nugya yok ya Allahhhhhhhhhhhhhh Allahhhhhhhhhhhhhhhhhh nerde bu kızzz:44::44:
bende öğle menüme baktım şimdi
patlıcan musakka
peynirli börek
komposto
meyve varmış
offfffffffffffffffff ne yicem ben şimdi
yağlı patlıcan musakkayı 1 dlm ekmekle yerim artıkınbide ayran getirmiştim bide ayran içerimm.benim büroda yemek yeme imkanım olmadığı için evden getiremiyorummm
canım looxandranın yediklerini hem kilosuna hemde emziriyor olmasına göre değerlendirmemiz lazımmm ve diyete yeni başladığı için ilk zamanlar abur cubur yememiş olması bile ona kilo kaybettirecektir,zamanla normal yemek ölçülerini düşürerek kilo vermeye başlar
ya nası yicem ben onu yaa
pakette sabah öğle akşam 1 tk yiyn yazıyo ama ben mısır gevreği gibi yemek istemiştim
markette satılanlardan da denemedim hiç şimdiye kadar, o yüzden tadını bilmiyorum yulafın ama bu yediğim çok kötüydü
ya eve gidince zaman nasıl geçiyo anlamıyorum ki
dün 5.30 da girdim mutfağa, 8,30 da çıktım ya
bi tek bi 15 dk yemek yemek için oturdum o kadar
yemek, salata yaptım önce
hatta o arada kocişe börek yaptım
bide yemekten sonra tatlı yaptım derken çok yoruldum
dün keşfe de gidince soğukta o da yormuş sanırım beni, kaldı yine
ama inşallah bu akşam yapıcam
yemek var çünkü
önce evi toparlar, sonra sporumu yaparım
zaten bugün dizim de yok, rahatım yani :))))))))))))
canım haklısın yemek listesine bak tam kilo almak isteyenler için....ben yemek listeme bakamıyorum bizim yemeklerimiz özel şirket tarafından yapılıyor.nete vermiyorlar..gidiyoruz artık bahtımıza ne çıkarsa yiyebildiğimizi yiyiyoruz....bizimde dairede yasak ama ben bazen getiriyorum çekmecenin içinde çaktırmadan yiyiyorum ne yapalım başka çaremiz mi var..
canım ben senelerce yulaf yiyerek zayıflamaya çalışmış bir insan olarak iyi bilirim tadını yulafın.bir kere asla nesfit muamelesi yapamazsın,çok iyimser olur bu,bildiğin saman gibi bişey işte,ben yogurda karıştırıp yiyordum,sen yogurt dışında başka meyvelerde ekleyebilirsin elma ,muz,şeftali gibi,çok sağlıklı birşey,keşke sevebilsek tadını
canım aylık olarak alma imkanın yok mu peki yemekhane şefinden falan
haklısın ben istedim fakat onlarda listelerini günlük oluşturyorlamış.en azından öyle söyledi..bazen listedeki malzemeleri bulamıyorlarmıs.bir gün önceden alış verişlerini yapıp ona göre hazırlıyorlarmış.çok komik gelecek ama gerçekten urfada birşey bulmak biraz zor....herzaman bulabileceğin en güzel şeyi kebabı vede lahmacunu sebze kılasik şeyler var.farklıbirşey asla yok.yeniliklere biraz kapalı.ama yavaş yavaş aşmaya başladılar kendilerini.geçen yıla kadar urfada ananas vede enginar bulmak hayaldi şimdi bir iki yerde enginar tek satılıyor ananasta pazarlarda yerini aldı..anlayın artık...nasıl bir durumda...
Günaydın herkese,
Afiyet olsun.
Kahvaltım;
1 dilim köy ekmeği (kalınca bir dilim )
1 yumurtadan domatesli,kaşarlı omlet
1 minik salatalık
5 zeytin
Tahin-pekmez ( 3 tk kadar)
3-4 fincan yeşil çay
Ben de rüyamda kuzenlerimle geziyordum. Bir dükkana girecektik içeri bir baktım 3-4 tane tam katil tipli kapkara saçlı sakallı adamlar. Son dönemlerdeki haberler aklıma geldi ve içeri girmekten vazgeçtim koşmaya başladım. Arkadan biri beni yakalamaya çalışıyor falan tam film gibiydi gerisi.
anladım canım
o zaman işin zor hakkaten
aslında gece belirlemiyodur bunlar yapacakları yemeği
iş çıkışında yemekhanede birileri oluyosa uğrayıp sorabilirsin
belliyse söylerler sanırım, belki biraz sana çatlak bu kadın gözüyle bakarlar ama olsun, sen de doktor verdi, o yüzden sormak zorundayım falan diyip kıvırırsın
ya zaten ankaranın doğusuna geçince sanırım sebze kültürü pek yok
ben aksaraydayım burası da böyle
kereviz enginar satılmaz mesela
brokoli bile az gelir yani
geçen markette brüksel lahanası görünce şaşırdım ben de senin gibi, daha öhce görmemiştim çünkü :)))
1 adet küçük yeşil elma 500 ml su.ve şimdiye kadar 1 litre 250 ml su tüketmiş oldum...
canım beniiiiiiiiiiiiiim,nasıl da savunurmuş beni:)
Merhaba,
Nasıl hesaplıyorsun bunları? Herşeyi tartıyor musun?
Ben 2 günde hesaplamaktan sıkılırdım herhalde.
bu nasıl bir hesaptır. güzel ama şahsen okumaya üşendim. bişi de anlamadım okurken...
canım bu yediklerin kalori olarak az geldi bana
dünküler daha azdı sanırım hatta
spor da yapıyosun, kas kaybı yaşama sonra
yediklerini biraz artırmanda fayda var bence
esw ben seni almanyada yaşıyor sanıyordum. Kimdi ki almanyada yaşayan ?
Sağolasın.
Bağımlılık yaptııı...Ama kahvaltıda yeyince gün boyu canım tatlı çekmiyor.
yemek hane saat 14:00 da kapanıyor birde binanın dışında telefonda yok...erken işlerini bitirip alış verişe gidiyorlar...ama bugün gene söyleyeceğim bari günlük sabahtan versinler.en azından bizde ona göre kendimizi hazırlarız değilmi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?