öğle menümde
tavuk döner
garnitür(umarım patates kızartması değildir)
pilav
ayran
varmışşşşşşşşşş
pilav yeriine 1 dlm ekmek yicemmmmmmmmmmmm
Canım ben ilk 3 ay sadece kardiyo çalıştım,kilo fazlası ilk başalarda çokken yağ yakımı için kardiyo çalışmak en faydalısı,şuan dambıl çalışırsan ağırlık tam olarak yağ yakımını sağlamadığından yeterkli verim alamayabilirsin. Tavsiyem ilk aylar kardiyo yap yani yürüyüş-leslie gibi yağ yakımını hızlandıracak spoerlar yaparsan daha çok faydasını görürsün kilolar gittikçe deeee ilerleyen aylarda dambıla platese başlarsınnn
sen bi yeme düzenini oturt dambıla,dumbula,dumrula,deli dumrula,deli kadire sonra geçersin,hepsini tümden yapıp strese girecen sonrada pes edecen dimiii:82:[/QUOTEw ]
yaw bir siteye bakıp fikir sahibi olayım dedim,devlet sırrı gibi vermediniztamam yapmıcam söz,sadece bi bakıp cıkcam
az once hiç acıkmadan bir ara yaptım ayrıca,1 elma yedim,sonra ögle yemeğıne saldırmayayım diye.ahh ben hep böle düzenli yesem bi güzel kilo veririm ki,sabah 85,3 çıktım.800 gr vermişim işte 3 günde
cnm acayip çekidek istiyo kızlar yaa... geçen kocam aldı yedi karşımda sinir oldum zaten. evde de var şimdi yememek için zor tutuyorum kendimi kaç gündür. bi de doritos kokuları da burnumdan hiç gitmiyo nedense.
sen bi yeme düzenini oturt dambıla,dumbula,dumrula,deli dumrula,deli kadire sonra geçersin,hepsini tümden yapıp strese girecen sonrada pes edecen dimiii:82:[/QUOTEw ]
yaw bir siteye bakıp fikir sahibi olayım dedim,devlet sırrı gibi vermediniztamam yapmıcam söz,sadece bi bakıp cıkcam
az once hiç acıkmadan bir ara yaptım ayrıca,1 elma yedim,sonra ögle yemeğıne saldırmayayım diye.ahh ben hep böle düzenli yesem bi güzel kilo veririm ki,sabah 85,3 çıktım.800 gr vermişim işte 3 günde
vayyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92:anammmmmmmmmm ben 1 ayda topu topu 700 grm verdimm,kafamı nerelere vurammmmmmmmmmmmmmm,hangi eelere gidemmm bilemedim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrikelr bacıııııııııı,her nekadar su gitmiş olsada kendini hafiflemiş hissetmek süper bişey di miiiiiiiiiiiiiiiiii:13::13::13:
famir,neruda ve diğer birkaç arkadaş,fısır fısır ne konuşuyonuz ya siz özelden,merak ediyoz:44::44::44::44::44::44::44:
famir,neruda ve diğer birkaç arkadaş,fısır fısır ne konuşuyonuz ya siz özelden,merak ediyoz:44::44::44::44::44::44::44:
tbrkler canım devam et kiloda fazlayken daha çabuk gidiyo bak göreceksin çıtır anneler olacaz hep baraber:92::92::92:
sorma canım bu famir vary abu famir ne konuşuyon kız bakalım
ben de istiyorum bana ne bana ne bana ne :84::84::84::84::84:
heeeeeeeeeeee günah keçisi famirrrrrrrrrrrrrrrrr::113::113::113::113::113::113::113:
tünaydın kızlarrrrrr
sabah platesimi yaptım sonra yarım litre su ve 2kayısı
kahvaltım
4zeytin
1yumurta birde beyazı 2beyazyemişoldum yani
1,5domates
şkersiz çay
prinecim tbrk
hogocuk kontrolü vardı bügün inşlah vermiştir kilolarıııııııı
hepinize sevgiler
herkeseafiyet olsun
dur sanada yazimmmmmmmmmmmm çok merak ettiysen
ne yapıyosun kız eylemdemisinnnnnnnn
sagol canımmmmafiyet olsun hülyacım
eyleydeyim evet onu anladın dimi eferim seneeeeeeeeekarşımızda çekirdek çitleyen kocalara dur deme eylemi:113::113::113::113::113::113:haklı direnişimiz artarak devam edecektir
kızlar öğlen 6 yk patlıcan yemeği 2 yk yoğurt 1 diilim kepekkli ekmek 1 domates yesem olur mu
Canımmm burdann link verek yasakkk ben yazıcam sana
tünaydın kızlarrrrrr
sabah platesimi yaptım sonra yarım litre su ve 2kayısı
kahvaltım
4zeytin
1yumurta birde beyazı 2beyazyemişoldum yani
1,5domates
şkersiz çay
prinecim tbrk
hogocuk kontrolü vardı bügün inşlah vermiştir kilolarıııııııı
hepinize sevgiler
herkeseafiyet olsun
Ohhh fıstığımm gelmişşş platesler yapılmışşş kahvaltılar edilmişş süpersin canımmm benimm gidecekk tüm falza yağlar kilolarr kurtulucazz hepberaberr inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?