60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim hoş geldin.takıl buraya tığ gibi olursun bak...

Son düzenleme:
kaşık ölçüsü o kadar da korkulcak bişi değilmiş ,bir tabak sebze yemeği 6-7 kaşık oluyor,ama tepeleme koyuyorum ben(famir duymasın)
)

sen koy tepeleme,tepelicemmmmmmmmmmmmm seni zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sana serbest cici,tepeleme koy ama ölçün olsun,sonra kaşık hesabı yaptığında zorlanmazsın

off kızlar off bende katılmak istiyorum ama henüz 7 aylık bir kuzum var ve emziriyorum ek gıdalara geçtik ama yinede çok fazla rejim yapmam mümkün değil ama hafif hafif başladım bakalım 68 kg yim hedefim 55

hoşgeldin.benim evlendikten sonraki halim gibi olmussun.bence de biran önce zayıflamaya bak,2 çocuktan sonra benim gibi olur hayata küsersin alimallah

burdaki ortam çok iyi,disiplinli olmamızı sağlıyor,gel katıl bize,hadiii

ne yedin bugün,ordan başlayalım?

hiç sorma ya canım iş yerinde ne yesek göze batıyor bende 1 dilim kepekli ekmek yesem yoğurt elma oooooo bir de diyet yapıyorum diye geziyorsun aralarda bile yiyorsun diyorlar 1 elmadan nolacak diyorum olsun diyet yapıyorsan aç kal diyorlar bende hiç söylemiyorum artık diyet yaptığımı

sen koy tepeleme,tepelicemmmmmmmmmmmmm seni zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sana serbest cici,tepeleme koy ama ölçün olsun,sonra kaşık hesabı yaptığında zorlanmazsın

niye ben cozutuk muyum da bana herşey serbest yaa,tekne orucu mu tutuyoz burdaa,töbe töbeee

ozman ben akşama kızartma yapıcaktım yapmıyım bari, uff nasıl vazgeçicem güsel şeylerden , akşam salata yapayım yiyim, 2 kaşık yemek alayım ekmek yok ozaman iptal, sonrada yeşil çay içeyim, bir porsiyonda elma yiyim ozaman, doyarım herhalde

2 yk çok az, 4-5 kaşık yemelisin en az,doymazsan sonrası daha fena oluyor

ya kızlar bişey söyleyeceğim.
neruda ara öğün alternatifleri sunmuş.
bakın ben ara öğünde neler yedim...

bol su
karma çay + böğürtlenli çay
1 salatalık
1 elma
1 bardak ta ayran düşünüyorum ama içsem mi ki :97:

çok mu olmuş bunlar söyleyin..

canım benim ya az önce benim başımada geldi.tatlı yemiyorum diyetteyim diyiyorsun ağzın boş durmuyor diyiyordu adamın biri.bende elma yiyiyorum sanane dedim.yediğimde yemediğimde seni ilgilendirmez dedim.artık sinirlendim.alay eder gibiler.vereceğim görecekler işte ozaman...

hayır çok olmamış.canım benim...

yok canım ben sen de bi anormallik göremedim
kıskanıyolar işte kızım seniiiiiiii

e ozaman yine başlamışsın demekki kilo vermeye :)))))))
ama hergün yapınca şişme kız sonra
hugocuk haftada 2 dediydi sanki bizee, değil mi kız neruşşşşşşşşşşşşşş???????????????

bacak hareketleri de var bu dediğim sitede, öyle zor bişi değil zaten ya
dambıllar elinde uzun ip belinde
olduğun yerde çöküp kalkıyosun ama tabi popo ve dizler aynı hizada kalacak, yoksa bi numarası olmaz hareketin :))))))))

herkes köstek olmaya pek meraklı yaaa
sen de söyleme canım onları da kafana takma

canım 2 kaşık ne yicen sen hangi yemekten
sebzeyse 6 kaşık yemeni tavsiye ederim
ekmeği niye yemiyosiun bide???????

slm kızlar bugün yediklerimi bende yazayım özendim sizden
sabah; 1 dilim ekmek
1 çarliston biber ama küçük
1 domates
küçük dilim peynir 1 tane zeytin
ara öğün 1 kivi
öğlen 1 kase kremalı sebze çorbası
yarım dilim ekmek
ara öğün 1 elma
akşamda 1 kase çorba
1 tabak sebze yemeği
1 dilim ekmek yicem nasıl sizce bugün için _?_ :97:

öğlen az değil mi? ben bikere öğlen bi çorba ve salata yedim. akşama da sadece salata yemiştim. gece başım dönmeye başladı. üşüdüm. midem ağrımaya başladı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…