepberaber o günlerimiz görelim inşallah canım benimmmm

Ben bugünü tam liste yazayımmmm

sabah kalkınca

2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta

2 adet lıght üçgen peynir

1 dilim tam çavdar ekmeği

3 minnak domates

2 minnak salatalık

boll maydonoz ve dere otu

1. ara: 1 yeşil elma 4 badem

öğle yemeği

6yk kabak yemeği

4yk bulgur pilavı

1 kase yoort

Boll maydonozz

2. ara 1 kuru kayısı 1 sade nescafe

3. ara 1 portakal

4. ara 1 dilim tam çavdar ekmeği (akşam ekmek hakkımı erken yiyiorum akşam yemeği biraz geç kalıyor)

Akşam yemeğim şöyle olacak sanırım

1 kepçe yayla çorbası

1 adet garnitürlü enginar

1 pt salata

3 fincan yeşil çay şimdilik 2lt su içtimmm az sonraaa spor zamanıııııııııııııı koşu bandında yürüycem ilk ve son 10dksında dambıllarla da çalışrımmmmm gitsin yağlarrrrrrrrrrrr

kızlarrrr an itibariyle 1,5 litre suyu tamamladım. bakalım yatana kadar en azından 2litre olur heralde. ama wcden de çıkamıyorum bu arada. vücut alışana kadar biraz zorlanıcam sanırım.

akşam yemeğimi yemiş bulunmaktayım
yarım kepçe tarhana çorbası
4 tane nugget
2 yemek kaşığı pilav
bol bol salata:26::26::26:

akşam yemeğimi yemiş bulunmaktayım
yarım kepçe tarhana çorbası
4 tane nugget
2 yemek kaşığı pilav
bol bol salata:26::26::26:

cnm acıkmaz mısın bu menüyle. bana yetmezdi heralde. ben akşam yemeğine mutlaka salata koyuyorum ki fazla yiyebiliyim diye. ben de çok fazla bilmiyorum ama sanki en azından salata felan olaymış yanında

cnm acıkmaz mısın bu menüyle. bana yetmezdi heralde. ben akşam yemeğine mutlaka salata koyuyorum ki fazla yiyebiliyim diye. ben de çok fazla bilmiyorum ama sanki en azından salata felan olaymış yanında

tatlım eksik okudun galiba salata yedim hem büyük salata tabağı dolusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…