60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm haklısın ben zaten o çok derken emzirdiğini de göz ününe almadım. sonradan dank etti ki az bile yemişin. sana bi tavsiyem tabağını hep ayrı tut. az da yesen çok da yesen ne yediğini bil. yediklerin yavaş yavaş azalıcak.
benm kilom da dediğim gibi fazlaydı veridm. sonra dedim artık yeter bak gayet iyiyim diye düşündüm senin de dediğin gibi ama sonra bi baktım tekrar almaya başladım sonra devam dedim diyete. bir de bnm ilk çocuk 16 aylık daha. Allah korusun şuanda bidaha hamile kalsam, aman 3-5 kilo fazlam var deyip çocuk aldırcak değilim. 2. çocuk da olsa offf ne olurum o zmn hiç veremem diyorum. ondan ben artık felsefemi buldum cnm. her zaman düzenli ve dikkatli beslenme...
bir de ben şunu farkettim kızlar. daha önceden de söylemiştim ama tekrar tekrar söylerim. sizinle buluşup, diyete başladığımdan beri kendimi daha zinde, daha canlı, daha formda hissediyorum ve etrafımdaki herkes de kilomdan ziyade bunu farketti ve daha da gençleştmn bikaç günde diyo millet valla. eşim bile sende çok değişiklik var demeye başladı :)))

valla cnm helvanın kalorisini düşünmek lazım ama öle tutup ta bütün paketi bitirmiyo zaten. birkaç tatlı kaşığı kadar. ama dediğim gibi ablam diyo beni çok susattırıyo diyo. tabii arkadaşlara da sormak lazım eğer kilona çok zararı olursa almamanda fayda var. sütü kaliteli yapıyomuş ama helva sanırım.

afiyet olsun topişşşdemek nesfit muamelesi yapmak istedin haaaaaaaaaAllahım ya gombirik davşan seni
şu sporu yap artık hergün bi bahanen var ha,kızacam artıkınnnn

kızlar ben çıkıyorum şimdilik. oğlum huysuzlandı. acık da spor yapıp temizliğe başlarım heralde. öpüldünüz çıtırlar :)))

oo süperrrrrrrrrrrrrr öyleyse:13::13:
ama hakkaten çok da fazlan yokkkkk,BMI 21lerde gözüküyo yanii,nerende fazlalığın varki acaba,omu batıyor gözüne yoksam

afiyet olsun topişşşdemek nesfit muamelesi yapmak istedin haaaaaaaaaAllahım ya gombirik davşan seni
şu sporu yap artık hergün bi bahanen var ha,kızacam artıkınnnn

ya nası yicem ben onu yaa
pakette sabah öğle akşam 1 tk yiyn yazıyo ama ben mısır gevreği gibi yemek istemiştim

markette satılanlardan da denemedim hiç şimdiye kadar, o yüzden tadını bilmiyorum yulafın ama bu yediğim çok kötüydü
ya eve gidince zaman nasıl geçiyo anlamıyorum ki
dün 5.30 da girdim mutfağa, 8,30 da çıktım ya
bi tek bi 15 dk yemek yemek için oturdum o kadar
yemek, salata yaptım önce
hatta o arada kocişe börek yaptım
bide yemekten sonra tatlı yaptım derken çok yoruldum
dün keşfe de gidince soğukta o da yormuş sanırım beni, kaldı yine
ama inşallah bu akşam yapıcam
yemek var çünkü
önce evi toparlar, sonra sporumu yaparım
zaten bugün dizim de yok, rahatım yani :))))))))))))

Afiyet olsun canım... e sabah bişi yemeyince aç kalmışsın.. o kadarcık simit de ödül olsun sana..

Afiyet olsun cimcime...
teşekkür ederim canım benim sanada afiyet olsun...
canım bilmiyorum ki 5-6 çorba kaşığı ölçüsündeydi galiba.

tabağım çok büyük değildi.

ayy çok mu olmuş yoksa
sence nasıl...sen çocuk felan emziriyon mu canım benim.

afiyet olsun güzelim bence gayet güzel bir kahvaltı....

Son düzenleme:
günaydın kızlar

dün yediklerimi yazayım
sabah nesfit yedim
yeşil çay içtim
arada 1 elma yedim
öğle domates salatalık 4 zeytin 1 kk beyaz peynir ve bıraz kavrulmus kıyma yedim
arada yulaflı bisküvü yedim 4 tane
akşam nesfit yedim
form çayı içtim
1.5 ltre su içtim su az oldu ama nedense hıc canım ıstemedı ıcmeyı

oo süperrrrrrrrrrrrrr öyleyse:13::13:
ama hakkaten çok da fazlan yokkkkk,BMI 21lerde gözüküyo yanii,nerende fazlalığın varki acaba,omu batıyor gözüne yoksam

cnm bnm diyet fazlalıktan değil artık. fazlalık sadece göbekte ve simitler... bnm asıl amacık kilo almamak. eski kiloma dönünce de devam edicem inş dikkat etmeye. bu kadar az yemem belki. arada hamur çamur kaçamak yaparım ama kesinlikle dikaktli bir şekilde inş. ben bi toruşuşta rahat 2 büyük paket cips yer, üstüne de tatlı niyetine 1 pket çikolatayı 3ü birarada kahve eşliğinde yerim. bir de bunları tok karnına yaparım yani. buna bir dur demem lazımdı bnm.:S

ayyy sizden kopamıyorum

vaktin yoksa haftasonları yap en azından ,yap yani çünkü kilon yok yağ yakmak isitoyrsun e sporsuz nası olacak bu iş

sağol hakkaten tam bizlik yani

özelikle artık zayıfladın daha fazla kilo verme diyenlere aldanıp kaçamak yapmaya başlandığında toplam alınacak kaloriyi belirtimşi ya bence çok doğru
zaten hemcinslerimiz sağolsun pek azimliler bizi caydırmak için, bence daha çok dikkat etmeliyiz bundan sonra

Kahvaltımı yazmamışım..
çok değişikmiş gibi her sabah yazıyorum ben de..
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 minik domatiz
1 çarliston
2 ceviz
1 fincan çay

nugya yok ya Allahhhhhhhhhhhhhh Allahhhhhhhhhhhhhhhhhh nerde bu kızzz:44::44:

bende öğle menüme baktım şimdi
patlıcan musakka
peynirli börek
komposto
meyve varmış

offfffffffffffffffff ne yicem ben şimdi
yağlı patlıcan musakkayı 1 dlm ekmekle yerim artıkın bide ayran getirmiştim bide ayran içerimm.benim büroda yemek yeme imkanım olmadığı için evden getiremiyorummm

kopma zaten
burda hep beraber kopalım
canım senin de maşallahın varmış ama hakkaten
neyseki kurtuldun bu atıştırmalarından

vaktin yoksa haftasonları yap en azından ,yap yani çünkü kilon yok yağ yakmak isitoyrsun e sporsuz nası olacak bu iş

bebeem çooook haklısın
ben de sıkıldım walla spor yapamamaktan ama işte zaman kalmıyo
ama bugün yapıcam ya
kararlıyım, azimliyimmm

canım benim paylaşımın için gerçekten çok sağol...mükemmel bilgiler bunlar...tam bizlik gerçektenn....

rica ederim canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…