60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

araöğün
1 adet muz
4 adet fındık
türk kahvesini sadece şekersiz süte katıp içiyorum çünkü sütü sade içemiyorum.

çok popüler olduk son günlerde maşşlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh19 kişi süpperrrrrrrrrrrrrrrrrr,hepimiz zayıflayalım hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:13::13::13::13::13:

valla ben sizin gazınızla başladım 3 kilo verdim. aynı gün bi arkadaşımı daha kafaladım o da başladı o da 3 kilo vermiş bile. bugün bi arkadaşa daha dedim o da başladı bakalım nolcak... sayenizde bisürü kişi zayıflıycak kızlar :)))))

sağol canım ya
çorbayı da zoraki içti oflaya puflaya ((((
walla yemekleri dışında sağıklı beslendiğini söylemem
boğazına çok düşkün oldiuğu için kendisi benim sağlıklı yemeklerim dışında abur cuburu kolayı çok tüketiyo, biraz da uykusuz kaldı bugünlerde işi çoktu, direnci düştü sanırım, ondan da kaynaklandı
o spreyi sorayım bakiim eczaneye varsa alayım
krem olmaz çünkü, boğazına nasıl sürcez onu :)))))))

esw geçmiş olsun canım ben o durumları sürekli yaşadım ama şimdi aylık penisilin yaptırıyorum çok şükür iyiyim bi problemim yok.

sağol canım
aslında öyle çok sık hasta olmaz
boğazı dışında bi şikayeti de yok ama aftlar fena çarpacak galiba ((((

afiyet olsun canım
kızlar da söylemiş ama kalanını yemişsin sen de benim gibi, fasülye az geldi bana da
makarna çok
makarna yerine 1 dilim ekmek yesen seni makarnadan daha çok tutar, emin ol :))))))))))

nesfitinde karbonhidrat olduğunu unutma 5 yknı geçirme,hemde akşam vakti.akşamları nesfit yememye dikkat et bence karbonhidrat almmaya çalışıyoruz akşamlarıfelaket tellalı gibiyim dimi

bir yudum içtim,ıııhhhhhh çok şekerli içmedimmmm
kız niye ziyan ettin güzelim kapiçinoyu madem içmiycektin,yazık oldu bak şimdii

senden gördüm canım çekti,şimdi 1 fincan 2 şekerli sütlü bir türk kahvesi yaptım ,yanındada 10 fındık yiyorum.

öğle yemeğimi yazmamısım,kimse de hatırlatmıyor

6 kasık bulgurlu kabak yemeği(nerudadan kopya çektim,habire bundan yiyo ya
2,5 dlm çavdar ekmeği
yarım kase yogurt
1 kase salata nar ekşisi ve az yağlı

pek doyurmadı,bu öğün beni,ne açım ne tok,neyse bugun de böle olsun bakalım

alırızzzzzzzz,ahanda şöleeeeeeeeeeeeeee

çok teşekkür ederim kızlar beni bagrınıza bastınız artık yalnız değilim.
ben aslında kilo verdim ocak ayından beri hatta bu sabah ta 65.5 geldim geçen cumaya göre 900 gram eksik ama tek başına bir de dayanışma olmalı bence. günlük menülerimi paylaşıcam artık. sporumu da tabi. haftaiçi her gün spor yapıyorum eliptikle-dambılla ve karın hareketleri sonuç almaya da başladım bakıyorum paylaşım güzel artık her gün burdayım çok neşeli bi ortam

nesfitinde karbonhidrat olduğunu unutma 5 yknı geçirme,hemde akşam vakti.akşamları nesfit yememye dikkat et bence karbonhidrat almmaya çalışıyoruz akşamlarıfelaket tellalı gibiyim dimi

yok cnm 5 yk bile yemiyorumdur ben nesfiti. zaten çok sevmiorum. sabahları o kadar yiyorumdur heralde. sadece tok tutsun ve kan şekerimi düşürmesin diye yiyorum ben nesfiti. o da arada yersem ya da akşam yersem 3yk felan yiyorum. sütü hiç saymıyorum bile içine 1 yk kadar süt koyuyorum. yumuşak hiç sevmiorum çünkü... eee felaket tellallığı yapmaanız ben uymam ki bu kadar dikkatli olmam heralde... iyidir iyidir devam uyarılara :)))

ara öğünde 1 elma yedim küçüktü ama birşey anlamadım...1 bardak yeşil çay,
500 ml de su ya ben bugün daha 1 lt yi yeni bitirdim.dün bu saatlerde 2 lt içmiştim..

