60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDINNNNN GÜNAYDINNNNN Nasılsınız arkadaşlar Yeni bir güne daha başladık burda hava yağmurlu hoş bir müzik eşliğinde kahvaltımı ettim evet ben bugün
Bir dilim kepek ekmeği
Bol salatalık,domates
Taze sıkılmış portakal suyu
Bir tane yumurta
3 tane zeytin vede bir dilim peynir yedim
Şimdi yürüyüş yapıcam hepinize mutlu günlerrrrrrrrrrrrr (tabi şemsiyemi almam şart) :):):)

Son düzenleme:

afiyet olsun canım

haklısın kuzuuuuuuuu
yaptım bi hataaaaaaaa
ama yemicem gari ya
yeter didim artıkın
o kadar yiyip üstüne elma sirkesi içince bide üzerinize afiyet biraz ishal olmuşum

ay kızlar dün akşam dambılla sadece 15 kez çöktüm kalktım ama şimdi bacaklarımın ön tarafı ağrıyo walla

neruşcan sen de oldu mu kız böyle ağrılaaarrrrrr

sen kaçla başladın bide, söle bakiiim

bizi okuyan 2 ziyaretçimiz var
hugocum ve amorecim eğer onlar sizseniz öpüyorum ikinizi de

Herkese günaydın ,afiyet olsun.

Nihayet bugün 58,2 yi gördüm. Ne zamandır görememiştim. Bugünden sonra 57 lileri görmek istiyorum artık.

Klasik kahvaltı yaptım, domates,peynir,zeytin ve tabiki tahin-pekmezli.

Boğaz ağrım da hafifledi, mutluyum.Bugün pazara da gitmem lazım, bayağı işlerim var...

teşekkürler bilgileriniz için arkadaşlar 5-6 ay önce başlamıştım ayda 1,5 kilo verince moralim bozulmuuştu boşu boşuna bırakmıştım diyeti şimdi sizlerle devam etmek istiyorum hugocuk un da faydasını çok görüyordum ama şimdi nerde

Günayydınnnnn nugicaaan afiyet olsunnnnnnn

güzellerim :80::79::79::80::80::80:bugün serinde olsa mükemmel bir urfa sabahından herkese günaydın.....

Günaydınnn tatlımmmmmm kolay gelsinnnnn

Günaydın fambıııkkkkcıııımmm afiyet olsun ohh salatalar yinmişş ben de dün yapamadım ama bugün yapıcam inşallahhhhh

Afiyet olsun tatlımmm sabah süt neden yarım bardak güzel güzel 1 bardak koysaydın ya

Oooo çok beğendim ycl cimm afiyet olsunnnn bi renkli geldi bugünküler bana

Afiyet lsun tatlım bence sen çok çabuk kaptın bu işi gidecek bu yağlarrr kilolarrr hepberaber kurtulucazzz inşallahhhhh:13::13:

Canımm afiyet olsun gayet güzellll ama meyva suyu içmek yerine meyveleri bütün olarak tüketmemiz daha faydalı çünkü posaları da sindirime faydalı ve tok tutuyor:):)

Canım benim ben de abimden ve hugocuktan (artık gelse yaaa yarın da diyetisyene gidecekti hugocukcuğumm inşallah güzel haberlerle gelirrr ) aldığım bilgiler doğrultusunda dambıl çalışıyorum. Önemli olan şu, ağır dambıl ve az sayı kalınlaştırıyor çalıştırdığın bölgeyi o yüzden bizim yapmamız gereken kollar için 1kg lik dambıl ve en az 20 sayı her kol için göğüs-sırt için falan da 2kg dambılla yine enaz 25 sayı yapmak. Çöküp kalktığını ben de yapıyoru onu da en az 20-25 sayı yap ben hepsine 20 sayı ile başladım bacaklar için de 1kg ile oturup kalkabilirsin. O görüntülü siteden mi yapıyorsun? orda tüm hareketler var zaten bir de önemli olan dambılı düzenli ve her hareketi aynı sayıda yapmak bence haftada 2 gün, seçtiğin hareketleri aynı sırayla ve aynı sayıda yap canım dambıl disiplin gerektiriyormuş öyle arada yapmak değil düzenli yapmak güzel sonuçlar almamızı sağlıyormuşşş

Son düzenleme:
slm kızlar bugün çok işim var o yüzden fazla takılamıycam. şuanda oğlumla kahvaltı yapıyoruz. fot çekcektim ama omlt dağıldı gzl görünmediği için çekmedim. ((

1kk peynirle yapılmış omlet
1domates
yarım salatalık
2dilik ekmek
yeşil çay

günaydın kızlar

sabahkı menum

tam buğday ekmegı ıle yapılmıs peynırlı domateslı tost
1 bardak cay
4 zeytın
1 cay kasıgı bal

merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum ama sabit bir diyetmi uyguluyo herkes yoksa kim ne isterse mi? geçen yıl 10 kilo vererek 64 e düşmüştüm 1yılda 2 kilo almışım şimdi ne denesem boş kilo veremiyorum 1 ayda ancak 2 kilo verebildim denemediğim şey kalmamasına ragmen ( belki motivasyonla bişeler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…