günaydın kızlar
sabahkı menum
tam buğday ekmegı ıle yapılmıs peynırlı domateslı tost
1 bardak cay
4 zeytın
1 cay kasıgı bal
günaydın kızlar
sabahkı menum
1 bardak cay
4 zeytın
1 cay kasıgı bal
afiyet olsun canım famire katılıyorum
afiyet olsunnnn.........gayet güzel...slm kızlar bugün çok işim var o yüzden fazla takılamıycam. şuanda oğlumla kahvaltı yapıyoruz. fot çekcektim ama omlt dağıldı gzl görünmediği için çekmedim.((
1kk peynirle yapılmış omlet
1domates
yarım salatalık
2dilik ekmek
yeşil çay
günaydın kızlar
sabahkı menum
1 bardak cay
4 zeytın
1 cay kasıgı bal
kız nugi sana aatığım gelmemişşşşbirazdan yazzicimmmmmm
arkadaşlar ayda kaç kilo veriyorsunuz.
Afiyet lsun tatlım bence sen çok çabuk kaptın bu işi gidecek bu yağlarrr kilolarrr hepberaber kurtulucazzz inşallahhhhh:13::13:
Canım benim ben de abimden ve hugocuktan (artık gelse yaaa yarın da diyetisyene gidecekti hugocukcuğumm inşallah güzel haberlerle gelirrr) aldığım bilgiler doğrultusunda dambıl çalışıyorum. Önemli olan şu, ağır dambıl ve az sayı kalınlaştırıyor çalıştırdığın bölgeyi o yüzden bizim yapmamız gereken kollar için 1kg lik dambıl ve en az 20 sayı her kol için göğüs-sırt için falan da 2kg dambılla yine enaz 25 sayı yapmak. Çöküp kalktığını ben de yapıyoru onu da en az 20-25 sayı yap ben hepsine 20 sayı ile başladım bacaklar için de 1kg ile oturup kalkabilirsin. O görüntülü siteden mi yapıyorsun? orda tüm hareketler var zaten bir de önemli olan dambılı düzenli ve her hareketi aynı sayıda yapmak bence haftada 2 gün, seçtiğin hareketleri aynı sırayla ve aynı sayıda yap canım dambıl disiplin gerektiriyormuş öyle arada yapmak değil düzenli yapmak güzel sonuçlar almamızı sağlıyormuşşş
gayet güzel,afiyet olsun,birazda yeşiillikle renklendir canımcımm[/QUOTE
tamam onerılerınız ıcın tskr ederım kızlar
Herkese günaydın ,afiyet olsun.
Nihayet bugün 58,2 yi gördüm. Ne zamandır görememiştim. Bugünden sonra 57 lileri görmek istiyorum artık.
Klasik kahvaltı yaptım, domates,peynir,zeytin ve tabiki tahin-pekmezli.
Boğaz ağrım da hafifledi, mutluyum.Bugün pazara da gitmem lazım, bayağı işlerim var...
Slm kızlar bende sonunda 69 kiloya düştüm ve aranıza geldim
bizi okuyan 2 ziyaretçimiz var
hugocum ve amorecim eğer onlar sizseniz öpüyorum ikinizi de
Günaydın nerudacık.
Sen beni yakalamadan 57 leri görmem lazım :)
slm kızlar bugün çok işim var o yüzden fazla takılamıycam. şuanda oğlumla kahvaltı yapıyoruz. fot çekcektim ama omlt dağıldı gzl görünmediği için çekmedim.((
1kk peynirle yapılmış omlet
1domates
yarım salatalık
2dilik ekmek
yeşil çay
beğeni şampiyonu neruşşşşşşşşşşş özeline bak bakimmmmm
beğeni şampiyonu neruşşşşşşşşşşş özeline bak bakimmmmm
sağol canım benim.yapılması gerekenleri biliyorum da uygulamada sorun var işte ben de,sizin sayenizde kendimi kontrol etmeyi ögrenicem inş.
dambıllı hareketleri hangi siteden çalısıyorsunuz?benim de ihtiyacım var üst bedenimi sıkılaştırmaya
Ben 6 haftadır diyet yapıyorum ve 6 kilo verdim
sağol canım benim.yapılması gerekenleri biliyorum da uygulamada sorun var işte ben de,sizin sayenizde kendimi kontrol etmeyi ögrenicem inş.
dambıllı hareketleri hangi siteden çalısıyorsunuz?benim de ihtiyacım var üst bedenimi sıkılaştırmaya
slm kızlar bende aranıza yeni geldim sürekli başlıyorum ama hep yarım kalıyor zayıflama serüvenim umarım bu sefer amacıma ulaşcam irade yok bende dayanamıyorum burda motivasyonum artar inş. ve ideal kiloma ulaşırım ve hepimiz ulaşırız tabi
3 altınbaşak büskivi 1 dlm ekmek ediyor canım,büskivi eyrken ekmek hakkndan düşemyi unutmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?