Ben de akşam ki menümü yazayım...
1 tabak salata
5 yk pırasa yemeği - pirinçsiz
1 dili denge ekmek
sonra da 1 fincan demleme yeşil çay...
aaaaa ara yapmamışım...
günaydınnnnnnnnnnnn topişleeeeeeeeeeeeeerrrrr,nassınızzzzz bakem bende iyiyim çok şükür.sabah servise yetişmeye çalışırken adamın biri arabanın içinden bana laf attıama iğrenç bir laf atmaydı tabi,şu haberlerdeki şeylerei izlemekten midir nedir adamı cani sapık bişey gibi düşünüp hızlı hızlı yürümeye başladım,ama çok korktum tabi:83::83:sabah sabah sinirim bozuk birazzz,eskiden olsa çok kafaya takmazdım ama şimdilerde bu tür insanlardan korkar oldum.Allah çoluğumuzdan çocuğumuzdan korusun inşallahhh böyle insanları
akşam okulda
1 kepekli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
200 ml ayran
2 zeytin
az domates yedimm
eve dönerken arabada kızıma tatlu yediriken,paklavanınnnn üst kısmı yani şerbetsiz kısmınından yidimmmm:26:regl olucammmmm daaaaaaaaaaa,bahanem nasısonra evde 1 kase yoooort 1 portakal ve tarçın karışımını yidimmmm,duruldum biraz
sabah kahvaltım
1 adet kepekli sandviç ekmeği(166 kalori bu ekmekler kalorisi fazla aslında dimi)
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
maydanozz
süpersin cnm... ben de özellikle ilk zamanlarda çok zor direndim valla. özellikle cipse ve çikolataya karşı. hatta geçen gün arkadaşım gelicek telefonda sana ıspanaklı börek getiricem dedi bir hayır diye çığlık atışım vardı duymalıydım. arkdş diyo noluyo...
alışıyoruz ama di mi :)))
bi de sen yeni doğum yapmışın heralde. Allah kolaylık versin cnm. bnm ilk çocuk olduğu halde 84kiloyla hastaneye gittim...
şükür geçiyo ama...
ablam da 2. çocukta senden daha fazla kilosu var. dikkat ve azimle inş çıtır kızlar olucaz ama. Yeterki Rabbim sağlık versin hem bize hem çocuklarımıza. vazgeçmek yok...
günaydın topişko.kız nasıl bir laf atmaydı ,Allah aşkına açıkla,çok merak ettim:)))artık evli barklı kadınlara da mı laf atılıyo yaa,ne hallere gelmişiz.neyse anacım sen iyi tarafından bak,heralde çok genc gördü seni adam,ondan laf atmıştır belkim
aah ah ben de bayılırım ıspanaklı böreğe,dün de vardı masada ıspanaklı mı maydanozlu mu bilemedim(bak o kadar ilgilenmemişim yani),mikrodalgada yapılan bir ıslak kek vardı(biraz oğluma yedirdim ondan) meksika fasulyesi salatası(aslında sağlıklı bişi ama zaten tok gitmiştim,hiç canım istemesi),işte yiye yiye o kötü şekersiz kabak tatlısının tadına baktım,o da yetti.yalnız şu var diyetteyim dikkat ediyorum deyince hemen 'aa daha çok erken,bebeğin çok küçük,hepimizin kilosu var nolcek 'diye vazcaydırmaya çalıştılar.bizim türk kadınları niye böyle hep köstek olur yaaa
canım ben doğumdan sonra bile bu kadar kötü değildim,dogumdan 15 gün sonra 79 a düşmüştüm,önce süt olsun diye,sonra can sıkıntısından yedim de yedim,bu korkunç hallere geldim,bir de beni,m kilo yerınde de saymıyor hiç,arttıkça artıyor,bu gidişe bir dur demeliydm artık
iyi gidiyor bakalım şimdilik.
bugün yediklerime gelelim
7:30 1 yerli muz
8:30 1 haslanmış yumurta(oğlumun deyimiyle upurta)
5 yeşil zeytin
1,5 dlm çavdar ekmeği
3 kk beyaz ,kaşar peynir
2 küçük salatalık,bir tutam maydanoz
2-3 çay kasıgı pekmez
domatesin hiç tadı yok ,yiyesim gelmedi,kendime diyet için küçük çeri domateslerden almaya karar verdim.
