60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy aynen kızartma delisiydim sabahları patates ve börek kızartıp yemeye bayılırdım..
böyle adlarını bari telaffuz edeyim de nefsim körelsin

arkadaşlar ben harbiden sevdiğim ve yiyemediğim şeyleri artık kokluyorum.
koklayıp doyuyorum sanki yemiş gibi oluyorum

barbunya yicem cnm, ekmek akşamları yemiorm aslında, kg veremeyince başlamıştım tekrar ekmek yemeğe, kahvaltıda 2 dilim yiyiorum hakkımı orda kullanıorum yani.kahvaltıyı sıkı yapmayı seviyorum

ben de bende....

öğlen az değil mi? ben bikere öğlen bi çorba ve salata yedim. akşama da sadece salata yemiştim. gece başım dönmeye başladı. üşüdüm. midem ağrımaya başladı :S

bilmiyorum ki şimdilik iyiym bi acıkma falan yok ama bünyyemi sarsarsa yarın biraz ekleme yapayım ozaman listeme

ya bide benim bel bölgsinde fazlam var, kalça basen yok bende. dar elbiseler giemiorum artık,çok moralim bozuluor,oturup ağlıorum bazen çünki şu yaşıma geldim ilkes bu haldeyim deliricem

kızlar ben diyetisyene giderken dr liste vermişti. yemeklere 1 yemek kaşığı yağ az tuz ve sadece tavuk eti 2-3 parça yemeğin içinde izin vardı. balık kırmızı et tavuk yasaktı.

kızlar akşam araöğünlerinde ne yiyorsunuz.mesela süt ürülerinimi tercih ediyorsunuz fındık mı meyvemi yatacağız ya üstüne ondan siz nasıl bişey uyguluyorsun bana bilgi verirseniz bende uyayım.

barbunya yicem cnm, ekmek akşamları yemiorm aslında, kg veremeyince başlamıştım tekrar ekmek yemeğe, kahvaltıda 2 dilim yiyiorum hakkımı orda kullanıorum yani.kahvaltıyı sıkı yapmayı seviyorum

canım günlük sadece 2 dilim ekmek mi yiyosun sen
çok az ama öyleyse
tamam kahvaltıyı güzel yap zaten ama günlük 4-5 dilim ekmek yiyoruz biz burda
o yüzden akşam da ekmek yiyebilirsin bence en azından 1 dilim de olsa
barbunyayı da 4 kaşık falan yiyebilirsin, ben öyle yyiorum mesela
salatayı da 1 tk yağla beraber ye ki ondan alman gereken viteminleri alabilesin

ya bide benim bel bölgsinde fazlam var, kalça basen yok bende. dar elbiseler giemiorum artık,çok moralim bozuluor,oturup ağlıorum bazen çünki şu yaşıma geldim ilkes bu haldeyim deliricem

canım tatlı, şeker abur cubur malesef göbek bölgesinde toplanıyo ve sanırım sen bunlardan çok yiyodiun, o yüzden belinin kalın olması normal ama şekeri tatlıyı hiç yemezsen bi süre aradaki farkı sen de hemen farkedersen, hele biraz da spor yaparsan belinin nasıl inceldiğini, yanlarının nasıl eridiğini görünce daha bi azimleneceksin

ben meyva yiyorum genellikle. süt içemiyorum mideme dokunuyor. mide ağrısından ölüyom sonra

kızlar akşam araöğünlerinde ne yiyorsunuz.mesela süt ürülerinimi tercih ediyorsunuz fındık mı meyvemi yatacağız ya üstüne ondan siz nasıl bişey uyguluyorsun bana bilgi verirseniz bende uyayım.

canım genelde meyve
mesela 1 elma, büyükse yarım muz, 2 kivi, 1 portakal
bunlar 1 porsuyon meyve olarak geçiyo

bunu yanında 1 fincan leblebi, 10-15 kadar yaban mersini, kuru kayısı da yiyebilirsin ara olarak ama kayısının miktarını abartmadan tabi

yaa evet başladım ama bir ara cidden durmuştu sinir oluyordum 10 günde 300 gram filan o neydi öle yaa
hakikaten şişermiyim her gün yapsam ? o kadar çok yapmıyorum ki hafif benim dambıllarım.

bugün diyete başlattığım arkadaşıma yrn gelebilirim sana demiştim. diyet lafını açınca hemen ama ben yrn sana browni yapıcaktim diy...
yem,cem dedim hemen. o da o zmn ben de yemem diyo.
ben de yaptım geçen hafta... birazını gelen arkadaşıma ikram ettim gerisini de kaynanamlara götürdü. bi de gzl görünüyodu. ooffff oofffff.... olsun ama caydıramaz bunlar beni. kararlıyım gidicek bu kilolar inş :))))))))

bende çok seviyorum kızarrtmayı domates soslu yanında kola uffff en süper menüüama bunlara son artık,ama yemeğe davetlendiğimde affetmem yani.herkes yerken ben nasıl bakayim demi

nesfitinde karbonhidrat olduğunu unutma 5 yknı geçirme,hemde akşam vakti.akşamları nesfit yememye dikkat et bence karbonhidrat almmaya çalışıyoruz akşamlarıfelaket tellalı gibiyim dimi

canım o zaman bu nesfit falan zayıflamaya yardımcı değiller mi ?
o kadar reklamlarını yapıyorlar ama ..
daha önce hiç kullanmadım.

Kahvaltıdan sonraki ara öğünüm;

1 dilim ananas

Öğle;13 te

2 adet peynirli,yulaf ezmeli kurabiye ( içinde hiç un yok)
1 tabak etli,sebzeli çorba (oldukça koyuydu)
yarım paket diyet çikolata (90 kalori)

Ara;
1 adet peynirli kurabiye

Saat 15:30 da 1 elma

Saat 16 da ;
6 yk ot yemeği ve 2 yk yoğurt

Saat 16 :30 da
yarım paket çikolata (90 kalori)

Doymuyorum bugün

Akşama balık aldım ama eşim şehir dışında geç gelir büyük ihtimalle. Napsam ki...

yaa evet başladım ama bir ara cidden durmuştu sinir oluyordum 10 günde 300 gram filan o neydi öle yaa
hakikaten şişermiyim her gün yapsam ? o kadar çok yapmıyorum ki hafif benim dambıllarım.

canım bilmiyorum ki
hugo öyle demişti sadece, ben öyle hatırlıyorum

bide nerudaya sormak lazım, bakalım o ne diyecek ama o da ban ahaftada 2 yaptığını söyledi sanki
allahım bunuyomuyum ben yaa :))))))))))))

benim dambıllarda 1 kiloluk zaten
çok ağır değil ama hergün yapma bence
ya şişersen
kilo değil ki bu, inmez de

ya az önce 2 adet çikolata yedim, son çikolatalarımmış meğer, ama kolayı kestim cipsi kestim ama öikolatayı hayr diyemiorm, ama bu kes başarmak istiyorum,teşekkr ederm tavsiyelr için, sen kaç kg ile başladın verebildinmi canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…