60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm kendi kendinin diyetisyeni oldun yani, bravo walla :))))))

ama senin biraz daha yolun var

zaten sen ne yemen gerektiğini biliyosun
motivasyon içinde buraya takıl, bak nasıl motive oluyosun

benim çok zaman bunu foruma nasıl yazarım diye yemediğim şeyler oldu
gerçi bugünlerde kaçamaklar arttı ama yine de elimden geldğince önünü kesebiliyorum :))))))))

sen de inşallah verirsin kalan kiloları ve istediğin kiloya düşersin kısa zamanda ve sağlıkla

amiiin inşallah :)) şimdiden biraz motive oldum bile sayende:)
ee çok kalorili şeyler yiyipde buraya yazınca kızıyo muyuz birbirimize yani? ben diyetisyenimi bu yzden bırakmıştım kızıyodu bana. ben öyle motive olmuyorum pohpohlamanız lazım beni dedim

Ohhhh tebrik ediyorummmmmmmmmmm nihayet gerçek esw aramıza döndü mü neeee sporunu yapannn kaçamksız güzell bir akşam yemeği yiyennnn aman diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

Afiyet olsun canım değişiklik olmuş arada oluyor hem çok da sayılmaz gayet kararında yemişsin hem de gezmişsin bu da iyi olmuşşş napalım bazen yapıyoruzzzz böyle şeyler yarın biraz dengelersin olurrr biterrrr

olmazzzzz dolaşmamak lazımmm tabiiii

neruda sende çok güzel kilo vermişsin maşallah:))

arkdşlar bişe dicem yüzme kilo verdirir mi ne dersiniz?

Günaydın kızlar

esw çok kötüsün yaa bende fuarda iken fuar hostesi kızlar su ve yeşilçay içmeye başlamışlardı
sagol nerudacım valla evet arada olmalı bence de hiç dışarı çıkmıyorum hafta içide bir kez çıkıyoruz eşimle böyle şeyler yapmak lazım ivettvalla yine pantolon alamadım giydiğim pantolonu kemer tutuyor yoksa düşücek iyice büzüldü kenarları rezillik anlicanız ben haftasonu bu işi halledeyim bari

neruda sende çok güzel kilo vermişsin maşallah:))

arkdşlar bişe dicem yüzme kilo verdirir mi ne dersiniz?

evet canım verdirir tüm vucut kaslarını çalıştıran süpper bir spordur keşke benim de imkanım olsa. eger senin varsa kesinlikle yüz

spor metabolizmayı hızlandırdıgı için ilk etapta değil de birkaç hafta geçince kilo vermeyi sağlıyor.ben geçmişte spor yaptıgım dönemde çok güzel kilo veriyordum,haftada 1 kg gibi,ama ben yediklerime de dikkat edip özellikle akşamları çok hafif yiyordum.haa birde sporun bir özelliği var,çok nankör bırakır bırakmaz hemen kilo alıyorsun maalesef.ömür boyu devam etmek lazım

günaydın kızlar.yorgunum yorgunnn,kızım uyutmuyor,çok sık kalkıyor geceleri.bu sabah da erkenciyiz bakalım.
akşamki menümü yazmaya fırsat bulamadım şimdi yazayım
18:00 de
1 kase mercimek çorba
2 yk bulgurlu kabak yemeği
3 yk ıspanak kavurması üzerine 1 yumurta kırdım
2 yk yogurt
1 dlm cavdar ekmeği
2 dlm çok tahıllı ekmek(paket değişti de,ondan bu çeşitlilik:))))

gece 01:00 de yattım.ara öğün yapamadım maalesef.akşam yemeğinden sonra 7 saat aç kalıdm yani,bu iyi birşey mi bilemedim şimdi:44::44::44::44:

şimdi de kahvaltı yapsam iyi olcek.herkese mutlu ,verimli,kaçamaksız bir gün diliyorum,valla insan kaçamak yapmayınca kendine saygısı artıyor.

benim 2. imtihanım bugun,akşam arkadaşlarım oturmaya gelcek,birkaç çeşit hazırlamam lazım,,yemeden gelin dedim çünkü(başıma iş açtım)dışarda yememek daha kolay aslında,bakalım evdeki yiyeceklere nasıl dayancam.

önerileriniz var mı,ne yapabilirim akşam oturması için

günaydın :) ben şuan 64 kiloyum yediklerime dikkat etsemde zayıflayamıyorum.ben çalışan bir bayanım işim dolayısı ile devamlı bilgisayar başındayım gün boyu hareketim çok kısıtlı zayıfalamak istiyorum tavsiyerinizi bekliyorum.

priene günaydın tatlım.senin bebek de erkenci galiba?:))

Günaydıınn.
Kızım uyuyor hala da ben eşim işe giderken uyandım.
Tartıldım, 58 i görünce sevindim hemen kahvaltı yapayım dedim.

