60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de akşam ki menümü yazayım...
1 tabak salata
5 yk pırasa yemeği - pirinçsiz
1 dili denge ekmek

sonra da 1 fincan demleme yeşil çay...
aaaaa ara yapmamışım...

1 tabak salata
1 dili denge ekmek

aaaaa ara yapmamışım...

güzel canım afiyet olsunnn,akşam yemeklerinde sonra bende pek ara yapmıyorum

günaydın topişko.kız nasıl bir laf atmaydı ,Allah aşkına açıkla,çok merak ettim:)))artık evli barklı kadınlara da mı laf atılıyo yaa,ne hallere gelmişiz.neyse anacım sen iyi tarafından bak,heralde çok genc gördü seni adam,ondan laf atmıştır belkim

aah ah ben de bayılırım ıspanaklı böreğe,dün de vardı masada ıspanaklı mı maydanozlu mu bilemedim(bak o kadar ilgilenmemişim yani),mikrodalgada yapılan bir ıslak kek vardı(biraz oğluma yedirdim ondan) meksika fasulyesi salatası(aslında sağlıklı bişi ama zaten tok gitmiştim,hiç canım istemesi),işte yiye yiye o kötü şekersiz kabak tatlısının tadına baktım,o da yetti.yalnız şu var diyetteyim dikkat ediyorum deyince hemen 'aa daha çok erken,bebeğin çok küçük,hepimizin kilosu var nolcek 'diye vazcaydırmaya çalıştılar.bizim türk kadınları niye böyle hep köstek olur yaaa

canım ben doğumdan sonra bile bu kadar kötü değildim,dogumdan 15 gün sonra 79 a düşmüştüm,önce süt olsun diye,sonra can sıkıntısından yedim de yedim,bu korkunç hallere geldim,bir de beni,m kilo yerınde de saymıyor hiç,arttıkça artıyor,bu gidişe bir dur demeliydm artık

iyi gidiyor bakalım şimdilik.

bugün yediklerime gelelim
7:30 1 yerli muz
8:30 1 haslanmış yumurta(oğlumun deyimiyle upurta)
5 yeşil zeytin
1,5 dlm çavdar ekmeği
3 kk beyaz ,kaşar peynir
2 küçük salatalık,bir tutam maydanoz
2-3 çay kasıgı pekmez

domatesin hiç tadı yok ,yiyesim gelmedi,kendime diyet için küçük çeri domateslerden almaya karar verdim.

afiyet olsun cnm ama peynir acık fazla olmuş galiba. ben de baita öle yemiştim uyarıyı yedim hemen. yumurta yenilince 1kk peynir yiyin diyolar. eğer yumurta yoksa 2-3 kk yiyebilirmişiz.

kilo konusunda da takma sakın kafana gidicek bi şekilde. bana da çok dediler o dediklerini.biri gelirdi aha amma şişmişn derdi, diğeri gelirdi aa ne gzl hiç kilon yok derdi. milletin ne dediğine bakarsak olmaz zaten. ben bunan önce dikakt ediyordum 63 kiloya kadar düştüm doğumdan sonra. sonra bi saldım kilo veremedim bidaha. sonra bi baktım almaya başlıyorum. 65-66 oldum. dedim olmaz böle diyete başlıyım. burda da arkadaşlar saolsun sayelerinde şuanda 62 oldum :)) ben etrafımdakilere diyet tapıyorum diyince aa sende ne var ki yapıon diolar. ee onların lafını dinmeyip dikkat etmesem 65-66-67-70-80gidicek. olmaz öle. bu saatten sonra ideal kilo diye bişi yok bence. ideal kiloya gelsek bile artık yediklerimize dikkat ediyoruz...

aaaaaaaaaaaa söyleyemem ayollll,ayıppp bişeyyddiiiilaf atılayacak kadar da yaşlı değilim yaniiiii Allah Allaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh bi de iyi tarafından bak demez mi

kahvaltı gayet güzel afiyet olsunnnnnnn,onun upurta diyen dillerini yirim yirimmmmm:125::125:

dün akşam:
1 biber dolması - 2yk yoğurt- salata - yarım haşlanmış patates ( haşlanmış patatesi kalmasın diye yiyim dedim ama midem küçülmüş yiyemedim. yarım bile değildi yediğim kısmı.)
kuru üzüm eşliğinde çay

sabah:
uyandığımda boğaz ağrım için 1çay kaşığı balla 1su bardağı süt
kahvaltım:

1yk yağlı tuzsuz menemen
1kk layt peynir
2dilim kepek ekmeği
meyve çayı

1 tabak salata
1 dili denge ekmek

aaaaa ara yapmamışım...

kızlar hepinize afiyet olsun.famirciğim senin içinde üzüldüm.sıkma canını her taraf sapık dolu.onların anaları bacıları yok herhalde.iğrençler ya....

pardon cnm peynire fazla dedim ama süt lazım sana ye sen peynir. 2kksı oğluna :)))

canım looxandranın yediklerini hem kilosuna hemde emziriyor olmasına göre değerlendirmemiz lazımmm ve diyete yeni başladığı için ilk zamanlar abur cubur yememiş olması bile ona kilo kaybettirecektir,zamanla normal yemek ölçülerini düşürerek kilo vermeye başlar

1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği,
1 adet domates,
1 kaşık çökelek,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 adet yeşil biber,
4 adet zeytin,
750ml su
1 bardak çay,

