çok popüler olduk son günlerde maşşlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh19 kişi süpperrrrrrrrrrrrrrrrrr,hepimiz zayıflayalım hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :13::13::13::13::13:
ayyyyyyyyyyyyyyyyy eswwwwwwwww bendede çok çıkardııı,şu diyete başladığımdan beri çıkmıyoooooo,demekki sağlıksız beslemektenmişşş:44:benimde bi keere boğazımda çıkmıştı o yine iyi çorba içebiliyo,ben yutkunamıyodum bile çok zor valla,B12 eksikliğinden çkıyo diyolar sürekli içmesi egrekiyor sanaırım.sprey ilaçlar var onalr iyi geliyo,bide kremvar ağzın içine sürülüyo oda ii onalarda al biranönce yoksa zor geçer valla.geçmiş olsunnnn
esw geçmiş olsun canım ben o durumları sürekli yaşadım ama şimdi aylık penisilin yaptırıyorum çok şükür iyiyim bi problemim yok.
kızlaarrrrr herkeslere afiyet olsun...
öğlen yemeğim
3yk taze fasulye
5ky makarna
1yk yoğurt
yarım haşlanmış tavuk pirzola (yarısını oğluma koydum. yarımdan daha az kaldı bana)
ya çok mu oldu acaba.. makarna çok oldu gibi ama azaltıyım acık di mi
benim bu öğünde 2 dilim ekmek hakkım vardı o zmn yiyebilirim :)) ekmek yok çünkü
akşama da az bişi meyveli nesfitle salata düşünüyorum. başka bişi yok çünkü bidaha uğraşmak istemiyorum...
kız niye ziyan ettin güzelim kapiçinoyu madem içmiycektin,yazık oldu bak şimdiibir yudum içtim,ıııhhhhhh çok şekerli içmedimmmm
alırızzzzzzzz,ahanda şöleeeeeeeeeeeeeee
Merhaba canım hoşgeldinİnan bana kilo vermek aslında görüldüğü gibi zor değil bence istedikten sonra imkansız diye bir şey yoktur Ve biliyormusun ben kilo verebilseydem herkes verir Olumsuz düşünceleri at kafandan
Hoşgeldin tatlım tabii ki katılabilirsinkaç kilosun hedefin kaç bunları yaz öncelikle ve neler yiyiosun napıyosun spor yapıyo musun ayzarsan süperrr olurr menülerini de ehrgün paylaş bizimle hepberaber kurtulalım inşallahhh tüm fazla kilolardannn yağlardannnn
nesfitinde karbonhidrat olduğunu unutma 5 yknı geçirme,hemde akşam vakti.akşamları nesfit yememye dikkat et bence karbonhidrat almmaya çalışıyoruz akşamlarıfelaket tellalı gibiyim dimi
hoşgeldin cnm :80::80:çok teşekkür ederim kızlar beni bagrınıza bastınız artık yalnız değilim.
ben aslında kilo verdim ocak ayından beri hatta bu sabah ta 65.5 geldim geçen cumaya göre 900 gram eksik ama tek başına bir de dayanışma olmalı bence. günlük menülerimi paylaşıcam artık. sporumu da tabi. haftaiçi her gün spor yapıyorum eliptikle-dambılla ve karın hareketleri sonuç almaya da başladım bakıyorum paylaşım güzel artık her gün burdayım çok neşeli bi ortam
evet bulgur daha sağlıklı çünkü glisemik indeksi düşük,daha geç acıktırıyor,kalori açısından bir fark oldugunu sanmıyorum.ben daha yeni başladım ama kaçamak yapmıyoruz pek,eli maşalı arkadaşlarımız var çünkü içimizdebulgur pilavının o kdr kg aldırdığını bişlmiordum, ben pirinç pilavı yemiorum, misafir gelip gitmedikçede yapmıorum evde. bulgur daha sağlıklı die ondan yiyorus,
arada kaçamak yapıosunuzdur dimi..
