60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gayet güzel valla tebriklerrrrrrrrrrrrüstün başarı belgesi yolluyorum sana
tatlı ihtiyacını kesmek için tarçınlı şeylerden ye de kızgınlık ve stres anlarında tatlıya saldırma

teşekkürler canım.çerçeveletip duvarıma ascam üstün başarı belgemi

tarçinlı ne yiycem ki bilemedim,1 kere tarcınlı yogurtlu portakal yedim,peh hoşuma gitmedi tadı.

Günaydın... Afiyet olsun...

Günaydın.. Afiyet olsun..

akşam menüm

3 yemek kaşığı kurutulmuş sebze (biber ,patlıcan,domates ve salatalık kabuğu,)az yağda soğanlı salçalı kavrulmuş,,,
2 bardak ayran
2 dilim ekmek (günü bugün ilk defa 5 dilim ekmekle kapattım.3-4 dilimi geçmezdi)
3 adaet kornişon turşu çok küçüklerdi,2 adet acı süs biberi ,

günü 3,5 litre su ile kapattım.akşam 35 dak yürüyüş 15 dakikada koştum ayrıca...

sabah kahvaltım:

4 y.k.kellogs yarım su bardağı sütle,
1 çatal akşamki yemeğim kuru sebze kavurması,
1 ç.bardak çay,

şimdide yeşil çayımı içiyorum

Son düzenleme:
teşekkürler canım.çerçeveletip duvarıma ascam üstün başarı belgemi

tarçinlı ne yiycem ki bilemedim,1 kere tarcınlı yogurtlu portakal yedim,peh hoşuma gitmedi tadı.

baklavanın yerini tutmuyor ama idare edicen artıkın
hem o bizim milli tatlımızz:13:,umreye giden arkadaş bile oralarda canım çekmesin diye bol bol yedide gitti yani o derece
muzun üzerinede atabilirsin,yada sütlü kahve yap üzerine t,ben kahve sevmediğim için denemdim ama beğenip içenler var,bide hügocuk kakaolu,tarçınlı süt önermişti,oda kesiyo

Günaydın cici kızlar...
Bugün pek buralarda olamayacağım.
hemen yazayım

akşam
5 yk pirinçsiz pırasa yemeği
2 yk yoğurt
1 tabak salata
1 dilim denge ekmek

sonra 1 fincan yeşil çay

sabah
1 kk beyaz peynir
2 küçük domates
1 çarliston biber
1 dilim denge ekmek
1 bardak çay

günaydınn topişşşşşşşşşşşafiyet olsunnnnnn,kahvaltın baya renkli bugünnn,tebriklerr

herkese günaydın arkadaşlar,bugun nasılsınız bakalım?

benim yorgunluk devam ediyor,dün avm gezdim ya,ağır geldi bünyeme:9

kahvaltımı az önce yaptım

2 organik yumurta(arkadasım alıyor diye aldım dün,pek bir farkını göremedim,çok küçük olması dışında)
2,5 dlm çavdar ekmeği
5 yeşil zeytin
3 kk beyaz kaşar peynir
az yağlı ve limonlu yeşil salata
4-5 ç.k. pekmez,çay

öglene ne yapsam ki?,kabak,patlıcan ve lahana var evde

arkadaşlar hepinize afiyet olsun hepiniz menüleri gayet hoş...

arkadaşlar bana yardım edin kilolarımdan kurtulmak istiyorum.neler yapıyorsunuz banada bilgi verirseniz sevinirim.haftada kaç gün spor yapmak gerekiyor neler den kaçınmam lazım tatlı isteğini nasıl yokedebilirm piskolojim bozuldu

kaçamak yok gayet dengeli afiyet olsunn,düzeni oturttuktan sonra ölçüleri azaltman için yorum yaparızz artıkın

