cnm bnm diyet fazlalıktan değil artık. fazlalık sadece göbekte ve simitler... bnm asıl amacık kilo almamak. eski kiloma dönünce de devam edicem inş dikkat etmeye. bu kadar az yemem belki. arada hamur çamur kaçamak yaparım ama kesinlikle dikaktli bir şekilde inş. ben bi toruşuşta rahat 2 büyük paket cips yer, üstüne de tatlı niyetine 1 pket çikolatayı 3ü birarada kahve eşliğinde yerim. bir de bunları tok karnına yaparım yani. buna bir dur demem lazımdı bnm.:S
ayyy sizden kopamıyorum
Kahvaltımı yazmamışım..
çok değişikmiş gibi her sabah yazıyorum ben de..
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 minik domatiz
1 çarliston
2 ceviz
1 fincan çay
canım bilmiyorum ki 5-6 çorba kaşığı ölçüsündeydi galiba.
tabağım çok büyük değildi.
ayy çok mu olmuş yoksa
arkadaşlar herkese günaydın..
sabah kahvaltı öncesi su içtim.
kahvaltımda ;
2 dilim karışık tahıllı ekmek
1 su bardağı süt
1 haşlanmış yumurta maydonozla karıştırıp limonladım yedim.
biraz peynir
4 tane zeytin
2 lokma bal sürdüm.
günaydın topişko.kız nasıl bir laf atmaydı ,Allah aşkına açıkla,çok merak ettim:)))artık evli barklı kadınlara da mı laf atılıyo yaa,ne hallere gelmişiz.neyse anacım sen iyi tarafından bak,heralde çok genc gördü seni adam,ondan laf atmıştır belkim
aah ah ben de bayılırım ıspanaklı böreğe,dün de vardı masada ıspanaklı mı maydanozlu mu bilemedim(bak o kadar ilgilenmemişim yani),mikrodalgada yapılan bir ıslak kek vardı(biraz oğluma yedirdim ondan) meksika fasulyesi salatası(aslında sağlıklı bişi ama zaten tok gitmiştim,hiç canım istemesi),işte yiye yiye o kötü şekersiz kabak tatlısının tadına baktım,o da yetti.yalnız şu var diyetteyim dikkat ediyorum deyince hemen 'aa daha çok erken,bebeğin çok küçük,hepimizin kilosu var nolcek 'diye vazcaydırmaya çalıştılar.bizim türk kadınları niye böyle hep köstek olur yaaa
canım ben doğumdan sonra bile bu kadar kötü değildim,dogumdan 15 gün sonra 79 a düşmüştüm,önce süt olsun diye,sonra can sıkıntısından yedim de yedim,bu korkunç hallere geldim,bir de beni,m kilo yerınde de saymıyor hiç,arttıkça artıyor,bu gidişe bir dur demeliydm artık
iyi gidiyor bakalım şimdilik.
bugün yediklerime gelelim
7:30 1 yerli muz
8:30 1 haslanmış yumurta(oğlumun deyimiyle upurta)
5 yeşil zeytin
1,5 dlm çavdar ekmeği
3 kk beyaz ,kaşar peynir
2 küçük salatalık,bir tutam maydanoz
2-3 çay kasıgı pekmez
domatesin hiç tadı yok ,yiyesim gelmedi,kendime diyet için küçük çeri domateslerden almaya karar verdim.
dün akşam:
1 biber dolması - 2yk yoğurt- salata - yarım haşlanmış patates ( haşlanmış patatesi kalmasın diye yiyim dedim ama midem küçülmüş yiyemedim. yarım bile değildi yediğim kısmı.)
kuru üzüm eşliğinde çay
sabah:
uyandığımda boğaz ağrım için 1çay kaşığı balla 1su bardağı süt
kahvaltım:
Eki Görüntüle 172618
1yk yağlı tuzsuz menemen
1kk layt peynir
2dilim kepek ekmeği
meyve çayı
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği,
1 adet domates,
1 kaşık çökelek,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 adet yeşil biber,
4 adet zeytin,
750ml su
1 bardak çay,
şimdide yeşil çay içeceğim....
