canım ya bana lahana salatanızın tarifini verebilirmisinz ben daha farklı yapyorumda.sizinki daha güzele benziyor...
afiyet olsun topişşşşşşşşşşşşşşşşştoplamda 2 dlm ekmek yemişsin.ayrıca ezogelinde ve kadınbudundada pirinç vardı dimiii,3 dlm desek mi toplamdaaa.hakkın bitmiş bulunuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dikkattttttttttttttttttt alarmııııııı çaldım sana
pilavla birlikte 2 dlm ekmek yemiş olmuşsun sabah ne kadar yemiştin,günlük hakkına göre ayarlama yap canım,bana fazla gelmedi agyet normal,akşama saldırmamak için öğleni sabah kadar olmasada kuvvetli yapamaya çalışırım
cimicimimmmmmm ,ben normal aysberg salatası gibi yapıyorummmmmmmmm,ama çok ince kesiyorummmm,taze kımızı biberrrr,domates,maydanoz,limon,narekşisi ve az zeytinyağı koyuyorum gayet doyurucu oluyo canım,tavsiye ediyorum.wc sorununda varsa birebir:13:
hı evet öyle oldu ama ben zaten akşamları ekmek olayını bitirdimya.ben zaten tatlıyı bitirdim akşamları ekmek olayını bitirdim az yiyom emme zor veriyom olsun sabırlıyım gidiyo nasıl olsa ölede olsa bölede olsa.doktor bide bana yürüyüş tavsiye etti ama büyük bir ihtimal dışarda yürüyüş yani oksijen alıp vermem için ama nasıl yaparım bilmiyorum artık.neyyyyysssssseeeee
4 kaşık etli bezelye (üç tane nohut kadar et vardı)
1 y.k piriç pilavı,
1 kepçe cacık,
1,5 dilim de kepek ekmek,
elma vardı aldım ara öğünde yerim artık.
aslında ekmek yemedim önce baktım yemeğimi yedim bitti ama ben doymadım ozamanda mecburen ekmek yedim...hatamı ettim bilemedim şimdi.:44:çokmu olmuş arkadaşlar...
öğle yemeğim
1 kepçe ezo gelin çorbası
2 tane kadın budu köfte
salata
1 dilim kepekli 1 dilim normal ekmek
kadayıf tatlısıda vardı emme ben herzamanki gibi yimedimmmmmmmm:92:
afiyet olsun neruşuuummmmm
canım afiyet olsun ama ben az buldum menünü
afiyet olsun fambımm yoo çok değil canım bende sanah öğlen 2 şer dilim yiyorum akşam yemiyorum ekmek sende akşamı yeme başka bişeyle geçirtir
ycl menün niye böyle olsu senin :44: az hem bu menü
bezelyeyi 6 kaşık yapabilirdin cimcimecim afiyet olsun
afiyet olsun canımda inşallah akşama kadar acıkmazsın
afiyet olsun topişşşşşşşşşşşşşşşşştoplamda 2 dlm ekmek yemişsin.ayrıca ezogelinde ve kadınbudundada pirinç vardı dimiii,3 dlm desek mi toplamdaaa.hakkın bitmiş bulunuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dikkattttttttttttttttttt alarmııııııı çaldım sana
ayyyyyyy canım benim ya çok hoşsun.2-3 kaşık yerken bile daha iyi doyuyordum bugün doymayınca ekmek yedim mecburen...ama şimdide doydum artık...sağol düşündüğün iiçinAfiyet olsun canım benimmmmbence gayet güzel sen doydun ben de rahatladım yani hergün minnak minnak öğünler 2-3yk çorbalarrr valla ben aç kalıyodum yanii
Afiyet olsun guzummmmmmm süpersinnnnnnbirazz karbonhidratlı olmuş ama akşam yemiyosun karbonhidrat zaten
sağoll nugiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
delüüüüüüüüüüüüüüüü
ah be canım benim açıkmıyormusun bunları yedikten sonra çok az menülerin ya...
ycl menün niye böyle olsu senin :44: az hem bu menü
oooo yemekler yenmiş, herkeşler toplaşmış yine
afiyet olsun kızlar
ben de öğleyin kahvaltı yaptım, aslında fotosunu da çektiydim tabağımın ama pcde bluetooth yok malesef, ekleyemicem o yüzden
öğleyin
2 dilim denge ekmek
1 domates
1salatalık
1kk beyaz peynir
1 yeşil biberli 1 yumurtadan omlet
3 çk bal
3 bardak çay
öncesinde de 1 tk yulafı 2 tk sütle ıslattım, zorla onu yedim bide, ay ne ka kötü bişe o yaa
sonrasında da tam 1 kk kedi dili pasta yedim, kocişim almadı ben kendim yaptım
ama gerçekten 1 kk yani
delüüüüüüüüüü
afiyet olsun bide tabi ki...
niye sen antalyada değilmisin,havalar iyidir orda çık yürü işte ne güzel
sağol bebeeem
senin yediklerin zaten az, kilo veremzsen bide azaltırsa hakkaten nası doycan sen?
walla işin zor canım ya
belki ekmeğini artırır, kaç dilimdi senin günlük hakkın?
oooo yemekler yenmiş, herkeşler toplaşmış yine
afiyet olsun kızlar
ben de öğleyin kahvaltı yaptım, aslında fotosunu da çektiydim tabağımın ama pcde bluetooth yok malesef, ekleyemicem o yüzden
öğleyin
2 dilim denge ekmek
1 domates
1salatalık
1kk beyaz peynir
1 yeşil biberli 1 yumurtadan omlet
3 çk bal
3 bardak çay
öncesinde de 1 tk yulafı 2 tk sütle ıslattım, zorla onu yedim bide, ay ne ka kötü bişe o yaa
sonrasında da tam 1 kk kedi dili pasta yedim, kocişim almadı ben kendim yaptım
ama gerçekten 1 kk yani
tekrar mrb kızlar...
arada bişi yiyemedim. öğlen yemeğimi de 2 gibi yedim.
3yk bulgur pilavı
6-7yk taze fasulye
yarım dilim kepek ekmeği
şuanda da türk kahvesi içiyorum.
3 dilim denge işte o kadar...
3 dilim denge işte o kadar...
afiyet olsun canım
keşke biraz da yooort yeseydin
nasıl yani, günlük 3 dilim miydi sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?