60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

destek istiyom diyen 5 dk durmadan gidiyo ben analamdım gitti,azcık istikrar gösterenlere yazıyom ben artıkın

sınav yapıyosun yaniiiii kim geçerse önerileri hakediyoooo biraz da işkence yap aşağıla dalga geççç bakalım gene de azimle kalacak mıııı

wallahi ya, o ka da yazdım yane
du ben onu kopyalayım da hak edene yazayım bundan sonra

test soruları hazırlayalım bence fgs(foruma giriş sınavı) öyle şifre ifre de yok yani hakeden kazanıyooo

herkes kendine uyanı üzerine alınsınnnn o zaman

loxandra toparlağı nerde acabaneler yedi acep öğle yemeğinde aralarda,ortalardan yok olduğuna göre bir kaçamak peşindedir kesinnnn

allah kuru iftiradan saklasın demişler.ne kaçamağı kızım ya.arkadaşla anlamall e gittik,köfte salata yedim ayran ile.fön çektirdim.ufak tefek bişeyler aldım geldim.dışardaydım.kaçamak neyşm de yapmadım ayrıca

devamsızlıktan da bırakabiliriz kız
3 gün devam edene yazarız falan :)))))))))

yani ben yazdım herbişeyi
uymayan okumasın canım uymayan kısmını

Canım valla 2. kullanıcı adından dolayı yine ban yemiş ve sanırım süresiz cezayani şuan hiçbir kullanıcı adıyla giremiyo, yani dediğine göre zaten o sırada tek kullanıcı adı varmış ama nasıl olmuş ben de tam anlayamadım ama süresiz ceza vermişler ve şuan hiç giremiyo. epey mesaj falana tmış admine ama bilmiyorum yani o da ne yapacağını anlamamış.Zaten tüm kullanıcıları kapamışlar o da tek bir tane alıp temiz bir sayfa açıp başlıycaktı ama onu da banlamışlar yani ne yapması gerektiğini de bilmediği için girmiyo artık biz de msnden konuşuyoruz neyse kiii hatta kimse beni sormadı diyodu o da bugün de doğum günü ayrıca ben de buradan kutluyum baaariii amoreciiiiiiiiiim nice yıllara tatlım herşey gönlünce olsunnnnnn

hoşgeldin eebrulicim tebrik ederim canım seni :92:afiyet olsun
teşekkür ederim hoşbuldum canım

canım benim öncelikle afiyet olsun....süper süper süper verdiğin kilo için tebrikler....:92::92::92::92:

teşekkür ederim canım

Hoşgeldin , afiyet olsun ve de
kocaman tebriklerrrr...

sağol hayatım

hoşgeldin canim.seninkide birşeymi ben 7,5 kilo aldım dogumdan sonra.diyete başlamasam daha da alırdım yani.gel katıl bize,hergün yediklerini yaz,bu kızlara nasıl hesap vercem diye mecbur kendini frenliyosun

allah allah
gizli saklı bişi yapmadı ki
zaten yazdıydı buraya, 2.nikimin iptalini istedim falan diye
çok ilginç ya
neyse inşallah bi an önce döner aramızaa

amoreciiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm fıstıkımmmmmmmm doğum günün kutlu olsun canımmm
nice mutlu yaşlara inşallah kocişinle beraberrr

neruşcum benim adımada kutlayıver amorenin doğum gününü sana zahmet benim aklımda ama cezalı diye sormadım süresiz olduğunu bilmiyordum :26:ben gelicek diye biliyordum amoreyi

devamsızlıktan da bırakabiliriz kız
3 gün devam edene yazarız falan :)))))))))

yani ben yazdım herbişeyi
uymayan okumasın canım uymayan kısmını

bak olabilir her gün yoklama yaparız sabah yannnııııııııııııııız ben de geç geliyorum geç kağıdımı alıcam o zaman 2 dönem olsun ben öğlenci olıyım çünkü sizden de geç çıkıyorum siz de sabahçı olun geç kağıdı almam bennnn

