60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ekmeği,bulguru artırma ama,çorba kaşık sayını,süt,yoğurt sayını artır.arada küçük elma yeme,normal boyutta elma ye yeter

kızlar merhaba.

sabah kahvaltı öncesi ;

1 bardak ılık su
2 tatlı kaşığı pekmez.

kahvaltıda ;

1 haşlanmış yumurtayı yeşillikli salataya doğradım yedim.
1 su bardağı süt
2 dilim karışık tahıllı ekmek
biraz peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı bal

arada ;

su ve 1 elma yedim.

öğle yemeğim ;

1 tabak z.yağlı kuru fasulye
2 çorba kaşığı bulgur pilavı
2 çorba kaşığı tavuk kavurması
1 dilim karışık tahıllı ekmek
1 su bardağı ayran

arada ;

yarım muz.
bitki çayı
su tükettim..

daha akşama kadar çok var yine su içerim.
bitki çayı
salatalık yerim...

gayet iyi gidiyorsun afiyet olsun,ancak tabak yerine kaşık sayını yaz canımmm

merhaba arkadaşlar
bu sabah 6 da kalktım babamları otobüse bindirecektim
canım bişey istemedi
sadece yarım açma yedim
onları yolcu ettikten sonra uyumuşum 11 de kalktım kendime şöyle güzel bir salata yaptım ve onu yedim
ara öğün olarak da çilek yedim
şimdi fırına balık koyacağım
bugün bizim evin balık günü..
yarın tartılacağım inş. verebilmişimdir.

Merhaba kızlar,
benimde vermem gereken kilolar var offf tek başına olmuyor bu motivasyon şart. beni de aranıza alır mısınız ?
Merhaba canım hoşgeldin İnan bana kilo vermek aslında görüldüğü gibi zor değil bence istedikten sonra imkansız diye bir şey yokturVe biliyormusun ben kilo verebilseydem herkes verirOlumsuz düşünceleri at kafandan

canımmmmmmmmmmm kapişşşşşşşşşinoooooooooooooooooooooooo(loxandraaaaaaaaa)istiyo,accık içem miii

Canımmmm çokk güzel hem de Nazımmm Teşekkür ederizzzz

Afiyet olsun tatlım ama öğle yemeğin biraz azzz yani dün de yazmıştım meyve suyu yerine meyveyi bütün olarak tüketrsen daha iyi olur çünkü onun posası da lazım sinidirim için ve meyve daha tok tutar o yüzden meyve suyu yerine meyvenin kendisini tüketmeye çalışşş bir de sadece salata azz yanında 1 dilim ekmek yoort ve çorba falanolursa süper olur öğünlerde yoort ekmek tüketmeye özen gösterrisen kaslardan değil yağlardan gider ve daha sağlıklı kalıcı kilo vermiş olursunnn

güzelim ya 2 tabak kuru fasulye çok olmamış mı sence 4 yemek kaşığı 1 dilim ekmeğe denk 2 tabakta kaç kaşık vardı.birde ekmekte pilavda yemişsin süpersin yani.bence öğlen yemeğin biraz fazla olmuş.ayrıca güzelim emziriyormusun.olurda emziriyorsan durum değişir tabi....

2 taabk değil kız 1 tabak yemişşş,2 yk kaşığı pilav,1 dlmde ekemk yemiş toplanda 2 dlm.eeeeeeeeee bende yiyom bazen canım piavda çekiyo ama baktım doymicam ekmek yiyorum 1 dlmde yemebülür yani. ama kaşık hesabı yapsa daha süper olur tebüüüü

bende fark ettim yanlış bakmışım..kusura bakmasın arkadaş.ama 4 kaşık kuru fasulye 1 dilim ekmeğe denk,2 kaşık pilavda 1 dilim ekmeğe denk,1 dilimde yemiş 3 dilime denk oluyor yani....:44::44::44:

canım 10 dilim çok evet ama fambıkın dediği gibi yoğurdu sütü yeşilliği sebze yemeklerinin kaşık sayısını artırabilirsin bence
bide meyveyi
küçük yiyosan meyveleri 4 porsiyon yiyebilirsin mesela, olmaz mı?

canım dışarda bişi yemen gerektiğinde açma yerine simit yersen daha iyi olur
açma poğaça gibi şeyler katı yağla yapıldığı için daha zararlı simite göre

acıktım ben yaaa
akşam da yemek yok evde
kocişin boğazında bademciklerinde aft çıkmış, bişi yiyemiyo garibim çorba dışında
onun da yiyebileceği ne yapabilirim ben akşama
bide bu afta ne iyi gelir ya
daha yeni yeni çıkmaya başlıyo bide, baya çektirecek anlaşılan kocişe
geçen yaz da çıkmıştı belki 100 tane minik minik aft vardı ağzının içinde, bademciklerinde küçük dilinde, 1 tanesinin acısı bile adamı deli ederken o kadarını varın siz düşünün artık ((((((((((

MERHABALR KIZLAR, BENİDE ALIN ARANIZA, AMA BEN 72 KG yum, bu grubu sevdim ben,
bişi yemiorum pek abur cuburdan vazgeçemiorum tek.
2 yılıdr evliyim ve 10 kg aldım veremiyorum,yardım yardımmm

canım benim eşine çok geçmiş olsun....tamam bolca yiyeceğim salatamı,yoğurdumu,

canımmmmmmmmmmm kapişşşşşşşşşinoooooooooooooooooooooooo(loxandraaa aaaaaa)istiyo,accık içem miii

içç anacım sefannnnnnn olsuunnnnn düşmanların çatttlasınn,ooohhhhhh

kırk yılda bir iççen tabüküüüüü

noluyo ne içecen sen bakimm:96: hıh kapiçinomu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…