bende çok seviyorum kızarrtmayı domates soslu yanında kola uffff en süper menüüama bunlara son artık,ama yemeğe davetlendiğimde affetmem yani.herkes yerken ben nasıl bakayim demi
ya ya yersin
dün arkadaşıma davetliydim sevdiğim şeylerden yapmış
diğer hatunlar yumulup yediler ama bennnnnnnnn yemedim
iyi ki kendimi tutabildim..
çünkü yeseydim kendimi suçlu hissederdim biliyorum
ya az önce 2 adet çikolata yedim, son çikolatalarımmış meğer, ama kolayı kestim cipsi kestim ama öikolatayı hayr diyemiorm, ama bu kes başarmak istiyorum,teşekkr ederm tavsiyelr için, sen kaç kg ile başladın verebildinmi canımm
ya ya yersin
dün arkadaşıma davetliydim sevdiğim şeylerden yapmış
diğer hatunlar yumulup yediler ama bennnnnnnnn yemedim
iyi ki kendimi tutabildim..
çünkü yeseydim kendimi suçlu hissederdim biliyorum
hmm, çikolata yiceksen bile bitter yemeye çalış
bide haftada 1 kez falan ye onu da ve 2 kareyi geçmesin mümkünse
daha başındasın oyüzden yemesen daha iyi ama dayanamam diyosan sınırın bu olsun bence
bide canın çok tatlı çekerse sütlü türk kahvesi yap şekersiz, çok güzel oluyo ve tatlı iştahını kapatıyo ayrıca tarçın da ekleyebilirsin içine
tarçını tüketmeye çalış
kan şekerini dengelemede çok büyük bi yardımcı çünkü
canım ben 8 kilo verdim, şu aralar 55,5 ile 56 arasında gidip geliyorum
hatta 1 ayı geçti sanırım b.u gidip gelme
ama ben memnunum halimden
benim boyum 172 oyüzden ince görünüyorum
biraz daha sıkılaşmak istiyorum ama bide yağ kaldıysa artık vücudumda onları da eritmek istiyorum
biraz yüksekti de yağ oranım kiloma göre
eswcim evet canım boğaz için sprey olanını tercih edin,krem daha etkili oluyo ama tabi boğaza sürülmüyo,sen parmağını sokup süresen bilimem tabi,pek romantikkkkkkkkkkk olur demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,biri sizi görse öleeeeeeeeeeeeeee
bu arada aramı yaptımmm
200 ml süt içitim(Allahımmmmmm içtiğim sütede laf ediyolar yaaaaaaaaaaaaaaaa,5 dal kıvırcık ye ,süt içeceğine diyolarrrrrrrrrrrrrrrinsanlar hep mi köstek olur ya iş yerinde oturup kıvırcık marul yicem heralde
işin bide o tarafı var dimi,yiyorus bide pişman oluorus, ben kendime hakim olamıorm daha o safhalara geçemedim canım. o tiplere sinir oluorm benden fazla götürüor ama bendende zayıf, şanslı hatun onlar..
akşam yemeğimi yedim geldim orta boy palmut fırında yağsız
bir küçük dilim çavdar ekmeği
bol salata
nasıl olmuşşşş:)))
gayet güzel benceya kızlar bişey söyleyeceğim.
neruda ara öğün alternatifleri sunmuş.
bakın ben ara öğünde neler yedim...
bol su
karma çay + böğürtlenli çay
1 salatalık
1 elma
1 bardak ta ayran düşünüyorum ama içsem mi ki :97:
çok mu olmuş bunlar söyleyin..
ayy aynen kızartma delisiydim sabahları patates ve börek kızartıp yemeye bayılırdım..
böyle adlarını bari telaffuz edeyim de nefsim körelsin
arkadaşlar ben harbiden sevdiğim ve yiyemediğim şeyleri artık kokluyorum.
koklayıp doyuyorum sanki yemiş gibi oluyorum
bende ilk menü paylaşımımı yazayım. yediklerimi hemen defterime yazıyorum yoksa unutabiliyorum.
