60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar öğle yemeğim ;

1 kase çorba
bu sefer sadece 3 çorba kaşığı sebzeli bulgur pilavı
1 bardak da ayran içtim.
ekmek yok

şu saate kadar 1,5 lt suyumu içtim
1 elma yedim.

öpüyorum hepinizi ..

Hımmmmmmmmmmmmmmmm aslında güzel deeee eksik bunun yanında bir büyük salata ya da 5-6yk sebze yemeği olmalıydı bak ben tasarladığım öğle yemeğini yazayım

3yk bulgur pilavı

6yk kabak yemeği

1 kase yoort

1pt lahana salatası

neruşşşşşşşşşşşşşşşşşş ikimiz kalmışzı guyzzzz,gel romantik anlar yaşayalım acık senle kimsecikler yokkennnnnn:127::127::127::132::132::132::132:

bende yemeğimi yedimmmm
iğrenç bir menüydüüü,hiç ama hiççççççççççççç doymadımm

2 dlm kepek ekemği
2,5 yk patlıcan musakka(yağsız kısımlarını yemeye çalışmtım ama yinede acayip yağlıydı)
200 ml ayran içtimm

akşam salata yiyerek denlemeye çalışımmm
bugunkü ekmek hakkımda fala mı kaçtı ne
sabahda 1 kepekli sandviç ekmeği yemiştim

neruşşşşşşşşşşşşşşşşşş ikimiz kalmışzı guyzzzz,gel romantik anlar yaşayalım acık senle kimsecikler yokkennnnnn:127::127::127::132::132::132::132:

Cınımmmmmmmmmmm fambığımmmm ne zamandır başbaşa kalamıyodukkk azcık yiyimmmmmm ben de :125::125::125: biraz da ormantikkkkk oliiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :127::127:132::132:48: azcık da salııyımmmmm:92::92::92::92: yumrutsuz olmaaaaaazzzz

Ben de yemeğimi yedim yarım saat de yürüdüm geldim..
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 pt salata

Hımm evet yani az ve pek sağlıklı değil ama napıcaksın şartlarrr yani ekmek de yemesen iyice aç kalırsın bugün böyle olsun artık fambığım akşam evet boll salata ohhh ben de bugün öğlen lahana salatası yapıcammm sen yapıyodun hep aklımdaydı bugün öğlen şööle bulgurlu yoortlu kırmızı biberli bi lahana salatası yapayım (seninki tam olarak böyle değildi ama ben biraz kişiselleştirdim ) kabak yemeğim de var ama azcık da ondan yerimmm pilav hakkımla yoort hakkımı da salataya eklerimm sen de akşam yap ye canım benim güzelll bir salata

4 kaşık etli bezelye (üç tane nohut kadar et vardı)
1 y.k piriç pilavı,
1 kepçe cacık,
1,5 dilim de kepek ekmek,
elma vardı aldım ara öğünde yerim artık.

aslında ekmek yemedim önce baktım yemeğimi yedim bitti ama ben doymadım ozamanda mecburen ekmek yedim...hatamı ettim bilemedim şimdi.:44:çokmu olmuş arkadaşlar...

bende yemeğimi yedim geldim
biber ve patlıcan kızartması vardı ondan bırazcık yedım(ama yagı kagıt havluyla alınmıstı)
dometes slatalık bıraz peynır ve 4 zeytın yedım 1 bardak cay ıctım

öğle arası kayınvalıdeme gıdıyorum kızıma o bakıyor onlar bu vakıtte kahvaltı yaptıkları ıcın kendım ıcın menu hazırlayamıyorum bırde 1 saat ancak kızımla ılgılenmem yetıyor o yuzden ogle yemeklerım genelde kahvaltı gıbı oluyor

Son düzenleme:

evet planlar gayet güzelllllevde olanların en büyük şansıda işte bu süprizlere açık olmamakhem yağ oranı ayarlanmış yiyecekleride yiyebiliyorsunuz bu nedenle kilo verme daha dengeli oluyorrr
bizde ne çıkarsa bahtımıza,hele bu cuma menüde barbunya pilaki,mantı ve kazandibi varmışşşşşididen ben ne yicem diye düşünmeye başladım bile
lahana salatası süper oluyo valla,keşke daha önce keşfetmiş olsaydım,wc konusundada süper bişey

2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 pt salata
ah be canım benim açıkmıyormusun bunları yedikten sonra çok az menülerin ya...

canım benim afiyet olsun..üzüldüm sana doydun mu bari...
afiyet olsun canım...
ohhhhhhhhhh çok sevindim canım benim.artık uykular bitti yani.yaşasın.inşallah tez vakitte terapilerinde biter sapa sağlam bizimle devam edersin...gerçekten çok güzel bir haber...

Son düzenleme:
afiyet olsun neruşuuummmmm
canım afiyet olsun ama ben az buldum menünü
afiyet olsun fambımm yoo çok değil canım bende sanah öğlen 2 şer dilim yiyorum akşam yemiyorum ekmek sende akşamı yeme başka bişeyle geçirtir
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 pt salata

ycl menün niye böyle olsu senin :44: az hem bu menü
bezelyeyi 6 kaşık yapabilirdin cimcimecim afiyet olsun

afiyet olsun canımda inşallah akşama kadar acıkmazsın

canım ya bana lahana salatanızın tarifini verebilirmisinz ben daha farklı yapyorumda.sizinki daha güzele benziyor...

öğle yemeğim
1 kepçe ezo gelin çorbası
2 tane kadın budu köfte
salata
1 dilim kepekli 1 dilim normal ekmek
kadayıf tatlısıda vardı emme ben herzamanki gibi yimedimmmmmmmm:92:

sağol cimcimecim evet uykular bitiyor artık inşallah hepsinin üstesinden gelicem canım çok sağol

pilavla birlikte 2 dlm ekmek yemiş olmuşsun sabah ne kadar yemiştin,günlük hakkına göre ayarlama yap canım,bana fazla gelmedi agyet normal,akşama saldırmamak için öğleni sabah kadar olmasada kuvvetli yapamaya çalışırım

öğle yemeğim
2 tane kadın budu köfte
salata

afiyet olsun topişşşşşşşşşşşşşşşşştoplamda 2 dlm ekmek yemişsin.ayrıca ezogelinde ve kadınbudundada pirinç vardı dimiii,3 dlm desek mi toplamdaaa.hakkın bitmiş bulunuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dikkattttttttttttttttttt alarmııııııı çaldım sana

öğle yemeğim
2 tane kadın budu köfte
salata
afiyet bal şeker olsun....

ah canım valla utandım aslında biraz fazla alayım diyecektim ama sırada arkamda hocalarım vardı çekindim.yani tabağımdakiler bu kadardı zaten...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…