canımcım bana sormuştun cevap veriyorummmmmmmmmmmmmmmm
günde 3 ana 3 ara öğün olarak besleniyoruz
kahvaltımızda salata,domates,yeşillik yemeye özen gösteriyoruz.haftada 2-3 kadar yumurta tüketiyoruzz,zeytinler ise 5i geçmiyor
öğle ve akşam yemeklerinde sebze ve et dengesine dikkat etmeye çalışıyoruz yani öğle et yediysek akşam sebze yemeyi yiyoruz
sebze yemekleri 6 yk,et yemekleri ise 3 köfte büyükküğünde oluyor,bakliyatları ise 4 yk nı geçmiyor
haftada 3 gün beyaz,3 gün kırmızı et tüketmeye özen gösteriyoruz
günde 2 subardağı kadar süt ve yoğurt hakkımız var,gün içinde mutlaka kalsiyum hakkımızı kullanıyoruz,yağ yakımında etkili
meyve için 3 porsiyon hakkımız var(ara öğünlerde tüketiyoruz)
ekmek hakkımız ise kişiye göre değişiyor benim başlarda 5 dlmdi sonraları 4 dlme düşürdüm
ekmekği dönüşümlü kullanıyoruz,paket bittikçe,kepek,çavdar,tam buğday vs şeklinde

herkese günaydınlaaaarrrr

dün akşam biraz dambıl çalıştım, bacaklarımı çok az çalıştırmama rağmen bugün işyerine gelirken merdivenleri zor çıktım walla

bu akşam da çalışcam, kaslarımı güçlendirmeliyim, dün akşamdan sonra pelte gibi olduklarını anladım çünkü

kızlar dün akşam yemeği olarak
4 yk taze fasülye
1 kase yoğurt
salata yedim,

ekmek yemedim çünkü saat 5e doğru çok acıktığım için işyerinden çıkmadan kalan simidimi yemiştim, ekmek hakkım dolduğu için ekmek yemedim akşam
ama gece kek yedim yaaaa ((((((
kızın bana walla
artık 3 gün boyunca günlük 3 dilim ekmek yicem
onu dengelemem lazım çünkü

sabah da aç karna elma sirkeli sudan sonra
1 kase nesfit yedim
canım bişi istemedi, ben de aç kalmiyim diye ondan yedim

tatlı isteğini tatlıyı hiç eymeyerek yok ediyoruzzzbiraz ağır oldu di miama ben en azından öyle yapıyorum ilk 2 ay hiç yemedim,şimdilerde ise 2 haftada bir o da çok canım isterde ufacık çatalın ucuyla alıyorum.
tarçın tatlı isteğini azaltmada etkili
portakal yoğurt tarçın,yada türk kahvesi süt tarçın,muz tarçın karışımları isteği azaltıyor

canım benim öncelikle hoş geldin aramıza,sipor günü yok hergün yapabilirsin,yiyeceklere gelirse bilindiği gibi hamur işleri ve tatlılardan uzak duruyoruz...ayrıca günde 4-5 dilim esmer ekmek tüketiyoruz.3 ana 3 ara öğün mutlaka var.ara öğünleri sebze,fındık,leblebi,yoğurt vb.hafif şeylerle yapıyoruz.fındık dediysem avuç avuç değil 5-10 arası ayrıca mutlaka 2-2,5 litre su içilecek.ağzına attığın en ufak şeyi dahi yazıyorsun bize...burda az çok değerlendirmeleri yapılıyor.zamanla yeme alışkanlığın oluşacak.forma katılman sürekli herkes ne yiyiyor takip edersen daha iyi bilgi alabilirsin.ayrıca yemeklerimizi kaşık hesabı yapıyoruz.sebze yemekleri 6-7 kaşık,baklagiller 4-5 kaşık gibi...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmm
sen öğlende
bal ve kedi dili pasta yememişmiydin bakimmmmmmmmmmmmmm
yedikçe yiyesi geliyor insanınnnnnnnnnnnnnnnnnn(yıldız tilbenin sevdikçe sevesi geliyor insanın şarkısından uyarlanmıştır)yeme kızım yeme yaaaaaaaaaaa,Allah Allahhhhhhhhhhhhhhhh

afiyet olsun ycl cim güzel menün

afiyet olsun cimcime cim
afiyet olsun canım

hoşgeldin canım arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…