kahvaltı 07.25 = 200 ml süt 2 dilim ekmek bir domates iki küçük salatalık taze nane yarım kk büyüklüünde peynir çeyrek çay kaşıgı tereyagda bir yumurta 2 zeytin
ara 09.30 = 6 badem 2 kayısı yeşilçayımla
ara 10.10 = 1 şekersiz türk kavesi bir kuru incirle
ögle 12.25 = 4 kaşık mercimek çorbası ( içinde bol un vardı yemedim ) 1 tavuk budu fırında bol yeşil salata 9 adet çilek
ara 14.45 = çeyrek keçiboynuzu yeşilçay
ara 15.10 = bir portakal
akşam yemegi 16.30 = 6 yk bulgurlu kabak yemegi 3 yk yoortla bir dilim ekmek iki adet iç ceviz
akşam eve gidince bişi yemek istemiyorum ama bugün çok acıkıyorum reglim yakın
gün boyu 2,5 litre su şimdiden 2,5 oldu akşam içmem pek su
yok canımcım arkadaşlar da tombul tombul
yani kilo vermeleri lazım ama hiç niyetleri yok
böyle gayet mutlularmış
evet canımcım benimde çevremde köstekler çoook.
önceleri eşimde bana köstek oldu ama şimdi destek
sanırım 2 gün önceydi istediğim kadar yememe dikkat edeyim
spor yapmadan asla zayıflamayacağımı söyledi bir arkadaşım
ve şu an malesef istediğim gibi spor yapamıyorum
ama 2 haftaya kadar bir düzene oturtacağım İnşallah.
mesela arkadaşım öyle söylediğinde çok üzüldüm ama belli etmedim
eve geldim içim boşaldı hüngür hüngür ağladım..
millete diyete başladım dediğime bin pişman oldum
şimdi düşünüyorum ya zayıflayamazsam diye utanırım heralde.
zaten sinirlerim bozuk
yanlız başımayım çocukla
eşim görevde offff canım çoğu zaman sıkkın oluyor[/COLOR]
verdinmi kg canım, yada burda paylaşımlarla tavsiyelerle kg veren varmı, insanın kendini yalnız hissetmemesi ne kdr kötü bişi, motivasyon şart, 72 kgyum hedefim 60 kg.temmuza kdr vermek istiyorum.
spor yapıormusnuz,
kız niye ziyan ettin güzelim kapiçinoyu madem içmiycektin,yazık oldu bak şimdii
senden gördüm canım çekti,şimdi 1 fincan 2 şekerli sütlü bir türk kahvesi yaptım ,yanındada 10 fındık yiyorum.
öğle yemeğimi yazmamısım,kimse de hatırlatmıyor
6 kasık bulgurlu kabak yemeği(nerudadan kopya çektim,habire bundan yiyo ya
2,5 dlm çavdar ekmeği
yarım kase yogurt
1 kase salata nar ekşisi ve az yağlı
pek doyurmadı,bu öğün beni,ne açım ne tok,neyse bugun de böle olsun bakalım
çok teşekkür ederim kızlar beni bagrınıza bastınız artık yalnız değilim.
ben aslında kilo verdim ocak ayından beri hatta bu sabah ta 65.5 geldim geçen cumaya göre 900 gram eksik ama tek başına bir de dayanışma olmalı bence. günlük menülerimi paylaşıcam artık. sporumu da tabi. haftaiçi her gün spor yapıyorum eliptikle-dambılla ve karın hareketleri sonuç almaya da başladım bakıyorum paylaşım güzel artık her gün burdayım çok neşeli bi ortam
eswcim evet canım boğaz için sprey olanını tercih edin,krem daha etkili oluyo ama tabi boğaza sürülmüyo,sen parmağını sokup süresen bilimem tabi,pek romantikkkkkkkkkkk olur demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,biri sizi görse öleeeeeeeeeeeeeee
bu arada aramı yaptımmm
200 ml süt içitim(Allahımmmmmm içtiğim sütede laf ediyolar yaaaaaaaaaaaaaaaa,5 dal kıvırcık ye ,süt içeceğine diyolarrrrrrrrrrrrrrrinsanlar hep mi köstek olur ya iş yerinde oturup kıvırcık marul yicem heralde
bir legen kıvırcıgı koy masana ,geviş getire getire ye nolcekkkk
fazla hüpürdetiyorsundur belkim içerken ondan laf ediyolardır
afiyet olsun
ara öğün güzellllll,öğle yemeği ise süpperrrrrrrrrrrr
neruşun yemekelrine yetişemezsin sen 1 gün için 3 çeşit eymek yapar o,tek başına yaşadığı halde pek marifetli maşşllahhhhhhhhhhhhh,ahmarat kızzzzzzzzzzzzz
ya kızlar bişey söyleyeceğim.