şimdide yeşil çay içeceğim....

haklısın cnm ben o kadar kaptırdım ki kendimi unutuyorum. oysaki bi msj çncesinde ben yazdım bebek var diye. sonradan düzelttim ama :))
yok yaa bu su içme olaı benim beynime dokundu kızlar.. :90::90::90:

canım benim afiyet olsun öncelikle fakat 1 tabak bulgur pilavı derken kaç kaşıktı mesela.biliyorsunki 2 kaşık 1 dilim ekmeğe denk..

canım bilmiyorum ki 5-6 çorba kaşığı ölçüsündeydi galiba.

tabağım çok büyük değildi.

ayy çok mu olmuş yoksa

loxandra ne dicem bak... ablamla geçen konuşmuştum ben o da emzirio dedim ya. dedi ben de dikkat etmeye çalışıyorum dedi. o da yediklerini kontrol altında tutuyo ama extra olarak humananın çaylarından içiyo, sabahları helva yiyo. hem tatlı ihtiyacına hem de çok su ve çay içiriyo bana diyor. hazır helvalardan deneyebilirsin bak. ablamda çok kolay kilo alır ama emzirdiği halde hiç kilo almadı uzun zamandır.

arkadaşlar herkese günaydın..

sabah kahvaltı öncesi su içtim.

kahvaltımda ;

2 dilim karışık tahıllı ekmek
1 su bardağı süt
1 haşlanmış yumurta maydonozla karıştırıp limonladım yedim.
biraz peynir
4 tane zeytin
2 lokma bal sürdüm.

sağol canım uyarın için.ben normalde çok çok fazla yiyen bir insanım,ölçüsüz yerdim peyniri mesela,bu 3 kk şimdi az kalıyor.birde geçenlerde diyetisyen selahattin dönmezden dinledim,abd de bir arastırma yapılmıs,şismanlara 1 hafta boyunca ne yediklerini kaydetmeleri söylenmiş,1 hafta sonra katılımcıların yediklerini %40 daha az söylediklerini farketmişler.yani şişmanların porsiyon algılamasında bir sorun var.o yüzden ben biraz da fazla söylemiş olabilirim peyniri,hepsini birden tabagıma almadım çünkü,küçük küçük parçalar,toptan ne oldugunu bilemeyince 3 kk dedim.çok uzattım biliyorum ama bu arastırma önemli gerçekten

senin bebeğin kaç aylık,gerçekten de etrafındakiler haklı 3-5 kilo fazla değil ama o 3-5 kilo yüzünden eski kıyafetlerini giyemiyorsundur,bu da moralini bozup daha çok yemeye itiyordur seni,o yüzden biran önce eski,hatta ,ideal forma girmekte fayda var

birde su genetik olarak sanslılarr var ya,çok kıskanıyorum onları.32 yasında bir okul arkadasım 3 cocugunu dogurdu agustosta,dun facebook da fotolarını gördüm 34 veya 36 bedendir heralde,boy da 177 felan,aynen manken gibi.hiç de çabaladıgını zannetmıyorum kılo vermek için hamileliği de gayet fit geçmiş çünkü.biz dogustan mı şanssısız nedir kilolar konusunda,hayat boyu dikkat etmek zorundayım yediklerime ,ne kötü

evet canım ben de içiyorum humananın cayından,ama cok düzenli değil,günde 1 kere falan,çok şekerli o çay,içimi bayıyor benim.helvanın süt yaptıgını duymustum ama çok kalorili değil mi,valla denemek lazım aslında,ben şimdilik pekmez yiyorum kahvaltıda,o da fena değil.

ablana söyle o da gelsin buraya ,hep beraber zayıflayalım,çıtır annneler olalım

canım bu yediklerin kalori olarak az geldi bana
dünküler daha azdı sanırım hatta
spor da yapıyosun, kas kaybı yaşama sonra
yediklerini biraz artırmanda fayda var bence

fıstığım geçmiş olsun
ben de yaşadım böyle bi olay, benimki adliyeye yansıdı hatta tutuklanmıştı şahıs ama sonra eşimle karar verip şikayetimden vazgeçtim, dava düştüydü o yüzden
ama bende elle temas olmuştu
kızlar böyle durumlarda sakın çekinmeyin, hemen şikayette bulunun ki böyle magandalar artmasın

canım yediklerin gayet güzel
dün akşam için de tebrik ediyorum seni

canım bilmiyorum ki 5-6 çorba kaşığı ölçüsündeydi galiba.

tabağım çok büyük değildi.

ayy çok mu olmuş yoksa

biraz çok olmuş tatlım
3 dilim ekmek yapar yediğin pilav

kızlar ben de dün akşam spor yapacaktım ama tam 3 saat mutfakta kalınca spora halim kalmadı

akşam yemeğinde 6-7 kaşık taze fasülye ve salata yedim
ekmek yemedim, dün öğleyin ekmeği abartmıştım çünkü

ara olarak da leblebi yedim
bide yatmadan elma yedim

sabah da aktardan aldığım öğütülmüş yulafa nesfit muamelesi yapmak istedim ama tadı çok kötüydü
3 yk yulaf, tarçın ve 1 küçük elmayı karıştırdım ama yarısını ancak yiyebildim
e doymadım tabi
işe gelirken fırından yeni çıkan simiti görünce dayanamadım, aldım, 1/4ünden biraz daha az simit yedim bide çayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…