çok teşekkür ederim kızlar beni bagrınıza bastınız artık yalnız değilim.
ben aslında kilo verdim ocak ayından beri hatta bu sabah ta 65.5 geldim geçen cumaya göre 900 gram eksik ama tek başına bir de dayanışma olmalı bence. günlük menülerimi paylaşıcam artık. sporumu da tabi. haftaiçi her gün spor yapıyorum eliptikle-dambılla ve karın hareketleri sonuç almaya da başladım bakıyorum paylaşım güzel artık her gün burdayım çok neşeli bi ortam
eswcim evet canım boğaz için sprey olanını tercih edin,krem daha etkili oluyo ama tabi boğaza sürülmüyo,sen parmağını sokup süresen bilimem tabi,pek romantikkkkkkkkkkk olur demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,biri sizi görse öleeeeeeeeeeeeeee
bu arada aramı yaptımmm
200 ml süt içitim(Allahımmmmmm içtiğim sütede laf ediyolar yaaaaaaaaaaaaaaaa,5 dal kıvırcık ye ,süt içeceğine diyolarrrrrrrrrrrrrrrinsanlar hep mi köstek olur ya iş yerinde oturup kıvırcık marul yicem heralde
eswcim evet canım boğaz için sprey olanını tercih edin,krem daha etkili oluyo ama tabi boğaza sürülmüyo,sen parmağını sokup süresen bilimem tabi,pek romantikkkkkkkkkkk olur demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,biri sizi görse öleeeeeeeeeeeeeee
bu arada aramı yaptımmm
200 ml süt içitim(Allahımmmmmm içtiğim sütede laf ediyolar yaaaaaaaaaaaaaaaa,5 dal kıvırcık ye ,süt içeceğine diyolarrrrrrrrrrrrrrrinsanlar hep mi köstek olur ya iş yerinde oturup kıvırcık marul yicem heralde
kız niye ziyan ettin güzelim kapiçinoyu madem içmiycektin,yazık oldu bak şimdii
senden gördüm canım çekti,şimdi 1 fincan 2 şekerli sütlü bir türk kahvesi yaptım ,yanındada 10 fındık yiyorum.
öğle yemeğimi yazmamısım,kimse de hatırlatmıyor
6 kasık bulgurlu kabak yemeği(nerudadan kopya çektim,habire bundan yiyo ya
2,5 dlm çavdar ekmeği
yarım kase yogurt
1 kase salata nar ekşisi ve az yağlı
pek doyurmadı,bu öğün beni,ne açım ne tok,neyse bugun de böle olsun bakalım
gayet iyi gidiyorsun afiyet olsun,ancak tabak yerine kaşık sayını yaz canımmm
afiyet olsun
ara öğün güzellllll,öğle yemeği ise süpperrrrrrrrrrrr
neruşun yemekelrine yetişemezsin sen 1 gün için 3 çeşit eymek yapar o,tek başına yaşadığı halde pek marifetli maşşllahhhhhhhhhhhhh,ahmarat kızzzzzzzzzzzzz
bir legen kıvırcıgı koy masana ,geviş getire getire ye nolcekkkk
fazla hüpürdetiyorsundur belkim içerken ondan laf ediyolardır
delüüüüüüüüüüüüüüü
afiyet olusn canımcım
hey allahım ya
sana normal bi adam çatmaz mı kızım?
teşekkür ederim canım. son bir kaç haftadır çok az veriyordum kilo. sonra bi sitede karın hareketleri videosu buldum 3-4 gündür onu yapıyorum bide bir çift 1 kg luk dambıl aldım bu hafta sadece bir gün yapamadım eve geç gelmiştim ama her gün yapıyorum. bundan sonra programlı yapıcam ama. bacak hareketlerini bilmiyorum ama benim de bacak problemim var onuda yapayım en iyisi. çok kalın bacaklarım çünkü nefret ediyorum onlardanhoşgeldin canımmmm
ayrıca tebrik ederim, 900 gr vermişsin bu süper bi rakam, gerisi de gelir inşallah canımcım :))))))))
dambılı ben de yaptım dün, sadece 20 kez çömelip kalkmama rağmen ( burda bi arkadaş bize bi site önermişti, ordaki hareketleri yaptım da ) bugün merdiven çıkarken bacaklarım ağrıyo walla, demekki faydası oluyo, kaslarımı ağrıtmış hemencik
bundan sonra devam edicem ben de
sen haftada kaç kez çalışıyosun dambılı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?