neruda ara öğün alternatifleri sunmuş.
bakın ben ara öğünde neler yedim...
bol su
karma çay + böğürtlenli çay
1 salatalık
1 elma
1 bardak ta ayran düşünüyorum ama içsem mi ki :97:
çok mu olmuş bunlar söyleyin..
kızlar akşam araöğünlerinde ne yiyorsunuz.mesela süt ürülerinimi tercih ediyorsunuz fındık mı meyvemi yatacağız ya üstüne ondan siz nasıl bişey uyguluyorsun bana bilgi verirseniz bende uyayım.
bugün diyete başlattığım arkadaşıma yrn gelebilirim sana demiştim. diyet lafını açınca hemen ama ben yrn sana browni yapıcaktim diy...
yem,cem dedim hemen. o da o zmn ben de yemem diyo.
ben de yaptım geçen hafta... birazını gelen arkadaşıma ikram ettim gerisini de kaynanamlara götürdü. bi de gzl görünüyodu. ooffff oofffff.... olsun ama caydıramaz bunlar beni. kararlıyım gidicek bu kilolar inş :))))))))
bende çok seviyorum kızarrtmayı domates soslu yanında kola uffff en süper menüüama bunlara son artık,ama yemeğe davetlendiğimde affetmem yani.herkes yerken ben nasıl bakayim demi
Kahvaltıdan sonraki ara öğünüm;
1 dilim ananas
Öğle;13 te
2 adet peynirli,yulaf ezmeli kurabiye ( içinde hiç un yok)
1 tabak etli,sebzeli çorba (oldukça koyuydu)
yarım paket diyet çikolata (90 kalori)
Ara;
1 adet peynirli kurabiye
Saat 15:30 da 1 elma
Saat 16 da ;
6 yk ot yemeği ve 2 yk yoğurt
Saat 16 :30 da
yarım paket çikolata (90 kalori)
Doymuyorum bugün
Akşama balık aldım ama eşim şehir dışında geç gelir büyük ihtimalle. Napsam ki...
canım bilmiyorum ki
hugo öyle demişti sadece, ben öyle hatırlıyorum
bide nerudaya sormak lazım, bakalım o ne diyecek ama o da ban ahaftada 2 yaptığını söyledi sanki
allahım bunuyomuyum ben yaa :))))))))))))
benim dambıllarda 1 kiloluk zaten
çok ağır değil ama hergün yapma bence
ya şişersen
kilo değil ki bu, inmez de
Canım ben 72.3 tüm şuan 59.4 kg yimdaha var tabii verilecek kilolar gidecek yağlarr ama burda verdim bu kiloları arkadaşlarımın desteği ve bu motivasyon sayesindeeee inşallah devamı da böyle güzel gelicekkk düzenli olarak burada olursan inan çok faydasını görürsünnn :13:
Hee ben yirimmmm kırmızı biber de doğrarım içineee hatta dolapta kabaaaam var şuan da akşama yiyim bariiii
canımmm inşallah hepberaber sabırla,azimle kurtulucazz tüm fazla kilolardan yağlardannnnn:13::13:
kıskanççççç hepsi kıskanççççççç
:125::125:
Canım benim ben aklıma gelenleri yazdımmmm ama tabiiki daha pekçok alternatif varrrrrr bunlar da gayet güzellll
canım fındık v.b şeyleri gündüz aralarında yemeye çalış akşam artık ya bir meyve ya bir bardak süt olsunnn
işte buuuuuuuuuuuuuu
bakıcaksııııııııııııııııınnnnnn hattaaaaa yemiyceksinnn sonra da eve gidip aynada kendine bakıp iradenden dolayıı kendinle gurur duyacaksınnnn
Bence az az yediğinden sürekli acıkmışsın gibi geldi
canım valla ben de 2 en fazla 3 gün yapıyorumm. dambılda önemli olan düzenli yapmak yani her hafta ya 2 ya 3 gün ve aynı hareketleri aynı sıra ve aynı sayıda yapmak özellikle çok önemlikas yapak sıkılaşmak disiplinli çalışma istiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?