60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.sizin sayenizde bu kilolarımı verdim.çok pes ettiğim zamanlar oldu ama yine de bu kilolardan kurtuldum.henüz hedefime ulaşmadım ama olsun o gün de gelecek.bugün kendimi ödüllendirdim.yarın yine kaldığım yerden devam edeceğim.herkese kolay gelsin..yediklerinizin kaloriye dönüşmediği günler geçirmeniz dileğiyle...

kızlar akşam ki menüm ;

1 kase tarhana çorbası
3 çorba kaşığı kıymalı yeşil mercimek yemeği ( şükür 3. gününde bitti bu yemek )
1 çorba kaşığı tavuk kavurması
1 bardak ayran
yarım dilim karışık tahıllı ekmek :103:

hepinizi öpüyorum..

akşam artık ne yesem bilmiyorum....
çay mı içsem acaba karar veremedim

bu arada arkadaşlar biliyor musunuz
diyete başlamadan önce bu sayfaları okurken şaşırıyordum
bu kadınlar bu kadarcık yemeklerle nasıl doyuyor acaba diye düşünüyordum.

ben ki bir oturmada abartısız 3 karnıyarık yiyebilen
2 - 2,5 pideyi götüren
mangalı asla affetmeyen bennnnnnn bu kadarcık ölçülerde
yemekleri afiyetle ve fazlasıyla doyarak yemekten kalkıyorum...

ayy kendime inanamıyorum

öncelikle buraya yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sitenin diyetle ilgili tüm bölümlerini gezdim en sonunda kendimi burda buldum. her ne kadar kabullenemesemde bir sene içinde 58 kilodan 69 kiloya çıkmayı başardım ve zaman zaman kurtulmak istesemde başaramadım.bu sıralar tekrar niyetlendim bu böyle gitmez... kendimi hiç beğenmemeye başladım artık sadece görüntümü değil psikoljimide etkilemeye başladı bu kilolar ve sonuç olarak karar verdim bir haftadır düzenli olarak spora gidiyorm fakat yemekten kısamıyorm bu konuda çok zorlanıyorm yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorm..bir haftadır spora gidiyorm ama kilomda bir oynama yok sizce normal mi ben bir kilo veririm diye düşünüyordum hayal kırıklığına uğradım..

Canımcıım ben burada arkadaşlarımla kilo vermeye daha doğrusu sağlıklı beslenmeye ve yağlardan kurtulmaya başlayalı 4 ay oldu ve bu kilolar da 4 ayda gitti elbette daha gitmesi gereken epey bikilom var ama çokşükür gidenler gibi kalanlar da gidecekkkkk bu iş sabır işi spor yaparak sağlıklı beslenerek ve sabırlı olarak inan tüm yağları,kiloları gönderiyoruz;gönderebiliriz:13::13:

Erkekler maalesef bu konuda bazen çok acımasız olabiliyorlar ama bence öncelikle tabii ki kendimiz için daha sağlıklı,kendine daha çok güvenen fıstıklar olabilmek için bu fazla yağlardan kilolardan kurtulmalıyız amaaa bence irademizi ve sabrımızı erkeklere de gösterelimm onlar da artıkkk kendi dertlerine yansınlar

Temmuz başına 3 ay var eğer sağlıklı beslenir,buradaki uyarılara kulak verir ve haftada 3-4 gün spor yaparsan bu kiloların büyük bir kısmından kurtulabilirsin kalan 3-4 kg de yazaın sıcakta gider zatennn yete rki burada bizlerle ol sabırlı ollll inan hepberaber başarıyoruz başarıcazzz

Afiyet olsun tatlımm güzel bence menün erken yiyiosun o yüzden bu menü de güzel tabii bakliyat da protein sınıfına giriyor o yüzden mercimek ve tavuk toplam 4yk iyi olmuş bence tarhana unlu bir çorba ekmek yarım dilim olması da iyi olmuş ayran da süperrr

herkese iyi akşamlar kızlaaar

bu akşam çok mutluyum 50 dk koşu bandında yürüdüm çünkü ama bacaklarım nasıl ağrıyo anlatamam dünkü dambılların etkisi tabe

yemek olarak da

1 kepçe tarhana çorbası
5yk patlıcan yemeği
4 köfte ( küçüktü oyüzden 4 tane )
4 yk yooort
1 dilim ekmek

çok değildir inşallah :))

az önce de 1 fincan leblebi yedim ve çay içiyorum

iyi akşamlar kızlar
iş çıkışı arkadaşlar hadi kadıkoye gidelim dedi bende son zamanlarda pantolonlarım büyük geldiği için kendime yeni bir pantolon alırım diye tamam ddim biraz da kafam dagılsın istemiştim.
akşam yemegim çok hafif ve erken olduu için ve dışarda da olduumuz için yemek yiyelim dediler bende yarım porsiyon köfte yedim, elimizin baş parmagı kadar 6 tane minnak köfte 3 yk piyaz iki lokma ekmek iki adet biber turşusu bir bardak ayran içtim. ama o kadar acıkmışım ki 1,5 porsiyon daha sölememek için kendimi zor tuttum ama tuttum. kendimi bu konuda tebrik ediyorum cunku arkadaşlarım 1,5 goturduler. şimdi yatıcam ama epey bi dolandık dışarda eritmşimdir midemde şişlik yok boş gibi

afiyet olsun canım ve de tebrikler fazlasını yemedğin için

bu arada pantalon aldın mı peki kendine?