günaydınnnnnnnnnnnn topişleeeeeeeeeeeeeerrrrr,nassınızzzzz bakem bende iyiyim çok şükür.sabah servise yetişmeye çalışırken adamın biri arabanın içinden bana laf attıama iğrenç bir laf atmaydı tabi,şu haberlerdeki şeylerei izlemekten midir nedir adamı cani sapık bişey gibi düşünüp hızlı hızlı yürümeye başladım,ama çok korktum tabi:83::83:sabah sabah sinirim bozuk birazzz,eskiden olsa çok kafaya takmazdım ama şimdilerde bu tür insanlardan korkar oldum.Allah çoluğumuzdan çocuğumuzdan korusun inşallahhh böyle insanları
akşam okulda
1 kepekli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
200 ml ayran
2 zeytin
az domates yedimm
eve dönerken arabada kızıma tatlu yediriken,paklavanınnnn üst kısmı yani şerbetsiz kısmınından yidimmmm:26:regl olucammmmm daaaaaaaaaaa,bahanem nasısonra evde 1 kase yoooort 1 portakal ve tarçın karışımını yidimmmm,duruldum biraz
sabah kahvaltım
1 adet kepekli sandviç ekmeği(166 kalori bu ekmekler kalorisi fazla aslında dimi)
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
maydanozz
105 kilodan 60 kiloya düştüm ama şu son 5 kiloyu veremiyorum deliricem
105 kilodan 60 kiloya düştüm ama şu son 5 kiloyu veremiyorum deliricem
canım maşallah, ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu
yardım almadan mı verdin
yaşın kaç boyun kaç ?
ay çok soru sordum ama maşallahın var yani
bide sen 45 kilo vermişsin, vücudun alışmışsa belli bu düzene o yüzden kalan 5 kiloyu veremiyo olabilirsin
biraz şaşırtmayı dene bence
ben geldim ben geldimmmm :118::118: ben size dün söylemeyi unutmuşum kontrolüm vardı bugünde doktordan geliyorum gayet iyiyim ilacı bıraktırdı terapi görücemçok sevindim valla ilacı bıraktığım için fambıkkkkkk nediyon kuzum
Canımmmmmmmmmmmmm nekadar sevindim anlatamammmmmmm çok çok geçmiş olsun inşallah terapi de başarıyla devam eder;o da bir sabır işi diye biliyorum ve sabır da sen de çokşükür fazlasıyle varr inşallah atlatacaksın tatlımmmmm çok güzel gelişmeler bunlarrr
ben geldim ben geldimmmm :118::118: ben size dün söylemeyi unutmuşum kontrolüm vardı bugünde doktordan geliyorum gayet iyiyim ilacı bıraktırdı terapi görücemçok sevindim valla ilacı bıraktığım için fambıkkkkkk nediyon kuzum
neruşş hülyaa cimcime siz nasılsınız seksü kızlarrr
sağol neruşcum evet sabır işi ve tamemen bana bağlı bi durum inşallah atlatıcam yenicem panik atağı :92:
ycl cim pardon sevinç heycanından gözüm görmüyosende iyisindir inşallah canım
Ben de yediklerimi yazayım
sabah kalkınca bir bardak ılık su 1yk yaban mersini, 1 kuru kayısı,2 badem
kahvaltım
3 adet lıght üçgen peynir (1,5kk yapıyor)
1 dilim tam çavdar ekmeeee
1 dilim inncecik tavuk jambon
2 salatalık
2 minnak domates
bolll dereotu ve boll maydonozzz
kahvaltı sonrası demleme çay karışımı içtim
1. ara
1 yeşil elma
3 badem
Şimdiye kadar 1 lt su içtim akşama kadar sanırım 3lt bulurum genelde öyle oluyorr
Afiyet olsun neruşum...
heee neşeliyim neşeliiiiiii tepiniriz bacım şimdide tepiniriz o geldiğindede tapiniriz :118::118::118::118:hoşgeldin kızzzzzzzzzz valla kendi kedime didim inşallah sağlığı ile ilgili sıkıntı yoktur deyüü,ohhhhh be naşeli neşeli gelmiş bide,haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:118::118::124::124::124::118::118::124::124:hügocumda olaydı azcık tepinirdi böleeeee
çok sağol hülyacımçoksevindim nugacım büyük geçmiş olsun canım benim:92::92::92::92:
Yufffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim Nugicim ya....
Artık daha çok bizimlesin yani... hadi bakalım çok yakında terapiye de ihtiyacın kalmayacak canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?