60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ya bana lahana salatanızın tarifini verebilirmisinz ben daha farklı yapyorumda.sizinki daha güzele benziyor...

cimicimimmmmmm ,ben normal aysberg salatası gibi yapıyorummmmmmmmm,ama çok ince kesiyorummmm,taze kımızı biberrrr,domates,maydanoz,limon,narekşisi ve az zeytinyağı koyuyorum gayet doyurucu oluyo canım,tavsiye ediyorum.wc sorununda varsa birebir:13:

hı evet öyle oldu ama ben zaten akşamları ekmek olayını bitirdimya.ben zaten tatlıyı bitirdim akşamları ekmek olayını bitirdim az yiyom emme zor veriyom olsun sabırlıyım gidiyo nasıl olsa ölede olsa bölede olsa.doktor bide bana yürüyüş tavsiye etti ama büyük bir ihtimal dışarda yürüyüş yani oksijen alıp vermem için ama nasıl yaparım bilmiyorum artık.neyyyyysssssseeeee

ekmek sabah bir dilim yemiştim..akşamada karnıbahar yemeyi düşünüyorum yoğutlu yersem ekmek yemiyorum zaten.ama doymazsam belki 1 dilim yerim...

Son düzenleme:

oooooooooooo çok süper olur gerçekten teşekkür ederim.....

kızlar bugun kantarın topuzu kaçtı

sabah kahvaltıda bir simit, 1 haşlanmış yumurta, 2 siyah zeytin, biraz da lor peyniri yedim..

Öğlen küçük bir zeytinyaglı dolma, 5-6 kaşık mantar corbası, salata, 2 yk kadar yogurt, az biraz da sebzeli türlü yedim... bu çok oldu işte

ama size süper nefis bi patates kızartması(!) tarifi vericem, belki daha önce yazan/yapan olmuştur ama...

patatesleri soyup, halka halka yarım cm eninde doğrayın. bunları tuzlu suya atın ve buzdolabında 1-2 gün bekletin... (soğuk suda bekleyince içine yağ çekmiyor hiç)

sonra suyu süzüp küçük bir kahve fincanının yarısında yağ-su karışımı yapın. ufacık fincanın yarısının yarısı kadar yag kullanmış oluyorsunuz yani... bu karışımı süzdüğünüz patateslerin beklediği kaseye dökün ve güzelce her patatese değmesini sağlayın. bu arada fırını 230 dereceye kadar ısıtın... patatesleri yaglı kagıt serdiginiz fırın tepsisine tek sıra kadar dizip pişirin.. pişme süresi uzun sürüyor ama ne kadar yagsız ve ne kadar lezzetli oldugunu tahmin edemezsiniz :) afiyet...

niye sen antalyada değilmisin,havalar iyidir orda çık yürü işte ne güzel

Afiyet olsun canım benimmmm bence gayet güzel sen doydun ben de rahatladım yani hergün minnak minnak öğünler 2-3yk çorbalarrr valla ben aç kalıyodum yanii

öğle yemeğim
1 kepçe ezo gelin çorbası
2 tane kadın budu köfte
salata
1 dilim kepekli 1 dilim normal ekmek
kadayıf tatlısıda vardı emme ben herzamanki gibi yimedimmmmmmmm:92:

Afiyet olsun guzummmmmmm süpersinnnnnn birazz karbonhidratlı olmuş ama akşam yemiyosun karbonhidrat zaten

sağoll nugiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

delüüüüüüüüüüüüüüüü

ayyyyyyy canım benim ya çok hoşsun.2-3 kaşık yerken bile daha iyi doyuyordum bugün doymayınca ekmek yedim mecburen...ama şimdide doydum artık...sağol düşündüğün iiçin

ahhhhh bittim ya şimdi arkadaş geldi kocaman bir dilim baklava uzattı bende teşekkür ederim ama almasam dedim.neden dedi taze bak çok lezzetli vede bol fıstıklı dedi...iyice bitirdi ya beni....bende diyetteyim diyince ozaman saygı duyarım.hadi bay dedi gitti..arkasından öylece baktım...

Son düzenleme:
ah be canım benim açıkmıyormusun bunları yedikten sonra çok az menülerin ya...

ycl menün niye böyle olsu senin :44: az hem bu menü

Ya kızlar bu benim diyetisyenin verdiği menü...
Acıkmıyorum gün içinde..
akşam yediklerim pek doyurmuyor ama onu da yeşil çayla doldurup midemi hallediyorum..
Cuma günü kontrolüm var. ve regl olacağım için şimdiden şiştim. kilo vermezsen azaltırız demişti..
Şimdi bu liste azalınca ne yapacağım asıl onu düşünmek lazım..

oooo yemekler yenmiş, herkeşler toplaşmış yine

afiyet olsun kızlar

ben de öğleyin kahvaltı yaptım, aslında fotosunu da çektiydim tabağımın ama pcde bluetooth yok malesef, ekleyemicem o yüzden

öğleyin
2 dilim denge ekmek
1 domates
1salatalık
1kk beyaz peynir
1 yeşil biberli 1 yumurtadan omlet
3 çk bal
3 bardak çay

öncesinde de 1 tk yulafı 2 tk sütle ıslattım, zorla onu yedim bide, ay ne ka kötü bişe o yaa

sonrasında da tam 1 kk kedi dili pasta yedim, kocişim almadı ben kendim yaptım
ama gerçekten 1 kk yani

delüüüüüüüüüü

afiyet olsun bide tabi ki...

delüüüüüüüüüü

afiyet olsun bide tabi ki...

sağol bebeeem

senin yediklerin zaten az, kilo veremzsen bide azaltırsa hakkaten nası doycan sen?
walla işin zor canım ya
belki ekmeğini artırır, kaç dilimdi senin günlük hakkın?

niye sen antalyada değilmisin,havalar iyidir orda çık yürü işte ne güzel

antalyadayımda evdeki koşu bandına bile binmiyodumkipanik ataktan kalp ritmim hızlanır diye neyse annemin karşı komşusu var o sever yürüyüşleri onunla yapayım bari yürüyüşü

tekrar mrb kızlar...
arada bişi yiyemedim. öğlen yemeğimi de 2 gibi yedim.
3yk bulgur pilavı
6-7yk taze fasulye
yarım dilim kepek ekmeği

şuanda da türk kahvesi içiyorum.

afiyet olsun topişşşşşşkız delüüüüüüüüüüüüüüüüüü kes artkın su espürüleriiiiiii,bahar temizliği sona erdi nasılsa
yoğutla ye yulafı bence,sütle neye benzer o

tekrar mrb kızlar...
arada bişi yiyemedim. öğlen yemeğimi de 2 gibi yedim.
3yk bulgur pilavı
6-7yk taze fasulye
yarım dilim kepek ekmeği

şuanda da türk kahvesi içiyorum.

afiyet olsun canım
keşke biraz da yooort yeseydin

3 dilim denge işte o kadar...

nasıl yani, günlük 3 dilim miydi sadece?

3 dilim denge işte o kadar...

canım kilo veriyorsun ya verdin ya işte,Allah allahh,gayet iyi gidiyorun,aç da kalmıyorsan gün içinde problem yok demektir.gitcek yağlar gitcekkkkkkkkkkkkkkk kışkııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…