Devamsızlık da 3 günle sınırlı üst üste 3 gün gelmeyen kalır ama haftasonu hariç o gün tatill

bu arada arkadaşlar...cuma günü tüm gün ben yoktum burada hoş olmayan şeyler yazılmış...hepinizi çok seviyorum ANCAK yapılan konuşmaları şiddetle kınıyorum..hoş değildi..o gün ben olsaydım eğer burda size engel olmaya çalışırdım..yapılanı yakıştıramadım size bunlara hiç gerek yoktu.burada herkes birbirini sevmek zorunda değil yada kimi insanların yazdıklarını beğenmeyip tasvip etmemiş olabilirsiniz..o zamanda muattap olmazsınız gülüp geçersiniz..yada okumazsınız..ama herkes birlik olup bir kişiye yüklenilmesi hiç hoşuma gitmedi..benim kişiliğime aykırı....üzüldüm şiddetle kınıyorum

Benim adıma da kutla canım ya.. Keşke burda olsaydı da hep beraber kutlasaydık...

neruşcum benim adımada kutlayıver amorenin doğum gününü sana zahmet benim aklımda ama cezalı diye sormadım süresiz olduğunu bilmiyordum :26:ben gelicek diye biliyordum amoreyi

Canım valla işte ben de tam anlayamadım yani inşallah gelebilir tekrar

Bu arada merak ettiğinizi,doğum günü mesajlarınız ilettimmmmm sizleri çoookçokk öpüyoo ve çok teşekkür ediyoooçokk özlemiş hepinizi ve beni unutmasınlarrr dediiii

aaaaaaa çok üzüldüm yaaaaa.inşallah gelebilir.iyiki doğdun amoreciğim.nice senelere...

canım, verdiğin bilgiler ve temennilerin için öncelikle teşekkür ediyorum..en büyük eksikliğim spor sanırım..çocukları alıp parka götürüyor ve orda biraz spor yapıyordum..gerçekten sıkılaştığımı hissetmiştim.kiloda bir fark yoktu ama..
dün yaprak yeşil çay aldım..iki gündür içiyorum..eşim biraz taze altın çilek getirdi ama sürekli yemediğim için bir faydasını görmedim.tekrar de sipariş vermedim,

su alışkanlığımı kaybettim.ama fırsat buldukça içiyorum.şuan midem bulanıyor..bende reflü var su içince ne yersem yiyeyim çıkarıyorum..
tahmin ettiğin gibi göbeğim var..iki sezaryenden sonra yadigar kalan..
inşallah burda paylaşırım yediklerimi..sizlere de yorum yaparım..bir faydamız olursa birbirimize ne mutlu..öpüldünüz..

tapulu malım değil kimseyi sınava çektiğimde yok,bir insanada laf 1 kere söylenir,2 kere söylenir,3 kere söylenirrr.......tahammül sınırım yukarda ama hakedene hakettiğini vermek lazımmmmm

ooooooooooooo ne kadar guzel bir duygudur umarim yas kac super olmussundur cok buyuk bir degisim ins yavas yavas onuda verip butun kilolardan kurtulursun zaten son kilolar okadar buyuyoki insanin gozunde:86:

Evet canım harika bir duyguVe benim durumumda olan bayanlara tavsiyem vakit kaybetmeden diyetisyene gitsinler obezite artık Türkiyede'de hızla yayılıyor ve bunla beraber bir sürü sağlık sorunu ortaya çıkıyor:44:Mesela iki adam atsam nefesim tıkanıyordu ve kanımdaki yağ oranı(trigliserid) yaşıma göre çok yüksek çıkmıştı buda kalp krizi riskini yükseltiyor Tabi psikolojisinide etkiyor insanın giydiğim yakışmıyordu beden bulmak'da sıkıntı yaşıyordum bulduklarımıda beğenmiyordum Aynaya bile bakmak istemiyordum tabikiTabi birde çevredeki insanlarında sanki marslıymışsın gibi sana bakmasıBunlar insanı bir süre sonra çok yıpratıyor.. ...Ve sonunda benimde canıma tak etti Diyetisyene gittim..Tabi obezite grubuna girdiğim için bir sürü sağlık kontrolünden geçtim..Sonraaaa diyetisyen_psikolog_iradem vede sevdiklerimin desteği ile bu sorunu yendim Canım bu sorunu yaşadığımda 19 yaşındaydım ama 20 yaşında diyetisyene gittim..veeeee 9 ay sonra tam 45 kilo verdim..Beni uzun süre görenler tanıyamadı çok olumlu tepkiler aldım..Şimdi hayata bakışım değişti çok daha pozitif çok daha mutluyumŞuan 23 yaşındayım 1.70 boyundayım ve 60 kiloyum
Umarım herkes istediği kiloya kavuşur :81::81::81::81:

eferimm öyleyse,büyük gelişme,tebr,kler,azcıkda spor tamamdır bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…