destek istiyom diyen 5 dk durmadan gidiyo ben analamdım gitti,azcık istikrar gösterenlere yazıyom ben artıkın
wallahi ya, o ka da yazdım yane
du ben onu kopyalayım da hak edene yazayım bundan sonra
rica ederim canım
ayrıca tebrik ederimmm:92::92:
gitsin inşallah hepsiiiii, daha da gelmesin
kız çökelek dediğin sürk mü yoksa, oysa eğer çok yağlı o bea
ben kopyaladım, yapıştıram bari
duruslv bu sana canım
canım öncelikle hoşgeldin ve bebeğini Allah bağışlasın
bence senin en büyük yanlışın diyette yapılan en büyük yanlışlardan biri olan ekmeği kesmen
ekmeği çok az yediğin için çabuk acıkıp başka şeyler yemeye başlıyosun
bence günde 4-5 dilim ekmek yemelisin
kahvaltıyı atlamamalısın
evde hareketli olman güzel fakat bu tarz hareketler spor olarak kabul edilmiyor malesef, o yüzden vaktin oldukça spor yapmalısın
ara öğünlerini mutlaka ama mutlaka yapmalısın
o zaman açlık hissetmezsin ve yine abur cuburdan uzak durursun
muhtemelen 2 doğum nedeniyle göbek vardır, o yüzden tatlıdan ve şekerder enazından ilk başlarda uzak durmalısın, 15 günde farkı kendin görürsün zaten
bol su içmelisin
açlık hissettiğinde yeşil çayı tavsiye ederim
yaban mersini, leblebi gibi kuruyemişlerden yiyebilirsin
bide canın tatlı falan çektiğinde bi bardak sütlü türk kahvesi içersen çok faydasını görürsün
ayrıca günde toplamda 2 bardak süt veya yoğurt almayı ihmal etmemelisin
et sebze bakliyat hepsinden tüketmelisin
salatalarına 1 tatlı kaşığı da olsa yağ koymalısın çünkü A, D, E, K vitaminleri sadece yağda çözünürler
şimdilik aklıma gelenler bunlar
sen yediklerini yaz buraya, aldığın yorumlarla da şekillendirirsin yediklerini
kusura bakma canım biraz yapmalısın, etmelisin tarzı oldu ama aklıma gelenleri bi an önce yazayım diye bu şekilde yazdım
nugya kullanıcısından alıntı
hoşgeldin, burda mutlaka verirsin merak etme az ve sık yiyerek yani 3 ana 3 ara öğün yaparak zayıflıyoruz bizim menülerimizi takip et canım ve arada yararlı bilgiler veren arkadaşlarımız oluyor.soracağın soru olursa cevaplarız canım çekinmeden sorabilirsin ama sana şunu söyliyeyim ilk başta sabırlı olmasını öğrenmen lazım canım sabrettikten sonra er yada geç zayıflanıyor
nugican seninkini de kopyaladıydım, izninlen yapıştırdım walla
loxandra toparlağı nerde acabaneler yedi acep öğle yemeğinde aralarda,ortalardan yok olduğuna göre bir kaçamak peşindedir kesinnnn
sınav yapıyosun yaniiiii kim geçerse önerileri hakediyoooo biraz da işkence yap aşağıla dalga geççç bakalım gene de azimle kalacak mıııı
test soruları hazırlayalım bence fgs(foruma giriş sınavı) öyle şifre ifre de yok yani hakeden kazanıyooo
herkes kendine uyanı üzerine alınsınnnn o zaman
ben de bi elma yedim şimdi
az önce de tarçınlı karanfilli yeşil çay içtiydim
yclcim sana da afiyet olsnu canım
amore nickini değiştirmek için başvurdum dediydi ama yok şimdi ortalarda
kız neruş sen biliyon mu nerde olduğunu?
teşekkür ederim hoşbuldum canımhoşgeldin eebrulicim tebrik ederim canım seni:92: afiyet olsun
canım benim öncelikle afiyet olsun....süper süper süperverdiğin kilo için tebrikler.... :92::92: :92::92:
Hoşgeldin , afiyet olsun ve de
kocaman tebriklerrrr...
rica ederim canım
ayrıca tebrik ederimmm:92::92:
gitsin inşallah hepsiiiii, daha da gelmesin
kız çökelek dediğin sürk mü yoksa, oysa eğer çok yağlı o bea
teşekkür ederim canım yok sürk değil gerçi sürkte yağlı değil ki lor peyniri diyorlar antakya dışında bizde çökelek diyoruz...lor peyniri yağlı değil..ama sürk olupta zeytinyağı koyarsak sürk kasesine tadı müthiş lezzetli oluyor..ama şuan ben lor peynirine kekik ve iraz zeytinyağı koyuyorum süper oluyor...tavsiye ederim.
