60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ÖĞLEN YEDİKLERİM
6 yk patlıcan yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 dilim kepekli ekmek
1 domates 3-4 dal roka azcık sirke

ama ne yapabilim bunlar vardı..çorba buğdaylı olduğu için az içtim.sütte kllogsa koyduğum zaman çok sütlü olunca yumuşuyor ondan az koydum.çiğ köfteyide en son 2 ay önce 1 yemek kaşığı kadar yemiştim.ayda 1 defa içli köfte ama çokmu yaaaaaaaaaaasabah ekmek yememiştim o yüzden yedim...acıkmıştım....siz az diyiyorsunuz ama ben doyuyorum fazla yediğimi bile düşünüyorum.

canım olmaz böyle hiç yemek çorba falan yok çok az olmuş bunlar acıkırsın öğleden sonra sen

canım 1 saat arada kızımın yanına gıdıyorum babaannesı bakıyor onlarda 12 gıbı kahvaltı yapıyor o yuzden hazırda ne varsa onları yıyorum kendım ıcın menu hazırlama fırsatım olmuyor bebısle ılgılenıyorum

ben kullanıyorum canım memnunum bi problem olmadı şimdiye kadar.bene niye yok mesaj hem

hmm tamam canım, ben de indirimdeyken alsam mı acep dedim de
timam timam kıskanma, sana da yolluyom

canım afiyet olsun
zaten karar vermişsin yarın ne yiyeceğine
barbunyayı seviyorum ben yaa

sana aynen katılıyorum canım

canım bak benim de böyleydi, yediklerim ki seninkilerden fazlaydı hep ona rağmen az gelmiş bana
böyle 3 kaşık 2 kaşık bilmem kaç kk olmaz yani, benden söylemesi tatlım
buraz artır sen onu

ben de öğle menümü yazayım hemencik
4 yk taze fasülye (' bu kadar kalmış, yoksa bi kaç kaşık daha yerdim )
salata
1 dilim ekmek
1 kase pul biberli yooort
2 tane kuru kayısı

tatlı yememek için kayısı yedim, sonra da sakız aldım ağzıma, faydası oldu gerçekten

slm ben aranıza katılmak istiyorum kilo bildirimi falan yapıyomsunuz
buda yemek listem
sabah 1 kase kelloggs
ara 1 bardak kayısı suyu 4 galeta
öglen 5 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yogurt 3 4 yaprak marul
arada 1 bardak kayısı suyu 1 kelleggs k bar
akşam 1 kase kelloggs
3 litrede su inş
nasıl sizce

gayet başarılı ama salata az yemişsin,doydun mu?

birde mantının yogurdunu yerşin şekercan

yaaaaaaaaaaaaa az yiyiyorumda veremiyom arttırsam hiç veremem

:84::84::84::84::84:

afiyet olsun canım

canım hoşgeldin bu kayısı suyu dediğin nasıl yani şekerli hazırlardanmı bu dediğin senin:26:

aramıza hoş geldin evet herkes kilosunu belirtiyor ve hedef kilosunu da tabi..
ayrıca birincisi hazır meyve sularından içmemeye çalış şeker oranları fazla.kellogsuda öğünde 7 kaşık yiyiyoruz bunuda bil.2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim ekmeğe denk .gerçi sen öğlen başka birşey yememişsin sorun dağil yani...

Öğle yemeğim tüm kilo verenlere vermek için emek verenlere gelsinnn eninde sonunda mükafatını alıcazz hepberaber inşallahhh

boll miktarda lahana

1 tane kırmızı biber

1 su bardağı yoort

4yk bulgur pilavı

boll kuru nane ve biraz nar ekşisi biraz tuz; karıştırdımmmm inanılmaz lezzetli-doyurucu-sağlıklı bir salata yemeği olduuu

kesinlikle tavsiye ederim özellikle yoort-nane ve lahana çok yakışıyorrrr biraz sarımsak bile olabilir ama koymadım ben ama deniycem birdahaki sefere

Fambııııııııııık bk da yemedim b nin kendisinde yidimmm anca sığdı

Son düzenleme:

En güzel deniz: henüz gidilmemiş olanıdır.
En güzel çocuk henüz büyümedi.
En güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız.
ve sana söylemek istediğim en güzel söz
henüz söylememiş olduğum sözdür(Nazım Hikmet)

TÜNAYYYDINNNNNNNN KK'nün güzel bayanları nasılsınız gününüz nasıl geçiyorGüzel bir şiirle merhaba demek istedim size
Bu öğlenki listem'de
Karışık salata ile
Meyva suyu vardı
Aralarda yeşil elma yedim ve 2 litre su içtim
Mulu günleeeeeeeer

hımmmmmm ağzım sulandı lahana kırmızı lahanamı neruş :26:

ama böyle de olmaz gibi geliyo bana
diyetisyene gitme imkanın yok mu senin

sağol kujuum

canım benim diyetisyene gittim tahlillerim ter temiz çıktı .birde diyetisyen bana günde 10 dilim ekmek ye dedi 10 dilim ekmek yersem ne olurum.biliyon mu...:44::44:.gerisi de bizim yaptığımız gibi yanii...tamam ya çok sırar ettiniz arttıracağım.bakalım ozaman ne olacak halim.....

Merhaba kızlar,
benimde vermem gereken kilolar var offf tek başına olmuyor bu motivasyon şart. beni de aranıza alır mısınız ?

canım öglen aç kalmıssın gibime geldi.3 zeytinle 3 kasık yogurt nedir ki,ekmek bile yememissin,öglen bu kadar az yersen ilerki saatlerde acıkıp akşam yemeğe saldırabılırsın ki sahalarda görmek istmediğimiz hareketler bunlar biliyorsun

bu yemek mi gızzzzz şimdi,hafif geçirmek istedin analşılan değişiklik yapmak istedin ha,iii afiyet olsunnnnn
dönüş yaptım sana neruşummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…