günaydın topişko.kız nasıl bir laf atmaydı ,Allah aşkına açıkla,çok merak ettim:)))artık evli barklı kadınlara da mı laf atılıyo yaa,ne hallere gelmişiz.neyse anacım sen iyi tarafından bak,heralde çok genc gördü seni adam,ondan laf atmıştır belkim
aah ah ben de bayılırım ıspanaklı böreğe,dün de vardı masada ıspanaklı mı maydanozlu mu bilemedim(bak o kadar ilgilenmemişim yani),mikrodalgada yapılan bir ıslak kek vardı(biraz oğluma yedirdim ondan) meksika fasulyesi salatası(aslında sağlıklı bişi ama zaten tok gitmiştim,hiç canım istemesi),işte yiye yiye o kötü şekersiz kabak tatlısının tadına baktım,o da yetti.yalnız şu var diyetteyim dikkat ediyorum deyince hemen 'aa daha çok erken,bebeğin çok küçük,hepimizin kilosu var nolcek 'diye vazcaydırmaya çalıştılar.bizim türk kadınları niye böyle hep köstek olur yaaa
canım ben doğumdan sonra bile bu kadar kötü değildim,dogumdan 15 gün sonra 79 a düşmüştüm,önce süt olsun diye,sonra can sıkıntısından yedim de yedim,bu korkunç hallere geldim,bir de beni,m kilo yerınde de saymıyor hiç,arttıkça artıyor,bu gidişe bir dur demeliydm artık
5 yeşil zeytin
1,5 dlm çavdar ekmeği
3 kk beyaz ,kaşar peynir
2-3 çay kasıgı pekmez
domatesin hiç tadı yok ,yiyesim gelmedi,kendime diyet için küçük çeri domateslerden almaya karar verdim.
5 yeşil zeytin
1,5 dlm çavdar ekmeği
3 kk beyaz ,kaşar peynir
2-3 çay kasıgı pekmez
Ben de akşam ki menümü yazayım...
1 tabak salata
5 yk pırasa yemeği - pirinçsiz
1 dili denge ekmek
sonra da 1 fincan demleme yeşil çay...
aaaaa ara yapmamışım...
günaydınnnnnnnnnnnn topişleeeeeeeeeeeeeerrrrr,nassınızzzzz bakem bende iyiyim çok şükür.sabah servise yetişmeye çalışırken adamın biri arabanın içinden bana laf attıama iğrenç bir laf atmaydı tabi,şu haberlerdeki şeylerei izlemekten midir nedir adamı cani sapık bişey gibi düşünüp hızlı hızlı yürümeye başladım,ama çok korktum tabi:83::83:sabah sabah sinirim bozuk birazzz,eskiden olsa çok kafaya takmazdım ama şimdilerde bu tür insanlardan korkar oldum.Allah çoluğumuzdan çocuğumuzdan korusun inşallahhh böyle insanları
akşam okulda
1 kepekli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
200 ml ayran
2 zeytin
az domates yedimm
eve dönerken arabada kızıma tatlu yediriken,paklavanınnnn üst kısmı yani şerbetsiz kısmınından yidimmmm:26:regl olucammmmm daaaaaaaaaaa,bahanem nasısonra evde 1 kase yoooort 1 portakal ve tarçın karışımını yidimmmm,duruldum biraz
sabah kahvaltım
1 adet kepekli sandviç ekmeği(166 kalori bu ekmekler kalorisi fazla aslında dimi)
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
maydanozz
iyi geceler kızlar.akşamı başarıyla tamamlamış bulunuyorum.akşam yemeğim :
4 kepçe bugdaydan yapılan tarhana çorba
4 yk patlıcan sote
4 yk yogurt
1 tbk salata
2 dlm cavdar ekmeğı
akşam gezmesinde 1 kk kadar çook az şekerli kabak tatlısı(ayıp olmasın diye yedim onuda)
efferim bana
afiyet olsun cnm ama peynir acık fazla olmuş galiba. ben de baita öle yemiştim uyarıyı yedim hemen. yumurta yenilince 1kk peynir yiyin diyolar. eğer yumurta yoksa 2-3 kk yiyebilirmişiz.
