evet malesef alması çok kolay
nasıl verdim benim kilo sorunum çok uzun yıllara dayanıyo çok denedim verdimde ama hep geri aldım.ne yemem gerektiğini spor yapmadan bu işin olmicanı biliodum. diyetisyen ve akapuntur tecrübelerimden. hepsini harmanladım kendime uyarladım.yardım almadan verdim.motivasyon çok önemli benim için tek sorun o(
artık bende sizlerleyim o zmn :) ilgin için teşekkür ederim canım. her gün yazıcam neler yaptığımı.
bende inşallah senin kilona düşerim :) aslında 59 u görsem yeticek bana :)))
amiiin inşallah :)) şimdiden biraz motive oldum bile sayende:)hmm kendi kendinin diyetisyeni oldun yani, bravo walla :))))))
ama senin biraz daha yolun var
zaten sen ne yemen gerektiğini biliyosun
motivasyon içinde buraya takıl, bak nasıl motive oluyosun
benim çok zaman bunu foruma nasıl yazarım diye yemediğim şeyler oldu
gerçi bugünlerde kaçamaklar arttı ama yine de elimden geldğince önünü kesebiliyorum :))))))))
sen de inşallah verirsin kalan kiloları ve istediğin kiloya düşersin kısa zamanda ve sağlıkla
herkese iyi akşamlar kızlaaar
bu akşam çok mutluyum 50 dk koşu bandında yürüdüm çünkü ama bacaklarım nasıl ağrıyo anlatamam dünkü dambılların etkisi tabe
yemek olarak da
1 kepçe tarhana çorbası
5yk patlıcan yemeği
4 köfte ( küçüktü oyüzden 4 tane )
4 yk yooort
1 dilim ekmek
çok değildir inşallah :))
az önce de 1 fincan leblebi yedim ve çay içiyorum
iyi akşamlar kızlar
iş çıkışı arkadaşlar hadi kadıkoye gidelim dedi bende son zamanlarda pantolonlarım büyük geldiği için kendime yeni bir pantolon alırım diye tamam ddim biraz da kafam dagılsın istemiştim.
akşam yemegim çok hafif ve erken olduu için ve dışarda da olduumuz için yemek yiyelim dediler bende yarım porsiyon köfte yedim, elimizin baş parmagı kadar 6 tane minnak köfte 3 yk piyaz iki lokma ekmek iki adet biber turşusu bir bardak ayran içtim. ama o kadar acıkmışım ki 1,5 porsiyon daha sölememek için kendimi zor tuttum ama tuttum. kendimi bu konuda tebrik ediyorum cunku arkadaşlarım 1,5 goturduler. şimdi yatıcam ama epey bi dolandık dışarda eritmşimdir midemde şişlik yok boş gibi
ah canım nerdeee ne yazık ki fırsat bulamadım geç kalmadan otobüsü yakalamam lazımdı biliyorsun erken yatıyorum o kadar magazayı yarım saatte gezemezdim. off ya pantolonlarım şalvar gibi oldu bööle önleri bel kısmı boşboş kırışık offf of.. haftasonu alıcam bitane geçici. kilo veriyorum diye şalvarla mı dolaşcaz
Afiyet olsun canım değişiklik olmuş arada oluyor hem çok da sayılmaz gayet kararında yemişsin hem de gezmişsin bu da iyi olmuşşşnapalım bazen yapıyoruzzzz böyle şeyler yarın biraz dengelersin olurrr biterrrr
olmazzzzz dolaşmamak lazımmm tabiiii
anladım canım
ya evet benim de var öyle pantalonlarım, birini giymiyorum artık, kendinden kemerli bide o kadar çirkin duruyoki anlatamam
ben de içine g,iremediğim eski pantalonlarımı giyiyorum şimdi ve de çook mutluyummm
geçen adliyede sık gördüğüm katiplerde dediler, ben de anlattım biraz onlara şöyle yaptım böyle yaptım diye, benden önce öğle yemeği olarak tost söylemişler, benle konuştuktan sonra yesek mi yemesek mi diye kararsız kalmışlar ama ben de sormadım yediniz mi diye :)))))))))))))))))
neruda sende çok güzel kilo vermişsin maşallah:))
arkdşlar bişe dicem yüzme kilo verdirir mi ne dersiniz?
