sağol canım uyarın için.ben normalde çok çok fazla yiyen bir insanım,ölçüsüz yerdim peyniri mesela,bu 3 kk şimdi az kalıyor.birde geçenlerde diyetisyen selahattin dönmezden dinledim,abd de bir arastırma yapılmıs,şismanlara 1 hafta boyunca ne yediklerini kaydetmeleri söylenmiş,1 hafta sonra katılımcıların yediklerini %40 daha az söylediklerini farketmişler.yani şişmanların porsiyon algılamasında bir sorun var.o yüzden ben biraz da fazla söylemiş olabilirim peyniri,hepsini birden tabagıma almadım çünkü,küçük küçük parçalar,toptan ne oldugunu bilemeyince 3 kk dedim.çok uzattım biliyorum ama bu arastırma önemli gerçekten
senin bebeğin kaç aylık,gerçekten de etrafındakiler haklı 3-5 kilo fazla değil ama o 3-5 kilo yüzünden eski kıyafetlerini giyemiyorsundur,bu da moralini bozup daha çok yemeye itiyordur seni,o yüzden biran önce eski,hatta ,ideal forma girmekte fayda var
birde su genetik olarak sanslılarr var ya,çok kıskanıyorum onları.32 yasında bir okul arkadasım 3 cocugunu dogurdu agustosta,dun facebook da fotolarını gördüm 34 veya 36 bedendir heralde,boy da 177 felan,aynen manken gibi.hiç de çabaladıgını zannetmıyorum kılo vermek için hamileliği de gayet fit geçmiş çünkü.biz dogustan mı şanssısız nedir kilolar konusunda,hayat boyu dikkat etmek zorundayım yediklerime ,ne kötü
evet canım ben de içiyorum humananın cayından,ama cok düzenli değil,günde 1 kere falan,çok şekerli o çay,içimi bayıyor benim.helvanın süt yaptıgını duymustum ama çok kalorili değil mi,valla denemek lazım aslında,ben şimdilik pekmez yiyorum kahvaltıda,o da fena değil.
ablana söyle o da gelsin buraya ,hep beraber zayıflayalım,çıtır annneler olalım
canım bu yediklerin kalori olarak az geldi bana
dünküler daha azdı sanırım hatta
spor da yapıyosun, kas kaybı yaşama sonra
yediklerini biraz artırmanda fayda var bence
fıstığım geçmiş olsun
ben de yaşadım böyle bi olay, benimki adliyeye yansıdı hatta tutuklanmıştı şahıs ama sonra eşimle karar verip şikayetimden vazgeçtim, dava düştüydü o yüzden
ama bende elle temas olmuştu
kızlar böyle durumlarda sakın çekinmeyin, hemen şikayette bulunun ki böyle magandalar artmasın
canım yediklerin gayet güzel
dün akşam için de tebrik ediyorum seni
biraz çok olmuş tatlım
3 dilim ekmek yapar yediğin pilav
kızlar ben de dün akşam spor yapacaktım ama tam 3 saat mutfakta kalınca spora halim kalmadı
akşam yemeğinde 6-7 kaşık taze fasülye ve salata yedim
ekmek yemedim, dün öğleyin ekmeği abartmıştım çünkü
ara olarak da leblebi yedim
bide yatmadan elma yedim
sabah da aktardan aldığım öğütülmüş yulafa nesfit muamelesi yapmak istedim ama tadı çok kötüydü
3 yk yulaf, tarçın ve 1 küçük elmayı karıştırdım ama yarısını ancak yiyebildim
e doymadım tabi
işe gelirken fırından yeni çıkan simiti görünce dayanamadım, aldım, 1/4ünden biraz daha az simit yedim bide çayla
oo süperrrrrrrrrrrrrr öyleyse:13::13:cnm haklısın ben zaten o çok derken emzirdiğini de göz ününe almadım. sonradan dank etti ki az bile yemişin. sana bi tavsiyem tabağını hep ayrı tut. az da yesen çok da yesen ne yediğini bil. yediklerin yavaş yavaş azalıcak.
benm kilom da dediğim gibi fazlaydı veridm. sonra dedim artık yeter bak gayet iyiyim diye düşündüm senin de dediğin gibi ama sonra bi baktım tekrar almaya başladım sonra devam dedim diyete. bir de bnm ilk çocuk 16 aylık daha. Allah korusun şuanda bidaha hamile kalsam, aman 3-5 kilo fazlam var deyip çocuk aldırcak değilim. 2. çocuk da olsa offf ne olurum o zmn hiç veremem diyorum. ondan ben artık felsefemi buldum cnm. her zaman düzenli ve dikkatli beslenme...