Uyanınca 1 adet peynirli,yulaflı kurabiye yedim.
1 bardak su içtim.

Kahvaltım şimdi bitti;
1 dilim ekmek
1 minik havuç
1 kk keçi peyniri
biraz domates suyu
tahin-pekmez (2 yk kadar vardı)
Bol miktarda yeşil çay (tarçınlı,karanfilli,karabiberli)

Günaydın.
Burayı takip etmeye çalışıp yediklerini, yaptığın sporları falan yazarsan arkadaşlar yorumlarlar. Mönülere bakıp fikir de edinebilirsin.

Günaydın.
Burayı takip etmeye çalışıp yediklerini, yaptığın sporları falan yazarsan arkadaşlar yorumlarlar. Mönülere bakıp fikir de edinebilirsin.

teşekkür ederim canım;akşamları eve gidince mekik çakiyorum yan karın kasları çalıştırıcı egzersizler yapıyorum.açıkcası fazla bir spor yapamıyorum zamanım olmadığı için.ama havalar güzelleşmeye başladı akşam işten gelince 1 saat yürümeye başlayacam artık.

Afiyet olsun, akşam yediklerin çok güzelmiş.

Kısır yaparsan sen de 2-3 yk kadar yiyebilirsin.
Ben arada kek falan da yediğim için bir dilim kek te yerdim ama sen yersen diyeti bozdum diye daha fazlasını falan istersen hiç dokunma derim.
Patlıcan salatası yaparsan sen de yersin.

Ben dün tvden aldığım yulaflı tarifi denedim.
Özellikle emziren anneler için ve şeker hastaları için süper. İçine hiç un koymadan yulaf ezmesi ile yapıyorsun. Yulafın glisemik indeksi düşükmüş, kolay da acıktırmıyor.

Tarifte 1 çay bardağı yağ vardı ama ben yarım koydum.Peynir koyunca bence hiç yağsız da olur. Ben bir daha yağ koymam.

1 yumurta
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 bardak yulaf ezmesi
1 çay bardağı yoğurt
2 yk keten tohumu (emzirenler keten koymamalı, ben 1 tk ısırgan tohumu koydum)
yarım bağ dereotu
1,5 çay bardağı lor peyniri (ben keçi peyniri koydum)
az tuz (peynir tuzluysa hiç konulmamalı tuzlu oluyor)
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı mahlep (tarifte yoktu ben ilave ettim)
1/2 çay bardağı zeytinyağı( bence peynir koyunca konulmamalı)

175 derece önceden ısıtılmış fırında 40 dk pişirdim. Çıkarırken yumuşak görünse de sonradan iyi oluyor.Biraz yayılabilir aralıklı dizmek lazım tepsiye.

günaydın kızlarrrrrrr hugocuk halen yokk bugün gelmesi lazımdı acaba diyetisyenemi gidecekti bugün yoksa dünmü gidecekti yada saati dolmadı daha:44: inşallah gelir bugün.
akşam
2 çatal kepekli makarna
2 çatal yoğurtlu kızartma
3 yk pırasa yemeği
sonrasında bir tane elma yedim
sabah
kellogs yemek istedim
3 yk tam tahıllı kellogs
4 yk mısır gevreği kellogs
bir elma doğradım içine
biraz tarçın
ve bir su bardağı sütle yedim

günaydın arkadaşlar sabah kalkıp 1 bardak su içip yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdüm geldikten sonra 30 tane mekik çektim sonra 2 bardak daha su içtim yarım saat geçtikten sonra da kahvaltı yaptım
kahvaltıda yediklerim
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurtanın sarısı
2 yk lor peyniri
2 domates 5 dal falan roka sirke üzerine
2 zeytin
1 bardak yeşil çay

Günaydın,afiyet olsun.
Ben gevrek yiyince üstüne mutlaka biraz tuzlu bir şeyler yemek istiyorum nedense.

Yürüyüş süper olur. Ben pilates yapıyordum ama çok boşladım son zamanlarda.

Afiyet olsun. Spor da kahvaltı da çok güzel olmuş.
Beyazını kim yedi yumurtanın?

akşamki ara öğünümde
4 tane çilek
çeyrek muz
3 yk yoğurt ve tarçını karıştırıp yedim
sizce araöğün olarak doğrumu yapmışım
kızlar birde akşamki araöğününüzü yatmadan kaç saat önce yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…