slm bayanlar
ben de aranıza katılmak istiyorum
8,5 ay önce doğum yaptım entresan olan doğumdan sonra tam 5 kilo aldım yediğim tatlılar yüzünden
şimdi bu kiloları vermek istiorum
ücretsiz izindeyim kızıma bakıorum evdeyim yani sürekli söyle temmuza kadar 10 kilo versem iyi olacak
15 gündür yediklerime dikkat ediyorum az yemeye çalışıyorum 1.5 kilo verdim ama arkasının gelmesi lazım
şu an 73 kiloyum ve sizinle birlikte zayıflamak istiyorum
beni de aranıza kabul eder misiniz? :92:
Canım valla 2. kullanıcı adından dolayı yine ban yemiş ve sanırım süresiz cezayani şuan hiçbir kullanıcı adıyla giremiyo, yani dediğine göre zaten o sırada tek kullanıcı adı varmış ama nasıl olmuş ben de tam anlayamadım ama süresiz ceza vermişler ve şuan hiç giremiyo. epey mesaj falana tmış admine ama bilmiyorum yani o da ne yapacağını anlamamış.Zaten tüm kullanıcıları kapamışlar o da tek bir tane alıp temiz bir sayfa açıp başlıycaktı ama onu da banlamışlar yani ne yapması gerektiğini de bilmediği için girmiyo artık biz de msnden konuşuyoruz neyse kiii hatta kimse beni sormadı diyodu o da bugün de doğum günü ayrıca ben de buradan kutluyum baaariii amoreciiiiiiiiiim nice yıllara tatlım herşey gönlünce olsunnnnnn
Canım valla 2. kullanıcı adından dolayı yine ban yemiş ve sanırım süresiz cezayani şuan hiçbir kullanıcı adıyla giremiyo, yani dediğine göre zaten o sırada tek kullanıcı adı varmış ama nasıl olmuş ben de tam anlayamadım ama süresiz ceza vermişler ve şuan hiç giremiyo. epey mesaj falana tmış admine ama bilmiyorum yani o da ne yapacağını anlamamış.Zaten tüm kullanıcıları kapamışlar o da tek bir tane alıp temiz bir sayfa açıp başlıycaktı ama onu da banlamışlar yani ne yapması gerektiğini de bilmediği için girmiyo artık biz de msnden konuşuyoruz neyse kiii hatta kimse beni sormadı diyodu o da bugün de doğum günü ayrıca ben de buradan kutluyum baaariii amoreciiiiiiiiiim nice yıllara tatlım herşey gönlünce olsunnnnnn
devamsızlıktan da bırakabiliriz kız
3 gün devam edene yazarız falan :)))))))))
yani ben yazdım herbişeyi
uymayan okumasın canım uymayan kısmını
allah allah
gizli saklı bişi yapmadı ki
zaten yazdıydı buraya, 2.nikimin iptalini istedim falan diye
çok ilginç ya
neyse inşallah bi an önce döner aramızaa
amoreciiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm fıstıkımmmmmmmm doğum günün kutlu olsun canımmm
nice mutlu yaşlara inşallah kocişinle beraberrr
neruşcum benim adımada kutlayıver amorenin doğum gününü sana zahmet benim aklımda ama cezalı diye sormadım süresiz olduğunu bilmiyordum :26:ben gelicek diye biliyordum amoreyi
Benim adıma da kutla canım ya.. Keşke burda olsaydı da hep beraber kutlasaydık...
canım öncelikle hoşgeldin ve çocuklarını Allah bağışlasın
bence senin en büyük yanlışın diyette yapılan en büyük yanlışylardan biri olan ekmeği kesmen
ekmeği çok az yediğin için çabuk acıkıp başka şeyler yemeye başlıyosun
bence günde 4-5 dilim ekmek yemelisin
kahvaltıyı atlamamalısın
evde hareketli olman güzel fakat bu tarz hareketler spor olarak kabul edilmiyor malesef, o yüzden vaktin oldukça spor yapmalısın
ara öğünlerini mutlaka ama mutlaka yapmalısın
o zaman açlık hissetmezsin ve yine abur cuburdan uzak durursun
muhtemelen 2 doğum nedeniyle göbek vardır, o yüzden tatlıdan ve şekerder enazından ilk başlarda uzak durmalısın, 15 günde farkı kendin görürsün zaten
bol su içmelisin
açlık hissettiğinde yeşil çayı tavsiye ederim
yaban mersini, leblebi gibi kuruyemişlerden yiyebilirsin
bide canın tatlı falan çektiğinde bi bardak sütlü türk kahvesi içersen çok faydasını görürsün
ayrıca günde toplamda 2 bardak süt veya yoğurt almayı ihmal etmemelisin
et sebze bakliyat hepsinden tüketmelisin
salatalarına 1 tatlı kaşığı da olsa yağ koymalısın çünkü A, D, E, K vitaminleri sadece yağda çözünürler
şimdilik aklıma gelenler bunlar
sen yediklerini yaz buraya, aldığın yorumlarla da şekillendirirsin yediklerini
kusura bakma canım biraz yapmalısın, etmelisin tarzı oldu ama aklıma gelenleri bi an önce yazayım diye bu şekilde yazdım
sınav yapıyosun yaniiiii kim geçerse önerileri hakediyoooo biraz da işkence yap aşağıla dalga geççç bakalım gene de azimle kalacak mıııı
test soruları hazırlayalım bence fgs(foruma giriş sınavı) öyle şifre ifre de yok yani hakeden kazanıyooo
herkes kendine uyanı üzerine alınsınnnn o zaman
ooooooooooooo ne kadar guzel bir duygudur umarim yas kac super olmussundur cok buyuk bir degisim ins yavas yavas onuda verip butun kilolardan kurtulursun zaten son kilolar okadar buyuyoki insanin gozunde:86:
eferimm öyleyse,büyük gelişme,tebr,kler,azcıkda spor tamamdır bu işallah kuru iftiradan saklasın demişler.ne kaçamağı kızım ya.arkadaşla anlamall e gittik,köfte salata yedim ayran ile.fön çektirdim.ufak tefek bişeyler aldım geldim.dışardaydım.kaçamak neyşm de yapmadım ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?