69 kiloyum bende sizlerle zayıflamak istiyoruum takımada alsınlar ama benii (

kızlar aksam yemegı cok uzgunum
esım cıg kofte durum getırmıs dayanamadım yedım (ince lavas ıcındeydı tek artısı bu) ama onu yedikten sonra baska bırsey yemedım spor yaptım umarım kendımı affettirmişimdir.:18::18::18:

afiyet olsun canım ve de tebrikler fazlasını yemedğin için

bu arada pantalon aldın mı peki kendine?
ah canım nerdeee ne yazık ki fırsat bulamadım geç kalmadan otobüsü yakalamam lazımdı biliyorsun erken yatıyorum o kadar magazayı yarım saatte gezemezdim. off ya pantolonlarım şalvar gibi oldu bööle önleri bel kısmı boşboş kırışık offf of.. haftasonu alıcam bitane geçici. kilo veriyorum diye şalvarla mı dolaşcaz

nereye yazsam bana pas veren yok forum kullanmayı mı bilmiyorum acaba :S direk ne yediğimizi mi yazıyoruz? ben yeniyim yardımcı olun bana

anladım canım
ya evet benim de var öyle pantalonlarım, birini giymiyorum artık, kendinden kemerli bide o kadar çirkin duruyoki anlatamam
ben de içine g,iremediğim eski pantalonlarımı giyiyorum şimdi ve de çook mutluyummm

geçen adliyede sık gördüğüm katiplerde dediler, ben de anlattım biraz onlara şöyle yaptım böyle yaptım diye, benden önce öğle yemeği olarak tost söylemişler, benle konuştuktan sonra yesek mi yemesek mi diye kararsız kalmışlar ama ben de sormadım yediniz mi diye :)))))))))))))))))

nereye yazsam bana pas veren yok forum kullanmayı mı bilmiyorum acaba :S direk ne yediğimizi mi yazıyoruz? ben yeniyim yardımcı olun bana

canım forum bu saatlerde biraz sakin
o yüzden olabilir
yediklerini yaptığın sporu anlat sen biz de yorumlayalım

boyun kaç senin?

canım forum bu saatlerde biraz sakin
o yüzden olabilir
yediklerini yaptığın sporu anlat sen biz de yorumlayalım

boyun kaç senin?

ay teşekkür ederim pek bi mutlu oldum sen cvp verince :)) boyum 1.60 kilo 69 yanlız 26 kilo verdim ben. fakat motivasyonum bozuldu bu sıralar :S şımardım zayıfladım diye. zorlanıyorum diyet yapmakta.spora devam ama.

ay teşekkür ederim pek bi mutlu oldum sen cvp verince :)) boyum 1.60 kilo 69 yanlız 26 kilo verdim ben. fakat motivasyonum bozuldu bu sıralar :S şımardım zayıfladım diye. zorlanıyorum diyet yapmakta.spora devam ama.

anladım canım
ama maşallah süper kilo vermişsin tebrik ederim, tek başına mı verdin bu kadar kiloyu peki, yardım aldınmı?

burda hugocuk diye bi arkadaşımız var, yarın gelir inşalla, ben de 8 kilo verdim ve 55-56 arası gelip gidiyorum 1 aydır falan ve kaçamaklarım artmaya başladı, doymakta zorlanıyorum bazen, o da bana vücut zayıfladıkça bi yandan da verdiği kiloları geri almaya çalışır demişti, seninki de öyle olabilr

o yüzden sakın şımarma, çok zor veriliyo biliyosun ama alması o kadar kolayki (((((((((

ve burda emin ol kaybettiğin motivasyonu geri kazanırsın canım

evet malesef alması çok kolay
nasıl verdim benim kilo sorunum çok uzun yıllara dayanıyo çok denedim verdimde ama hep geri aldım.ne yemem gerektiğini spor yapmadan bu işin olmicanı biliodum. diyetisyen ve akapuntur tecrübelerimden. hepsini harmanladım kendime uyarladım.yardım almadan verdim.motivasyon çok önemli benim için tek sorun o(
artık bende sizlerleyim o zmn :) ilgin için teşekkür ederim canım. her gün yazıcam neler yaptığımı.
bende inşallah senin kilona düşerim :) aslında 59 u görsem yeticek bana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…