afiyet olsun topişşşşşşkız delüüüüüüüüüüüüüüüüüü kes artkın su espürüleriiiiiii,bahar temizliği sona erdi nasılsa
yoğutla ye yulafı bence,sütle neye benzer o
afiyet olsun canım bal yemişsin zaten keşke kedidilini yemeseydinoooo yemekler yenmiş, herkeşler toplaşmış yine
afiyet olsun kızlar
ben de öğleyin kahvaltı yaptım, aslında fotosunu da çektiydim tabağımın ama pcde bluetooth yok malesef, ekleyemicem o yüzden
öğleyin
2 dilim denge ekmek
1 domates
1salatalık
1kk beyaz peynir
1 yeşil biberli 1 yumurtadan omlet
3 çk bal
3 bardak çay
öncesinde de 1 tk yulafı 2 tk sütle ıslattım, zorla onu yedim bide, ay ne ka kötü bişe o yaa
sonrasında da tam 1 kk kedi dili pasta yedim, kocişim almadı ben kendim yaptım
ama gerçekten 1 kk yani
tekrar mrb kızlar...
arada bişi yiyemedim. öğlen yemeğimi de 2 gibi yedim.
3yk bulgur pilavı
6-7yk taze fasulye
yarım dilim kepek ekmeği
şuanda da türk kahvesi içiyorum.
zaten yoğurtla süper gidecek bir menü ahzırladım. oğluma da ayran yaparım diye hayal kurdum. dolabı bi açtımyoğurt kalmamışş.
afiyet olsun canım bal yemişsin zaten keşke kedidilini yemeseydin
yoğurt yada salata da olabilerdi yanında afiyet olsun
afiyet olsun canım bal yemişsin zaten keşke kedidilini yemeseydin
yoğurt yada salata da olabilerdi yanında afiyet olsun
bal yediği için kedi dilini yidi zaten,tatlı yedikçe yiyesi geliyor çünkü insanın
yoğurt resmi ekleyince ne olacaktı onu anlayamadımAllhım ya nispet yapar gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasıl yani, günlük 3 dilim miydi sadece?
canım kilo veriyorsun ya verdin ya işte,Allah allahh,gayet iyi gidiyorun,aç da kalmıyorsan gün içinde problem yok demektir.gitcek yağlar gitcekkkkkkkkkkkkkkk kışkııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:13::13::13:
arkadaşlar mrb..ben de zayıflamak istiyorum..beni evden motive edecek birilerine ihtiyacım var..bugün diyette 3.günüm ama her gün bir paket bisküvi bitiriyor..dolabın kapağını açtıkça bişeyler tıkınıyor, çocukları doyururken üç beş kaşık da ben atıyorum ağzıma..sadece ekmek yemeyi günde 1,5 tan 3 ince dilime düşürdüm ona seviniyorum..başka bir katkı yok..
nefsimi durduramıyorum..
öncelikle kendimi tanıştırayım..5 yıl önce 55-56 kilo arasında fit bir bayanken evlendim..bu rakamlar 54-58 arasında oynadı ve ben 58 iken oğluma..bir yıl sonra henüz doğum kilolarımı veremeden 63 iken kızıma hamile kaldım..doğum sonrası 69-70 arasında gidip geldim..doğum yapalı 1 yıl oldu bazen 66 bazen 67 kiloyum....bir türlü 65 i göremedim, kilo veremiyorum.homini gırtlak yemekten çenem ağrıyor bazen..ama çocukların hareketli olması ve evde pek oturmaya fırsat bulamamam nedeniyle en azından kilo almıyorum..buna seviniyorumm..
hiç bir kıyafetim olmuyor..sırtımda kambur gibi duran et kıvrımlarından rahatsız oluyorum..hiç rahat değilim..
yardım lütfen..tüm önerilerinize açığım..yeter ki bir zamanlar olmaktan rahatsızlık duyduğum 58 kilo olayım..
evet sadece 3 dilim.. Dilimleri çok küçük ya denge ekmeğin karnım doysa da gözüm doymuyor bazen..
Özellikle de sabahları..
Verdim de canım regl olacağım bugün yarın..
doğal olarak şiştim.. tartılmadım bu sabah ama muhtemelen 2 kilo farkeder..
e zaten 2 kilo verdim..
arkadaşlar mrb..ben de zayıflamak istiyorum..beni evden motive edecek birilerine ihtiyacım var..bugün diyette 3.günüm ama her gün bir paket bisküvi bitiriyor..dolabın kapağını açtıkça bişeyler tıkınıyor, çocukları doyururken üç beş kaşık da ben atıyorum ağzıma..sadece ekmek yemeyi günde 1,5 tan 3 ince dilime düşürdüm ona seviniyorum..başka bir katkı yok..
nefsimi durduramıyorum..
