loxandracım ben en geç 22.30 da yatıyorumlisten güzel ama akşam yemeğini çok erken yiyorsun galiba,kaçta yatıyorsun,acıkmazmısın o saate kadar?:44::44::44::44::44::44:
neruda'cımm epey vermişsin kaç ayda verdin kilolarııı,, bende versem fıstık gibi olucam ya, yazın herkes hayranlıkla baksın ,istiyorum,
eşimde dalga geçior bende bazen 'gelin kaynana tokmağından yaratılmıştır' dior, kayınvalidemde kiloluda biras,ona çekicekmiişimm hıııhh
kızlar akşam ki menüm ;
1 kase tarhana çorbası
3 çorba kaşığı kıymalı yeşil mercimek yemeği ( şükür 3. gününde bitti bu yemek)
1 çorba kaşığı tavuk kavurması
1 bardak ayran
yarım dilim karışık tahıllı ekmek :103:
hepinizi öpüyorum..
akşam artık ne yesem bilmiyorum....
çay mı içsem acaba karar veremedim
iyi akşamlar kızlar
iş çıkışı arkadaşlar hadi kadıkoye gidelim dedi bende son zamanlarda pantolonlarım büyük geldiği için kendime yeni bir pantolon alırım diye tamam ddim biraz da kafam dagılsın istemiştim.
akşam yemegim çok hafif ve erken olduu için ve dışarda da olduumuz için yemek yiyelim dediler bende yarım porsiyon köfte yedim, elimizin baş parmagı kadar 6 tane minnak köfte 3 yk piyaz iki lokma ekmek iki adet biber turşusu bir bardak ayran içtim. ama o kadar acıkmışım ki 1,5 porsiyon daha sölememek için kendimi zor tuttum ama tuttum. kendimi bu konuda tebrik ediyorum cunku arkadaşlarım 1,5 goturduler. şimdi yatıcam ama epey bi dolandık dışarda eritmşimdir midemde şişlik yok boş gibi
ah canım nerdeee ne yazık ki fırsat bulamadım geç kalmadan otobüsü yakalamam lazımdı biliyorsun erken yatıyorum o kadar magazayı yarım saatte gezemezdim. off ya pantolonlarım şalvar gibi oldu bööle önleri bel kısmı boşboş kırışık offf of.. haftasonu alıcam bitane geçici. kilo veriyorum diye şalvarla mı dolaşcazafiyet olsun canım ve de tebrikler fazlasını yemedğin için
bu arada pantalon aldın mı peki kendine?
ah canım nerdeee ne yazık ki fırsat bulamadım geç kalmadan otobüsü yakalamam lazımdı biliyorsun erken yatıyorum o kadar magazayı yarım saatte gezemezdim. off ya pantolonlarım şalvar gibi oldu bööle önleri bel kısmı boşboş kırışık offf of.. haftasonu alıcam bitane geçici. kilo veriyorum diye şalvarla mı dolaşcaz
nereye yazsam bana pas veren yokforum kullanmayı mı bilmiyorum acaba :S direk ne yediğimizi mi yazıyoruz? ben yeniyim yardımcı olun bana
canım forum bu saatlerde biraz sakin
o yüzden olabilir
yediklerini yaptığın sporu anlat sen biz de yorumlayalım
boyun kaç senin?
ay teşekkür ederim pek bi mutlu oldum sen cvp verince :)) boyum 1.60 kilo 69 yanlız 26 kilo verdim ben. fakat motivasyonum bozuldu bu sıralar :S şımardım zayıfladım diye. zorlanıyorum diyet yapmakta.spora devam ama.
evet malesef alması çok kolayanladım canım
ama maşallah süper kilo vermişsin tebrik ederim, tek başına mı verdin bu kadar kiloyu peki, yardım aldınmı?
burda hugocuk diye bi arkadaşımız var, yarın gelir inşalla, ben de 8 kilo verdim ve 55-56 arası gelip gidiyorum 1 aydır falan ve kaçamaklarım artmaya başladı, doymakta zorlanıyorum bazen, o da bana vücut zayıfladıkça bi yandan da verdiği kiloları geri almaya çalışır demişti, seninki de öyle olabilr
o yüzden sakın şımarma, çok zor veriliyo biliyosun ama alması o kadar kolayki(((((((((
ve burda emin ol kaybettiğin motivasyonu geri kazanırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?