bir de ben şunu farkettim kızlar. daha önceden de söylemiştim ama tekrar tekrar söylerim. sizinle buluşup, diyete başladığımdan beri kendimi daha zinde, daha canlı, daha formda hissediyorum ve etrafımdaki herkes de kilomdan ziyade bunu farketti ve daha da gençleştmn bikaç günde diyo millet valla. eşim bile sende çok değişiklik var demeye başladı :)))
afiyet olsun topişşşdemek nesfit muamelesi yapmak istedin haaaaaaaaa Allahım ya gombirik davşan seni
şu sporu yap artık hergün bi bahanen var ha,kızacam artıkınnnn
kızlar ben de dün akşam spor yapacaktım ama tam 3 saat mutfakta kalınca spora halim kalmadı
akşam yemeğinde 6-7 kaşık taze fasülye ve salata yedim
ekmek yemedim, dün öğleyin ekmeği abartmıştım çünkü
ara olarak da leblebi yedim
bide yatmadan elma yedim
sabah da aktardan aldığım öğütülmüş yulafa nesfit muamelesi yapmak istedim ama tadı çok kötüydü
3 yk yulaf, tarçın ve 1 küçük elmayı karıştırdım ama yarısını ancak yiyebildim
e doymadım tabi
işe gelirken fırından yeni çıkan simiti görünce dayanamadım, aldım, 1/4ünden biraz daha az simit yedim bide çayla
teşekkür ederim canım benim sanada afiyet olsun...Afiyet olsun cimcime...
sence nasıl...canım bilmiyorum ki 5-6 çorba kaşığı ölçüsündeydi galiba.
tabağım çok büyük değildi.
ayy çok mu olmuş yoksa
arkadaşlar herkese günaydın..
sabah kahvaltı öncesi su içtim.
kahvaltımda ;
2 dilim karışık tahıllı ekmek
1 su bardağı süt
1 haşlanmış yumurta maydonozla karıştırıp limonladım yedim.
biraz peynir
4 tane zeytin
2 lokma bal sürdüm.
oo süperrrrrrrrrrrrrr öyleyse:13::13:
ama hakkaten çok da fazlan yokkkkk,BMI 21lerde gözüküyo yanii,nerende fazlalığın varki acaba,omu batıyor gözüne yoksam
ya nası yicem ben onu yaa
pakette sabah öğle akşam 1 tk yiyn yazıyo ama ben mısır gevreği gibi yemek istemiştim
markette satılanlardan da denemedim hiç şimdiye kadar, o yüzden tadını bilmiyorum yulafın ama bu yediğim çok kötüydü
ya eve gidince zaman nasıl geçiyo anlamıyorum ki
dün 5.30 da girdim mutfağa, 8,30 da çıktım ya
bi tek bi 15 dk yemek yemek için oturdum o kadar
yemek, salata yaptım önce
hatta o arada kocişe börek yaptım
bide yemekten sonra tatlı yaptım derken çok yoruldum
dün keşfe de gidince soğukta o da yormuş sanırım beni, kaldı yine
ama inşallah bu akşam yapıcam
yemek var çünkü
önce evi toparlar, sonra sporumu yaparım
zaten bugün dizim de yok, rahatım yani :))))))))))))
sağol hakkaten tam bizlik yani
afiyet olsun şeker şey çok hoşsun ya...Kahvaltımı yazmamışım..
çok değişikmiş gibi her sabah yazıyorum ben de..
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 minik domatiz
1 çarliston
2 ceviz
1 fincan çay
cnm bnm diyet fazlalıktan değil artık. fazlalık sadece göbekte ve simitler... bnm asıl amacık kilo almamak. eski kiloma dönünce de devam edicem inş dikkat etmeye. bu kadar az yemem belki. arada hamur çamur kaçamak yaparım ama kesinlikle dikaktli bir şekilde inş. ben bi toruşuşta rahat 2 büyük paket cips yer, üstüne de tatlı niyetine 1 pket çikolatayı 3ü birarada kahve eşliğinde yerim. bir de bunları tok karnına yaparım yani. buna bir dur demem lazımdı bnm.:S
ayyy sizden kopamıyorum
vaktin yoksa haftasonları yap en azından ,yap yani çünkü kilon yok yağ yakmak isitoyrsun e sporsuz nası olacak bu iş
canım benim paylaşımın için gerçekten çok sağol...mükemmel bilgiler bunlar...tam bizlik gerçektenn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?