kilo konusunda da takma sakın kafana gidicek bi şekilde. bana da çok dediler o dediklerini.biri gelirdi aha amma şişmişn derdi, diğeri gelirdi aa ne gzl hiç kilon yok derdi. milletin ne dediğine bakarsak olmaz zaten. ben bunan önce dikakt ediyordum 63 kiloya kadar düştüm doğumdan sonra. sonra bi saldım kilo veremedim bidaha. sonra bi baktım almaya başlıyorum. 65-66 oldum. dedim olmaz böle diyete başlıyım. burda da arkadaşlar saolsun sayelerinde şuanda 62 oldum :)) ben etrafımdakilere diyet tapıyorum diyince aa sende ne var ki yapıon diolar. ee onların lafını dinmeyip dikkat etmesem 65-66-67-70-80gidicek. olmaz öle. bu saatten sonra ideal kilo diye bişi yok bence. ideal kiloya gelsek bile artık yediklerimize dikkat ediyoruz...
afiyet olsun cnm ama peynir acık fazla olmuş galiba. ben de baita öle yemiştim uyarıyı yedim hemen. yumurta yenilince 1kk peynir yiyin diyolar. eğer yumurta yoksa 2-3 kk yiyebilirmişiz.
kilo konusunda da takma sakın kafana gidicek bi şekilde. bana da çok dediler o dediklerini.biri gelirdi aha amma şişmişn derdi, diğeri gelirdi aa ne gzl hiç kilon yok derdi. milletin ne dediğine bakarsak olmaz zaten. ben bunan önce dikakt ediyordum 63 kiloya kadar düştüm doğumdan sonra. sonra bi saldım kilo veremedim bidaha. sonra bi baktım almaya başlıyorum. 65-66 oldum. dedim olmaz böle diyete başlıyım. burda da arkadaşlar saolsun sayelerinde şuanda 62 oldum :)) ben etrafımdakilere diyet tapıyorum diyince aa sende ne var ki yapıon diolar. ee onların lafını dinmeyip dikkat etmesem 65-66-67-70-80gidicek. olmaz öle. bu saatten sonra ideal kilo diye bişi yok bence. ideal kiloya gelsek bile artık yediklerimize dikkat ediyoruz...
canım looxandranın yediklerini hem kilosuna hemde emziriyor olmasına göre değerlendirmemiz lazımmm ve diyete yeni başladığı için ilk zamanlar abur cubur yememiş olması bile ona kilo kaybettirecektir,zamanla normal yemek ölçülerini düşürerek kilo vermeye başlar
canım benim afiyet olsun öncelikle fakat 1 tabak bulgur pilavı derken kaç kaşıktı mesela.biliyorsunki 2 kaşık 1 dilim ekmeğe denk..
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği,
1 adet domates,
1 kaşık çökelek,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 adet yeşil biber,
4 adet zeytin,
750ml su
1 bardak çay,
şimdide yeşil çay içeceğim....
loxandra ne dicem bak... ablamla geçen konuşmuştum ben o da emzirio dedim ya. dedi ben de dikkat etmeye çalışıyorum dedi. o da yediklerini kontrol altında tutuyo ama extra olarak humananın çaylarından içiyo, sabahları helva yiyo. hem tatlı ihtiyacına hem de çok su ve çay içiriyo bana diyor. hazır helvalardan deneyebilirsin bak. ablamda çok kolay kilo alır ama emzirdiği halde hiç kilo almadı uzun zamandır.
merhaba kızlar bugünki menüm şöleydi:
Domates 0.5 ADET 7
[2] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
[5] SÜT ÜRÜNLERİ 0.5 adet 38.5
[6] Çay 2 ADET 10
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Omlet 30 GRAM 57.3
[9] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[10] Çay 1 ADET 5
[11] Lifalif Müsli 20 GRAM 72.2
[12] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[13] Etli Biber Dolma 1 ADET 160
[14] Izgara Tavuk Baget 3 ADET 99
[15] Domates 0.5 ADET 7
[16] SÜT ÜRÜNLERİ 1 adet 77
Toplam :1123.6 kal.
Spor: 40dk yürüyüş ve 3/21 callanectics
akşam okulda
1 kepekli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
200 ml ayran
2 zeytin
az domates yedimm
sabah kahvaltım
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
maydanozz
5 yeşil zeytin
1,5 dlm çavdar ekmeği
3 kk beyaz ,kaşar peynir
2-3 çay kasıgı pekmez
canım bilmiyorum ki 5-6 çorba kaşığı ölçüsündeydi galiba.
tabağım çok büyük değildi.
ayy çok mu olmuş yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?