60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyyyyyyyyyyyyy eswwwwwwwww bendede çok çıkardııı,şu diyete başladığımdan beri çıkmıyoooooo,demekki sağlıksız beslemektenmişşş:44:benimde bi keere boğazımda çıkmıştı o yine iyi çorba içebiliyo,ben yutkunamıyodum bile çok zor valla,B12 eksikliğinden çkıyo diyolar sürekli içmesi egrekiyor sanaırım.sprey ilaçlar var onalr iyi geliyo,bide kremvar ağzın içine sürülüyo oda ii onalarda al biranönce yoksa zor geçer valla.geçmiş olsunnnn

esw geçmiş olsun canım ben o durumları sürekli yaşadım ama şimdi aylık penisilin yaptırıyorum çok şükür iyiyim bi problemim yok.

hımmmmmm ağzım sulandı lahana kırmızı lahanamı neruş :26:

Yokk cicim beyaz lahana ama özellikle yoort-nane-kırmızı biberle süperr oluyooo

Merhaba kızlar,
benimde vermem gereken kilolar var offf tek başına olmuyor bu motivasyon şart. beni de aranıza alır mısınız ?

Hoşgeldin tatlım tabii ki katılabilirsin kaç kilosun hedefin kaç bunları yaz öncelikle ve neler yiyiosun napıyosun spor yapıyo musun ayzarsan süperrr olurr menülerini de ehrgün paylaş bizimle hepberaber kurtulalım inşallahhh tüm fazla kilolardannn yağlardannnn

bu yemek mi gızzzzz şimdi,hafif geçirmek istedin analşılan değişiklik yapmak istedin ha,iii afiyet olsunnnnn
dönüş yaptım sana neruşummmmmmmmmmm

Ne hafifffii yaaaauuuu 1 su bardağı yoort 4yk bulgur pilavı ve 1b lahana nesi hafif normal yemek işteee o lahana çiğ olmasaydı da kapııısssskaaa olsaydı beğenicektin çiğ diye mi biyenmedim gıyyyzzzzzzzz yani salata görüntüsünde ama içinde pülavv yoort herşey varrrrr

MERHABALR KIZLAR, BENİDE ALIN ARANIZA, AMA BEN 72 KG yum, bu grubu sevdim ben,
bişi yemiorum pek abur cuburdan vazgeçemiorum tek.
2 yılıdr evliyim ve 10 kg aldım veremiyorum,yardım yardımmm

gel canım sen de gelll hoşgeldinnn bend ebuaraya geldiğimde 72.3 tüm olsunnn gellllll

bende fark ettim yanlış bakmışım..kusura bakmasın arkadaş.ama 4 kaşık kuru fasulye 1 dilim ekmeğe denk,2 kaşık pilavda 1 dilim ekmeğe denk,1 dilimde yemiş 3 dilime denk oluyor yani....:44::44::44:

bakliyatı ekmek hakkımdan düşmüyorum ki bennnn,yediğim zmanda 4 yk kadar yiyorum yanındada burada pilav çıktığı için ekemk yiyorum yerine

heeeeeeeeeee 72iydi ama yinede aldık aramıza bu tosbalak tosbaaaaaaayııııııııııııııııııııı(bu eswnin lafıymış ama dididim bikere)
evet kapuska olsa beğenirdim vallaaaaaaaaaaa,yine neruşum döktürmüş derdimalgı yanılması yaşadım sanırım

kızlaarrrrr herkeslere afiyet olsun...
öğlen yemeğim

3yk taze fasulye
5ky makarna
1yk yoğurt
yarım haşlanmış tavuk pirzola (yarısını oğluma koydum. yarımdan daha az kaldı bana)

ya çok mu oldu acaba.. makarna çok oldu gibi ama azaltıyım acık di mi

kızlar şimdi ara öğün için 1 muz yicem yanına 3-4 tane fındık yada badem de yiyeyimmi.bir yerde okumuştum araöğünlerin yanında süt ürüleri yada fındık badem türünde tüketilmesi yağ yakımını artırıyor ne yapayım arkadaşlar.

verdinmi kg canım, yada burda paylaşımlarla tavsiyelerle kg veren varmı, insanın kendini yalnız hissetmemesi ne kdr kötü bişi, motivasyon şart, 72 kgyum hedefim 60 kg.temmuza kdr vermek istiyorum.
spor yapıormusnuz,

güzel canım,afiyet olsun yenebülürrrrrrrrrrrrrr

bu saate kadar 2 lt su içtim.1 saat önce 1 fincan türk kahvesi içtim orta şeker arkadaşlar ısmarladı diye

fasülyeyi 6 yk na çıkar,makarnayı 1,5-2 yk kadar azalt.
afieyt olsun yinede güzel

bulgur pilavının o kdr kg aldırdığını bişlmiordum, ben pirinç pilavı yemiorum, misafir gelip gitmedikçede yapmıorum evde. bulgur daha sağlıklı die ondan yiyorus,
arada kaçamak yapıosunuzdur dimi..

bu saate kadar 2 lt su içtim.1 saat önce 1 fincan türk kahvesi içtim orta şeker arkadaşlar ısmarladı diye

kahve çok içme derimmmmmmmm,diyettekileer içi önerilmiyor diye konuşulmuştu tam oalrak bi,lmiyorum ama selülit yaptığı için ve şekerli olduğu için içememk daha ii

cnm fasulye o akdardı ondan öle koydum. oğluma yediriorum artanı da kendime koydum. ondan makarnayı biraz çok koydum ama 3yk ya düşüriyim bari makarnayı...

2 yk makarna 1 dlm ekmek eder canım,ekmek hakkına göre ayarla daha doğrusu,akşam karbonhidrat tüketmeyeceksen 4-5 yk olur ama ben okadar yemiyorum en fazla 3yk yiyorum

bulgur pilavının o kdr kg aldırdığını bişlmiordum, ben pirinç pilavı yemiorum, misafir gelip gitmedikçede yapmıorum evde. bulgur daha sağlıklı die ondan yiyorus,
arada kaçamak yapıosunuzdur dimi..

bulgur pilavı yiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
makarna,pirinç ve bulgur pilavının 2 yk 1 dlm ekmek ediyor sadece,ekmek hakkımızdan düşüyoruz
ben pirinç pilavı ve beyaz makarna yemiyorum ama çok iştahımı açıyor diye,arada birde 2-3 yk kadar bulgur pilavı yiyorum ama gayet sağlıklı

2 yk makarna 1 dlm ekmek eder canım,ekmek hakkına göre ayarla daha doğrusu,akşam karbonhidrat tüketmeyeceksen 4-5 yk olur ama ben okadar yemiyorum en fazla 3yk yiyorum

benim bu öğünde 2 dilim ekmek hakkım vardı o zmn yiyebilirim :)) ekmek yok çünkü
akşama da az bişi meyveli nesfitle salata düşünüyorum. başka bişi yok çünkü bidaha uğraşmak istemiyorum...

çok popüler olduk son günlerde maşşlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh19 kişi süpperrrrrrrrrrrrrrrrrr,hepimiz zayıflayalım hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:13::13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…