hoşgeldin cnm :80::80:

bulgur pilavının o kdr kg aldırdığını bişlmiordum, ben pirinç pilavı yemiorum, misafir gelip gitmedikçede yapmıorum evde. bulgur daha sağlıklı die ondan yiyorus,
arada kaçamak yapıosunuzdur dimi..
evet bulgur daha sağlıklı çünkü glisemik indeksi düşük,daha geç acıktırıyor,kalori açısından bir fark oldugunu sanmıyorum.ben daha yeni başladım ama kaçamak yapmıyoruz pek,eli maşalı arkadaşlarımız var çünkü içimizde

eswcim evet canım boğaz için sprey olanını tercih edin,krem daha etkili oluyo ama tabi boğaza sürülmüyo,sen parmağını sokup süresen bilimem tabi,pek romantikkkkkkkkkkk olur demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,biri sizi görse öleeeeeeeeeeeeeee

bu arada aramı yaptımmm
200 ml süt içitim(Allahımmmmmm içtiğim sütede laf ediyolar yaaaaaaaaaaaaaaaa,5 dal kıvırcık ye ,süt içeceğine diyolarrrrrrrrrrrrrrrinsanlar hep mi köstek olur ya iş yerinde oturup kıvırcık marul yicem heralde

hoşgeldin canımmmm
ayrıca tebrik ederim, 900 gr vermişsin bu süper bi rakam, gerisi de gelir inşallah canımcım :))))))))

dambılı ben de yaptım dün, sadece 20 kez çömelip kalkmama rağmen ( burda bi arkadaş bize bi site önermişti, ordaki hareketleri yaptım da ) bugün merdiven çıkarken bacaklarım ağrıyo walla, demekki faydası oluyo, kaslarımı ağrıtmış hemencik
bundan sonra devam edicem ben de
sen haftada kaç kez çalışıyosun dambılı?

bir legen kıvırcıgı koy masana ,geviş getire getire ye nolcekkkk

fazla hüpürdetiyorsundur belkim içerken ondan laf ediyolardır

delüüüüüüüüüüüüüüü

afiyet olusn canımcım
hey allahım ya
sana normal bi adam çatmaz mı kızım?

afiyet olsun
ara öğün güzellllll,öğle yemeği ise süpperrrrrrrrrrrr
neruşun yemekelrine yetişemezsin sen 1 gün için 3 çeşit eymek yapar o,tek başına yaşadığı halde pek marifetli maşşllahhhhhhhhhhhhh,ahmarat kızzzzzzzzzzzzz

yok valla yetişemem öyleyse,ben akşam da o kabağa talim etcem gibi gözüküyor

bir legen kıvırcıgı koy masana ,geviş getire getire ye nolcekkkk

fazla hüpürdetiyorsundur belkim içerken ondan laf ediyolardır

niye laf ettiklerini çok iyi biliyorum da bennnnnnnnnnnnnnnnn,neyssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeee

delüüüüüüüüüüüüüüü

afiyet olusn canımcım
hey allahım ya
sana normal bi adam çatmaz mı kızım?

yok ya ben değilim anormal olan dimi,sizede garip geliyo di mi,yani valla durup duruken size ayzarken süt içiyodum işte o zamn didiler,kola içsem bunu derlermiydi sanmıyorum

slm kıslar bende zayıflamak istiyorum yeniden 58 olmak istiyorum bir nişanlandım ardından evlilik 15kg aldım ( bu halde bebişi düşünemiyorum. 100 olurum heralde ozaman ( eşimde dalga geciyo sinir edio beni vinçle götürürüz doğuma seni diyo :84:

teşekkür ederim canım. son bir kaç haftadır çok az veriyordum kilo. sonra bi sitede karın hareketleri videosu buldum 3-4 gündür onu yapıyorum bide bir çift 1 kg luk dambıl aldım bu hafta sadece bir gün yapamadım eve geç gelmiştim ama her gün yapıyorum. bundan sonra programlı yapıcam ama. bacak hareketlerini bilmiyorum ama benim de bacak problemim var onuda yapayım en iyisi. çok kalın bacaklarım çünkü nefret ediyorum onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…