ozman ben akşama kızartma yapıcaktım yapmıyım bari, uff nasıl vazgeçicem güsel şeylerden, akşam salata yapayım yiyim, 2 kaşık yemek alayım ekmek yok ozaman iptal, sonrada yeşil çay içeyim, bir porsiyonda elma yiyim ozaman, doyarım herhalde
yok canım ben sen de bi anormallik göremedim
kıskanıyolar işte kızım seniiiiiiii
e ozaman yine başlamışsın demekki kilo vermeye :)))))))
ama hergün yapınca şişme kız sonra
hugocuk haftada 2 dediydi sanki bizee, değil mi kız neruşşşşşşşşşşşşşş???????????????
bacak hareketleri de var bu dediğim sitede, öyle zor bişi değil zaten ya
dambıllar elinde uzun ip belinde
olduğun yerde çöküp kalkıyosun ama tabi popo ve dizler aynı hizada kalacak, yoksa bi numarası olmaz hareketin :))))))))
herkes köstek olmaya pek meraklı yaaa
sen de söyleme canım onları da kafana takma
canım 2 kaşık ne yicen sen hangi yemekten
sebzeyse 6 kaşık yemeni tavsiye ederim
ekmeği niye yemiyosiun bide???????
ayy aynen kızartma delisiydim sabahları patates ve börek kızartıp yemeye bayılırdım..
böyle adlarını bari telaffuz edeyim de nefsim körelsin
arkadaşlar ben harbiden sevdiğim ve yiyemediğim şeyleri artık kokluyorum.
koklayıp doyuyorum sanki yemiş gibi oluyorum
öğlen az değil mi? ben bikere öğlen bi çorba ve salata yedim. akşama da sadece salata yemiştim. gece başım dönmeye başladı. üşüdüm. midem ağrımaya başladı :S
barbunya yicem cnm, ekmek akşamları yemiorm aslında, kg veremeyince başlamıştım tekrar ekmek yemeğe, kahvaltıda 2 dilim yiyiorum hakkımı orda kullanıorum yani.kahvaltıyı sıkı yapmayı seviyorum
ya bide benim bel bölgsinde fazlam var, kalça basen yok bende. dar elbiseler giemiorum artık,çok moralim bozuluor,oturup ağlıorum bazen çünki şu yaşıma geldim ilkes bu haldeyim deliricem
ben de bende....
kızlar akşam araöğünlerinde ne yiyorsunuz.mesela süt ürülerinimi tercih ediyorsunuz fındık mı meyvemi yatacağız ya üstüne ondan siz nasıl bişey uyguluyorsun bana bilgi verirseniz bende uyayım.
yaa evet başladım ama bir ara cidden durmuştu sinir oluyordum 10 günde 300 gram filan o neydi öle yaae ozaman yine başlamışsın demekki kilo vermeye :)))))))
ama hergün yapınca şişme kız sonra
hugocuk haftada 2 dediydi sanki bizee, değil mi kız neruşşşşşşşşşşşşşş???????????????
bacak hareketleri de var bu dediğim sitede, öyle zor bişi değil zaten ya
dambıllar elinde uzun ip belinde
olduğun yerde çöküp kalkıyosun ama tabi popo ve dizler aynı hizada kalacak, yoksa bi numarası olmaz hareketin :))))))))
shadow cum gerçekten öyle yaa
hatta markete gidiyorum kasanın tam karşısına brownileri koymuşlar çok lazımmış gibi..
çok seviyordum onları ve koklayamıyorum
bu arada 2. salatalığımı da yedim..
ayy aynen kızartma delisiydim sabahları patates ve börek kızartıp yemeye bayılırdım..
böyle adlarını bari telaffuz edeyim de nefsim körelsin
arkadaşlar ben harbiden sevdiğim ve yiyemediğim şeyleri artık kokluyorum.
koklayıp doyuyorum sanki yemiş gibi oluyorum
nesfitinde karbonhidrat olduğunu unutma 5 yknı geçirme,hemde akşam vakti.akşamları nesfit yememye dikkat et bence karbonhidrat almmaya çalışıyoruz akşamlarıfelaket tellalı gibiyim dimi
yaa evet başladım ama bir ara cidden durmuştu sinir oluyordum 10 günde 300 gram filan o neydi öle yaa
hakikaten şişermiyim her gün yapsam ? o kadar çok yapmıyorum ki hafif benim dambıllarım.
canım günlük sadece 2 dilim ekmek mi yiyosun sen
çok az ama öyleyse
tamam kahvaltıyı güzel yap zaten ama günlük 4-5 dilim ekmek yiyoruz biz burda
o yüzden akşam da ekmek yiyebilirsin bence en azından 1 dilim de olsa
barbunyayı da 4 kaşık falan yiyebilirsin, ben öyle yyiorum mesela
salatayı da 1 tk yağla beraber ye ki ondan alman gereken viteminleri alabilesin
canım tatlı, şeker abur cubur malesef göbek bölgesinde toplanıyo ve sanırım sen bunlardan çok yiyodiun, o yüzden belinin kalın olması normal ama şekeri tatlıyı hiç yemezsen bi süre aradaki farkı sen de hemen farkedersen, hele biraz da spor yaparsan belinin nasıl inceldiğini, yanlarının nasıl eridiğini görünce daha bi azimleneceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?