spor metabolizmayı hızlandırdıgı için ilk etapta değil de birkaç hafta geçince kilo vermeyi sağlıyor.ben geçmişte spor yaptıgım dönemde çok güzel kilo veriyordum,haftada 1 kg gibi,ama ben yediklerime de dikkat edip özellikle akşamları çok hafif yiyordum.haa birde sporun bir özelliği var,çok nankör bırakır bırakmaz hemen kilo alıyorsun maalesef.ömür boyu devam etmek lazımöncelikle buraya yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sitenin diyetle ilgili tüm bölümlerini gezdim en sonunda kendimi burda buldum. her ne kadar kabullenemesemde bir sene içinde 58 kilodan 69 kiloya çıkmayı başardım ve zaman zaman kurtulmak istesemde başaramadım.bu sıralar tekrar niyetlendim bu böyle gitmez... kendimi hiç beğenmemeye başladım artık sadece görüntümü değil psikoljimide etkilemeye başladı bu kilolar ve sonuç olarak karar verdim bir haftadır düzenli olarak spora gidiyorm fakat yemekten kısamıyorm bu konuda çok zorlanıyorm yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorm..bir haftadır spora gidiyorm ama kilomda bir oynama yok sizce normal mi ben bir kilo veririm diye düşünüyordum hayal kırıklığına uğradım..
kızlar aksam yemegı cok uzgunum
esım cıg kofte durum getırmıs dayanamadım yedım (ince lavas ıcındeydı tek artısı bu) ama onu yedikten sonra baska bırsey yemedım spor yaptım umarım kendımı affettirmişimdir.:18::18::18:[/QUOTE spor yaptıgın için affettik:)
neruda sende çok güzel kilo vermişsin maşallah:))
arkdşlar bişe dicem yüzme kilo verdirir mi ne dersiniz?
uzun süre yüzmek çok yorucu olur,yapabilirmisin bilmem,ben 10 dk da yoruluyorum,kilo verdirmese de suyun içinde yaptıgın her hareket çok güzel sıkılaştırır,o yüzden yüz yüzebildigin kadar
priene günaydın tatlım.senin bebek de erkenci galiba?:))
günaydın :) ben şuan 64 kiloyum yediklerime dikkat etsemde zayıflayamıyorum.ben çalışan bir bayanım işim dolayısı ile devamlı bilgisayar başındayım gün boyu hareketim çok kısıtlı zayıfalamak istiyorum tavsiyerinizi bekliyorum.
Günaydın.
Burayı takip etmeye çalışıp yediklerini, yaptığın sporları falan yazarsan arkadaşlar yorumlarlar. Mönülere bakıp fikir de edinebilirsin.
günaydın kızlar.yorgunum yorgunnn,kızım uyutmuyor,çok sık kalkıyor geceleri.bu sabah da erkenciyiz bakalım.
akşamki menümü yazmaya fırsat bulamadım şimdi yazayım
18:00 de
1 kase mercimek çorba
2 yk bulgurlu kabak yemeği
3 yk ıspanak kavurması üzerine 1 yumurta kırdım
2 yk yogurt
1 dlm cavdar ekmeği
2 dlm çok tahıllı ekmek(paket değişti de,ondan bu çeşitlilik:))))
gece 01:00 de yattım.ara öğün yapamadım maalesef.akşam yemeğinden sonra 7 saat aç kalıdm yani,bu iyi birşey mi bilemedim şimdi:44::44::44::44:
şimdi de kahvaltı yapsam iyi olcek.herkese mutlu ,verimli,kaçamaksız bir gün diliyorum,valla insan kaçamak yapmayınca kendine saygısı artıyor.
benim 2. imtihanım bugun,akşam arkadaşlarım oturmaya gelcek,birkaç çeşit hazırlamam lazım,,yemeden gelin dedim çünkü(başıma iş açtım)dışarda yememek daha kolay aslında,bakalım evdeki yiyeceklere nasıl dayancam.
önerileriniz var mı,ne yapabilirim akşam oturması için
günaydın kızlarrrrrrr hugocuk halen yokk bugün gelmesi lazımdı acaba diyetisyenemi gidecekti bugün yoksa dünmü gidecekti yada saati dolmadı daha:44: inşallah gelir bugün.
akşam
2 çatal kepekli makarna
2 çatal yoğurtlu kızartma
3 yk pırasa yemeği
sonrasında bir tane elma yedim
sabah
kellogs yemek istedim
3 yk tam tahıllı kellogs
4 yk mısır gevreği kellogs
bir elma doğradım içine
biraz tarçın
ve bir su bardağı sütle yedim
teşekkür ederim canım;akşamları eve gidince mekik çakiyorum yan karın kasları çalıştırıcı egzersizler yapıyorum.açıkcası fazla bir spor yapamıyorum zamanım olmadığı için.ama havalar güzelleşmeye başladı akşam işten gelince 1 saat yürümeye başlayacam artık.
günaydın arkadaşlar sabah kalkıp 1 bardak su içip yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdüm geldikten sonra 30 tane mekik çektim sonra 2 bardak daha su içtim yarım saat geçtikten sonra da kahvaltı yaptım
kahvaltıda yediklerim
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurtanın sarısı
2 yk lor peyniri
2 domates 5 dal falan roka sirke üzerine
2 zeytin
1 bardak yeşil çay
Afiyet olsun. Spor da kahvaltı da çok güzel olmuş.
Beyazını kim yedi yumurtanın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?