60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynı bennnnnn yani eski bennnnnnnnngeçti o güznler şükür bir daha gelmesinn inşallahhhh sabırlı,iradeli,azimli fit fıstıklar olalım inşallahhh hepberaberrrr:13::13:

Kahvaltımı yazmamışım..
çok değişikmiş gibi her sabah yazıyorum ben de..
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 minik domatiz
1 çarliston
2 ceviz
1 fincan çay

Afiyet olsun bebeeeeemmmm

canım bilmiyorum ki 5-6 çorba kaşığı ölçüsündeydi galiba.

tabağım çok büyük değildi.

ayy çok mu olmuş yoksa

canım pilav yerken 2-4 yk arası yemeye çalış ve günlük ekmek hakkının toplam 4 dilim falan olduğunu düşünerek yediğin pilavı ondan düş o zaman daha güzel dengelersinnn 2 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek ediyor

Kahvaltı süperrrr ufak hatırlatmalar: yumurta haftada 2 ya da en fazla 3 gün yiyioruzz yumurta varsa peynir 1kk yumurta yoksa peynir 2 kk olabilerrrrr zeytin de hergün yiyosan 3-4 ü geçmesinnnn tatlımmm afiyet olsunnn

Afiyet olsun tatlım bence kahvaltın gayet güzellllll sen emziren bir anne olduğundan bence sadece hamurişi-tatlı ve yağlı yiyecekleri kessen bile çok farkedecek verimli beslenmen gerekiyor sanırım süt için ki sen o konuda zaten bilinçlisindir kahvaltıda dereotu da yiyebilirsin o da hem tok tutar hem de süt yapıyor diye biliyorum yani bence süte de katkı sağlayamacak, hamur işi,tatlı,abur cubur kessen bile eminim çok farkeder bugün senin için emziren anne diyetini paylaşıcam daha önce paylaşmıştım bir arkadaş için yine paylaşayım

Bayılıyorum senin mesajlarınaaaaa fotolar süperr afiyet olsun daaaaaaaaaaaa kahvaltıda yeşillik yemen lazımmmm olmadı bir kivi falan yani değişik bişeyler ya da 2 kuru kayısı falan gibi renklendir bebeeem accukkkkk

1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği,
1 adet domates,
1 kaşık çökelek,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 adet yeşil biber,
4 adet zeytin,
750ml su
1 bardak çay,

şimdide yeşil çay içeceğim....

Afiyet olsun cicimmmmmmmm

Oyyyyyyyyyyyyyyyyyy sapıklar dadanmış kuzumaaa ahh ahhh yumrutlardım ben onlarıııııı orda olsaydımmmgerizekaaaaaaaaaaaalııııılaaarrrr oysa ki fambığımııı sadece ben yiyebülürmmmm ahanda bölee:125::125:

105 kilodan 60 kiloya düştüm ama şu son 5 kiloyu veremiyorum deliricem

canım maşallah, ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu
yardım almadan mı verdin
yaşın kaç boyun kaç ?
ay çok soru sordum ama maşallahın var yani
bide sen 45 kilo vermişsin, vücudun alışmışsa belli bu düzene o yüzden kalan 5 kiloyu veremiyo olabilirsin
biraz şaşırtmayı dene bence

ben geldim ben geldimmmm :118::118: ben size dün söylemeyi unutmuşum kontrolüm vardı bugünde doktordan geliyorum gayet iyiyim ilacı bıraktırdı terapi görücem çok sevindim valla ilacı bıraktığım için fambıkkkkkk nediyon kuzum

sasirtmayi dene demekle ne istedin cnm banada sole bende sasirtiyimmmmm buaralar bence kaldim boleee

Canımmmmmmmmmmmmm nekadar sevindim anlatamammmmmmm çok çok geçmiş olsun inşallah terapi de başarıyla devam eder;o da bir sabır işi diye biliyorum ve sabır da sen de çokşükür fazlasıyle varr inşallah atlatacaksın tatlımmmmm çok güzel gelişmeler bunlarrr

sağol neruşcum evet sabır işi ve tamemen bana bağlı bi durum inşallah atlatıcam yenicem panik atağı :92:

hoşgeldin kızzzzzzzzzz valla kendi kedime didim inşallah sağlığı ile ilgili sıkıntı yoktur deyüü,ohhhhh be naşeli neşeli gelmiş bide,haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:118::118::124::124::124::118::118::124::124:hügocumda olaydı azcık tepinirdi böleeeee

Ben de yediklerimi yazayım

sabah kalkınca bir bardak ılık su 1yk yaban mersini, 1 kuru kayısı,2 badem

kahvaltım

3 adet lıght üçgen peynir (1,5kk yapıyor)

1 dilim tam çavdar ekmeeee

1 dilim inncecik tavuk jambon

2 salatalık

2 minnak domates

bolll dereotu ve boll maydonozzz

kahvaltı sonrası demleme çay karışımı içtim

1. ara

1 yeşil elma

3 badem

Şimdiye kadar 1 lt su içtim akşama kadar sanırım 3lt bulurum genelde öyle oluyorr

ycl cim pardon sevinç heycanından gözüm görmüyo sende iyisindir inşallah canım

Yufffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim Nugicim ya....
Artık daha çok bizimlesin yani... hadi bakalım çok yakında terapiye de ihtiyacın kalmayacak canım..

Afiyet olsun neruşum...

Afiyet olsun neruşum...

selam güzel bayanlar tuz seker çikolata ekmek kestim 2 gündür aksamları 100 mekik bol su sabahları limon baska ne yapabilirim öglen meyva aksama ne yicem ama ? önerileriniz. bekliyorum

62 kiloyum hedef 55 basarırmıyım...

heee neşeliyim neşeliiiiiii tepiniriz bacım şimdide tepiniriz o geldiğindede tapiniriz :118::118::118::118:
çoksevindim nugacım büyük geçmiş olsun canım benim:92::92::92::92:
çok sağol hülyacım

Yufffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim Nugicim ya....
Artık daha çok bizimlesin yani... hadi bakalım çok yakında terapiye de ihtiyacın kalmayacak canım..

sağol ycl cim evet uykum gelmiyecek artıkım ilaçtandaha fazla sizinleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…