öncelikle kendimi tanıştırayım..5 yıl önce 55-56 kilo arasında fit bir bayanken evlendim..bu rakamlar 54-58 arasında oynadı ve ben 58 iken oğluma..bir yıl sonra henüz doğum kilolarımı veremeden 63 iken kızıma hamile kaldım..doğum sonrası 69-70 arasında gidip geldim..doğum yapalı 1 yıl oldu bazen 66 bazen 67 kiloyum....bir türlü 65 i göremedim, kilo veremiyorum.homini gırtlak yemekten çenem ağrıyor bazen..ama çocukların hareketli olması ve evde pek oturmaya fırsat bulamamam nedeniyle en azından kilo almıyorum..buna seviniyorumm..
hiç bir kıyafetim olmuyor..sırtımda kambur gibi duran et kıvrımlarından rahatsız oluyorum..hiç rahat değilim..
yardım lütfen..tüm önerilerinize açığım..yeter ki bir zamanlar olmaktan rahatsızlık duyduğum 58 kilo olayım..
ayyyyyyy canım benim ya çok hoşsun.2-3 kaşık yerken bile daha iyi doyuyordum bugün doymayınca ekmek yedim mecburen...ama şimdide doydum artık...sağol düşündüğün iiçin
ahhhhh bittim ya şimdi arkadaş geldi kocaman bir dilim baklava uzattı bende teşekkür ederim ama almasam dedim.neden dedi taze bak çok lezzetli vede bol fıstıklı dedi...iyice bitirdi ya beni....bende diyetteyim diyince ozaman saygı duyarım.hadi bay dedi gitti..arkasından öylece baktım...
tekrar mrb kızlar...
arada bişi yiyemedim. öğlen yemeğimi de 2 gibi yedim.
3yk bulgur pilavı
6-7yk taze fasulye
yarım dilim kepek ekmeği
şuanda da türk kahvesi içiyorum.
canım öncelikle hoşgeldin ve çocuklarını Allah bağışlasın
bence senin en büyük yanlışın diyette yapılan en büyük yanlışylardan biri olan ekmeği kesmen
ekmeği çok az yediğin için çabuk acıkıp başka şeyler yemeye başlıyosun
bence günde 4-5 dilim ekmek yemelisin
kahvaltıyı atlamamalısın
evde hareketli olman güzel fakat bu tarz hareketler spor olarak kabul edilmiyor malesef, o yüzden vaktin oldukça spor yapmalısın
ara öğünlerini mutlaka ama mutlaka yapmalısın
o zaman açlık hissetmezsin ve yine abur cuburdan uzak durursun
muhtemelen 2 doğum nedeniyle göbek vardır, o yüzden tatlıdan ve şekerder enazından ilk başlarda uzak durmalısın, 15 günde farkı kendin görürsün zaten
bol su içmelisin
açlık hissettiğinde yeşil çayı tavsiye ederim
yaban mersini, leblebi gibi kuruyemişlerden yiyebilirsin
bide canın tatlı falan çektiğinde bi bardak sütlü türk kahvesi içersen çok faydasını görürsün
ayrıca günde toplamda 2 bardak süt veya yoğurt almayı ihmal etmemelisin
et sebze bakliyat hepsinden tüketmelisin
salatalarına 1 tatlı kaşığı da olsa yağ koymalısın çünkü A, D, E, K vitaminleri sadece yağda çözünürler
şimdilik aklıma gelenler bunlar
sen yediklerini yaz buraya, aldığın yorumlarla da şekillendirirsin yediklerini
kusura bakma canım biraz yapmalısın, etmelisin tarzı oldu ama aklıma gelenleri bi an önce yazayım diye bu şekilde yazdım
hoşgeldin ridaburda mutlaka verirsin merak etme az ve sık yiyerek yani 3 ana 3 ara öğün yaparak zayıflıyoruz bizim menülerimizi takip et canım ve arada yararlı bilgiler veren arkadaşlarımız oluyor.soracağın soru olursa cevaplarız canım çekinmeden sorabilirsin ama sana şunu söyliyeyim ilk başta sabırlı olmasını öğrenmen lazım canım sabrettikten sonra er yada geç zayıflanıyor
Çok akıllılar maşallah nasıl da anlatmışlar bıcır bıcırrrrr
Ben de yazayım bişeyler eeeeeeeeeee aynen katılıyorummmmm
Çok akıllılar maşallah nasıl da anlatmışlar bıcır bıcırrrrr
Ben de yazayım bişeyler eeeeeeeeeee aynen katılıyorummmmm
destek istiyom diyen 5 dk durmadan gidiyo ben analamdım gitti,azcık istikrar gösterenlere yazıyom ben artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?