evet kızlar akşam ki menümü yazayım ;
1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
1 bardak ayran.
afiyet olsun canım benim..akşam yemeğimi yemiş bulunmaktayım
yarım kepçe tarhana çorbası
4 tane nugget
2 yemek kaşığı pilav
bol bol salata:26::26::26:
benim kadar güzel olmasada idare eder işte
1,5 dilim kepek ekmek,
5 kaşık kellogs,
1 kepçe yoğurt,
birz sonrada çay demleyip 1-2 bardak çay içerim bu akşam spor da yapmayı düşünüyorum 1 saat fıtnessinşallah yaparım.kızım erken uyur sa tabi.uyumazsa yapamam bırakmıyor çünkü.. .
Akşam yemeğim
1,5 kepçe yayla çorbası
1 tane garnitürlü enginar
(ekmek hakkımı saat 6 gibi yemiştim)
bi 55 kilo olayım şöle bir poz çekineyim öyleyseazcık görüp motive olayım diye koydum,kendimi görmek pek motive etmedi derrrrrrrrrrrrrmişimmmmmmmmmmmmm
merhaba kızlar bugünki menüm şöleydi:
Domates 0.5 ADET 7
[2] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
[5] SÜT ÜRÜNLERİ 0.5 adet 38.5
[6] Çay 2 ADET 10
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Omlet 30 GRAM 57.3
[9] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[10] Çay 1 ADET 5
[11] Lifalif Müsli 20 GRAM 72.2
[12] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[13] Etli Biber Dolma 1 ADET 160
[14] Izgara Tavuk Baget 3 ADET 99
[15] Domates 0.5 ADET 7
[16] SÜT ÜRÜNLERİ 1 adet 77
Toplam :1123.6 kal.
Spor: 40dk yürüyüş ve 3/21 callanectics
ayy famircan nesini beğeniyorsun şu neclanın,ben gördükçe yaprak dökümündeki karakter, o berbat sesi ve ağlaması geliyor gözümün önüne,hiç motive edici değil ,çok antipatik yaaa
sen hele bir 55 kilo ol,daha da güsel olursun şekerim az da estetik yaptırırsan.anladın sen onu:))))
iyi geceler kızlar.akşamı başarıyla tamamlamış bulunuyorum.akşam yemeğim :
4 kepçe bugdaydan yapılan tarhana çorba
4 yk patlıcan sote
4 yk yogurt
1 tbk salata
2 dlm cavdar ekmeğı
akşam gezmesinde 1 kk kadar çook az şekerli kabak tatlısı(ayıp olmasın diye yedim onuda)
efferim bana
iyi geceler kızlar.akşamı başarıyla tamamlamış bulunuyorum.akşam yemeğim :
4 kepçe bugdaydan yapılan tarhana çorba
4 yk patlıcan sote
4 yk yogurt
1 tbk salata
2 dlm cavdar ekmeğı
akşam gezmesinde 1 kk kadar çook az şekerli kabak tatlısı(ayıp olmasın diye yedim onuda)
efferim bana
merhaba kızlar bugünki menüm şöleydi:
Domates 0.5 ADET 7
[2] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
[5] SÜT ÜRÜNLERİ 0.5 adet 38.5
[6] Çay 2 ADET 10
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Omlet 30 GRAM 57.3
[9] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[10] Çay 1 ADET 5
[11] Lifalif Müsli 20 GRAM 72.2
[12] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[13] Etli Biber Dolma 1 ADET 160
[14] Izgara Tavuk Baget 3 ADET 99
[15] Domates 0.5 ADET 7
[16] SÜT ÜRÜNLERİ 1 adet 77
Toplam :1123.6 kal.
Spor: 40dk yürüyüş ve 3/21 callanectics
ayy famircan nesini beğeniyorsun şu neclanın,ben gördükçe yaprak dökümündeki karakter, o berbat sesi ve ağlaması geliyor gözümün önüne,hiç motive edici değil ,çok antipatik yaaa
sen hele bir 55 kilo ol,daha da güsel olursun şekerim az da estetik yaptırırsan.anladın sen onu:))))
günaydınnnnnnnnnnnn topişleeeeeeeeeeeeeerrrrr,nassınızzzzz bakem bende iyiyim çok şükür.sabah servise yetişmeye çalışırken adamın biri arabanın içinden bana laf attıama iğrenç bir laf atmaydı tabi,şu haberlerdeki şeylerei izlemekten midir nedir adamı cani sapık bişey gibi düşünüp hızlı hızlı yürümeye başladım,ama çok korktum tabi:83::83:sabah sabah sinirim bozuk birazzz,eskiden olsa çok kafaya takmazdım ama şimdilerde bu tür insanlardan korkar oldum.Allah çoluğumuzdan çocuğumuzdan korusun inşallahhh böyle insanları
akşam okulda
1 kepekli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
200 ml ayran
2 zeytin
az domates yedimm
eve dönerken arabada kızıma tatlu yediriken,paklavanınnnn üst kısmı yani şerbetsiz kısmınından yidimmmm:26:regl olucammmmm daaaaaaaaaaa,bahanem nasısonra evde 1 kase yoooort 1 portakal ve tarçın karışımını yidimmmm,duruldum biraz
sabah kahvaltım
1 adet kepekli sandviç ekmeği(166 kalori bu ekmekler kalorisi fazla aslında dimi)
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
maydanozz
günaydınnnnnnnnnnnn topişleeeeeeeeeeeeeerrrrr,nassınızzzzz bakem bende iyiyim çok şükür.sabah servise yetişmeye çalışırken adamın biri arabanın içinden bana laf attıama iğrenç bir laf atmaydı tabi,şu haberlerdeki şeylerei izlemekten midir nedir adamı cani sapık bişey gibi düşünüp hızlı hızlı yürümeye başladım,ama çok korktum tabi:83::83:sabah sabah sinirim bozuk birazzz,eskiden olsa çok kafaya takmazdım ama şimdilerde bu tür insanlardan korkar oldum.Allah çoluğumuzdan çocuğumuzdan korusun inşallahhh böyle insanları
akşam okulda
1 kepekli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
200 ml ayran
2 zeytin
az domates yedimm
eve dönerken arabada kızıma tatlu yediriken,paklavanınnnn üst kısmı yani şerbetsiz kısmınından yidimmmm:26:regl olucammmmm daaaaaaaaaaa,bahanem nasısonra evde 1 kase yoooort 1 portakal ve tarçın karışımını yidimmmm,duruldum biraz
sabah kahvaltım
1 adet kepekli sandviç ekmeği(166 kalori bu ekmekler kalorisi fazla aslında dimi)
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
maydanozz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?