MERHABALR KIZLAR, BENİDE ALIN ARANIZA, AMA BEN 72 KG yum, bu grubu sevdim ben,
bişi yemiorum pek abur cuburdan vazgeçemiorum tek.
2 yılıdr evliyim ve 10 kg aldımveremiyorum,yardım yardımmm
canım 10 dilim çok evet ama fambıkın dediği gibi yoğurdu sütü yeşilliği sebze yemeklerinin kaşık sayısını artırabilirsin bence
bide meyveyi
küçük yiyosan meyveleri 4 porsiyon yiyebilirsin mesela, olmaz mı?
canım dışarda bişi yemen gerektiğinde açma yerine simit yersen daha iyi olur
açma poğaça gibi şeyler katı yağla yapıldığı için daha zararlı simite göre
acıktım ben yaaa
akşam da yemek yok evde
kocişin boğazında bademciklerinde aft çıkmış, bişi yiyemiyo garibim çorba dışında
onun da yiyebileceği ne yapabilirim ben akşama
bide bu afta ne iyi gelir ya
daha yeni yeni çıkmaya başlıyo bide, baya çektirecek anlaşılan kocişe
geçen yaz da çıkmıştı belki 100 tane minik minik aft vardı ağzının içinde, bademciklerinde küçük dilinde, 1 tanesinin acısı bile adamı deli ederken o kadarını varın siz düşünün artık((((((((((
canım 10 dilim çok evet ama fambıkın dediği gibi yoğurdu sütü yeşilliği sebze yemeklerinin kaşık sayısını artırabilirsin bence
bide meyveyi
küçük yiyosan meyveleri 4 porsiyon yiyebilirsin mesela, olmaz mı?
canım dışarda bişi yemen gerektiğinde açma yerine simit yersen daha iyi olur
açma poğaça gibi şeyler katı yağla yapıldığı için daha zararlı simite göre
acıktım ben yaaa
akşam da yemek yok evde
kocişin boğazında bademciklerinde aft çıkmış, bişi yiyemiyo garibim çorba dışında
onun da yiyebileceği ne yapabilirim ben akşama
bide bu afta ne iyi gelir ya
daha yeni yeni çıkmaya başlıyo bide, baya çektirecek anlaşılan kocişe
geçen yaz da çıkmıştı belki 100 tane minik minik aft vardı ağzının içinde, bademciklerinde küçük dilinde, 1 tanesinin acısı bile adamı deli ederken o kadarını varın siz düşünün artık((((((((((
hımmmmmm ağzım sulandı lahana kırmızı lahanamı neruş :26:
Merhaba kızlar,
benimde vermem gereken kilolar var offf tek başına olmuyor bu motivasyon şart. beni de aranıza alır mısınız ?
bu yemek mi gızzzzz şimdi,hafif geçirmek istedin analşılan değişiklik yapmak istedin ha,iii afiyet olsunnnnn
dönüş yaptım sana neruşummmmmmmmmmm
MERHABALR KIZLAR, BENİDE ALIN ARANIZA, AMA BEN 72 KG yum, bu grubu sevdim ben,
bişi yemiorum pek abur cuburdan vazgeçemiorum tek.
2 yılıdr evliyim ve 10 kg aldımveremiyorum,yardım yardımmm
bende fark ettim yanlış bakmışım..kusura bakmasın arkadaş.ama 4 kaşık kuru fasulye 1 dilim ekmeğe denk,2 kaşık pilavda 1 dilim ekmeğe denk,1 dilimde yemiş 3 dilime denk oluyor yani....:44::44::44:
Yokk cicim beyaz lahana ama özellikle yoort-nane-kırmızı biberle süperr oluyooo
Hoşgeldin tatlım tabii ki katılabilirsinkaç kilosun hedefin kaç bunları yaz öncelikle ve neler yiyiosun napıyosun spor yapıyo musun ayzarsan süperrr olurr menülerini de ehrgün paylaş bizimle hepberaber kurtulalım inşallahhh tüm fazla kilolardannn yağlardannnn
Ne hafifffii yaaaauuuu 1 su bardağı yoort 4yk bulgur pilavı ve 1b lahana nesi hafif normal yemek işteeeo lahana çiğ olmasaydı da kapııısssskaaa olsaydı beğenicektin çiğ diye mi biyenmedim gıyyyzzzzzzzz yani salata görüntüsünde ama içinde pülavv yoort herşey varrrrr
gel canım sen de gelll hoşgeldinnn bend ebuaraya geldiğimde 72.3 tüm olsunnn gellllll
bakliyatı ekmek hakkımdan düşmüyorum ki bennnn,yediğim zmanda 4 yk kadar yiyorum yanındada burada pilav çıktığı için ekemk yiyorum yerine
Yokk cicim beyaz lahana ama özellikle yoort-nane-kırmızı biberle süperr oluyooo
Hoşgeldin tatlım tabii ki katılabilirsinkaç kilosun hedefin kaç bunları yaz öncelikle ve neler yiyiosun napıyosun spor yapıyo musun ayzarsan süperrr olurr menülerini de ehrgün paylaş bizimle hepberaber kurtulalım inşallahhh tüm fazla kilolardannn yağlardannnn
Ne hafifffii yaaaauuuu 1 su bardağı yoort 4yk bulgur pilavı ve 1b lahana nesi hafif normal yemek işteeeo lahana çiğ olmasaydı da kapııısssskaaa olsaydı beğenicektin çiğ diye mi biyenmedim gıyyyzzzzzzzz yani salata görüntüsünde ama içinde pülavv yoort herşey varrrrr
gel canım sen de gelll hoşgeldinnn bend ebuaraya geldiğimde 72.3 tüm olsunnn gellllll
kızlar şimdi ara öğün için 1 muz yicem yanına 3-4 tane fındık yada badem de yiyeyimmi.bir yerde okumuştum araöğünlerin yanında süt ürüleri yada fındık badem türünde tüketilmesi yağ yakımını artırıyor ne yapayım arkadaşlar.
kızlaarrrrr herkeslere afiyet olsun...
öğlen yemeğim
3yk taze fasulye
5ky makarna
1yk yoğurt
yarım haşlanmış tavuk pirzola (yarısını oğluma koydum. yarımdan daha az kaldı bana)
ya çok mu oldu acaba.. makarna çok oldu gibi ama azaltıyım acık di mi
fasülyeyi 6 yk na çıkar,makarnayı 1,5-2 yk kadar azalt.
afieyt olsun yinede güzel
bu saate kadar 2 lt su içtim.1 saat önce 1 fincan türk kahvesi içtim orta şeker arkadaşlar ısmarladı diye
cnm fasulye o akdardı ondan öle koydum. oğluma yediriorum artanı da kendime koydum. ondan makarnayı biraz çok koydum ama 3yk ya düşüriyim bari makarnayı...
bulgur pilavının o kdr kg aldırdığını bişlmiordum, ben pirinç pilavı yemiorum, misafir gelip gitmedikçede yapmıorum evde. bulgur daha sağlıklı die ondan yiyorus,
arada kaçamak yapıosunuzdur dimi..
2 yk makarna 1 dlm ekmek eder canım,ekmek hakkına göre ayarla daha doğrusu,akşam karbonhidrat tüketmeyeceksen 4-5 yk olur ama ben okadar yemiyorum en fazla 3yk yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?