60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kızlar akşam ki menümü yazayım ;

1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
1 bardak ayran.

1,5 dilim kepek ekmek,
5 kaşık kellogs,
1 kepçe yoğurt,

birz sonrada çay demleyip 1-2 bardak çay içerim bu akşam spor da yapmayı düşünüyorum 1 saat fıtness inşallah yaparım.kızım erken uyur sa tabi.uyumazsa yapamam bırakmıyor çünkü...

Son düzenleme:

Ama ama cimcimecim bu nasıl bir menü yaaaaa ne et vaar ne sebze yemeği varrr tamamne karbonhidrat ve protein ve yanlış hatırlamıyosam dün akşam da böyleydiiii salata yapsaaannn yağsız ton balığı ile ya da yoort salata çorba bile olsa bundan iyi akşam akşam hep karbonhidrat olmuşşş

ben de zayıflamak istiyorum ama bi türlü motive olamadım bir iki hafta kilo veriyorum sonra tekrar alıyorum çok sıkıldım sizlerden feyz almam lazım

Akşam yemeğim

1,5 kepçe yayla çorbası

1 tane garnitürlü enginar

(ekmek hakkımı saat 6 gibi yemiştim)

iyi geceler kızlar.akşamı başarıyla tamamlamış bulunuyorum.akşam yemeğim :

4 kepçe bugdaydan yapılan tarhana çorba
4 yk patlıcan sote
4 yk yogurt
1 tbk salata
2 dlm cavdar ekmeğı

akşam gezmesinde 1 kk kadar çook az şekerli kabak tatlısı(ayıp olmasın diye yedim onuda)

efferim bana

merhaba kızlar bugünki menüm şöleydi:

Domates 0.5 ADET 7
[2] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
[5] SÜT ÜRÜNLERİ 0.5 adet 38.5
[6] Çay 2 ADET 10
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Omlet 30 GRAM 57.3
[9] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[10] Çay 1 ADET 5
[11] Lifalif Müsli 20 GRAM 72.2
[12] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[13] Etli Biber Dolma 1 ADET 160
[14] Izgara Tavuk Baget 3 ADET 99
[15] Domates 0.5 ADET 7
[16] SÜT ÜRÜNLERİ 1 adet 77

Toplam :1123.6 kal.

Spor: 40dk yürüyüş ve 3/21 callanectics

bi 55 kilo olayım şöle bir poz çekineyim öyleyseazcık görüp motive olayım diye koydum,kendimi görmek pek motive etmedi derrrrrrrrrrrrrmişimmmmmmmmmmmmm

ayy famircan nesini beğeniyorsun şu neclanın,ben gördükçe yaprak dökümündeki karakter, o berbat sesi ve ağlaması geliyor gözümün önüne,hiç motive edici değil ,çok antipatik yaaa

sen hele bir 55 kilo ol,daha da güsel olursun şekerim az da estetik yaptırırsan.anladın sen onu:))))

Merhaba,
Nasıl hesaplıyorsun bunları? Herşeyi tartıyor musun?
Ben 2 günde hesaplamaktan sıkılırdım herhalde.

Bugün evde temizlik vardı. Saat 14 civarı kızımı uyutunca ben de uyuyayım dedim. Saat tam 17:30 a kadar uyumuşuz.
Öğle yemeği üstüne yatmak ve ara öğünü atlamak hiç iyi olmadı tabi.

anladım ben onu

afiyet olsunnnn,gayet başarrılı

günaydınnnnnnnnnnnn topişleeeeeeeeeeeeeerrrrr,nassınızzzzz bakem bende iyiyim çok şükür.sabah servise yetişmeye çalışırken adamın biri arabanın içinden bana laf attıama iğrenç bir laf atmaydı tabi,şu haberlerdeki şeylerei izlemekten midir nedir adamı cani sapık bişey gibi düşünüp hızlı hızlı yürümeye başladım,ama çok korktum tabi:83::83:sabah sabah sinirim bozuk birazzz,eskiden olsa çok kafaya takmazdım ama şimdilerde bu tür insanlardan korkar oldum.Allah çoluğumuzdan çocuğumuzdan korusun inşallahhh böyle insanları

akşam okulda
1 kepekli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
200 ml ayran
2 zeytin
az domates yedimm

eve dönerken arabada kızıma tatlu yediriken,paklavanınnnn üst kısmı yani şerbetsiz kısmınından yidimmmm:26:regl olucammmmm daaaaaaaaaaa,bahanem nasısonra evde 1 kase yoooort 1 portakal ve tarçın karışımını yidimmmm,duruldum biraz

sabah kahvaltım
1 adet kepekli sandviç ekmeği(166 kalori bu ekmekler kalorisi fazla aslında dimi)
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
maydanozz

süpersin cnm... ben de özellikle ilk zamanlarda çok zor direndim valla. özellikle cipse ve çikolataya karşı. hatta geçen gün arkadaşım gelicek telefonda sana ıspanaklı börek getiricem dedi bir hayır diye çığlık atışım vardı duymalıydım. arkdş diyo noluyo...

alışıyoruz ama di mi :)))

bi de sen yeni doğum yapmışın heralde. Allah kolaylık versin cnm. bnm ilk çocuk olduğu halde 84kiloyla hastaneye gittim...
şükür geçiyo ama...
ablam da 2. çocukta senden daha fazla kilosu var. dikkat ve azimle inş çıtır kızlar olucaz ama. Yeterki Rabbim sağlık versin hem bize hem çocuklarımıza. vazgeçmek yok...

bu nasıl bir hesaptır. güzel ama şahsen okumaya üşendim. bişi de anlamadım okurken...

aynen ben de hiç sevmiyorum nejlayı da leylayı da. bence hiç gzl değiler...

geçmiş olsun cnm. sinir oluyorum böle hödüklere.
afiyet olsun bu arada... ben de oğlumu yedirirken zor dayanıyorum valla...

Günaydın canım afiyet olsun...

Ay sabah sabah sinirlerini bozmuş.. Hödük.. Allah korusun çoluğumuzu, çocuğumuzu...
Ben de regl olacağım... Ama tatlı krizim henüz başlamadı, sadece bi doymama hissi yaşıyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…