canımcım tabak yazıyorum ama çok az koyuyorum.
bir daha dikkat edip kaşık ölçüsüyle yazarım
slm kıslar bende zayıflamak istiyorum yeniden 58 olmak istiyorum bir nişanlandım ardından evlilik 15kg aldım( bu halde bebişi düşünemiyorum. 100 olurum heralde ozaman ( eşimde dalga geciyo sinir edio beni vinçle götürürüz doğuma seni diyo :84:
kaşık ölçüsü o kadar da korkulcak bişi değilmiş ,bir tabak sebze yemeği 6-7 kaşık oluyor,ama tepeleme koyuyorum ben(famir duymasın)
)
slm kıslar bende zayıflamak istiyorum yeniden 58 olmak istiyorum bir nişanlandım ardından evlilik 15kg aldım( bu halde bebişi düşünemiyorum. 100 olurum heralde ozaman ( eşimde dalga geciyo sinir edio beni vinçle götürürüz doğuma seni diyo :84:
eswcim evet canım boğaz için sprey olanını tercih edin,krem daha etkili oluyo ama tabi boğaza sürülmüyo,sen parmağını sokup süresen bilimem tabi,pek romantikkkkkkkkkkk olur demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,biri sizi görse öleeeeeeeeeeeeeee
bu arada aramı yaptımmm
200 ml süt içitim(Allahımmmmmm içtiğim sütede laf ediyolar yaaaaaaaaaaaaaaaa,5 dal kıvırcık ye ,süt içeceğine diyolarrrrrrrrrrrrrrrinsanlar hep mi köstek olur ya iş yerinde oturup kıvırcık marul yicem heralde
sen koy tepeleme,tepelicemmmmmmmmmmmmm seni zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sana serbest cici,tepeleme koy ama ölçün olsun,sonra kaşık hesabı yaptığında zorlanmazsın
yk =? bu ne anlama gelio kızlarrr[/QUOTE
şifre arkadaşımm bu,diyet şifresi
yk =? bu ne anlama gelio kızlarrr
ozman ben akşama kızartma yapıcaktım yapmıyım bari, uff nasıl vazgeçicem güsel şeylerden, akşam salata yapayım yiyim, 2 kaşık yemek alayım ekmek yok ozaman iptal, sonrada yeşil çay içeyim, bir porsiyonda elma yiyim ozaman, doyarım herhalde
hiç sorma ya canım iş yerinde ne yesek göze batıyor bende 1 dilim kepekli ekmek yesem yoğurt elma oooooo bir de diyet yapıyorum diye geziyorsun aralarda bile yiyorsun diyorlar 1 elmadan nolacak diyorum olsun diyet yapıyorsan aç kal diyorlar bende hiç söylemiyorum artık diyet yaptığımı
canım benim hoş geldin.takıl buraya tığ gibi olursun bak...
ya kızlar bişey söyleyeceğim.
neruda ara öğün alternatifleri sunmuş.
bakın ben ara öğünde neler yedim...
bol su
karma çay + böğürtlenli çay
1 salatalık
1 elma
1 bardak ta ayran düşünüyorum ama içsem mi ki :97:
çok mu olmuş bunlar söyleyin..
niye laf ettiklerini çok iyi biliyorum da bennnnnnnnnnnnnnnnn,neyssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeee
yok ya ben değilim anormal olan dimi,sizede garip geliyo di mi,yani valla durup duruken size ayzarken süt içiyodum işte o zamn didiler,kola içsem bunu derlermiydi sanmıyorum
teşekkür ederim canım. son bir kaç haftadır çok az veriyordum kilo. sonra bi sitede karın hareketleri videosu buldum 3-4 gündür onu yapıyorum bide bir çift 1 kg luk dambıl aldım bu hafta sadece bir gün yapamadım eve geç gelmiştim ama her gün yapıyorum. bundan sonra programlı yapıcam ama. bacak hareketlerini bilmiyorum ama benim de bacak problemim var onuda yapayım en iyisi. çok kalın bacaklarım çünkü nefret ediyorum onlardan
hiç sorma ya canım iş yerinde ne yesek göze batıyor bende 1 dilim kepekli ekmek yesem yoğurt elma oooooo bir de diyet yapıyorum diye geziyorsun aralarda bile yiyorsun diyorlar 1 elmadan nolacak diyorum olsun diyet yapıyorsan aç kal diyorlar bende hiç söylemiyorum artık diyet yaptığımı
ozman ben akşama kızartma yapıcaktım yapmıyım bari, uff nasıl vazgeçicem güsel şeylerden, akşam salata yapayım yiyim, 2 kaşık yemek alayım ekmek yok ozaman iptal, sonrada yeşil çay içeyim, bir porsiyonda elma yiyim ozaman, doyarım herhalde
slm kızlar bugün yediklerimi bende yazayım özendim sizden
sabah; 1 dilim ekmek
1 çarliston biber ama küçük
1 domates
küçük dilim peynir 1 tane zeytin
ara öğün 1 kivi
öğlen 1 kase kremalı sebze çorbası
yarım dilim ekmek
ara öğün 1 elma
akşamda 1 kase çorba
1 tabak sebze yemeği
1 dilim ekmek yicem nasıl sizce bugün için _?_ :97:
yemek kaşığı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?